BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Puberkolonie (1)

Ruben wordt door drie meiden geil gepaktPUBERALE HORMONEN

Een tijdje terug vertelde een vriendin mij dit waar gebeurde verhaal over haar neef uit zijn puberteit, het leek me leuk dat voor jullie hier op te schrijven. Het speelt zich af in Zeeland, in ‘De Puberkolonie’. Het gebouw kreeg die bijnaam omdat heel veel scholen hier hun zomerkamp houden en misschien kun je je wel voorstellen hoe dat dan er aan toegaat, als er dagenlang tientallen pubers met hun gierende sekshormonen bij elkaar onder één dak zijn.

Gepest

Ik word gepest, sinds ik op de havo zit. Waarom? Ik zie er best wel oké uit, een beetje als een hiphopper, heb korte dreadlocks, ik doe aan sport, sinds een paar jaar ook aan karate, ik merk dat veel meiden me leuk vinden. Maar toch word ik gepest, sinds een jaar juist vooral door meiden. Dus, waarom? Ik denk omdat ik twee moeders heb…

Ik ben nu 16 jaar en heb twee moeders, een met een witte en een met een zwarte huid. Ze hebben elkaar leren kennen toen mijn witte moeder werkte in Afrika en hielden meteen van elkaar, ze trouwden en gingen in Nederland wonen. Daar kreeg mijn zwarte moeder mij, met het zaadje uit een buisje met spul van een anonieme witte man. Ik ben dus een mix van zwart en wit, ik heet Ruben, inmiddels zestien jaar oud, en ben gek op allebei mijn mama’s. Maar echt, het heeft mijn leven ook wel ingewikkeld gemaakt. Op de lagere school deed nooit iemand er moeilijk over, maar sinds ik op de havo zit hebben zo’n beetje alle jongens de pik op mij, omdat ze me raar vinden, een halfbloed jongen met twee moeders.

Toen mijn moeders een paar jaar geleden in de gaten kregen dat schoolgenoten me begonnen te pesten deden ze me op karate voor meer zelfvertrouwen en mocht ik eindelijk mijn make-over hebben, ze merkten al een tijdje dat ik wel voor hiphop voelde. Ik mocht me hiphop gaan kleden en m’n haren laten groeien tot ik er dreadlocks van kon maken. Ik kan inmiddels heel goed karate en hoewel het een verdedigingssport is, heb ik het een tijdje terug gebruikt om af te rekenen met de grootste pestkoppen.

Na mijn ‘behandeling’ van hen hebben de jongens respect voor me gekregen en laten ze met rust, ik heb er zelfs enkele vrienden door gekregen. Maar nu dus de meiden, die hebben het stokje overgenomen, vooral bij het sporten bij het omkleden en douchen en zo moeten ze me hebben. Het lijkt bijna op stalken, en mijn vrienden zeggen wel eens dat het hen om mijn pik te doen is, volgens hen denken de meiden dat die groot is omdat ik een halfbloed ben. Nou, dat klopt wel, ik heb echt een flinke pik meegekregen. Maar om me daarom nou te gaan pesten?

Meidenkamer

Vanochtend vertrekken we met onze klas, begin havo vier, naar Zeeland, waar we in de Puberkolonie gaan verblijven, dat vroeger een soort kolonie of opvanghuis voor weeskinderen is geweest. We zijn met twintig leerlingen, negen meiden en elf jongens.

Ik heb helemaal geen zin om mee te gaan omdat ik liever al die klierige meiden ontloop, maar mijn moeders hebben de kans aangegrepen om een weekje naar familie in Afrika te gaan en willen persé dat ik met school meega. Ik heb ze verteld van die vervelende meiden en dat ik niet wil, en toen hebben ze Julia, mijn buurmeisje dat ook bij mij in de klas zit, gevraagd om het een beetje voor me op te nemen. Niet te geloven, uitgerekend zij is de grootste pestkop en toen ze dus aan mijn moeders beloofde om ‘voor me te zorgen’ gaf ze me een gemene knipoog.

En nu zitten we in de bus en zie ik haar op de voorste bank smoezen met meneer van den Broek, hij en mevrouw de Jong zijn samen onze begeleiders. Als we in Vrouwenpolder aankomen blijkt dat Julia heeft geregeld dat ik bij haar op de kamer kom, samen met twee van die ‘leuke’ vriendinnen van haar, Emma en Carmen. Zogenaamd omdat ik wat onder de leden heb en mijn moeders haar gevraagd hebben me te verzorgen, niet te geloven zeg. Nou ja, we zien wel hoe het gaat, desnoods pak ik die meiden ook maar in een karategreep. Ik zorg in ieder geval voor wat privacy door een laken te spannen voor mijn bed, zodat ik mezelf fatsoenlijk aan en uit kan kleden.

De eerste avond is iedereen behoorlijk moe, we gaan vroeg naar bed. In onze kamer verdwijn ik achter mijn ‘lakenscherm’ en ben net van plan me uit te kleden als ik de drie meiden aan de andere kant van het laken hoor giechelen en fluisteren dat ze nu misschien eindelijk mijn pik te zien krijgen. Huh, is het ze daar echt om te doen? Hebben mijn vrienden dus toch gelijk. Dat verandert wel wat en ik besluit ze direct een showtje te geven.

Ik doe het bedlampje aan en zorg dat ik tussen het licht en het laken kom te staan, zodat mijn schaduw goed zichtbaar is op het laken. Dan trek ik mijn t-shirt langzaam uit, en hoor meteen hoe de meiden reageren, opgewonden gefluister. Oké, dan mijn broek, langzaam stroop ik hem van mijn benen, ik trek de pijpen een voor een zo rustig mogelijk uit. Tot slot gaat mijn boxer omlaag. Ik zorg daarna dat mijn pik goed ‘en profiel’ zichtbaar is, het wordt nu helemaal stil bij de meiden. Ik trek er eens relaxed een paar keer aan waardoor hij half stijf wordt en recht vooruit steekt.

Genoeg geshowd voor vanavond, ik pak mijn handdoek uit mijn weekendtas, sla hem om, doe het laken opzij en loop langs de meiden naar de gang, om me te douchen. Ik doe natuurlijk of ik nergens van weet maar geniet ondertussen stilletjes wel van hun aanblik, ze zitten net niet te kwijlen, daar tegen elkaar klittend op Julia’s bed. Ik hoor hoe ze opgewonden beginnen te tetteren als ik de deur achter me dichttrek. Ohw, wordt dit misschien toch nog een leuk weekje.

Naakt en puur natuur

Het duurde een tijdje maar op een gegeven moment zijn de dames eindelijk klaar met kletsen en giechelen en zich klaar maken voor de nacht. Heerlijk als het rustig wordt in de kamer en in no time val ik in slaap. De volgende ochtend is het vroeg ontbijt en iedereen zit een beetje duf voor zich uit te staren in de eetzaal. Alleen in het meidenhoekje van Julia is het een drukte van belang, daar wordt volop gesmoesd en regelmatig kijkt een van de meiden naar mij. Ik heb zo’n idee waar dit over gaat, ik zie wel wat er van komt.

Als iedereen zo’n beetje is uitgegeten gaat meneer van den Broek voor in de eetzaal staan en vertelt hij wat we gaan doen vandaag. Hij is niet alleen onze biologieleraar maar ook een echte natuurliefhebber: ‘Jongelui, zoals jullie weten is het motto van deze week ‘puur natuur’. Over een half uur wordt voor iedereen voor deze hele week een fiets afgeleverd, daarna peddelen we naar het waterwingebied van Vrouwenpolder, hier iets verderop. We krijgen daar een rondleiding en omdat het een heel beschermd natuurgebied is krijgen we ook mooie planten en dieren te zien, let goed op want terug op school krijgen jullie hierover een toets. Daarna gaan we naar het strand en kunnen jullie lekker chillen. Edoch dames en heren, we gaan wel naar het náaktstrand, mensen die bloot lopen zijn vaak aanhangers van het naturisme, vandaar. Maar no worries, jullie mogen daar wel zelf weten of je je zwemkleding aanhoudt of niet.’

Als hij klaar is breekt er een klereherrie uit, iedereen is opgewonden over dat blootloopstrand. Als we dan na een eeuwig durende rondleiding bij het waterbedrijf eindelijk bij de zee arriveren zien we eigenlijk vooral een ulta-breed en ultra-bijna lege strand, in de verte zien we wat bloterikken, zoveel naturisme is er dus niet. Iedereen gaat in een kluitje bij elkaar liggen en houdt de zwemkleding aan, maar ik bekijk eerst eens even wat meneer van den Broek doet. En ja hoor, hij moet natuurlijk wel, hij kleedt zich helemaal uit en gaat zogenaamd chilled op zijn badhanddoek liggen, onze andere begeleidster mevrouw de Jong volgt zijn voorbeeld en gaat bloot naast hem liggen. Ik zie hoe ze elkaar sneaky een knipoog geven en hoewel het natuurlijk al erg oude mensen van boven de dertig zijn zien ze er nog best goed uit. Mevrouw de jong heeft mooie bolle tieten en zelfs ook een kaalgeschoren spleetje, ik voel hoe mijn pik direct reageert en in schokjes omhoog komt in mijn shorts. Bij meneer van den broek is al het haar op zijn lijf kort getrimd en ik zie net als bij mij wat beweging in zijn pik, hij vindt mevrouw de Jong blijkbaar ook wel oké…

Durven wij dat ook?

Grote beroering onder mijn klasgenoten, ze kijken hun ogen uit, tjongejonge, wat een pubers zeg. Ik klets even met mijn vrienden Michael en Pieter en stel ze voor ook bloot te gaan liggen, lekker die klierige meiden opnaaien. Michael en Pieter aarzelen even, maar als ik dan snel alles uittrek en in mijn blootje sta volgen ze mijn voorbeeld. We gaan naast elkaar op onze badhanddoeken liggen en leunend op onze ellenbogen bekijken we de reacties.

Iedereen is flabbergasted, vooral de meiden zitten ons in shock te bekijken. Ik trek mijn knieën op en doe mijn benen wat uit elkaar zodat ze mijn gereedschap nog iets beter kunnen bekijken. Ik heb me rond mijn pik helemaal kaal geschoren en ze hebben dus eerste klas uitzicht. Pieter en Michael hebben hun pikken en omgeving ook glanzend kaal, dus iedereen kan ons mooi vergelijken, wat dan ook ijverig wordt gedaan. Uiteindelijk gaan we lekker languit op onze rug in het zonnetje liggen genieten en kijken elkaar eens lachend aan, dit is wel spannend maar ook heel leuk!

Na een minuutje of tien staan we op en lopen relaxed naar het water om wat op te frissen en wat langs de zee te wandelen. Als we zo een tijdje al kletsend wat gespetterd hebben zien we tot onze verrassing de andere jongens en meiden ook helemaal bloot op ons afkomen en het water induiken. Yes, dit gaat de goede kant op, alleen Julia en haar kliekje van vier andere meiden blijven zielig in hun bikini’s zitten terwijl ze roddelen en zich aan ons vergapen. Jammer, want het zijn wel allevijf echt mooie meiden, ik zou graag meer van hun lijven zien, vooral buurmeisje Julia is een beauty, lang en slank, blond haar tot bijna op haar billen, blauwe ogen, mooie size tietjes.

Uiteindelijk loop ik nog eens goed zwaaiend met mijn pik langs hen heen, zie met plezier hun ogen groter worden en zet hen daarna volledig op negeer. We hebben echt een fijne middag, chillen lekker, doen met zijn allen (op vijf meiden na) wat volleybal en op een gegeven moment voelt het zelfs als heel normaal om bloot te zijn. Lastig blijft alleen dat onze pikken te pas en te onpas hun eigen weg gaan en even vriendelijk hun kopje opsteken als een meisje iets teveel van zich laat zien. Oef, klote, vooral als ze dan gaan giechelen, maar die blote meidenlijven bieden ook zo’n mooi uitzicht af en toe…

Aanranding

Na het avondeten chillt en kletst iedereen nog een tijdje maar ik ben best wel moe, ik duik vroeg mijn bed in. Julia & co zijn er zelfs nog niet, lekker rustig. In no time ben ik vertrokken.
Ik word wakker doordat ik wat gekriebel over mijn buik voel, ik wil krabben maar dat lukt niet. What the fuck, mijn handen zitten vast. ‘Surprise’ wordt er gegild. De meiden van mijn kamer hebben het lakenscherm weggehaald en hebben mij terwijl ik diep in slaap was vastgebonden op het bed, armen boven mijn hoofd aan de spijlen van het hoofdeinde en mijn benen aan de poten bij het voeteneinde. Gelukkig heb ik nog mijn boxer aan, anders lag ik totaal te kijk voor deze kutgrieten, die alle drie naast elkaar aan de rand van mijn bed op hun knieën zitten en verzaligd mijn lijf aan het bestuderen zijn.

‘Dacht je dat je er zo mee weg kwam, Ruben, ons opgeilen en dan rustig in slaap vallen? No way’ spreekt Julia me toe, ‘wij gaan eens lekker van je genieten, dus bereid je maar voor.’ En voordat ik het besef heeft Carmen een schaar gepakt en knipt ze mijn boxer aan stukken, met een ruk worden de restanten weggetrokken en lig ik piemelnaakt voor ze. Dit is balen zeg maar mijn pik is het totaal niet met me eens, hij richt zich al op en kijkt als een eenogige bandiet de meiden vrolijk aan. Julia pakt hem voorzichtig beet en knijpt er eens in, nou, dat helpt echt om te ontspannen, maar niet heus, hij wordt op slag nog stukken harder. Wat ook niet helpt is dat de meiden zich alle drie nu ook helemaal uitkleden en ik op die manier uitzicht heb op drie geschoren kutjes en drie paar gave tietjes, ik voel hoe ik in een hoog tempo supergeil word.

Nu ze zo bloot zijn, zie ik opnieuw dat het alle drie best wel mooie meiden zijn. Julia en Emma zijn best wel lang en skinny, heel slank en niet zo grote tietjes, daar val ik wel het meeste op. Maar Carmen mag er ook zijn, donker Spaans-achtig typje, tikje mollig en mooie ronde bollen van tieten, heeft ook wel wat hoor. Ondertussen neemt Julia opnieuw de verkenning van mijn lijf ter hand en kneedt ze inmiddels stevig mijn pik. ‘Zeg meiden, jullie hebben hier geen toestemming voor hoor, dan is dit dus wel aanranding he?’ zeg ik tegen ze. ‘Joh, hou toch op met zeuren, je vindt dit hartstikke lekker, kijk maar naar je pik’ zegt Julia en zonder nog iets te zeggen neemt ze het topje van mijn pik in haar mond.

Carmen en Emma kijken van heel dichtbij zeer geinteresseerd toe. Julia is duidelijk onervaren hierin, net als ik, ik ben nog nooit gepijpt. Maar ohw, wat is dat een lekker gevoel, zo’n warm zacht vochtig holletje om mijn pik. Voorzichtig zuigt Julia mijn pik steeds iets dieper naar binnen en echt, deze voelde ik niet aankomen en Julia ook niet, binnen een minuut krijg ik een orgasme en spuit ik haar mond vol zaad. Yes, dikke bult eigen schuld, ze slikt en kokt en wil zich snel terugtrekken maar Carmen grijpt in en duwt haar hoofd terug omlaag. ‘Komop Juul, niet eerst teasen en dan niet doorbijten, alles voor jou’ roept ze. Julia moet door de actie van Carmen echt haar best doen om mijn ‘geschenk’ aan haar snel kwijt te raken want ze krijgt nauwelijks nog adem. En sorry, Julia, ik kan er echt niks aan doen, maar ik spuit zo ontiegelijk veel zaad, wel zes of zeven dikke stralen verdwijnen haar mondje in. Ohw…

‘Jeetje trut, was dat nou nodig?’ vraagt ze aan Carmen als ze alles eindelijk heeft weggewerkt. En tegen mij: ‘kon jij je nou niet even een beetje inhouden? Wat ben jij nog een sneu knulletje zeg.’ ‘Nou zeg, doe normaal, het komt zoals het komt hoor, dit wou je toch zelf?’ is mijn reactie. ‘Was het lekker?’ kan ik niet nalaten haar te pesten. Ze kijkt me eerst nog pissed maar uiteindelijk ook heel geil aan en geeft antwoord door mijn pik verder leeg te zuigen, oké, ja dus…

En toen…

Ondertussen wordt mijn pik toch wat slapper en dat is duidelijk niet naar de zin van de dames. ‘Carmen, heb jij niet nog zo’n feestpilletje ergens?’ vraagt Julia tussen het sabbelen aan mijn pik door. ‘Ja hoor, zit ghb in, houdt hem lekker stijf en geil, dat zal hij nog nodig hebben, ik pak het even.’ En voor ik kan protesteren wordt me door Carmen een pilletje in de mond gestopt en door mijn neus en mond dicht te houden dwingt die meid me het door te slikken. Al na enkele minuten voel ik wat gebeuren, er trekt een tinteling door mijn lijf terwijl mijn pik reageert en weer op sterkte komt.

Als die er even later weer helemaal voor klaar is blijkt wat de meiden eigenlijk van plan zijn: ‘wij zijn alle drie nog maagd en jij mag ons ontmaagden’ deelt Julia mij mee. Nou, ik dacht het niet, maar al snel blijkt dat ze mijn actieve hulp helemaal niet nodig hebben, aan mijn stijve pik hebben ze genoeg. Julia klimt op het bed en gaat languit op me liggen, lekker gevoel wel, haar strakke lijf zo op me.

‘Hé Julia, dit is echt wel verkrachting aan het worden hoor, als ik wil kan ik jullie daarvoor aangeven.’ ‘Sukkel, daarom nemen Emma en Carmen toch foto’s, als je dit meldt gaan die meteen op internet’. Direct daarop komt ze overeind, hurkt ze boven mijn gezicht en commandeert ze: ‘natlikken’ en dat doe ik dan maar want ik vind dat geen foute opdracht, eerlijk gezegd…

Leuk als je laat weten wat je van dit verhaal vindt!
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 17385 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “De Puberkolonie (1)”

 1. Al weer een heerlijk fantastisch verhaal. Hoe gaat het verder?
  Wie van de meiden gaat als eerste haar vliesje verliezen en mag de stralen sperma in zich voelen? Dit lees ik graag in het vervolg.

 2. Hé Zara,

  Wat schrijf jij een heerlijke verhalen. Ik lees ze altijd met veel plezier…..

  Ben benieuwd of je uit eigen ervaring put of dat je een heerlijke fantasie hebt.

  Ga door met het schrijven van heerlijke verhalen.

  X

  • Hoi Pedro. Natuurlijk zitten er wel wat eigen ervaringen in mijn verhalen, maar zó veel maak ik nou ook weer niet mee, hoor. Kortom, het meeste komt rechtstreeks uit mijn duim 🙂 X. Zara

  • Hé Zara,

   Complimenten dan voor je heerlijke fantasie. Hoop dat je nog veel verhalen gaat schrijven!

   Heb je ook al eens verhaal geschreven over je eigen fantasieën? Indien niet…, ik ben benieuwd😊.

   X

Plaats een reactie