BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De reünie, een herhaling van zetten

Mijn studententijd werd gekenmerkt door seks, drugs en rock-and-roll. Het gebruik van de drugs beperkte zich tot het roken van jointjes. Ondanks het volop genieten van hetgeen het studentenleven te bieden had, zijn we toch allemaal netjes afgestudeerd. Het studenten leenstelsel heeft ongetwijfeld aan bijgedragen aan het tempo van de studie. We waaierden uit over het land. Ik was blij verrast dat ik werd uitgenodigd voor de reünie van ons studie jaar. Op de deelnemerslijst kwam ik vele bekende namen tegen. De namen van de mannen waarmee ik het bed gedeeld had spraken mij natuurlijk het meeste aan.

Opgetogen ging ik, Pamela, met, Piet, mijn man naar de reünie-locatie, die slechts een paar km’s verwijderd was van ons dorp. We meldden we ons en zagen we al direct de nodige bekende gezichten. Eén van de bekende gezichten was Jeroen. Tijdens onze middelbare schooltijd en de tijd op de universiteit had hij vele avonden tussen mijn benen doorgebracht. Vooral in het begin van onze relatie speelde zich dat af in nauwe geliefdensteegjes en achter oude schuren of in kelders. Later bedreven we de liefde op mijn of zijn studentenkamer. Ik merkte dat ik weer opgewonden werd toen ik hem zag. Ik ademde sneller, maar gelukkig merkte Piet mijn reactie op Jeroen niet. Jeroen en ik schudden elkaar de hand en omhelsden elkaar heftig. Hij duwde zijn onderlichaam stevig tegen mijn onderbuik. Weer begon ik van opwinding sneller te ademen. Ik was zeker geen maagd meer toen ik met Piet begon te daten, maar hij vroeg nooit met welke studenten ik de liefde bedreven had. Zoals ik hem ook nooit vroeg naar de dames waar hij zijn pik in had geduwd.

Jeroen liep wat rond en knoopte praatjes aan met enkele van de andere meisjes uit mijn klas. Ik herinnerde me dat ik toen goede redenen had om jaloers op ze te zijn, maar nu leek dat er niet meer van belang. Bovendien had Jeroen in die tijd geen exclusieve toegang tot mijn liefdes grotje. Sterker nog, ik stond ook regelmatig open voor Mark net als voor Karel, die een paar minuten later met zijn vrouw Alice aankwam.

Na het min of meer officiële deel van de reünie kwamen we terecht in een bruine kroeg in de buurt. Piet moest de volgende ochtend, voor zijn werk, naar Zuid Europa vliegen, dus hij vertrok na één biertje. Hij nam onze auto en ik zou een taxi nemen. Op weg naar het toilet, liep ik Jeroen tegen het lijf. Het leek toeval, maar gezien zijn woorden was het dat niet. “Ik heb je gemist, Pam,” zei hij terwijl we elkaar kort omhelsden. “Kunnen we er niet even tussenuit knijpen?” En dat deden we en nestelden ons in zijn auto.

We hebben een tijdje gepraat. Zijn huwelijk stond onder spanning. Het gevolg was dat beiden vreemdgingen. “Ze was nooit zo leuk als jij, Pam.” We omhelsden elkaar en begonnen te zoenen. Zijn hand dwaalde over mijn borsten en vervolgens naar mijn knie. Het was een ware sensatie en super opwindend om weer door Jeroen omhelsd te worden. Hij schoof de zoom van mijn rok omhoog. Ik wist bijna zeker dat hij het vocht in mijn slipje kon voelen. Mijn hand lag op de bobbel in zijn broek toen Mark en Mandy naar hun auto kwamen. Ze gaven ons allebei een ondeugende duim omhoog en vertrokken. Maar dat vonden we zo gênant, dat we besloten te stoppen. “Zal ik je een lift naar huis geven?” vroeg Jeroen. Ik twijfelde. Hij stelde voor om naar zijn hotelkamer te gaan. Maar ik vertelde hem hoe vroeg ik moest opstaan om Piet naar het vliegveld te brengen. Toen we bij mijn huis aankwamen zag ik dat het slaapkamerlicht al uit was. “Piet slaapt,” zei ik tegen hem. Hij deed de koplampen uit. We kletsten nog wat in het donker. Maar dat kletsen leidde tot zoenen. Nu ging de hand van Jeroen onder mijn blouse omhoog en trok ook mijn D-cup bh naar beneden. Ik opende de blouse voor hem en maakte mijn bh los.
De kusjes van Jeroen bewogen zich van mijn nek naar mijn tepels. Zijn tong cirkelde daar vakkundig rond en af en toe beet hij zacht. Een hand schoof langs mijn dij omhoog richting mijn slipje. Even later voelde ik door het kruis van mijn slipje zijn vingers op mijn zwellende clitje en mijn kutje werd nat.

Jeroen liet mijn stoel achterover kantelen en zover mogelijk naar achteren geschoven. Dat gaf ons de nodige ruimte. Ik was zijn riem en rits aan het losmaken toen ik voelde hoe hij het kruis van mijn slipje opzij trok. Dat gaf hem vrije toegang tot mijn kutje, dat hij door het donker niet kon zien. Zijn vingers voelden zo lekker terwijl hij speelde met mijn natte kutje. Hij masseerde mijn clitje en duwde af en toe twee vinger naar binnen. Ik schoof mijn hand in de richting van zijn harde paal, die ik uit zijn broek had gevist. Zijn schacht voelde warm en keihard in mijn hand. “Je gaat me neuken op mijn oprit hè,” kreunde ik. “Alleen als jij dat wilt,” antwoordde hij. Maar ik was zover heen en zo geil, dat niet toestaan geen optie meer was. Dit was weer zo’n moment waarop het normale leven door de bijzondere omstandigheden zijn betekenis had verloren.

Ik opende Jeroens broek verder en stroopte hem over zijn heupen. Hij trok mijn rokje omhoog. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar heeft gekregen maar hij kreeg zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutlippen te kussen en te zuigen. Ik voelde zijn tong door mijn neukspleet gaan, hij zoog aan mijn clitje en beet er af en toe zacht in. Mijn clitje begon te zwellen en leek wel in brand te staan. Weer duwde hij twee vingers naar binnen. Hij vingerde me en likte me, mijn kutsappen stroomden rijkelijk, ik was bloedgeil, mijn tepels keihard. Mijn orgasme naderde met rasse schreden. Jeroen trok zijn vingers terug, kwam op me liggen en hij duwde zijn keiharde lul met een forse stoot diep in mijn verlangende en druipende kutje. Hij dreef zijn schacht zo diep mogelijk in mijn onderlijf. Het voelde weer net als vroeger. In een hoog tempo beukte hij in en uit mijn natte kutje. Oh mijn god wat voelde dat goed. In onze jonge jaren waren we allebei gek op doggie.

“Wil je dat ik op mijn knieën ga?” Hij trok zich terug en ik draaide me om. “Achterin gaat het denk ik beter,” opperde hij. We kropen allebei op handen en voeten over de achteroverleunende stoel naar de ruimere achterste rij. Zoveel meer ruimte. Hij bleef diep en fel in en uit mij beuken. We hijgden en kreunden. “Oh wat was dit geil en lekker.”
“Je kunt beter stoppen voor …,” maar het was te laat. Ik voelde hoe Jeroen straal na straal zijn warme sperma diep in mijn kutje spoot. Bij iedere straal kneep ik mijn kutspieren samen. Jeroen kreunde intens. “Ik spuit je vol. Ik spuit je kut vol, lekker sletje van me.” “Ja spuit me lekker vol, geile dekhengst!”
Langzaam kwamen we weer tot ons zelf. Maar ik had nog een plan B in gedachten. Ik wilde mijn oude vriendje nog een keer lekker berijden zoals vroeger. Ik duwde hem op zijn rug. Zijn verslapte pik zakte opzij en lag op zijn buik. Ik nam hem in mijn mond. De smaak en de geur van mijn kutsappen vermengd met zijn zaad vulden mijn mond en neusgaten. Ik ging met mijn tong over zijn eikel, ik merkte dat zijn slappe pik in een snel tempo weer een harde neukstaaf werd.

Ik zoog en likte zijn lul, zijn ballen gleden in mijn mond. Weldra stond zijn lul weer keihard en recht overeind. Ik deed ik mijn blouse uit en liet de bh vallen. Ik klom over hem heen om op zijn stijve pik te gaan zitten. Mijn gescheurde slipje zat nog in de weg, maar dat lag ook binnen de kortste keren op de grond.
Langzaam liet ik mijn zakken. Jeroen kreunde zacht. Ik voelde zijn harde lul langzaam bij mij naar binnen dringen. Een zalig gevoel ieder plekje in mijn kutje werd geraakt. Ik kneep mijn kutspieren samen om het nog beter en intenser te voelen. Schaambeen op schaambeen deed ons even stoppen. Ik kwam langzaam omhoog en zakte weer met een forse stoot. In een langzaam ritme werkten we zo naar een orgasme. Jeroen greep mijn borsten en bewerkte mijn tepels. Ik voelde ze hard worden. Weer begon Jeroen te spuiten. Ik duwde mijn heupen strak naar beneden. Ik voelde zijn lul tegen mijn baarmoeder. “Jaahh ik voel je lul ik voel je lul jaahh.”
Het koste enige moeite om onze kleren weer op orde te krijgen. Ik pakte mijn slipje, waar gelukkig een inlegkruisje inzat, zodat ik het zaad van Jeroen niet langs mijn dijen voelde lopen.

Piet merkte gelukkig niets toen we nog een vluggertje hadden voordat ik hem om 6 uur ’s ochtends naar het vliegveld reed.

Tegen de avond ging ik weer naar de reünielocatie. Jeroen en ik begroetten elkaar met een vette knipoog. Ik verontschuldigde Piet met de mededeling dat hij helaas andere verplichtingen had.
Toen ik met Karel aan het dansen was, nodigde hij me uit om na afloopt bij hun te komen. “Alice en ik hebben goede wiet. Ik weet dat je alleen bent dus kom gezellig bij ons zitten,” zei hij terwijl hij ongegeneerd in mijn decolleté keek. Hij leek te genieten van de inhoud van mijn push up bh. Piet en ik waren in het verleden enthousiaste wietgebruikers. Maar toen zijn bedrijf, in het kader van de veiligheid, willekeurige tests begon te doen, zijn we gestopt. De laatste tijd had ik dus geen wiet meer gebruikt. “Mark en Mandy en Jeroen komen ook,” voegde hij eraan toe. Hij noemde nog een paar namen, maar ik herinnerde ze niet als mijn klasgenoten.
Ik danste met Jeroen. “Ik hoorde dat je na afloop naar Karels huis gaat. Misschien kunnen we nog wat kletsen,” knipoogde ik en zorgde ervoor dat hij een ruime blik in mijn jurk had. Ik vond het heerlijk om de bobbel in zijn broek tegen mijn been te voelen drukken terwijl we dansten.

Na vier glazen wijn lieten Jeroen en ik een taxi komen om naar Karel en Alice te gaan. Bij Karel en Alice stond de deur open. We liepen in de richting waar stemmen hoorden, de veranda. Het was er al behoorlijk vol. We waren met z’n achten. Ik ging op de vloerbedekking voor Jeroen zitten. Er was geen plaats voor iedereen op de banken.

Karel rolde de eerste joint en gaf de zak door aan de anderen. Uiteindelijk kwam de zak bij mij. Ik had gehoord dat de wiet tegenwoordig sterker was geworden. Het was verrassend om dat te ervaren. Ik leunde achterover tegen de bank en liet het geroezemoes over me heen gaan. Toen iedereen een jointje had daalde er een verdovende stilte neer. We leken het allemaal gewoon in ons op te nemen. Geleidelijk nam de levendigheid toe. Er werden dom klinkende woorden van waardering gemompeld en we stelden vast dat de wereld en een stuk beter uitzag. Een bloem in pot werd het belangrijkste wezen op de planeet.

Ik keek om. Karel en Alice zaten op de salontafel en Karel had zijn hand op Alice’s borsten. Ik werd echt geil. Mark legde zijn hand op Mandy’s been. Langzaam en geleidelijk schoof hij omhoog. Het maakt mij alleen maar geiler. Plotseling duwde Jeroen de halslijn van mijn jurk naar beneden. Ik keek naar beneden en zag mijn ontblote tepel. Het voelde als gloeiend en pulserend in deze opgewonden toestand. Hij wipte mijn andere tepel er uit. Jeroen opende vakkundig mijn bh toen hij door had dat de clip voorkant zat.

We waren dus met z’n achten waren, drie vrouwen en vijf mannen. Een van de twee extra mannen, Jason, knielde voor Alice neer en had zijn hand op haar been. Karel, wiens hoofd heen en weer wiegde, leek geen bezwaar te hebben toen hij haar slipje uittrok. Ralf, een andere jongen die op de middelbare school met zijn lul mijn kut wel eens had verkend, kwam voor me staan en pakte mijn voet. Dat gaf hem een duidelijk zicht op mijn slipje en kousenbanden terwijl hij mijn been begon te kussen. Ondertussen was Jeroen mijn jurk aan het losritsen.

Mark had zijn hand in Mandy’s slipje en haar rokje werd tot aan haar middel omhoog getrokken en hij vingerde zijn zuchtende vrouw. Ik draaide me om naar Jeroen, maakte alles los en ritste alles open en trok zijn broek uit. Zijn pik sprong omhoog en ik nam hem in mijn mond nadat hij mijn jurkje had uitgetrokken.

Ralf had hulp nodig met mijn kousenbanden en probeerde mijn slipje naar beneden te trekken. Hij was niet al te subtiel en stak direct twee vingers in mijn natte kutje. Hij begon ook mijn neukspleet te likken. Uit mijn ooghoek zag ik Jason met zijn broek op zijn enkels zich tussen de dijen van Alice manoeuvreren. Zo werd de vrouw van Karel heerlijk geneukt! En toen Jason zijn pik in Alice duwde, boog Karel zich over Mandy en samen met Mark trok hij haar kleren uit.

Ik voelde hoe de harde lul van Ralf zijn weg zocht in mijn kutje. Ik hapte naar adem. Het kwam zo snel binnen en zo diep. Ik begon sneller en dieper aan de pik van Jeroen te zuigen. Jason begon heftig te kreunen. Hij kwam klaar en begon zijn zaad in Alice te lozen. Ik voelde dat Ralf zijn zaad loosde diep in mijn kut. Het ging allemaal zo snel dat ik eigenlijk nog geen orgasme had gehad, maar het voelde wel lekker en ik werd steeds geiler.

Karel was bezig zijn stijve lul in Mandy te duwen, die daar zichtbaar van genoot. Mark wachtte tot Alice zijn stijve pik in haar mond nam. Ralf stond op zijn lul glom van de geile sappen. Ik ging bij Jeroen op schoot zitten. Ik voelde zijn harde lul in mijn kutje, heerlijk. Ik vroeg me af hoe een man zich voelde als het zaad van een ander langs zijn schacht droop en dat was wat er gebeurde met Ralf. Mandy en Alice hadden luidruchtige seks. Heerlijk om daar naar te kijken. Karel beukte stevig in Mandy’s kutje. Alice zoog krachtig aan de harde pik van Mark. Karel schoot weldra, luid kreunend zijn zaad in Mandy. Mark trok zijn harde lul uit Alice’s mond en dwong haar op haar knieën. Hij Neukte haar doggy en pakte haar tieten. Haar man, Karel, keek toe. Toen Mark was klaar gekomen trok hij zijn nog harde lul uit haar kut en daarmee kwam er een grote golf zaad en kutsappen naar buiten, die langzaam langs haar dijen droop.

We waren ondertussen allemaal naakt en genoten zo van de zomerse warmte. Pikken die er wat slap bij hingen, kutjes die glinsterden van het en de kutsappen. Het was even rustig zodat iedereen die op adem kon komen. Het was tijd om op nieuw een joint op te steken.
Alice zat dwars op Karels schoot na diverse uitstapjes waren man en vrouw toch weer bij elkaar. Ik hoorde Alice met haar gedrogeerde stem mompelen, “Het spijt me,” waarbij ze ongepast giechelde. “Ik eigenlijk ook wel,” zei Karel, “ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik het leuk vond.” Maar Alice bleef dromerig kijken en regeerde niet. Ik had gehoord dat Mark en Mandy swingers waren. En gezien alles wat er gebeurd was dacht ik dat Alice en Karel dat ook waren. Maar blijkbaar zouden die twee hierna nog het één en ander met elkaar moeten bepraten. Maar toen de andere twee meiden de dichtstbijzijnde pikken begonnen te pijpen, begon Alice aan die van Karel te trekken. Het duurde niet lang of Alice had zich met haar rug naar Karel gekeerd en bereed hem in een stevig tempo. Haar volle borsten schudden en zwiepten heen en weer voor iedereen zichtbaar.

Ik boog ik me voorover en nam de hard wordende pik Mark in mijn mond. Een lul die op smaak gebracht was door de kut van Alice. Jason duwde me naar een meer toegankelijke positie en ik hoorde hem op zijn pik spugen. Ik begreep wat hij van plan was toen hij zijn eikel niet al te zachtjes in mijn kontje duwde. Mark’ gekreun werd steeds intenser toen Jason besloot dat hij mij toch mijn kut wilde neuken. Jason kreeg als eerste en orgasme. Mark begon in mijn mond klaar te komen, maar ik wilde zijn grote lul in me. Dus ik stond snel op, draaide me om en ging op zijn harde lul zitten. Het voelde fantastisch. Ik bleef lekker doorgaan terwijl hij niet meer spoot.
Ik keek om en Mandy stuiterde op Ralf’s pik in haar sterretje en Jeroen ramde zijn paal in en uit haar kutje. Dat was een lust voor het oog! Tot mijn verbazing kwam iedereen vrij snel klaar. We deden wat de seks betreft niet onder voor wat we deden in onze studententijd. We bleven rond na rond met elkaar neuken er leek geen einde aan te komen. Alice en ik zetten, onder groot gejuich, nog een demonstratie 69 op, die duurde totdat de mannen het overnamen.

Jeroen reed me naar huis en slaagde erin om geen van de geparkeerde auto’s langs de weg of de garagedeur te raken. We klommen in het bed van Piet en mij en probeerden nog weer seks te hebben. Ik moest hem een blowjob geven omdat ik te veel uitgewoond was en pijn had. Maar gelukkig ging het ’s morgens al weer een stuk beter, zowel in bed als onder de douche.

Toen Piet een paar dagen later thuis kwam was ik volop ongesteld. Dat kwam mij wel goed uit, want dat gaf mijn uitgewoonde onderlichaam nog wat meer tijd om bij te komen. Van Jeroen heb ik sindsdien niets meer gehoord.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 8409 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie