BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 1

Hallo , ik ben Gerard, en wil je jullie vertellen over mijn seks ervaringen na mijn scheiding.
Na mijn scheiding was ik eerst zeer ontdaan, want wat moest er wel niet van me terecht komen, zou ik ooit nog weer een partner vinden. Ik heb lang in een dip gezeten, totdat ik be-sloot dat het maar eens afgelopen moest zijn en langzaam aan weer eens op zoek moest.

Ik besloot om een hotelletje te boeken en dan in de stad uit te gaan, en mijn zinnen weer eens te verzetten. Als ik een dame zou ontmoeten zou het leuk zijn, zo niet had ik vast een fijne avond. Ik reserveerde een kamer in een klein hotelletje in het centrum van de stad, en arriveerde daar in het weekend daarop. De receptionist, ongeveer mijn leeftijd schreef me in, en ik vroeg hem waar in de stad de alleenstaande dames zich verzamelden. Hij noemde een kroeg in de buurt, wees me de weg, en ik vertrok naar mijn kamer om me klaar te maken voor de avond. Nadat ik me had opgefrist, en iets makkelijks had gegeten, ging ik rond tienen op weg naar het kroegje aangeraden door de receptionist.
Ik kwam binnen en zag een diverse keur aan dames, jong, oud, stads, meer plattelands, mooi en ook minder mooie dames. Ik ging aan de bar zitten bestelde me een drankje, ik keek om me heen en toen viel mijn oog op een vrouw die naar ik schatte rond mijn leeftijd was, en zich niet op haar gemak leek te voelen in de kroeg.

Ik zag dat ze een glas wijn had, en bestelde iets voor mezelf en een glas wijn voor haar, en liep naar haar toe. Hallo opende ik tegen haar, volgens mij ben je zo door je wijn heen, daarom heb ik alvast een glas voor je meegenomen, over slechte openingszinnen gesproken, maar ze reageerde opgelucht dat iemand de moeite nam haar aan te spreken. Ik vroeg haar waarom ze zich zo ongemakkelijk leek te voelen, en ze vertelde dat ze hier met een vriendin heen was gekomen om leuke mannen te ontmoetten, alleen was haar vriendin al heel snel een leuke vent tegen gekomen, en had haar achter gelaten. Toen zei ze opeens maar het lijkt alsof mijn kansen ook keren, en keek me lachend aan. Ik stelde me voor en ze zei ik ben Christine. We raakten aan de praat over van alles en nog wat, vroegere relaties, toekomst-plannen enz., en er was een klik. Ze vroeg of ik uit de stad kwam, maar dat moest ik ontken-nen, jammer zei ze had wel in een meer intiemere setting met je willen kletsen. Mijn weder-vraag was of zei dan uit de stad kwam, ja dat kwam ze maar waarschijnlijk had haar vriendin nu een heel rumoerige date, want ze woonden in 1 appartement.

Zullen we naar mijn hotelkamer gaan vroeg ik haar, en dat leek haar wel wat. In de kamer aangekomen bood ik haar iets te drinken aan, en we raakten weer aan de praat, alleen gin-gen we nu meer de erotische kant op, en vertelde ze dat ze een ex had die haar geen blik waardig gunde, en alleen maar met zijn werk bezig was, waarop ik zei dat ze dat dan maar moest inhalen, waarop ze zei dan kunnen we beter direct beginnen, en ze kleedde zich uit. Zoals ze gekleed was had me direct al aangesproken, stevige schoenen, leren jas stoer wijf dus. Ze kleedde zich tot aan haar ondergoed uit en zei, dat ze nu wel van mij hetzelfde verwachtte. Ik kleedde me net zover als haar uit, en we stapten in bed, waar we gewoon lekker kletsten en elkaar een beetje streelden , en af en toe de intieme plekjes raakten.

Dit gefriemel was eigenlijk best wel opwindend voor ons beiden en het praatten werd min-der en het strelen heviger. Ik besloot om het initiatief te nemen en een lekkere tongzoen te pakken, waarop ze zeer gepassioneerd reageerde. Ze zoog mijn tong haast uit mijn mond, waarop ik even moest bijkomen, en ondeugend vroeg of ze overal zo heftig aan zoog, wat ze niet direct begreep, wat mij wel duidelijk maakte dat ze niet zoveel ervaring had op seks gebied zoals ze al gezegd had.
Ik dook onder de dekens en maakte haar bh los, waarop er twee lekkere grote borsten in mijn gezicht floepten, en ik direct een tepel in mijn mond nam. Ik had me voor genomen dat ik haar lekker zou verwennen, en dat het haar avond zou worden. Ik nam een tepel in mijn mond en zoog eraan en voelde met mijn andere hand aan haar kutje, waar ze erg heftig op reageerde door een siddering door haar lijf. Ze vertelde onder het strelen aan haar kut door dat haar ex -man dit nooit bij haar had gedan, en alleen aan zichzelf dacht tijdens de seks, als ze al seks hadden. Ik trok haar slip uit en ging via haar buik naar haar kutje die ik wilde likken, ik kon merken dat ze vol ingehouden spanning lag te wachten op wat ik ging doen, en toen mijn tong haar klitje raakte kwam de spanning los, ik nam haar klit tussen mijn lippen en trok er lichtjes aan en zoog erop, Christine greep de lakens vast en kreunde en krioelde op het bed.

Ik ging met een vinger in haar kut en zocht haar G-spot en wreef erover met mijn vinger terwijl ik haar klit likte. Na ongeveer 10 minuten, werden mijn hand en hoofd beet geklemd door haar benen en kwam ze heftig klaar. Terwijl ze na haar orgasme, likte ik nog haar klitje, waarop ze me boven de dekens trok en me een langdurige dankbare tongzoen gaf. Ze bedankte me voor het orgasme en gaf aan nog nooit zo te zijn klaar gekomen. Nu begon ze mijn tepels te strelen en kneep er een beetje in en ze trok mijn slip uit. Ze kopieerde een beetje wat ik bij haar had gedaan, en kwam toen bij mijn lul uit, waar ze eerst een beetje aan begon te likken, en de eikel knabbelde. Ze kwam weer boven de dekens, en zei eerlijk tegen me, mijn ex was mijn eerste man die ik bloot zag dus heb niet veel ervaring, en hij had ook niet zo’n grote als jij, ik wil je pijpen, maar weet niet of ik het goed doe. Ik stelde haar gerust dat ze het maar moest proberen, en we het wel zouden zien.

Ze ging weer onder de dekens en nam mijn lul voorzichtig in haar mond, eerst ging ze er weer aan likken en nam ze de eikel in haar mond, maar toen ze merkte dat dit lukte nam ze hem steeds dieper en langer in de mond en begon ze er meer en meer aan te zuigen. Ik genoot meer en meer van deze vrouw, die op haar leeftijd nog niets had mee gemaakt, en het idee dat ik degene zou zijn doe haar kennis liet maken met het seks spel wond me enorm op , wat zich weer vertaalde in een grotere erectie. Nadat ze een kwartiertje gepijpt had gaf ze aan dat ze nu geil genoeg was om te worden geneukt, ze ging boven de dekens op haar rug liggen, en ik ging tussen haar benen liggen, die ze zo wijd mogelijk had liggen, ik kroop er tussen pakte mijn lul en drukte de eikel tegen de kutlippen, op et moment dat ik mijn lul langzaam naar binnen drukte, voelde ik haar iets verstarren en begon haar mond iets te verkrampen en kreunde ze. Beetje bij beetje drukte ik door en ze trok een pijnlijke grimas, ik vroeg haar of het ging , maar ze zei dat ze nog nooit zo’n grote had gevoeld, en dat ik vooral door moest gaan.

Zo gezegd zo gedaan, en ik besloot iets sneller door te drukken, toen mijn lul er helemaal in zat, begon ik haar langzaam te neuken met lange halen. Hierdoor werd het voor haar ook fijner, en al snel liet Christine genotgeluidjes horen, die al snel uitmonden in een lang gerekt or-gasme. Ik neukte haar nu sneller en harder waardoor de orgasmes aan haar kant zich snel opvolgden, tot dat ik ook zelf mijn zaad voelde borrelen en ik na lang neuken mijn sperma in haar buik joeg. Nadat ik was uitgeraasd viel ik op haar heerlijke tieten en ze streelde me als een klein kind en ze bedankte me voor deze geweldige ervaring en we vielen in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en vroeg me af waar ik was, al snel voelde ik het warme lijf van Christine en ik wist weer waar ik was. Ik bekeek haar en was direct smoor verliefd op deze vrouw. Ze werd wakker , vroeg hoe laat het was, en moest toen snel opstaan, ze ging douchen, en ik volgde haar. Ze keek me aan maar liet het toe, en zette het warme water aan. Ik liet iets zeep uit de tube op mijn hand lopen en smeerde haar in, niet doen zei ze, ik heb het druk en hier komt niets goeds van. Ik ging gewoon door met insmeren, en op een gegeven moment voelde ik aan haar kut dat ze er wel weer klaar voor was. Ik streelde haar borsten met de zeep, liet de tepels door mijn vingers glijden, en ze liet zich tegen de muur zakken, waarop ik snel een been optilde , een stap naar voren deed en ik haar snel penetreerde voor ze kon tegen stribbelen, en ik gaf haar een ochtend wip, die ze zich geil liet welgevallen. Nadat ze klaar was gekomen en slappe knieën kreeg, heb ik me afgetrokken over haar borsten heen. Na dit weekend hadden we besloten om een relatie aan te gaan, die toch 1,5 jaar heeft geduurd waarin ik haar veel heb mogen neuken en ze veel heeft geleerd van me. Uiteindelijk zijn we toch als vrienden uit elkaar gegaan, maar als dit mij stond te wachten als vrijgezel werd ik een gelukkig man.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8032 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “sExen 1”

Plaats een reactie