BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hollywood Boulevard (2)

LYNSEY

Terwijl we op het terrasje van onze koffie genieten vertelt Michael over zichzelf. Dat hij naar Hollywood kwam om acteur te worden maar er één van de velen was en het na allerlei pogingen aan de bak te komen op een gegeven moment voor gezien hield. Dat hij vanaf toen is gaan bouwen aan een eigen bedrijfje, een agency voor wannabe en beginnende acteurs, om ze te helpen de weg te vinden in Hollywood. En vreemd genoeg, wat hem voor zichzelf niet lukte, lukt hem voor anderen wel om ze aan het werk te krijgen. Vaak in figurantenrolletjes, soms in adult films. Als ik hem vraag wat dat laatste inhoudt zegt hij recht voor zijn raap: ‘porno.’ Als ik hem dan een beetje geschrokken aankijk zegt hij ‘tja, Lynsey, sorry, maar daar is altijd wél werk te vinden en sommige kids vinden het prima om daar eerst ervaring op te doen. Daar help ik ze dan bij.’ Nou, dat zal dan wel mooie ervaring zijn…

Whatever, ik vind hem leuk, met zijn warrige roodblonde krullenbol en zijn bruine ogen waar zo’n grappige lichtjes in glimmen. Ik schat hem toch wel eind twintig, mij lijkt een jaar of tien jaar ouder dan ikzelf maar dat vind ik prima, ik val wel op, ehm, zeg maar oudere mannen. Met zijn lichtblauwe linnen pak ziet hij er cool uit en ik geniet ervan om weer gezelschap te hebben, ik heb me al lang genoeg eenzaam gevoeld. Na nog een koffie gaan we over op een wit wijntje en daarna nóg een en omdat het onderhand ook al wel lunchtijd is nemen we daar allebei een salade bij. Voordat die arriveren schiet ik gauw even het toilet in, ‘neusje poederen’ en zo en ik ben best tevreden als ik mezelf in de spiegel zie. De donkere randjes om mijn felblauwe ogen geven ze een extra look en mijn nogal lichtblond uitgevallen haren vallen gelukkig ook goed en staat leuk op mijn rode jurkje. Jammer alleen dat mijn frontje niet zoveel voorstelt, iets grotere tietjes had ik wel willen hebben. Maar ja, een tenger lijf en daar een paar meloenen op geplant zou ook niet staan, dus ik doe het er mee. Ik zet mijn lippen nog weer iets aan en loop dan terug.

Jetlag?

Als ik terug kom aan ons tafeltje weet ik niet wat ik zie, whow, die Amerikanen doen écht niks bescheiden of matig, er is een bord groenvoer voor me komen staan waar zo het halve terras van mee kan eten. Michael ziet mijn reactie en schiet luidkeels in de lach: ‘als je nou je eigen ogen zou kunnen zien, lichtblauwe schijnwerpertjes zijn het, ze werden geloof ik wel twee keer zo groot.’ Ik grijns een beetje als een boerinnetje met kiespijn, want dít ga ik echt niet op krijgen. ‘Je had me wel even mogen waarschuwen, je gaat me helpen hiermee hoor, Michael Cassillas’ en dat belooft hij. Het is echt gezellig, we hebben wel een klik of zo. Ik voel me op mijn gemak bij deze goedlachse vent, die me veel over Hollywood weet te vertellen en vooral over de wereld achter de schermen. Hoe zoveel mensen hier hun geluk zoeken en er maar zo weinig slagen, of op een heel andere plek dan ze dachten.

Precies papa’s liedje dus over de ‘Celluloid heroes’:
“People who worked and suffered and struggled for fame…
Some who succeeded and lots who suffered in vain…”

Op een gegeven moment zitten we eigenlijk gewoon maar wat te kletsen en te roddelen, kijkend naar voorbijgangers en daar een beetje commentaar op leverend. Wat er toch allemaal langs komt wandelen, zóveel uiteen lopende mensen en in alle talen van de wereld. Op een gegeven moment begint het me allemaal wat te duizelen, alsof ik me zo’n beetje leeg voel lopen, ineens grenzeloos moe! ‘Is er iets, Lynsey?’ vraagt Michael bezorgd. Ik haal mijn schouders op, ik weet het niet: ‘misschien een jetlag of zoiets?’ ’Hmm’ zegt Michael, ‘volgens mij moet jij naar bed’ en hij wenkt de kelner, rekent af, roept een taxi aan en in no time zijn we tot mijn opluchting terug bij het hotel.

MICHAEL

Ze is echt leuk, dit Hollandse grietje. Ze lacht graag, is onbevangen en soms lijkt het of ik via die open blauwe kijkertjes van haar recht in alle diepten van haar kleine lijf kan kijken. Come-on Casillas, spreek ik mezelf toe, kop erbij houden, ze moet een hoger doel dienen. En als Lynsey even later naar het toilet gaat schud ik sneaky ‘n poedertje in haar wijn en roer het goed door, mooi, niks meer van te zien. Samen werken we de berg groenvoer naar binnen en niet veel later zie ik hoe ze zo’n beetje instort, oei, dit had ik eigenlijk niet voorzien. De bedoeling is eigenlijk dat dat spul iemand geil maakt. Nou, ze moet blijkbaar eerst maar eens goed uitslapen.

Bodycheck

Haar gearmd ondersteunend lopen we het hotel binnen en als Lynsey haar sleutel vraagt bij de receptie is die man van vanmorgen gelukkig weg, het meisje dat er nu staat kijkt ons amper aan. Eigenlijk was het mijn plan haar mee te nemen naar mijn kamer, maar als ze serieus out gaat heb ik toch liever dat ze in die van haar ligt, kan ik er zo nodig sneaky tussenuit knijpen.

Op haar kamer help ik Lynsey op bed en ze heeft het matras amper aangeraakt of ze is al vertrokken. Hmm, dat geeft me de kans haar even goed te bekijken. Met wat gewurm weet ik haar jurkje uit te krijgen en hang het zorgvuldig weg. Als daarna haar behaatje, slipje en sandaaltjes er achteraan gaan ligt er een prachtig meisje voor me. Klein en tenger maar echt alles zit er op en eraan, op de juiste plaatsen en precies goed van maat. Haar tietjes zijn niet groot maar wel mooi en rond van vorm, met kleine roze tepels als besjes op twee ronde puddinkjes. Ze doet duidelijk veel aan sport want ze heeft een mooi afgetraind lijf met zelfs een soort van sixpackje. Haar kutje is nog maar kort geleden helemaal geschoren en het is bijna lief zoals haar kutlipjes een beetje rozig tussen haar benen tevoorschijn sneaken. Als ik haar benen spreid komt haar schachtje een tikje geopend in beeld, ook weer zo’n mooie rozige kleur. Ik kan er niks aan doen, m’n paal is behoorlijk onrustig, ze is idioot sexy!

Ik maak een aantal foto’s, alvast voor de documentatie en draai haar dan op haar buik. Ze is niet te geloven zo licht en strak en slank, mooi om te zien hoe haar rug zich naar beneden buigt en eindigt in een setje stevige billen. Als ik die wat uit elkaar trek zie ik een goed onderhouden sterretje, mooi, proper meisje. Haar benen mogen er ook zijn, ik kan het niet laten, ik streel ze allebei een keer vanaf de hiel, helemaal naar boven tot ik tegen haar kutje aan kom. Hoewel Lynsey diep slaapt voelt ze dat blijkbaar toch wél want ik hoor een piepklein kreuntje, gevolgd door een giecheltje. Nou, mooi geweest, Cassillas, ze moet slapen. Ik manoeuvreer Lynsey onder het dekbed en omdat ik zelf inmiddels ook wel aan een tukje toe ben doe ik mijn pak uit om het niet te laten kreuken en in mijn shirt en shorts ga ik op het dek naast haar liggen. Ik weet goed dat ik echt niet helemaal jofel bezig ben maar slapende meisjes te grazen nemen, dat dus nooit. En terwijl ik nog een tijdje wat over de verdere aanpak van mijn project mijmer word ik slaperig en dat is wel zo ongeveer het laatste wat ik me herinner.

LYNSEY

Het duurt lang voor ik besef waar ik ben en wat er gebeurd is. En dan, tot mijn grote schrik, komt alles weer binnen en word ik gewaar dat ik bloot in bed lig en dat Michael naast me ligt. Zou hij…? Op hetzelfde moment dat ik woest het dek opzij kwak valt me pas op dat hij er óp ligt, hij wordt er wakker van. Meteen kijkt hij me weer met die glimmertjes in z’n ogen sexy aan maar ik laat me niet besodemieteren door deze gast: ‘heb jij aan me gezeten?’ vraag ik boos. Dat hij eerst relaxed zijn ogen over mijn blote lijf laat gaan maakt het er niet beter op, dus bitch ik: ‘Nou? En?’ Michael antwoordt voor mijn gevoel iets te relaxed: ‘ehm, dat zie je toch, je bent toch bloot, dat gebeurt niet vanzelf. Je jurkje moest niet kreuken en omdat je nogal van de kaart was heb ik die andere knellende dingetjes ook maar uitgedaan.’

Oh, nou ja, ik vind het raar, welke gast doet dat nou zonder seks te willen. Dus: ‘en hebben we ehm…’ ‘Geneukt?’ vraagt Michael met ’n zoetsappig lachje. Hij houdt me even in spanning en schudt dan nee: ‘natuurlijk niet Lynsey, je was compleet van de wereld.’ Nou, eerst zien en dan geloven, ik doe m’n benen iets uit elkaar, zie ondertussen best wel dat Michael erg geïnteresseerd is maar hij bekijkt het maar, ik haal m’n vinger tussen m’n kutlipjes door maar het is er inderdaad kurkdroog en ik ruik ook noppes nada. Ik snap er allemaal niks van wat er wel en niet is gebeurd, in de war en nijdig ren ik het bed uit naar de badkamer, eerst maar eens plassen.

Terwijl ik op de wc zit merk ik dat dat rare gevoel nog steeds niet uit mijn lijf is. Ik snap niet goed wat er aan de hand is, alsof er een soort van opwinding door me heen raast die een uitweg zoekt…

MICHAEL

Dit is toch wel een heel ander meisje dan ik eerst dacht, wat een pit zit er in dat kleine engeltjes-lijf. Zoals ze net doodgemoedereerd naast me haar benen spreidde om haar kutje te checken op sporen van seks. Nou ja, een engeltje is ze dus niet, eerder een bitch, maar dan wel een kleine, die er heel verwarrend ook nog eens behoorlijk lief en sexy uitziet. Misschien had ik d’r toch maar moeten neuken toen het nog kon.

Herkansing

Als Lynsey terugkomt uit de badkamer is er iets veranderd, open en bloot komt ze naar me toegelopen en op het bed klimt ze meteen op me , knielt aan weerszijden van m’n heupen, bukt zich iets naar me toe, pakt m’n best wel lange haar vol vast, geeft er een stevige ruk aan en fluistert zacht maar dwingend: ‘Michael Casillas, wat is dit. Ben ik zó lelijk dat je me niet pakt als je de kans hebt?’ Serieus, gekker moet het niet worden, zit ik me netjes te houden en neemt die griet me dat nu kwalijk. Dat zal ze weten.

Ik pak dat kleine ding dat zo bokkig op me zit stevig vast, trek haar tegen me aan tot haar tietjes zowat mijn borstkas in geplet worden en draai me dan met haar om. Nog voor ze tot drie kan tellen heb ik mijn shirt en shorts uit en trek ik ruw haar benen open en opzij. Ik duw ze met mijn handen in haar knieholten langs haar lijf waardoor ze opener dan open voor me ligt, mik zo uit mijn mond een kloddertje spuug op d’r spleetje, zet mijn paal tussen haar kutlipjes en wrijf haar goed glad en rag me dan in één heftige beweging tot aan de wortel in haar. En het kan niet anders dan dat ze dat goed moet voelen, want ik heb best wel een langer dan normale paal, waar meiden altijd moeilijk over doen als ik die te snel te diep in ze steek. Nou, dat geldt dus ook voor de Hollandse opdondertje want ze hapt compleet naar adem. Maar daarna reageert ze anders dan ik verwachtte, want niet te geloven, die griet lijkt wel opnieuw compleet van de kaart te gaan, maar dit keer wel heel anders.

Haar ogen draaien weg, volgens mij schuift ze zo een of ander superorgasme in. Ze verslapt totaal, haar benen liggen onder het gewicht van mijn handen langs haar lijf gestretcht maar zelf doet ze daar ook aan die onderwerping mee, door haar armen een soort van weerloos boven haar hoofd te brengen, haar ogen te sluiten en alles lijdzaam te ondergaan. Ik vind het wel een beetje eng zoals ze weer ‘verdwijnt’ maar het is mooi geweest met al dat sentimentele gedoe. Ik ben hier voor zaken en nou ik van haar de kans krijg pák ik haar tot ik weet wat ze wel en niet in huis heeft. Met mijn pik nog steeds diep in haar kom ik knielend omhoog tussen haar benen, sjor haar onderlijf omhoog tot ik haar weer stevig tegen me aan over mijn paal heb, ze ligt nu in een boogje tegen me aan wat me een gaaf uitzicht geeft op haar lijf, haar stoere zeer aanwezige tietjes en daaronder haar strakke buik met dat sexy sixpackje. Ik wurm mijn vingers in haar mond, haak ze achter haar ondergebit zodat ik haar goed in een houdgreep heb om haar strak in de teugels te houden en begin haar dan te palen.

En natuurlijk, ik ben een professional dus ik hou best wel m’n kop erbij maar dit grietje maakt wel serieus dingen in me los die het er niet gemakkelijker op maken om cool te blijven. Ik beuk en neuk en paal en rag haar, ik wil voor mijn project goed voelen wat ze kan hebben maar tegelijk is het ook iets wat me overkomt, dit kleine wilde stoere en toch zo breekbare engelachtige ding dwingt me gewoon om haar te pakken, de teugels strak aan te trekken, te overmeesteren, compleet over te nemen, liefst zou ik willen dat ik in haar koppie kon klimmen om haar hele besturing over te nemen. Ze roept een overdrive in me op die ik met al mijn ervaring toch niet vaak heb en best wel eng vindt.

Ondertussen komt Lynsey daar ergens in die verte waar ze is aan de lopende band klaar, ik snap echt niet wat er aan de hand is met dat grietje. Haar body is híer, bij mij maar waar d’r mind naar toe is geflipt, geen idee. Volgens mij moet ik haar terughalen door haar actiever mee te laten neuken, daarom wil ik een ander standje met haar doen, misschien dat ik haar zo terug kan krijgen. Ik trek haar op mijn pik omhoog en klauter zo het bed af. Uit lijfsbehoud slaat Lynsey haar benen om mijn heupen, om m’n paal niet nog dieper in zich te krijgen, ik zie dat ze pijn heeft. Ik loop zo met haar naar de bank en als ik zit til ik haar van mijn pik, draai haar om en zet haar er dan weer op, met haar rug tegen mijn borst duw ik me weer diep in haar. In een soort van reflex neemt ze de actie over en duwt ze zichzelf keer op keer omhoog om zich daarna meteen weer diep over me heen te boren.

Ik neem haar heupen stevig vast en versterk haar bewegingen door haar steeds zo hoog op te tillen dat ik net niet uit haar floept en duw haar dan weer hard naar beneden, tot ik niet dieper in haar kan. Als ze dat ritme eenmaal goed heeft overgenomen en kreunend en hijgend en al wat zwetend op me te keer gaat, leg ik daarna mijn beide handen vol om haar tietjes, en hoewel ze niet heel groot zijn gaat er een soort van seks-drive vanuit die een beest van me maakt. Ik knijp en kneed haar beide borsten alsof ze niet kapot kunnen, ik wrijf haar tepels tussen mijn wijsvingers en duimen en klem haar ondertussen zo stevig mogelijk tegen me aan, liefst zou ik dit grietje voor altijd in m’n lijf willen trekken zodat ik maar door en door kan gaan. Echt, ik herken mezelf amper.

LYNSEY

De overgave

Wat ik nog weet is dat ik na naar de wc te zijn geweest op Michael ben gedoken en rare dingen tegen hem riep. Waarom hij me uitkleedde en me toch niet wilde hebben, me niet wilde neuken. Niet te geloven dat ik dat gedaan heb. Ik ben echt niet preuts en heb ook wel ’t een en ander met jongens uitgespookt, maar dit!? Ik weet nog dat hij daarna heftig op me los ging maar ook dat ik een soort van out ging. Daarna voelde het alsof ik alleen nog maar mijn lijf was, alsof er geen ruimte meer was voor iets anders, alleen maar mijn lijf dat van alles eiste en dat er om vroeg compleet te worden bespeeld. Ergens in de verte voelde ik wel dat Michael me pijn deed door zijn pik zo diep in me te steken, maar precies dát was ook wat ik nodig had en wat me over het randje duwde. Alsof hij me een soort van klaarkom-paradijs in duwde, waar alleen maar kutjes wonen die alleen maar de hele dag pikken eisen en die ook krijgen. Zó voelde het, alsof mijn lijf één groot kutje werd dat een pik naar binnen trok, dat als recht claimde om gevuld te worden, van teen tot top, en weer terug.

Het voelde alsof ik van de aarde werd geduwd, alles draaide alleen nog maar om nú, híer, waar al ’t gedoe van gisteren en morgen verdwenen is. Ik voelde hoe Michael mijn lijf nam, naar zich toe haalde, tegen het zijne trok, me volledig in bezit wilde nemen, tot zijn eigendom wilde maken. Ergens in mijn lijf zit er blijkbaar een soort van centrum waar dat allemaal geregistreerd werd. Maar weet je, ik negeerde het, ik wilde me compleet en volledig overgeven, ik kon ook niet anders, de oorlog was gestreden en voorbij, ik vond het best, daarginds, dat hij me nam, dat hij me kreeg en dat hij me hield.

Het was alsof er iets van me afviel, al dat verdriet om mama en daarna weer papa, het loslaten van tante Suus, het niet weten wat ik met mezelf aan wil, het niet weten wat ik met al dat geld moet wat binnenkort als een tsunami op me af komt waardoor het lijkt alsof mijn leven daardoor beheerst gaat worden. Het was alsof ik me lichter voelde worden, me eindelijk over kon gaan geven aan hoe de dingen soms lopen. Ik begrijp er echt niks van, maar het enige wat ik weet is dat ik wil dat Michael me overneemt. Hij mag me hebben, hij mag me sturen, hij mag….

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 4951 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hollywood Boulevard (2)”

Plaats een reactie