BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een mysterieus bezoek deel 1

Winter fire
Nog lang voordat Luna geboren werd was er feest in het dorp.
Het was een zware winter voor de inwoners van Fairdale. De temperaturen daalden en de harde vorst drong door de deuren en kieren van bijna elk huis. De mensen die rijk waren konden zich van een haard voorzien en hielpen iedereen in het dorp om deze strenge wintertijd door te komen. De inwoners van het dorp waren middags bezig met het verzamelen van hout in het nabijgelegen bos om vervolgens elkaar van warmte te voorzien.

Ieder jaar werd er rond de winter een groot feest georganiseerd waarbij er op het dorpsplein een groot vuur werd gemaakt. Iedere man van het dorp bracht zijn bijdrage en nam zijn vrouw mee naar het feest. Dit jaarlijkse evenement was bedoeld als een ode aan de vruchtbaarheid, niet alleen voor de boeren en hun gewassen maar ook voor de mannen en vrouwen in Fairdale.

De eerste blokken werden op het vuur gegooid en er werd gedronken door iedereen. De mannen waren trots dat ze hun blokken hout aan dit vuur konden schenken. Nadat de mannen een voor een hun bijdrage aan het vuur hadden geleverd gingen ze naar hun vrouw toe en dat eindigde meestal in een zoen van lust en tot veel meer. Zo was het ook voor Jack en Kyra.

Het vuur was warm en vele stelletjes waren verliefd en vol spanning vertrokken. Enkele alleenstaande mannen bleven nog achter en zochten een partner om de nacht mee door te brengen.

het was Jack’s beurt om het vuur in leven te houden. Hij liep naar het vuur met de houtsblokken onder zijn armen. Hij was samen met zijn nieuwe liefde Kyra naar het dorpsplein gekomen en helemaal klaar voor deze spannende en belangrijke avond.

Stelletjes om het vuur heen waren al aan het zoenen en een paar waren al enkele stappen verder waardoor zacht gekreun te horen was van een vrouw wiens mans vingers onder haar rok haar kut aan het strelen was. Jack smijt zijn houtsblokken op het vuur en draait zich om naar kyra. Daar staat ze dan dacht Jack, vandaag is een speciale dag om haar te verwennen en hij liep naar haar toe. Kyra stond op een afstand. Met haar hand trekt ze haar blouse naar de zijkant zodat deels haar borsten zichtbaar zijn. Ze bijt op haar onderlip en kijkt Jack ondeugend aan als hij op haar komt afgelopen. Ze komen samen en Kyra omhelst Jack. Jack gaat gelijk voor een zoen en begint haar in haar nek te zuigen. Kyra sluit haar ogen en trekt Jack naar zich toe. Haar handen gaan van zijn brede schouders over zijn rug en de start is gemaakt.

Jacks handen glijden over haar nek naar haar inmiddels losse blouse en glijdt er tussen in. Zijn vingers gaan over Kyra’s harde tepels en hij knijpt erin. Een zachte kreun ontsnapt uit haar mond. Hij gaat verder met zoenen. Kyra’s handen gaan over Jack’s rug en ze pakt hem stevig vast. Beide willen ze meer en hun geilheid is net zoals iedere andere inwoner torenhoog. Speels lopen ze al zoenend en strelend weg van het vuur. Om de paar meter stoppen ze om toch even te strelen en wat dieper op elkaar in te gaan. 20 meter van het vuur vandaan stoppen ze en jack pakt Kyra’s kont vast, ze sluit haar been om het middel van Jack en begint hem te zoenen. Jack ziet zijn kans en laat zijn handen over haar been glijden. Steeds verder naar boven en dan verdwijnt zijn hand onder haar rok. Het eerste wat Jack voelt zijn haar natte lippen en terwijl hij er met zijn vingers over heen streelt zoent hij Kyra intens. Zacht gekreun komt er uit haar mond tussen het zoenen door wanneer Jack langzaam maar stevig zijn vingers tussen haar lippen laat gaan. De nacht is donker en de weg is nog lang. Ze verlangen naar elkaar, Ze willen elkaar en zo snel mogelijk! Terwijl Jack met zijn vingers haar kut nog aan het strelen is en de spanning snel oploopt trekt Kyra haar been terug. “Nog even geduld en je mag me zo hard nemen als je aan kunt” en met een gewillige blik in haar ogen trekt ze Jack mee. Half rennend vervolgen ze de weg naar hun huis. Ze lopen door de straten, zoveel verlangend naar elkaar. Ze horen van alle kanten hard gekreun. In de meeste huizen waar ze voorbij komen wordt er al flink geneukt. Jack’s gedachte dat hij zometeen Kyra flink mag nemen worden groter na mate hij huis voor huis al het gekreun hoort.

