BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het alternatieve koppel 2/2

De geboorte van …

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Geile Nancy wil meerMet elke stoot inwaarts, duwde ik haar dijbenen tegen de rand van het bed. Nancy produceerde nog steeds geluiden. Tot dan had ik haar heupen vast, ik begon dan maar, van puur geil jolijt met beide handen, bij elke stoot inwaarts ferme kletsen op de kaken van haar kont te geven. Hoe harder ik stootte, hoe harder ik op die kont sloeg. Haar kont kleurde na al een paar kletsen donker rood. Nancy produceerde daardoor nog fellere geluiden maar die werden evenwel grotendeels gedempt omdat ze met haar gelaat in de dekens lag. Mijn zelfbeheersing kreeg het te verduren en brokkelde meer en meer af. Mijn bewegingen werden feller en ze bonkte met haar bovenbenen telkens tegen de bedrand. Haar hele lichaam schokte voorwaarts op het bed, elke keer dat ik een felle stoot inwaarts gaf.

Haar geluiden vermeerderden en mijn tempo verhoogde. Ik kon me niet meer beheersen en als een gek was ik bezig met rammen in dat zalige kutje. Nancy gilde. Ik stond half gebogen achter haar en ramde nu uit alle macht en zo snel ik kon. Op een bepaald moment ontplofte de boel. Ik voelde mijn sperma naar buiten schieten. Ik hield me zo diep mogelijk, doodstil in haar terwijl ik mijn lul het beschikbare sperma naar buiten voelde braken. Ik moest me met beide handen vasthouden op haar heupen want het werd zwart voor mijn ogen. Nancy krijste keihard en tijdens het spuiten gaf ik een soort doodsreutel van gekreun. Dan bleef ik staan uithijgen. De geluiden van Nancy verminderden geleidelijk aan. Ik voelde mijn piemel krimpen tot hij uit haar kutje floepte.

Ik kwam recht en zette me op mijn kont, naast haar trillende lichaam op het bed. Nancy bleef gewoon liggen. Ik boog wat voorover en zag uit haar kutje geil en sperma op de grond druppen. Ik streelde dan maar met één hand over haar donker rood geslagen billen.

Na een hele tijd, kwam Nancy moeizaam recht en draaide ze zich om. Ze kwam naast mij op het bed zitten. Ze zag er wat verwilderd uit. Haar haren waren wat uit de paardenstaart waarin ze voordien zaten, uit gekropen. Haar gelaat was nogal rood aangelopen en ze hijgde. Ik bekeek haar en vroeg : “spijt ?” Ze schudde van ‘neen’ met haar hoofd. Dan zweeg ze.

Mijn piemel was voorlopig even buiten strijd, dus besloot ik maar om een pauze in te lassen. Bij mezelf dacht ik : “pauze pakken en zien of ik daarna nog een tweede ronde kan versieren”. Dus zei ik maar : “meisje, krijg ik van jou nog een koffie, dan wil ik die buiten op het terras opdrinken en kan ik er een sigaretje bij roken”. Ik stond op en liep in mijn blootje naar beneden en naar hun terras. Het was toch al vroeg zomer, dus niks te koud.

Ik installeerde me op zo’n teak houten tuinstoel en keek naar hun tuin. Dat was gewoon een kwestie van mijn werk te bewonderen en tegelijk mijn ego wat op te poetsen.

Wat later, kwam Nancy met een openhangende badjas, roze van kleur, het terras opgelopen met twee mokken koffie in haar handen. Ze keek naar mijn blote lijf toen ze de koffie voor me neerzette, maar van zodra ze zag dat ik naar haar ogen keek, sloeg ze die direct neer. Haar ingebakken preutsheid, kreeg weer de bovenhand. Ik zei dan maar : “maak ik je ongemakkelijk door hier te zitten met niets aan of moet ik iets gaan aantrekken ?” Ze schudde weer van ‘neen’.

Ik rookte stilzwijgend. Nancy zweeg ook en nipte af en toe aan haar koffie. Mijn koffie was bijna leeg en opeens begint Nancy aarzelend te babbelen. “Rick” zei ze, “ik ben dolblij dat onze linker buur begon te klagen dat alle zonlicht door onze coniferen tegengehouden werd en dat hij die dan heeft doen afzagen”. “Hans mijn vent” heeft het nog via de rechter proberen te verhinderen, maar die gaf onze buren gelijk, tot zijn grote ergernis”. “Daardoor ben jij in ons leven gekomen en heb jij die stomme bomen gesnoeid”. “De rechter heeft mijn man ferm op zijn plaats gezet”. “Eigenlijk ben ik zelfs blij dat mijn vent jouw ladder omkieperde en dat jij daardoor in het hospitaal belandde”. “Ik weet het, dat is niet netjes, maar door dat ongeval, ben ik gaan beseffen dat ik gewoon een willoze pop in zijn handen was”. “Ik weet ook niet hoe ik dat gedurfd heb, maar toen je zo levenloos in dat ziekenhuisbed lag, heb ik stiekem onder de lakens gekeken”. “Na een hele tijd, heb ik jouw piemel vastgepakt en dat gaf mij een heel goed gevoel”. “Ik begreep niet van mezelf dat ik zoiets wou of kon doen”. “Dat heeft me nadien wel aan het denken gezet, want het is jaren geleden dat ik nog een piemel zag of voelde, ook al was het maar met mijn hand”. “Toen aan dat hospitaalbed, wou ik al meer, maar ik verging bijna van angst”.

“Dolblij was ik toen jij hier de rest van de coniferen kwam snoeien”. “Ik hoopte stiekem op meer, maar de angst voor mijn man, de angst om tegen hem in te gaan, bleef sterker”. “Toch kwam er een soort rebelsheid bij mij boven, daarom liet ik je de rest van de tuin doen”. “Gewoon omdat ik wist dat ik daarmee het bloed onder de nagels van mijn vent zou halen”. “Dit huis heb ik geërfd van mijn ouders, Hans is hier komen wonen, maar het huis is alleen van mij”. “Ik wou hem gewoon jennen en heb jou de rest van de tuin laten doen en ik heb hem tegelijk voor de keuze gesteld : ofwel liet hij me mijn gang gaan met de tuin, via jou, ofwel kon hij zijn valies pakken en weggaan”. “Ik wist zelfs niet waar ik de moed vandaan haalde om hem zo voor die keuze te stellen”. “Blijkbaar is zijn gezichtsverlies bij het moeten weggaan te groot voor zijn politieke carrière, dus bond hij in en zei dat ik mijn gang mocht gaan met de tuin”.

“Dan hebben wij dat gesprekje gehad, de dag dat wij de plantjes voor het bloemenperk zijn gaan kopen”. “Dat deed mij beseffen dat ik een heleboel jaren van mijn leven gewoon heb laten voorbijgaan zonder echt te leven”. “Ik was gewoon de meid, de poetsvrouw, de kokkin en het persoonlijk slaafje van mijn man, zonder echt te leven”. “Jij deed me inzien dat ik hier in een persoonlijke gevangenis, zit”. “Dat wil ik niet meer”. “Ik heb de laatste vijftien jaar geen seks meer gehad”. “Ik miste het eigenlijk niet, ik dacht dat ik verdord was”.

“Dan stond jij hier daarstraks recht naast mijn stoel en je haalde je piemel boven”. “Ik was geschokt en toch, tegelijk begon er iets te kriebelen”. “Tevens was ik doodsbang”. “Toen jij me dan onder de douche trok, me nogal ruw waste en afdroogde, dan heb je me de oksels en mijn kutje geschoren”. “Ik was te perplex om te protesteren”. “Ik onderging gewoon wat je deed, zoals ik altijd willoos alles deed wat mijn man wou”. “Alleen wou die geen seks met mij en jij wel”. “Jij hebt me daarnet in mijn slaapkamer gelikt”. “Minutenlang, niet zoals mijn vent, een minuut of twee, vooraleer hij zijn piemel in mij stak, maar echt lang, dat vond ik zalig”.

“Dan draaide je me om, stak je piemel in mij en je begon traag te bewegen, niet gewoon zo snel mogelijk, maar traag, dan vond ik ook zalig”. “Dan zette je mijn kontje rood, dat vond ik ook zalig”. “En toen je in mij spoot, dan kon ik dat voelen want op dat moment kwam ik klaar”. “Dat is een eeuwigheid geleden”. “Ik ben je ontzettend dankbaar dat jij mij terug hebt doen leven”.

Ik stak een tweede sigaretje op. Ik zei niets. Na een paar minuutjes zei Nancy stilletjes : “ik zou nog meer willen”. Ik zei daarop : “als mijn sigaretje op is, zou ik graag een tweede ronde doen, zie je dat zitten”. Bedeesd knikte Nancy van ‘ja’. Ik nam nog een trek van mijn sigaret. Dan zei ik : “Nancy, ik heb je daarnet boven, gewoon gebruikt voor mijn genot, je had niets inspraak, ik deed gewoon wat ik wou, en toegegeven door gebrek aan seks van mijn kant, was ik nogal egoïstisch, maar ik zou liever hebben, dat je mij laat zien dat je zelf ook naar iets met mij verlangt”. “Ik ben ervan overtuigd dat jij diep van binnen een heel sensuele vrouw bent, met veel passie in je lichaam, zoals elke vrouw die in zich heeft, die passie zou ik willen zien en voelen”. Nancy keek me verbouwereerd aan. Ik drukte mijn sigaret uit, stond recht, nog steeds helemaal in mijn blootje en stak mijn hand uit. Zij stak haar hand in de mijne en ik keek naar de vrouw die ik voordien als een grijze muis, een ‘geiten-wollen-sok’ bekeken had en die nu, met een openhangende badjas, recht kwam uit haar stoel.

Ik zag haar slanke lichaam tussen de flappen van haar openhangende badjas. Ik zag dikke, bruine tepels op nogal dikke borsten. Die hingen nauwelijks door. Ik glimlachte toen ze recht stond en zei : “Nancy, je bent een prachtvrouw, echt om op te vreten”. Ze keek me weer verbaasd aan. Hand in hand liepen we terug naar de eerste verdieping, naar haar slaapkamer. Daar aangekomen wou Nancy zich al direct op het bed leggen, maar ik hield haar tegen, draaide haar in mijn richting en ik zei : “Nancy, meisje, ik heb je daarstraks gekust, maar je deed niet veel, wil jij mij nu kussen ?” Ze keek weer verbaasd, ik zag ze nadenken, dan prevelde ze : “ik het verleden, onderging ik altijd alles…” dan leek ze te beseffen wat ik gevraagd had en ze zette plots haar lippen op de mijne.

Alsof er een vulkaan uitbarstte, begon Nancy mij te tongen. Haar tong schoot bijna gewelddadig door mijn mond. Ik gaf zoveel mogelijk weerwerk. Nancy werd erg gulzig. Ze schoot met haar tong diep in mijn mond, soms schoot ze er naast en ging ze met een kleddernatte tong gewoon over mijn hele gelaat. Dan leek ze weer een beslissing genomen te hebben. Ze schoof de badjas van haar schouders en stond zo helemaal naakt voor me. Dan ging ze ineens met haar tong van mijn gelaat naar beneden en liet een nat spoor, via mijn hals, over mijn sleutelbeen tot op één van mijn tepels. Daar likte ze rond en zoog er dan zachtjes aan. Dan ging ze naar de andere tepel en deed hetzelfde. Dan kwam ze recht, keek me aan, met een ‘kwajongensblik’. Ze glimlachte en zei : “mag ik mijn zin doen ?” Ik knikte. Ze zette haar handen op de bolling van mijn schouders, en gaf me een duw. Ik viel languit, op mijn rug op haar bed.

Een soort mysterieuze, zwoele blik kwam in haar ogen, ze leek iets van plan. Mijn piemel had dat door, want die richtte zich gedeeltelijk op. Ik keek naar de naakte vrouw voor mij, aan de achterkant van het bed. Haar uitstraling maakte haar helemaal anders dan voordien. Ze leek één geile brok verlangen, die iets van plan leek.

Plots klom ze op bed, plantte haar knieën links en rechts naast mijn heupen en ze zei : “zoiets heb ik al altijd willen doen, maar dat mocht ik nooit en jij hebt me zonet toestemming gegeven”. Ik lachte en zei : “ga je gang lieverd, laat je passie ontploffen”. Ze greep met één hand mijn lul vast, trok er een paar keer aan, schoof wat dichter, zette mijn eikel tegen haar kutje en liet zich zakken. Ze gleed helemaal over mijn pik. Ze begroef hem in één keer tot aan de wortel in haar warm kutje. Dan zuchtte ze en glimlachte te gelijker tijd. “Dat voelt zalig” zei ze.

Dan stak ze haar handen in de mijne. Ze krolde haar vingers tussen mijn vingers en duwde mijn beide handen omhoog, zodat ze links en rechts naast en iets boven mijn hoofd op het hoofdkussen lagen. Ze keek omlaag, Recht in mijn ogen, keek ze, met haar tong half uit haar mond, ze kwijlde een beetje. De geilheid van het gebeuren is niet te beschrijven.

Nancy begon traag met haar heupen te wiebelen. Dat gaf een bijzonder zalig gevoel aan mijn piemeltje. Die leek het bijzonder te waarderen dat hij door een warm kutje gemasseerd werd. Door haar voorovergebogen houding, zwiepten haar dikke borsten heen en weer. Ik was machteloos, want ze hield mijn handen naast mijn hoofd geklemd op de kussens.

Ze begon met haar kutje op en neer over mijn piemel te gaan, om dan weer stil te vallen en lichtjes voorwaarts en achterwaarts te schommelen. Dat herhaalde ze talloze keren. Telkens ze schommelde, dreef ze haar lust de hoogte in, dan ging ze met haar kutje op en neer en zo dreef ze mijn lust de hoogte in, terwijl de hare iets afnam. Het alternerend opdrijven van haar en mijn lustgevoel, kon niet blijven duren. Ook al was ik nog geen twee uur, daarvoor al goddelijk klaargekomen, begon het bij mij toch prangend te worden dus zei ik : “geile juffrouw, ik wil niet voor jou klaarkomen, doe me dus een plezier, en laat me jou bewonderen, terwijl jij komt”. Weer zag ik even een verbaasde blik, maar ze stopte met op en neer gaan en begon harder met haar bekken te schommelen. Haar klitje wreef zo over mijn schaambeen, dat leek haar bijzonder op te winden.

Met de tong uit haar half open mond, begon ze meer en meer te hijgen. Ze schommelde harder en ze duwde haar klit met meer geweld tegen mijn schaambeen. Mijn piemel leek het hele geschommel ook erg aangenaam te vinden. Bij mezelf begon ik te denken dat ik toch nog zou gaan spuiten vooraleer zij het zou uitschreeuwen. Maar haar opwinding nam toch de bovenhand. Ondanks dat mijn opwinding bijna onhoudbaar werd, begon zij toch harder en harder te kreunen. Geen twee minuten later begon ze te gillen. “OOooooohhhhhhh, ik ga komen, ooooooooooooooohhhhhhhhh” dan : “aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa” en ze kwam krijsend op bovenop mijn stijve piemel klaar. Zo’n ontploffing van één geile brok passie, gaf kortsluiting in mijn hersenen. Als vanzelf begon mijn piemel diep in haar te spuiten. Ik zag haar ogen groot worden als theeschoteltjes en ze drukt haar onderlijf nog harder naar beneden op mijn lende. Het werd me zwart voor de ogen. Met verschillende stralen van een kloppende pik voelde ik mezelf leegspuiten diep in haar kleddernat kutje. Hemels zalig was dat.

Nancy, liet zich gewoon voorover vallen, loste haar greep op mijn handen, nam met beide handen mijn hoofd vast en begon mijn gelaat hijgend te overstelpen met kleine kusjes. Mijn armen waren terug vrij en ik omklemde haar torso bovenop het mijne. Zachtjes streelde ik haar rug. Dan begroef ze haar hoofd naast het mijne bovenop mijn schouder en ze begon zachtjes te snikken. Ik streelde zachtjes verder. Haar dikke borsten zaten half plat geklemd tussen haar en mijn voorkant.

Na een hele tijd drukte ze zich op. Ze strekte haar armen en keek naar mij. Dan zei ze met een heel zachte blik in haar ogen en aarzelend : “Rick, was dit éénmalig ?” Ik keek omhoog naar haar ogen en zei : “liefje, jij bepaald hoe dikwijls ik dit mag meemaken, ik niet, maar als het enkel aan mij ligt, dan wil ik dit nog veel meemaken, liefst zoveel mogelijk”. Ze zuchtte. Ze kwam wat dichter met haar hoofd en we verzeilden in een zwoele tongkus. Dan rolde ze zich van mij af, trok het dekbed over ons twee en ze kroop zo dicht mogelijk tegen me aan. Alsof ze in mij wou kruipen. Zo bleven we een hele tijd liggen, ik op mijn rug, nagenietend en starend naar het plafond. Zij in mijn armen met haar hoofd vlak tegen het mijne.

Na tientallen minuten fluisterde ze : “Rick, ik ben zo dom geweest, ik heb zoveel jaren van mijn leven weggesmeten, in werkelijkheid niet geleefd, eerder als een soort robot de tijd zien verstrijken, dat is zo onnoemelijk dom”. En ze begon terug te snikken op mijn schouders.

Als het snikken wat verstilde zei ik : “lieverd, iedereen ondergaat de gevolgen van zijn eigen keuzes in het leven en soms is dat erg ontgoochelend”. “Maar ik wil niet naar het verleden kijken, ik geniet nu van jou zo naast mij te voelen en ik kijk uit naar morgen en de volgende dagen en weken en als jij in die tijd ervoor kiest om nog hetzelfde met mij te beleven als vandaag, dan ga jij mij erg gelukkig maken”. Ik wist ook niet vanwaar dat filosofisch kantje ineens kwam bovendrijven. Na een aantal minuten zei Nancy : “mijn vent gaat thuis komen, misschien is het best dat hij jou hier niet aantreft”. Ik knikte.

Snel in de badkamer verfrist, mijn kleding die daar lag aangeschoten en na nog een zwoele tongzoen met een nog helemaal blote Nancy, vertrok ik. Ik had de dag van mijn leven gehad en voelde me ‘de koning te rijk’, toen ik naar huis reed. Dat was op een donderdag. De vrijdag erna en het hele weekend hoorde ik niets van haar, maar op maandag kreeg ik van haar een smsje : “kunnen we mekaar snel zien want ik wil met je praten”. ‘Oei, gedonder’ dacht ik bij mezelf. Ik antwoordde : “morgen op de middag, kan, dat is tussen twee tuinklussen in, heel veel tijd heb ik dan niet, maar even praten moet lukken”. Ik kreeg het wat benauwd, want als die Nancy iets aan haar vent verteld had van het gebeuren, of erger, van plan was om iets aan mijn vrouw te vertellen, dan zou ik gigantisch veel shit op mijn dak krijgen. Ik was er echt niet gerust in.

De dinsdag, stipt om twaalf uur bel ik bij hen aan. Eens binnen, geeft Nancy mij direct een korte tongzoen en vraagt me om te volgen naar haar terras. Vijf minuten later zitten we beide met een mok koffie voor onze neus aan de teakhouten terrastafel. Ik steek een sigaretje op. Nancy zat schuin naast mij en begon te vertellen.

“Rick, toen jij hier vorige donderdag weg ging, heb ik een lange douche genomen en bloot met enkel mijn badjas rond mijn schouders, heb ik mijn vent opgewacht”. “Uit een soort schuldgevoel denk ik, ik had hem per slot van rekening ferm bedrogen, zat ik hem op te wachten met de bedoeling om met hem te vrijen”. “Toen hij thuis kwam, zag hij me zitten met openhangende badjas”. “Ik zei Hans, schat, al jaren verwaarloos je mij op seksueel vlak en ik wil nu met je vrijen”. “Hij was stomverbaasd, deed geen enkele poging om mij aan te raken en dan zei hij : ‘dat gaat nu niet lukken, ik ga eerst iets eten en ik moet daarna naar een vergadering’”. “Ik was woedend, ik liep weg en riep nog dat hij zelf voor zijn eten kon zorgen”. “In mijn slaapkamer deed ik mijn deur op slot en ik heb zeker een paar uur zitten huilen, tot ik in slaap viel”. “Ik wou hem niet meer zien”. “De vrijdag is er niets gebeurd, ik heb hem van heel de dag niet gezien trouwens”. “De zaterdag rond de middag, hebben we een knallende ruzie gehad”. “Hij begon te mekkeren over de tuin en dat hij vond, dat zo’n tuin niet bij ons paste”.

“Ik werd woedend en riep : ‘nu heb ik dankzij Rick, tenminste een mooie tuin, idioot’”. “Hij is tegenspraak niet gewoon van mij”. “Dus riep ik, jij hebt mij eergisteren tot diep in mijn ziel gekwetst door mij af te wijzen”. “Ik wou zo graag met je vrijen, ik weet dat ik nog een begeerlijke vrouw ben, maar jij wilt mij niet meer en dat heeft me erg gekwetst”. “Wel ik zal mijn genot wel ergens anders vinden”. “Ik ben beginnen huilen”. “Eens ik uitgeweend was, zei hij, dat hij me nog graag zag, en dat hij ook wel wist dat ik een mooie vrouw ben, die over een sensueel lichaam beschikt, maar dat hij al lang zijn piemel niet meer omhoog krijgt”. “Hij was zelfs stiekem naar de uroloog geweest, jaren voordien, maar die had niets kunnen vinden”.

“Voor ik het wist, flapte ik er uit dat het geen probleem was, want dat Rick zijn lul wel omhoog kreeg als hij me bloot zag”. “Tot mijn stomme verbazing vroeg Hans, ha, ja, hoe weet jij dat ?” “Ik weet het, dat was erg onvoorzichtig, maar het was er uit”. “Omdat ik mij vorige donderdag door hem heb laten plat neuken, verdomme !” “’Had jij mij donderdag gegeven waarom ik vroeg, dan had ik je nooit meer bedrogen met Rick, maar nu ga ik van Rick zijn piemel gebruik maken, zoveel ik kan !’ heb ik geroepen”.

“Ik viel bijna achterover van zijn reactie”. “Hans zei gewoon, zonder kwaad te worden of zo, ha, wat heb je dan precies gedaan met Rick”. “Ik kon mijn oren niet geloven, maar in plaats van razend te worden, zoals elke normale vent, bij bedrog van zijn vrouw, vroeg Hans gewoon wat ik precies met jou gedaan had”. “Ik snapte het niet, maar ik heb hem verteld van die dag in het hospitaal en dan hier op het terras toen je jouw piemel aan mij liet zien en van wat we daarna boven in mijn slaapkamer deden”. “Ik kon mijn ogen niet geloven, maar Hans begon met één hand over zijn gulp te wrijven”. “Zijn pik stond stijf in zijn pantalon”. “Hoe meer en hoe gedetailleerde ik vertelde van wat wij deden, hoe stijver Hans werd”. “Hij opende zijn broek en zat in de sofazetel zich af te trekken terwijl ik aan de eetkamertafel zat te vertellen hoe zalig ik mijn orgasme vond, toen ik bovenop jou zat te wippen”. “Hij hield het niet meer uit en vroeg of ik zijn lul wou aftrekken”. “Ik heb gewoon gezegd dat hij van mijn part zichzelf mocht aftrekken, maar dat ik zijn piemeltje nooit meer zou aanraken”. “Gewoon door dat te zeggen steeg zijn opwinding blijkbaar mateloos, want ik was nog niet uitgesproken, of hij spoot zijn hele lijf vol sperma”. “Ik ben opgestaan en naar mijn kamer gegaan zonder nog iets te zeggen”. “Bij het avondeten was hij zo mak als een lammetje en zweeg over het gebeuren”.

Ik stak een tweede sigaretje op en dacht bij mezelf, die Hans is gewoon een cuckold, een vent die zijn vrouw door anderen graag ziet geneukt worden en daarbij best nog vernederd dient te worden. Ik keek naar Nancy en vroeg : “hoe wil je nu verder ?” Nancy zei : “ik heb daar sinds zaterdag grondig over zitten nadenken”. “Ik ga mij zoveel mogelijk door jou laten neuken, liefste Rick, hoe meer hoe liever”. Ik was verbaasd dat mijn geiten-wollen-sokje het woord ‘neuken’ in de mond nam. “Ik ga me nooit meer door Hans laten neuken, sterker zelfs, hij mag me zelfs niet meer aanraken”. “Eerst wou ik bij hem weg gaan, maar hij zorgt voor een inkomen en ik heb een prinsessenleven, ik moet niets doen wat ik niet wil en hij zorgt het nodige geld”. “Dus ga ik niet bij hem weg, maar ik wil wel een extra laagje spanning toevoegen aan mijn leven”. Ik keek nieuwsgierig.

“Lieve Rick” zei ze, “zou jij mij hier volgende zaterdag wil komen verwennen zoals vorige donderdag ?” “Natuurlijk” zei ik snel. “Voor nu, is er te weinig tijd, maar ik wil je niet laten vertrekken met volle ballen, dus maak je piemel bloot” zei Nancy. “Ik heb nooit echt graag aan een piemel gelikt, maar nu, de jouwe wil ik wel likken, ik wil je ballen leegzuigen vooraleer je vertrekt”. Ik hoorde het ‘in Keulen donderen’. Geen twee seconden later, stond ik naast haar stoel met een stijve lul, die ze gulzig in haar mond zoog. Binnen de vijf minuten borrelde het in mijn ballen en ik riep nog :”pas op” om ze de kans te geven zich terug te trekken, maar ze zoog letterlijk elk druppeltje sperma uit mijn lul”. Daarna bedankte ze me daarvoor. Voor het eerst was ik die dinsdag te laat voor mijn klus.

De zaterdag om half negen, belde ik bij Nancy en Hans aan. Hans deed open en twee minuten later zaten we met een mok koffie op het terras. Er werd niets gezegd. “Weet je waarom ik hier ben” vroeg ik dan maar. Hans knikte. Nancy verscheen op het terras, met een mok koffie. Ze had weer die badjas aan en die hing open. Ik zag een gedeelte van haar platte buik en van haar dikke borsten. Hans keek geconcentreerd naar zijn mok koffie. Nancy zette haar tas op de tafel, ging naast mijn stoel staan en boog zich voorover. Dan gaf ze mij een zwoele, langdurige tongzoen.

Ik kon niets van het gelaat van Hans zien, door de positie van Nancy, maar hij moet haar duidelijk hebben zien tongzoenen en hij moet ook voor een stuk haar neerhangende borsten zien over en weer zwieren tijdens het tongen. Nancy ging op mijn schoot zitten. Ik stak één hand in haar badjas en begon een borst te kneden. Hans zat met een knalrood hoofd naar ons te kijken.

Nancy zei : “zie je wat Rick doet Hansje, hij kneedt mijn borst en die ga jij nooit meer mogen aanraken”. Ik had gesnapt dat Nancy haar vent gewoon een ferm lesje wou leren, dus zei ik maar : “Hans als je mij aanraakt, ik mag dan een stuk ouder zijn als jij, maar dan timmer ik je beide ogen dicht”. Gezien mijn nogal sportief verleden en mijn regelmatig tuinwerk, zou ik, naar mijn bescheiden mening daar niet al te veel problemen mee hebben.

Nancy stond recht en trok mijn jeans open. Ik zuchtte van opluchting want door enige verharding van mijn piemel en haar gewicht er bovenop, was het wat moeilijk geworden. Ik hielp een beetje en ontblootte mijn piemel en ballen. “Kijk eens hoe een mooie dikke piemel hij heeft, Hansje” zei Nancy en ze zette zich op haar knieën voor mij, tussen de mijne. Ze begon mijn stam van onder tot boven met uitgestoken tong te likken. Hans keek met opengesperde ogen naar mijn lul en haar gelik. Hij wreef met één hand over zijn broek.

Mijn lul was in geen tijd staalhard. Nancy stond terug recht en zei : “Hansje, ga naar boven en ga, helemaal bloot in het zeteltje zitten achter mijn bed. Ze zoog nog even mijn hele eikel in haar mond en liet haar tong errond kronkelen, dan trok ze mij recht en zei : “kom je ?” Ik volgde haar gedwee naar de slaapkamer. Hans zat in het zeteltje, met één hand rond zijn stijve lul. Nancy zei : “jij komt niet uit dat zeteltje tot ik het zeg, begrepen ?”

In geen tijd lag ik op verzoek van Nancy languit op mijn rug en helemaal bloot met rechtopstaande lul midden op het bed. Nancy klom over mij, maar met haar voorkant naar Hans gekeerd. Ze begroef mijn pik in haar kutje. Dan vroeg ze poeslief : “Hansje, kan je zo goed zien dat zijn vette lul diep in mijn kutje gaat ?” en ze liet zich helemaal doorzakken. Ik zag niets van de reactie van Hans, ik zag enkel de rug van Nancy, dus greep ik onder haar oksels door naar haar borsten en begon die grondig en fel te kneden. In geen tijd, reed Nancy zich naar een gillend orgasme en iets daarna, trok ze haar kutje van mijn lul weg, ging boven op mijn buik zitten en liet mijn pik met een paar trekbewegingen, tegen haar onderbuik spuiten.

Jij blijft zitten zei ze en tegen mij : “kom we gaan nog wat koffie drinken, beneden”. Ik zag dat Hans zijn hele buik en borstkas bedekt was met sperma dat hij uit zijn lul getrokken had.

Na twee sigaretjes en een paar slokken koffie zei Nancy : “klaar voor een vervolg ?” Ik knikte. In de slaapkamer zei ze : “liefje, wil jij je lul in mijn kontje boren alsjeblieft ?” en ze legde zich met opgetrokken knieën op het bed. Ik schoof mijn lul in haar aarsje. Ineens tot de wortel er in en ik hoorde Nancy zeggen : “Hansje, mijn lieve Rick hier zit in mijn strontgat en hij gaat daar zo dadelijk in spuiten”. “Dat heb jij nooit gemogen en zal je nooit mogen, maar voor mijn lieve Rick hier, zijn al mijn gaatjes, voor eeuwig en altijd beschikbaar”. Dan zei ze : “komaan lieverd, spuit je ballen leeg in mijn kont”. Wie kan aan zo’n vraag weerstaan ? Ik in elk geval niet en geen vijf minuten later, na hevig geram van mijn kant, spoot ik mezelf in haar darmen leeg. Hans had zich voor een tweede keer leeggespoten op zijn buik. Ik lachte toen ik hem zag klaarkomen.

Als apotheose, liet Nancy, Hans nog mijn sperma uit haar aarsje likken en zuigen. Dat deed hij gedwee. Dan ging ik met haar opnieuw beneden een sigaretje roken.

Sindsdien, en eens per maand, neuk ik op zaterdag voormiddag mijn lieve Nancy in bijzijn van haar vent. Die trekt zich telkens een paar keer af. Dat zaterdags neuken gebeurt zoals Nancy het wenst. Soms, dat vindt ze leuk, zetten we Hans in de douche op zijn kont en zeiken we hem samen onder, dan laten we hem daar zitten en neuken we in de slaapkamer verder. Elke woensdag voormiddag heb ik bij Nancy een zware ‘tuinklus’ te doen. Dan neuk ik haar zoals ik wens, zonder dat Hans in de buurt is en mijn lieve Nancy heeft nog nooit iets geweigerd. De ‘grijze muis’ die ik in het begin leerde kennen, is omgetoverd tot een passionele, zwoele vrouw. Ik geniet er met volle teugen van. Naar haar vent toe is ze een echte domina geworden. De enige manier dat hij haar nog mag aanraken, is eens per maand met zijn tong om mijn sperma uit haar kont te likken. Ik blijf dat geestig vinden. Hans is in de hiërarchie van de groene partij opgeklommen. Soms zie ik hem op televisie in één of ander debat. Ik weet dan dat ik hem de dag ervoor onder gezeken heb, of dat hij met een door zichzelf onder gespoten lichaam, mijn sperma uit het kontje van Nancy likt had. Dat vind ik eveneens bijzonder geestig.

Einde verhaal.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 11944 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Het alternatieve koppel 2/2”

Plaats een reactie