BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoertje 3

Het liep al aardig naar de zaterdag toe en dat was de dag dat ik met de slaapkamer van Sabine zou gaan beginnen. Donderdag maar eens langs gegaan om te vragen of Sabine tijd had mee te gaan om kleur verf en behang ui te zoeken. Bij Chantal aangekomen kwam ze meteen naar me toe.
Mooi dat je langskomt Frank jou wil ik even spreken zegt Chantal. Wat denk je nu dat zegt ze dat je nu slaapkamer van Sabine kunt doen en dat je haar ook kunt neuken zei Chantal. Of is de bedoeling dat ik dat afreken met je. Ik zeg Chantal bemoei je daar maar niet mee dat regel ik wel met je dochter. Op dat moment kwam Sabine naar buiten lopen met mooi zomers jurkje aan. Hey hoi Frank kom je nu al beginnen met mijn slaapkamer. Ik zei nee ik kom je ophalen als je tijd hebt om even verf en behang te halen. Wel zo leuk dat je zelf uitzoekt toch. Jazeker heb ik tijd met je mee te gaan Frank. Nou zegt Chantal dat gaat zomaar niet ik ga dan ook mee. Nee zegt Sabine. Ik ga alleen met Frank is mijn kamer en ik bepaal wat daar mee gebeurt.
Ik wil er gewoon bij zijn zegt Chantal en je mag alles zelf bepalen. Waarom dan mama of ben je bang dat Frank mij ook gaat neuken net zoals hij jou heeft geneukt voor de schutting. Chantal werd rood van kleur en stamelde alleen maar. Hoe weet je dat.
Omdat ik Frank dat heb gevraagd en als je zo nodig wil weten mama. Heb ik Frank vorige week al gepijpt om er voor te zorgen dat hij mijn slaapkamer ook doet.
Chantal wist niet meer wat ze moest zeggen. Ja mama dus we zijn eigenlijk allebei een Hero en gebruiken ons lichaam om wat voor elkaar te krijgen. En nu ga ik met Frank mee dag mama en liep snel de poort door. Ik keek nog even naar Chantal en zei tegen haar. Ik zal er heel goed op letten en lief voor zijn met een glimlach. Wat ben je toch een eikel zegt Chantal.

Even later zaten we in de auto en Sabine zei. Mama draait wel weer bij hoor. Is niets aan de hand. Idd dat denk ik ook wel. Ondertussen reden we naar de bouwmarkt heen en Sabine zag er wel weer overheerlijk vandaag met dat kratje witte jurkje aan. Kon zien dat ze er mooi rood bhtje onder aan had. Ik zei tegen haar. Je ziet er wel weer lekker uit vandaag. Ze begon te lachen en zei. Jep idd komt misschien nog wel van pas vandaag met een knipoog. Ondertussen waren we bij de bouwmarkt en de kleuren verf waren zo uit gezocht. Behang werd iets lastiger. Sabine pakte meteen de rollen wat mooiste was en uiteraard ook het duurste. Ik zei kan dat niet heel iets minder. Deze zijn vrij duur en we hebben nog wel paar rollen nodig. Ze keek me met lief lachje aan. Aah toe dan Frank deze vindt ik zo mooi. Ze kwam bij me staat en voelde in mij kruis. Dan zal ik straks op terugweg heel lief voor je zijn. Mijn pik reageerde er meteen op. Haha zegt Sabine. Ik denk te voelen dat het goed is met knipoog. Ik keek haar aan. Wat ben je toch ook een geil hoertje zeg. Je weet ook gewoon hoe je het moet doen. Jep zei ze triomfantelijk. Vloer hebben we ook maar meteen uit gezocht en bij kassa bleek het toch mooi op te tellen allemaal. Ik keek Sabine aan. Nou nou dat zijn aardig wat kosten. Ben je zo nog niet klaar mee. En buiten zicht van de kassière liet ze geil haar tongetje langs haar lippen gaan. Valt mee zegt ze kan het hebben. Ik dacht alleen maar snel inladen en gaan. Stond al met harde pik bij de kassa. Wist wat er zo zou gaan komen.

Alles snel in de auto gepakt en toen we weer onderweg waren. Ging al snel haar handje richting mijn kruis. Hij heeft het benauwd of niet Frank. En lachte er breed bij. Zo kun je ook niet bij mijn moeder a komen. Die ziet meteen dat je botergeil bent.
Ze maakt de rits van mijn broek open en ze ging meteen met haar hand mij boxer in. Hmm zegt ze. Je eikel is zelfs al nat en streek er met haar vinger overheen. Ze haalde haar hand eruit en likte het voorvocht van haar vingers af en keek me geil aan. Heb zin in je zaad Frank. Vlak bij haar huis zei je ineens sla hier eens rechtsaf daar achteraan is wel stil plekje. Daar aangekomen was het inderdaad stil en voor ik er erg in had had ze haar riem al los gemaakt en zat ze op de knieën op de stoel. Hup zegt ze doe de stoel eens achteruit. Ik zal vast gaan beginnen met betalen van alles wat je hebt gekocht voor me. Ik deed snel stoel achteruit en ondertussen haalde ze mij knetterharde pik al uit mijn broek. Ik zag dat ze haar jurkje en by los maakte en kreeg dus zicht op haar heerlijke borsten. Voelde er met mij handen aan en de tepels stonden al hard vooruit ondertussen nam ze mijn harde pik in haar handen en liet haar tongetje over mij. Eikel heel gaan. Hhhmm wat smaakt je voorvocht al heerlijk. Wil dat je zo alle zaad diep in mijn mondje spuit. Ze likte aan mijn eikel en beetje bij beetje liet ze mijn pik dieper en dieper in haar mondje glijden. Wat ongelofelijk geil doe je dit weer zie ik. Ze keek me met geile zaad vragende oogjes aan en zei kan nog veel geiler. Nou laat maar eens zien dan sletje van me dat nog geiler kan. Voelde dat ze met haar rechter naar beneden gleed richting mijn kontgaatje. Ze maakt haar vinger beetje nat en voelde hoe ze haar vingertje erin stopte. Ik had het net meer van geilheid. Op ja sletje zuig die pik af spuit dat hele bekkie van je zo vol. Mijn pik werd iets dikker en dat was voor haar teken nog harder en dieper te zuigen. Niet lang daarna borrelde mijn zaad omhoog en de eerste twee stralen spoten diep haar keeltje in. Sabine begon ervan te proesten waardoor mijn pik uit haalde mondje floepte en nog paar stralen spoten in haar gezichtje en haar haar.

Fuck zegt ze. Nu heb ik het zaad overal zitten. Ik. Eefde het meeste er vanaf met mijn vingers die ik in haar mondje stopte. Alles slikte ze door. Ik liet bewust beetje in haar haar zitten en zei tegen haar nou alles is weer schoon. Mooi zegt ze. Ze zag dat mij pik gewoon hard bleef. Je blijft geil zegt ze. Ik zei dat komt door dat heerlijke geile lichaam van je en zou zo graag eens diep je kutje in gaan met die harde pik van mij. Ze keek me ondeugend aan en zag dat ze ober mijn schoot heen kwam zitten. Ze deed haar slipje aan de kant en voor eerste voelde ik mijn pik diep dat heerlijke strakke kutje in gaan. Wat ben je nog lekker strak zei ik. Ja zegt ze de lul van mij vriendje is veel kleiner en dit is grootste pik die er in heeft gezeten. Geil begon ze mij nu te neuken en duurde niet lang of voelde mijn zaad omhoog borrelen. Ja zegt ze. Spuit dit geile strakke kutje van mij maar vol met je geile zaad. O ja slet ik kom ik kom en meerder stralen spoten diep haar kutje in. Hhhmmm wat geil en lekker was dit zeg.

Zo zegt ze. Dit is nog maar begin. Nu snel beetje fatsoeneren en dan naar huis heen. Thuis aankomen had Sabine nog steeds beetje rood gezichtje. Ik laadde alle spullen uit en bracht die meteen naar haar kamer heen.
Toen laatste er lag en ik naar beneden liep hoorde ik in de keuken net Chantal tegen Sabine zeggen. Vieze hoer ben je ook je hebt het zaad nog in je haren zitten. Ik kom glimlach niet onderdrukken en dacht bij mezelf. Jullie zijn allebei grote hoeren en ben nog lang niet klaar met jullie twee.

Wordt vervolgt

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Frank76

Ben man van 47 jaar en besloten een en ander op papier te zetten wat ik zoal mee heb gemaakt dor de jaren heen. Een en ander is wel met fictie aangevuld.

Dit verhaal is 5902 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoertje 3”

Plaats een reactie