Ze zijn er nog niet en ondertussen is het in de meeste huizen stil. De stelletjes die aan het begin van de avond hun bijdrage hebben geleverd zijn uitgeneukt. De mannen zijn voldaan en de vrouwen goed gevuld. Een enkele vrouw horen ze nog nakreunen van hun wilde avond. Een avond die voor Jack en Kyra nog moet beginnen en met dezelfde geilheid staan ze weer stil. Twee straten voor hun huis houdt Jack Kyra tegen die maar al te graag naar bed wilt. Hij trekt haar naar zich toe en grijpt haar meteen bij haar borsten vast. Ze kijken elkaar aan en zoenen elkaar intens. Jacks handen blijven over haar tepels strelen en ze wilt meer, veel meer. Ze gaat met haar hand over Jack zijn borstkast en steeds verder naar beneden. Ze ontknoopt zijn broek en glijdt naar binnen. Haar handen strelen nu over zijn inmiddels harde lul en ze wil hem. De verlangens die ze wilde bewaren tot ze thuis waren zijn te machtig geworden en haar enorme geilheid neemt de overhand. Jack merkt dit en kijkt om zich heen.

Ze staan bij het huis van een oudere paardenboer. De man die al ver op leeftijd was lag allang te slapen en Jack ziet dat de stal open is. Met een handige beweging tilt hij Kyra op en zegt “Dit kan niet langer wachten.. ik wil nu in je!” Met kyra om zijn lichaam gewikkeld strompelt hij al zoenend in haar nek naar de stal. Voor hun ligt een dikke berg hooi en hij draait zich my kyra’s rug ernaartoe. Nog een intense en gewillige zoen en hij duwt haar in de berg hooi. Hij komt dichterbij haar en leunt voorover. Jack pakt de blouse van Kyra vast en scheurt hem met een beweging van haar lijf! Kyra’s borsten zijn ontbloot en haar tepels zijn behoorlijk hard. Hij zuigt flink in haar nek en met zijn handen pakt hij haar borsten stevig vast. Haar harde tepels worden ruw gestreeld in de palmen van Jack als hij keer op keer knijpt en streelt. Kyra’s handen pakken Jacks heupen stevig vast en ze trekt hem naar zich toe. Hij komt dichterbij, zijn broek nog steeds los en Kyra ziet haar kans. Haar handen glijden opniew in zijn broek en alweer wordt Jacks harde lul gestreels door Kyra. Ze pakt Jack’s lul vast en begint te stelen. Hij is hard. Harder dan voorheen. Ze voelt het ook en begint harder te strelen. De schacht van Jacks lul glijdt door de handen kyra. Ze wil meer en beweegt langzaam en al zoenend naar bedenen over Jacks zijn hals en nog langzamer en teder omlaag.

Kyra’s tong beweegt over Jacks lichaam verder naar beneden. zijn nog open broek wordt verder geopend. Kyra’s weg staat open en ze gaat verder naar beneden. Haar hand en mond zijn niet ver van elkaar verwijderd. Haar hand beweegt nog sneller en strakker over de harde lul van Jack terwijl haar tong bij Jacks onderbuik rondwaalt en steeds verder naar beneden gaat. Jack geniet volop van elke beweging die Kyra maakt en besluit zelf ook actie te ondernemen. Zacht gekreun vult de nacht waneer Jack zijn vingers langs de natte kut van Kyra laat gaan. Ze wilt meer en meer maar niet tot dat zei die lul van Jack heeft geproefd. Ze wilt hem in haar mond en gaat er vol voor. Jack die al onderweg was voor een snelle proeverij van haar natte kut wordt verrast waneer Kyra het spel overneemt. Jack wordt overdonderd en nu is het hij die in het in hooi ligt. Kyra kijkt hem diep in zijn ogen aan. Haar hand op zijn heupen terwijl haar tong via Jacks laagste punt direct naar zijn lul toe gaat. De plek waar haar hand zojuist zijn lul streelde wordt nu vervangen door haar mond. Kyra’s houdt Jack’s lul voor haar als ze met haar tong vanaf onder naar zijn eikel begint te likken, Jack steeds aankijkend kan ze het niet laten en ze neemt zijn eikel meteen in haar mond. Haar warmte en de nattigheid van haar tong zorgen ervoor dat Jack volledig rustig achter over in het hooi zakt.

Met haar tong cirkelt ze over zijn eikel heen en Jack begint te kreunen. Van kou is er geen enkele sprake aangezien Kyra nu zo opgewonden en druk bezig is met Jack te pijpen en Jack alleen maar kan denken hoe hij dalijk Kyra keihard wilt gaan nemen! Kyra is nog niet klaar en laat haar tong over de gehele lul van Jack glijden en bij elke diepere pijpbeweging wordt zijn gekreun harder. Jack begint mee te stoten en Kyra probeert het bij te houden. Ze merkt dat Jack intens geniet maar ze wil niet dat hij al klaarkomt. Nog èèn laatste diepe beweging waarbij Jacks luk diep in haar mond verdwijnt en ze trekt haarzelf terug. Jack blijft hijgend in het hooi liggen en stond op het punt om klaar te komen. Bijna had zijn lichaam zich over gegeven en zijn zaad geloost in haar mond. Met een beetje moeite houdt hij zich in. Kyra valt naast hem in het hooi. Naar adem hapend is ze geiler dan voorheen. Jack draait zich boven op Kyra. Hun ogen kruissen elkaar en beide zien ze wat ze van elkaar verlangen. Terwijl Kyra haar opengescheurde bloes verwijderd heeft Jack haar rok losmaakt.

Daar liggen ze dan.. beide naakt en ontzettend geil in het hooi van een oude boer die niet doorheeft dat zijn stal niet alleen voor zijn paarden wordt gebruikt.

Terwijl Jack boven Kyra hangt zoen hij haar in haar hals. Zijn tong voelt teder over de plek waar zijn lippen haar nek omsluiten. Zijn hand glijdt over Kyra’s benen en over de binnenkant van haar dijen meteen over haar kut. Het voelt warm en nat wanneer Jack zijn vingers in haar begint te bewegen. Aan het geluid is te horen hoe nat en geil ze is. Het soppende geluid doet ten onder aan het gekreun van Kyra. Jack pakt zijn lul beet en hij trekt zich kort af waardoor zijn lul opnieuw stevig wordt en doordrenkt is van Kyra’s geilheid. Hij zet hem tegen haar kut aan en met een diepe stoot gaat hij in haar. Kyra schreeuwt het uit van genot en slaat snel haar handen over haar mond om de oude boer niet te wekken uit zijn slaap. Jack beweegt in en uit haar terwijl zijn handen ruw over de tepels van Kyra strelen. Iedere beweging draaien ze rond in de palm van zijn hand. Jack voert het tempo op en Kyra laat zich gewillig neuken. Hij zoent haar borst wat ongetwijfeld een plek achter gaat laten op de manier hoe hard hij daar bezig is en gaat omlaag naar borsten.

Zijn handen worden vervangen door zijn mond en zijn lippen omsluiten haar tepel in een warme vochtige omgeving. Zijn tong raakt haar borst aan direct op haar verharde en gevoelige tepel en hij begint te zuigen. Zijn stoten worden minder omdat zn focus ligt op haar borsten. Het maakt Kyra niet uit en ze slaat een arm om Jack heen. Na enkele momenten willen ze beide iets anders en Jack trekt zich terug. Ze tilt Kyra uit het hooi, draait haar om en duwt haar met haar buik tegen een hooibaal aan. Kyra laat zich voorover buigen doordat Jack met zijn hand de schouder van kyra wegduwt, stevig maar teder. Kyra voelt Jack’s lichaam achterlangs tegen de hare en voelt zijn stijve lul tegen haar schaamlippen stoten. Ze spreidt haar benen om Jack vrij spel te geven en begeleidt zijn lul richting de opening van haar kut. Ze voelt eerst zijn dikke eikel langzaam naar binnen glijden gevolgd door de rest van zijn lul. Langzaam glijdt Jack dieper en dieper tot het niet meer verder kan. Langzaam haalt die zijn lul weer terug totdat zijn eikel net niet haar vochtige kut verlaat en telkens als hij op neer gaat voert die het tempo op. Zijn bezwete lichaam stoot tegen de billen van Kyra aan en met een opvoerend tempo wordt het gehijg en gekreun versterkt.

Jack pakt haar met een hand stevig bij haar schouder en met de andere pakt die haar mond vast. Kyra neemt speels een vinger in haar mond en zuigt erop terwijl ze achterlangs volgepompt wordt. Met haar hand streelt ze ruw en hard over haar klit en beide komen ze tegelijk klaar. Jack laat zijn lul in haar en spuit heel zijn zak in haar leeg. Meerdere stralen zaad vullen het nu gezwollen en al gevulde kutje Kyra. Voldaan trekt Jack zich terug en vallen ze beide hijgend en zwetend in het hooi terwijl de schemering is begonnen. Proberend bij te komen vallen Jacks op het raam van de stal waar hij in de opkomende zon een gedaante ziet, en niet die van de oude boer. Een jonge vrouw met zwart haar staat door het raam naar hun ontblote lichamen te kijken. Jack springt overeind om er naar toe te rennen. Hij opent de staldeuren en kijkt richting het raam, maar waar zojuist een jonge vrouw hun nog stond te begluren was die plek nu leeg. De vrouw was in de weide omgeving niet te bekennen en verbaast gaat Jack terug naar binnen maar Kyra zich al aan het aankleden was. “Wat is er?” vroeg ze waarop Jack alleen maar op kon reageren : “we zijn begluurd”. Kyra vondt dit wel een geile gedachte en vroeg “door wie?”, Maar Jack wist het niet. Wat hij wel zeker wist was dat deze mysterieuze gluurder niet uit Fairdale kwam!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5082 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie