BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een mysterieus bezoek deel 2

Mysterious visit
De middag na het winters vuur wordt het dorp langzaamaan wakker uit hun roes. De plek waar gisteren een heus kampvuur brandde wordt omgetoverd tot ontmoetingsplaats waarbij verschillende dorpelingen hun marktkraampje beginnen op te zetten om hun producten te verkopen.
Na die hitsige nacht zijn de meeste inwoners uiterst vrolijk en opgewekt.

Jack en Kyra worden gewekt door alle geluiden die verderop van het dorpsplein te horen zijn. Kyra ondoet zich van Jacks arm en stapt uit bed. Jack kijkt toe hoe haar lichaam eruit ziet op deze zonnige middag. De zon schijnt door hun slaapkamer raam meteen op Kyra en hij bekijkt haar mooie borsten. Bij elke beweging gaat haar kont op en neer. Met de moeheid nog in zijn ogen wordt hij uit een mooie droom gehaald. Vanacht waren hij en Kyra nog fijn bezig met hun flinke neukbeurt en nu is het tijd om de rest te vergezellen op het plein.

Ongeveer een uurtje later lopen Jack en Kyra naar de menigte. Groepjes stonden bij elkaar en je hoorde iedereen opscheppen over hun nacht. “Ze was zo ontzettend geil!”.. “hij heeft me het hof gemaakt en me helemaal gevuld!”… “Ik ben nog nooit in mijn leven zo lekker genomen!” Het gaat maar door. Jack en Kyra wilden zich niet met de opschepperij bemoeien maar ze horen ineens “En Jack!, Hoe heb jij Kyra verwend vanacht?” Het was Jamie die hem bij de groep wilde betrekken. Jack nam deel aan het gesprek en de mannen knipoogden naar hem vragend naar meer details terwijl Kyra bij de vrouwen is gaan staan om verslag uit te brengen over hun stoeipartij in de stal. Nadat alle spannende en geile details verteld waren begon jack over de mysterieuze vrouw die hij had gezien.
Dit bleek niets toevallig te zijn toen de groep mannen allemaal stil werden. “Had ze zwart haar?” Vroeg Jamie. Ik heb haar ook gezien! mirte zat op haar knieen toen ik achter haar kroop. In mijn ooghoek zag ik iets bewegen en toen ik keek zag ik enkel iemand met zwart haar voor het raam voorbij komen!”
ook Teun voegde zich aan bij het feit dat hij een slanke vrouw door het dorp had zien lopen en had zien gluren bij verschillende stelletjes tijden hun vrijpartij.

Jack, Jamie en Teun wisten niet dat ze allemaal dezelfde vrouw hadden gezien en wilde maar al te graag antwoorden. Ze wilden weten of er meer stellen waren bij wie de mysterieuze vrouw heeft staan gluren. Met een verheven stem sprak Jack de bewoners toe “Vanacht zijn verschillende huizen bezocht door een vrouw die niet uit Fairdale komt, zijn er meer wie deze vrouw gezien hebben?” Iedereen richtte de aandacht op deze vraag en meerdere inwoners bevestigden het verhaal. “We gaan dit tot de bodem uitzoeken!”

Die avond kwam het drietal Jack, Jamie en Teun samen om een patrouille te lopen door het dorp. Terwijl iedereen al sliep namen ze ieder een deel van het dorp in beslag.
Jack liep voorbij de oude boer richting de wei tot hij plots een licht zag branden in de verte. Daar staat een huis waar een weduwe heeft gewoond maar al jaren leegstond. Hoe kon hier licht branden en wat is de connectie tussen het huis en de vreemde vrouw..

Jack heeft de rest gehaald en samen lopen ze voorzichtig naar het niet meer zo verlaten huis. Steeds dichterbij komend voelden ze zich gespannen. Stap voor stap verandert de spanning zich naar een nieuwsgierig gevoel. Hun gesprek stopte zodra ze het huis naderden alsof iets hun naar de ingang lokte. Er kwam geen geluid uit het huis en als het licht niet had gebrand was het hetzelfde verlaten huis zoals altijd. Voordat een van het trio de deuropening wilde onderzoeken werden ze door een betoverend gevoel naar het raam geleid. Met zijn drieën keken ze door het raam en daar was ze dan.

De kamer was verlicht met kaarslicht en in het midden stond een bed. Naast het bed lagen touwen, iets wat leek op handboeien en meer attributen. Op het bed lag de mysterieuze vrouw.. naakt! Ze was in elk opzicht de mooiste vrouw die ze ooit hebben gezien. haar golvend zwart haar lag als een zee over haar kussen verspreid, haar ogen waren helder en glimden in het kaarslicht, haar hals was smal en tekende mooi af op haar borst maar twee borsten zo perfect als maar kan zachtjes op en neer bewogen. De smalle harde tepels draaiden rondjes. Haar buik was plat en verder naar beneden bij haar onderbuik bewogen armen zo schoon over een geschoren kut die verborgen lag in een stel stevige heupen. Èèn been stond gebogen op het bed en de ander lag er uitgestrekt naast. De mannen keken recht tussen haar benen waar een shouwspel zich voordeed.

Haar vingers gleden op en neer tussen de natte schaamlippen van haar kut. Zodra ze loskwamen zagen ze hoe geil ze was. Een sliert nattigheid bleef de connectie tussen haar kut en vingers houden wanneer ze het uitwreef toen ze naar haar borsten ging. Ze was zo doorweekt van haar eigen geil.
Ze begon opnieuw te strelen en nu harder. Ze had in de gaten dat ze bekeken werd maar bleef doorgaan. De mannen stonden verstijfd en ongetwijfeld opgewonden te kijken hoe ze met haar vingers in haar kut gleed. In en uit op een teder tempo zorgde ze ervoor dat de drie mannen met een harde lul buiten stonden. Ze haalde haar natte vinger uit haar kut en bracht hem naar haar mond. Ze likte het geilheid eraf en staarde met een diep verlangde blik naar ieder van de drie mannen. Gefocused bleven de mannen iedere beweging volgen. Plots staat ze op. Traag en met haar heupen bewegend maakt ze aanstalten naar het raam. ze slaat een deken om haar naakte lichaam. De mannen blijven verstijfd staan als ze het raam open maakt. “Komen jullie drie mannen alleen kijken of komen jullie nog naar binnen?” En alsof het een bevel is lopen ze een voor een naar de deur.

Ieder namen ze plaats op een stoel die ze voorheen nog niet hadden zien staan in de kamer. Alsof ze uit het niets waren verschenen. Ze hadden niets door maar of dat kwam door de schoonheid van de vrouw of door hun eigen hitsigheid.. ze zouden het nooit weten. Voor hun op tafel lag een bruin boek met een tekst erop die geen van hun konden lezen. Het bestond uit een taal die niet leek te bestaan. Ze bestudeerden het boek maar toen ze het open sloegen bleken alle paginas leeg te zijn. Voordat ze erover konden beginnen kwam de vrouw uit de keuken gelopen met een dienblad. Ze gaf ieder een kopje met een doorzichtige vloeistof. Met enkel nog de deken om haar lichaam bleef de helft onbloot. “Jullie zijn vast benieuwd wie ik ben. Ik ben Samira en ik ben door jullie dorp getrokken op mijn reis.” De mannen zeiden niets en lieten haar verder vertellen. “Wat komen jullie doen dat jullie zo verlangend door mijn raam stonden te staren?” De mannen veronderschuldigden zich maar zagen dat de vrouw plaats nam tegen over hun met de deken enkel om haar schouders. Ze spreide haar benen en de drie mannen zagen hoe haar kut nog steeds doorweekt was. Ze waren niet bij de les en dronken van hun gebrachtte drinken zonder het zelf door te hebben. Enige tijd ging voorbij toen de vrouw zei ” jullie willen vast wel iets over me weten?”

De mannen schrokken op en wisten niets te zeggen. Jack doorbrak de stilte en vroeg naar het boek dat nog altijd voor hun lag en welke taal het was. Samira keek naar het boek en terug naar Jack. Haar blik roepte meer vragen op. Even zei ze niets. “Dit is een heel oud boek en het is me zeer dierbaar”. “Maar er staat niets in beschreven?” vervolgde Jack. De vrouw begon te lachen met een aparte toon dat de mannen ongemakkelijk maakte en ze zei dat er wel degelijk iets instond. De mannen dronken hun drinken op en keken haar verbaasd aan. Alle ogen waren op Samira gericht en met een diepe verlangde blik keek ze een ieder aan. “Wat beschreven staat in dit boek kan alleen iemand lezen die niet mens is maar daar zullen jullie zo achterkomen”. Een grijns verscheen op haar gezicht. De mannen wilden reageren maar voelden zich versuft.
Samira stond op. Terwijl ze opstond liet ze de deken van haar afvallen. Ze liep naar de mannen toe en met haar hand streelde ze over de wangen van Jack. Hij probeerde zijn focus te houden maar de ruimte leek te draaien. Vervolgens liep ze naar Jamie en streelde over zijn arm. Ook Jamie had geen focus meer. Als laatste liep ze naar Teun. Ze leunde voorover en gaf en een kus in zijn nek. Alle drie waren ze in trance door Samira. Ze loopt naar het midden van de kamer en ze kijkt met een geile blik naar iedereen, opnieuw verscheen een grijns op haar gezicht maar het was anders. Ze knipte in haar vingers en Jack, Jamie en Teun vallen in een diepe slaap.

Plots wordt Teun wakker. Hij staat tegen een paal en probeert te bewegen. Hij is vastgebonden en stevig ook. Hij voelt dat hij geen kleren meer aanheeft en zodra zijn ogen gewend zijn aan de kamer wordt zijn gevoel bevestigd. Hij ziet Jack en Jamie nog in hun stoel zitten diep verzonken in een roes. Hij is geil en nog onder invloed van het ingredient dat in zijn drankje zit. Hij wilt seks en de gedachte die in zijn hoofd spoken zijn niet van hem. Hij is zichzelf niet.

Hij voelt ineens een warmte zijn kant op komen van achteren. Twee armen beginnen over zijn borst te strelen. Een vochtige adem dringt door over zijn nek. Onverstaanbare woorden bereiken zijn oren en daar staat hij met zijn harde lul. Samira’s armen bewegen over zijn borst naar beneden en pakken zijn lul vast. Ze begint hem achterlangs af te trekken en Teun voelt haar borsten in zijn rug. Haar handen strelen op en neer over zijn lul en met haar vingers draait ze rondjes om zijn eikel. Harder als dit is hij niet vaak geweest. Met nog een hand om zijn lul heen draait Samira zich naar hem toe. Ze maakt een hand van Teun los en pakt deze vast. Ze brengt hem tussen haar benen en alsof het vanzelf gaat begint Teun haar te strelen. Met ruwe bewegingen glijdt hij over haar klit en terug tussen haar schaamlippen. Samira op haar beurt heeft zijn lul onderhands vast en gaat met lange halen op en neer. Ze zoent hem vlakbij zijn oor en haar natte tong legt een route af van zijn oorlel waar ze zojuist nog speels aan zoog naar zijn nek en verder naar beneden. Twee vingers glijden tussen haar schaamlippen door naar binnen en Samira drukt zich dichter tegen hem aan. Ze trekt hem hard af en ze begont zijn borst al kreunend te likken. Teun beweegt diep in haar en zijn duim rust op haar klit. Bij elke stoot in haar wordt haar klit gestimuleerd en ze kreunt enorm hard. Hij blijft haar vingeren totdat Samira zijn hand wegduwt. Ze drukt zich tegen hem aan, zet haar tanden speels in zijn nek en pakt zijn lul vast. Zo stijf als die naar boven staat positioneert Samira zich er tegen aan. Meteen glijd zijn eikel in haar kut en ze laat zich door haar knieen zakken zodat ook de rest van Teuns lul haar kut vult. Teun begint gelijk met Samira te bewegen en gaat op en neer in haar. Ze bijt wat harder in zijn nek en het tempo wordt opgevoerd. Met zijn vrije hand streelt Teun hard over haar borsten. Het duurt niet lang tot Teun op klaarkomen staat. Hij begint zo wild mogelijk te stoten. Vlak voordat hij klaar komt gaat Samira van zijn lul af en pakt hem vast. Ze begint hem hard af te trekken en hijgend begint Teun te spuiten. Samira richt zijn lul naar haar buik. Twee stralen zaad komen op haar buik terecht net boven haar navel. De derde straal was niet zo intens en druipt over Samira’s hand. Ze laat hem los en Teun kijkt naar haar. Het zaad druipt over haar buik naar beneden. Ze kijkt Teun aan en Teun ziet dat haar ogen zwart zijn. Ze is bezeten!
Samira begint het druipende zaad uit te smeren over haar onderbuik. Teun kijkt toe hoe ze dit doet. Dan brengt ze haar hand naar haar mond en ze likt een restje zaad verlangend van haar vinger en met een zacht gekreun van voldoening knipt ze in haar vingers. Teuns ogen vallen dicht.

Het is de beurt aan het volgende slachtoffer, wanneer Jamie wakker wordt. Hij ziet niets en geblindoekt in de kamer zit hij nog op de stoel waar hij net nog in slaap was. Hij voelt de aanwezigheid van Samira en ook hij is geil. Het eerste wat hij voelt zijn handen op zijn dijbenen. Hij kan ze niet zien maar het voelt alsof scherpe nagels zich hebben vastgezet. Zijn benen worden uit elkaar gedrukt en hij voelt twee natte lippen zijn eikel raken. Samira heeft haar mond op zijn lul gezet. Haar tong begint om zijn eikel te bewegen, en met een snelle beweging begint Samira hem te pijpen. Haar tong beweegt van zijn eikel over zijn hele schacht en begeleidt zo zijn lul diep in haar mond. Jamie kreunt. Met lange halen gaat ze op en neer verlangend naar meer sperma. Ze heeft het nodig. Samira zet haar nagels dieper vast en waar Jamie harder kreunt begint samira ook te kreunen. Het geluid wat ze maakt begint steeds minder menselijk te worden en naast verlangen en lust heeft Samira dit nodig. Ze neemt zijn lul diep in haar mond en laat hem lang zitten voor ze terugtrekt. Ze maakt een zuigende beweging en Jamie begint te schokken. Samira begint opnieuw op en neer te gaan en Jamie schokt harder voordat hij in haar mond klaarkomt. Samira trekt zich terug van zijn lul nadat zij alles eruit gezogen heeft. Ze trekt de blinddoek van Jamie’s hoofd weg en Jamie ziet dat haar handen veranderd zijn in klauwen met scherpe nagels. Hij doet niets en ziet dat Samira hem aankijkt met haar zwarte ogen. Haar mond staat open en Jamie ziet dat ze het zaad wat hij zojuist in haar mond heeft gespoten nog steeds in haar mond zit. Samira kijkt hem diep in de ogen aan. Ze steekt haar tong naar buiten en ook deze is niet menselijk. Tussen zijn zaad ziet hij dat haar tong gevorkt is net zoals dat van een slang. Haar hoektanden zijn groter en sherper geworden. Samira blijft diep in zijn ogen kijken en op het moment dat ze haar gevorkte tong verder naar buiten steek begint het zaad naast haar tong naar buiten te lopen. Via haar tong en mondhoeken laat ze het via haar nek naar haar borsten druipen. Ze pakt haar borsten vast en begint te strelen. Jamie blijft in trans kijken naar wat er gebeurt. Een knip echoed door de kamer en ook Jamie valt weer in een diepe slaap.

Jack opent zijn ogen, hij is nog steeds in het huis van Samira. Hij zit verstijfd tegen de rand van het bed en ziet in het kaarslicht een schemering van Samira die dichterbij komt. Verstijft kijkt hij toe hoe Samira aan het uiteinde van het bed staat. Ze is niet langer meer die beeldschone meid die eerder die avond van haar eigen genoot. Nu staat er een vrouw die veel weg heeft van een hels figuur. Haar ogen duisterder dan de nacht, twee kleine zwarte hoorns die uit haar hoofd steken en twee handen verhuld in scherpe nagels. Ondanks haar verschijning is haar lichaam nog even goddelijk als voorheen. Waar ze eerder bedekt was in haar eigen geil is ze nu doordrenkt met de geilheid van de andere. Jack kijkt naar haar en ze kijkt terug. Haar gevorkte tong likt over haar mondhoeken en haar blik laat zien dat Jack haar laatste “slachtoffer” van de avond wordt. Nog verstijfd ziet Jack haar dichterbij komen aan zijn voeteind. Terwijl Samira op bed kruipt legt ze haar nagel op zijn enkel en hoe dichterbij ze komt laat ze die nagel meeglijden over Jack’s been naar boven. Samira’s hand glijd over Jack’s eveneens harde lul en via zijn buik naar boven. Hij voelt haar nagels over zijn nek glijden en ze gromt. Het was een verlangende grom. Ze legt haar hoofd naast die van Jack. “Jij volgt mijn bevelen op en je gaat me zo hard neuken! Jouw zaad gaat mijn kut vullen en ik volbreng dit ritueel!” Jack kan zijn gevoel niet onderdrukken en is overgeleverd aan Samira. Zijn handelingen zijn niet van hem alsof zijn lichaam door touwtjes wordt bediend. Het enige dat wel van hem is is zijn hitsige verlangen om deze demon van haar wensen te voorzien en haar te geven waar ze om vraagt op de meest harde en geilste manier.

Samira’s tong glijdt over Jack zijn nek en Jack pakt haar vast. Met een beweging duwd ze Samira op haar rug. Hij pakt haar benen vast en duwt ze uit elkaar. Zijn tong gaat via haar bovenbenen naar binnen toe en meteen naar haar kut. Volledig nat is hij bereid deze nog natter te maken en hij begint bij haar bovenbuik. Ondanks dat het als ritueel geldt geniet Samira van de aandacht die ze van Jack beveelt. Met zijn vingers beweegt Jack haar schaamlippen uit elkaar en begint meteen met zijn tong ruw haar klit te likken. Jack proeft hoe nat ze is en gaat hard door. Zijn vingers laten haar schaamlippen voor wat het is en gaat meteen diep naar binnen met zijn vingers. Hard in en uit begint hij haar klit te zuigen. Samira gromt harder en Jack blijft gaan. Onder invloed van deze duistere kracht gaat hij harder en begint ook tussen haar schaamlippen te zuigen. Zijn natte vingers rusten op haar dijen als hij met zijn tong zo diep mogelijk Samira’s kut binnendringt. Hij is er klaar voor! Hij gaat haar neuken en nog harder dan hoe hij Kyra nog geen 24 uur geleden genomen heeft. Hij komt naar boven en plaatst zijn lichaam boven die van Samira. Haar helse verschijnig doet hem niets en hij kijkt haar diep in haar zwarte ogen terwijl zijn lul met een harde stoot diep in haar kut pompt.

Samira zet haar nagels in zijn rug en met lange diepe stoten holt Jack haar kut helemaal uit. Hij kreunt waar Samira alleen nog maar verlangend gromt. Jack blijft stoten en op het punt waar hij normaal klaar zou komen kan hij door blijven gaan. Tot de wensen van Samira gaat dit maar door en door. Jack trekt zich terug uit haar en draait haar op haar buik. Hij zet zijn lichaam achterlangs haar en Samira gaat automatisch op haar knieen voor hem zitten. Jack’s handen plaatsen zich om haar middel en meteen neukt hij Samira van achter in haar kut. Zijn lul komt dieper en raakt Samira op plekken die haar het meest plezieren. Bij elke stoot word ze van binnen gestreeld door die harde lul van Jack. De rollen zijn nu omgedraaid! Jack is haar nu echt aan het neuken en heeft zelfs de overhand. Samira lijkt te bezwijken onder het dominante gedrag van Jack die met elke stoot dieper probeert te komen. Hij pakt haar schouders vast en begint bij het begin. Alleen Jacks eikel zit nog in haar druipende kut als hij èèn diepe stoot geeft en terug gaat naar alleen zijn eikel en vervolgens opnieuw diep stoot. Deze manier vervolgt hij en bij elke diep stoot wordt het gegrom van Samira harder. Jack heeft de overhand en Samira heeft dit in de gaten. Op het moment dat Jack opnieuw diep wilt stoten beweegt Samira van hem weg. Jack stoot mis en verliest zijn evenwicht. Samira wikkelt haar benen om hem heen waardoor Jack op zijn rug belandt. Ze hoeft geen moeite te doen om zijn lul in bedwang te houden want al snel zit die in haar. Ze zit bovenop en begint Jack te bereiden.

Wederom is ze nu Jack aan het neuken! Jack kan geen kant op. Deze langdurige sessie kost veel kracht en Jack kan het niet opbrengen om opnieuw te domineren. Hij plaatst beide handen op Samira’s borsten en streelt zo hard mogelijk. Haar tepels zijn gevangen tussen de ruw strelende vingers van Jack. Samira zet haar nagels in Jack’s borst als ze harder op zijn lul begint te rijden. Jack’s gekreun wordt harder evenals Samira’s gegrom. Buitenmenselijk als het klinkt worden de zintuigen van Jack geprikkeld. Samira is er klaar voor en Jack ook. Ze beweegt haar lichaam in een hard en snel tempo waarbij Jacks lul diep in haar kut verdwijnt. Samira voelt aan Jack dat hij gaat komen. Zelf kan ze een orgasme ook niet langer onderdrukken. Ze zet haar nagels dieper in zijn borst en gaat nog hard op en neer, Ze gromt hard en Jack begin te schokken, Na een harde diepe stoot houdt Samira het niet meer, haar hoofd slaat achterover en een ijzingwekkend harde schreeuw verlaat haar lichaam. Op hetzelfde moment komt Jack schokkend klaar. Samira wordt gevuld met het zaad waar ze zo naar verlangde. Ze blijft op Jacks lul zitten tot dat al het zaad uit zijn lul geleegd is in haar. Met zijn laatste kracht kijkt hij haar in haar ogen en ziet dat haar duistere ogen opnieuw helder worden. Haar hoorns verdwijnen en de vrouw die hij eerder zag zit in al haar schoonheid nog steeds op zijn lul. Het ritueel is voltooid!

Jack probeert te bewegen maar is zo uitgeput dat hij meteen wegvalt zodra hij probeert te bewegen. Zijn energie is weg en in plaats van een diepe slaap waarme Samira ervoor zorgde dat Jamie en Teun onder controle waren was dit voor Jack niet meer nodig.

Een arm duwt tegen Jack aan en hij opent zijn ogen. Terwijl de slaapkamer gevuld wordt met zonlicht ziet hij Kyra naast zich. “Wat is er gebeurd vannacht?” Is het eerste wat hij hoort. Kyra’s ogen kijken hem vragend aan maar Jack kan zich niets meer herrineren. Het laatste dat hij weet is dat hij samen met Teun en Jamie op pad ging door het dorp. Niet meer wetende dat hij en de rest een enorme heftig geile nacht hebben gehad.
Op het dorpplein was iedereen benieuwd naar het resultaat van hun onderzoek maar geen van alle kon hier antwoord opgeven.

De opvolgende dagen waren anders voor Fairdale. Het eens zo vredige dorp is verstoord door de rare gebeurtenissen sinds Samira in het dorp is komen wonen. Mannen die op onderzoek gingen komen laat en verward thuis.. en geen idee wat er is gebeurd. De vrouwen werden achterdochtig. Toen een inwoner s’avonds laat zijn huis verliet besloot zijn vrouw er achter aan te gaan. Haar man liep richting het verlaten huis waar nog steeds een licht brand. Ze ziet haar man zonder aarzeling naar binnen stappen en sloop naar het raam om te kijken wat er gebeurd. Ze kijkt door het raam en ziet dat haar man op bed ligt met erboven op Samira. Ze bereedt hem en haar uiterlijk was opnieuw veranderd naar het helse wezen dat ze was. Ze slaat haar hand voor haar mond om niet gesnapt te worden en rent terug naar het dorp. Diep in de nacht bonkt ze aan bij Kyra en Jack en verteld wat ze zojuist heeft gezien, ondertussen wordt haar man verleidt door Samira en zijn hun twee nu waarschijnlijk flink bezig.
de volgende ochtend weet heel het dorp wat er speelt en waarom mannen snachts worden “ontvoerd” voor Samira’s sekspartijen.

Die avond stond een volle maan aan de heldere hemel, het dorp was wakker. Ze wilden Samira weg uit het dorp, ze was een niet menselijk wezen en daar stond maar èèn straf op. Diezelfde avond nog ging een menigte naar het huis en vervoerden haar naar het dorpsplein waar een paal opgesteld was. Onder op de stapel lagen droge blokken hout en stro en Samira werd vastgebonden aan de paal. Haar laatste woorden echoeden over het plein.. “jullie dorp is vervloekt. Ik zal gerechtigheid geven!” Haar lichaam veranderde, de demoon in haar kwam naar boven en ze was kwaad! Onder de heldere avond en de volle maan sloeg een oranje gloed over de huizen die nabij het dorpsplein lagen. Het geschreeuw was hard en met een laatste helse grom werd het stil. Samira verdween van de paal uit het niets en niemand wist waar naar toe.

Een aantal jaren leefde het dorp in angst. Bang dat de vloek uit zou komen. Maar het bleef rustig en het de vloek werd een mythe. Een legende die het huidige Fairdale herkent als kampvuur verhaal. De huidige generatie heeft nooit geweten wat er zich in het verleden afspeelde.

De wekker gaat en Luna ontwaakt uit haar slaap. Ze moet wennen aan Fairdale. Nog geen twee weken geleden is ze er komen wonen met haar ouders. Ze kent niemand en heeft dan ook weinig vertrouwen in haar nieuwe school.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6352 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie