BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huisvesting voor Studentes (1)

Rafaella weet de huismeester te ontmaagdenONTMAAGDEN

Het ‘Resort’ is de bijnaam van een flatgebouw voor huisvesting van studentes. Het is eigendom van een bouwvereniging en omdat de dames er steeds vaker een puinhoop van maken is gezocht naar een huismeester die de boel moet proberen een béétje op orde te houden.
De story van deze jonge mensen wordt verteld vanuit het perspectief van een jongen en een meisje. Bastiaan is een lieve maar heel verlegen en best wel nerdy jongen. Hij is sinds kort de huismeester, student én de enige ‘man’ in huis. Rafaella is een pittige meid en komt uit Italië, ze komt in Nederland studeren en zoekt aansluiting.

Sollicitatie

Bastiaan

Al sinds ik een klein jongetje ben weet ik dat ik later iets met water wil doen, altijd was ik er mee in de weer. Naarmate ik ouder werd is die wens alleen maar sterker geworden en om die reden ga ik nu waterbouwkunde studeren aan de Technische Universiteit. Volgende maand beginnen de colleges en ik heb woonruimte nodig. Mijn moeder heeft geen cent te makken en daarom heb ik gereageerd op een vacature van de bouwvereniging die een huismeester voor een of ander studentencomplex zoekt. Er hoort een appartementje bij en dat baantje zou me dus heel goed uitkomen, poen én wonen.

Ik ben enig kind en mijn moeder heeft me in d’r uppie opgevoed, mijn vader was geloof ik een ‘passant’ waar ze na die ene nacht niks meer van wilde weten. Maar ja, dat éne nachtje leidde dus allemaal wel tot mij en gelukkig is mijn moeder de liefste moeder die er te vinden is, maar ze is tegelijk óók de meest bezorgde moeder. Ik ben über-beschermd opgevoed en het is haar gelukt van mij een echte nerd te maken. Inmiddels ben ik net achttien geworden maar ik zie er nog steeds uit alsof mijn moeder bepaalt wat ik aantrek, en dat ís dus ook zo. Als ik mezelf door de ogen van een ander bekijk zie ik een verlegen jongen met kort haar en een foute bril, altijd saai gekleed. Dat is dus de buitenkant, maar wat je niet direct ziet is dat ik inmiddels een lijf heb dat er best mag zijn. Ik doe veel aan fitnes en daar leef ik me in uit. Wat je ook niet ziet is dat ik zonder ook maar iétsje moeite te hoeven doen de beste cijfers voor welk vak dan ook uit mijn mouw schudt. Niet dat dat me veel plezier heeft gebracht want ik ben dus een nerd, wordt door iedereen ook zo gezien…

Zojuist had ik het gesprek met een paar mensen van die bouwvereniging en ik ben aangenomen! Het blijkt om een flat te gaan speciaal voor studentes. Vroeger al was het een internaat voor meisjes en er blijkt veel vraag van meisjes te zijn naar woonruimte zonder het gedoe met jongens erbij. Daarom is dit gebouw heringericht met daarin veertig appartementen voor ‘dames’. En ik word dus hun huismeester, met de meest ruime taakomschrijving die er te vinden is. Ze zochten eigenlijk een vrouw maar die reageerden niet. De meiden verslonzen de boel ontzettend, nu moet ik erop toezien dat ze het een béétje netjes houden en ik denk dat ze het daarvoor een voordeel vinden dat ik er nerdy uitzie. Verder moet ik op verzoek klusjes voor ze doen en omdat ik lang in een bouwmarkt heb gewerkt was dat in mijn voordeel. Mijn ‘salaris’ is gratis huisvesting en een vergoeding per uur voor de klusjes die ik doe, maar daar moet ik dan wel werkbriefjes voor inleveren, af te tekenen door het meisje dat er om gevraagd heeft.

Ik sta nu voor de flat en kijk mijn ogen uit. Aan bijna alle balkonnetjes hangt wasgoed en erg veel schaamtegevoel hebben die meiden geloof ik niet, het stikt van de slipjes en behaatjes, in alle soorten en maten en kleuren van de regenboog. Dit is een mooie bijkomstigheid van dit baantje, want de hormonen hebben me allang te pakken. Tot nu kwam er nooit iets van want ik ben superonhandig met meisjes, maar wie weet zijn er hier mogelijkheden. Boven de deur staat ‘Huisvesting voor studentes’ maar iemand heeft ‘Huisvesting’ doorgestreept en met grote graffiti-letters vervangen door ‘Resort’.

Rafaella

Ciao. Ik ben op een paar maanden na achttien en ga hier studeren. Vandaag ben ik in het ‘Resort’ getrokken en daar ben ik blij mee, het viel niet mee om in deze plaats aan een kamer te komen. Amper twee weken geleden zijn we vanuit Florence naar Amsterdam verhuisd, wat net samen viel met mijn afronding van de middelbare school in mijn vaderland. Mijn pa en ma zijn onderzoekers, ze zijn samen in dit land als expat aan een of ander groot Europees project begonnen en de komende vier en misschien wel vijf jaar wonen we hier, op mijn oudere broer na, die is naar Rome gegaan.
Als het meezit kan ik in dit land mijn studie helemaal tot en met de afronding doen, maar ik ga niet alleen maar hard studeren, ik wil ook lol hebben met de mensen van mijn eigen leeftijd hier. Mijn moedertaal is natuurlijk Italiaans maar ik ben gelukkig ook goed in Engels. Verder ga ik gauw op Nederlandse taalles want ik wil wel contacten kunnen opbouwen.

Hoewel ik er heel aaibaar en meisjesachtig uitzie vinden mijn ouders mij maar een bokkige en lastige meid, maar ja, hoe zou dat nou komen, als je zo langs elkaar leeft. Ik heb altijd alle vrijheid gehad en ga graag mijn eigen gang, als mijn pa en ma dan wat willen vind ik het al snel een hoop gemekker. Ik ben ongeveer een meter zeventig lang, slank, heb zeg maar zwarte ogen en lang donker beetje krullerig haar. Ik doe veel aan turnen en heb ook echt zo’n soort lijf, goed getraind en gespierd, met kleine stevige tieten, gelukkig maar want van die wiebelende ‘jamma’s’ zitten bij sporten alleen maar in de weg.

Alora, mijn kamer is zoals ik die heb aangetroffen een puinhoop, zo ongeveer alles is kapot of hangt er los bij. Er moet echt eerst van alles gerepareerd worden voordat ik hier kan gaan schilderen en zo. Als ik in de gang op onderzoek uit ga staan alle deuren open en echt waar, eigenlijk is het bij iedereen een puinhoop, ik heb nog nooit meiden zoveel troep zien maken. Twee deuren verder woont een meisje dat zich voorstelt als Maaike. Een mooie meid met van dat weird rooie haar, ze maakt me best een beetje geil! Ik heb al wel eens seks gehad met jongens maar op een of andere manier voel ik me ook altijd aangetrokken tot meiden, hoewel ik daar nog nooit iets mee deed. Maar goed, hoewel maaike belabberd Engels spreekt begrijp ik dat er beneden een jongen woont die ik kan inschakelen voor klusjes. Dat ga ik dan meteen maar doen want zó kan ik er niet in.

Eerste klus

Bastiaan

Ik woon hier nu twee weken en heb mijn appartementje inmiddels goed op orde, gelukkig maar, want over enkele dagen moet ik voor het eerst naar college. Ik heb al een paar keer wat ‘gesurveilleerd’ door alle gangen en heb wel gezien dat het overal een puinhoop is en dat die meiden maar wat aan rotzooien. Maar om een of andere reden vragen ze niet om hulp, sterker nog, ze kijken me zo’n beetje weg of doen giechelig. Ik heb echt geen idee wat ik er dan mee aan moet, ik vind meiden sowieso echt moeilijk in te schatten. Nou ja, dan nog maar even niet, maar uiteindelijk moet ik ze wel een keer gaan aanspreken want dat hoort bij mijn baantje. Lastig…

Ik zit een beetje chilled te gamen als er op mijn deur wordt gekopt en voor ik iets kan zeggen komt er het mooiste meisje binnen dat ik ooit heb gezien. Ik schiet direct in mijn verlegen kramp en zeg benepen ‘Hi’.’ ‘Hi, I’m Rafaella, I’m Italian.’ Ohw, gelukkig ben ik altijd goed in het Engels geweest en schakel snel over. Ik stel me voor en dan vraagt ze of ik haar met klusjes wil helpen. Yés, m’n eerste opdracht en dan ook nog van zo’n mooie meid! Rafaella kijkt een beetje rond en zegt dan: ‘Bastiò, jij hebt het best wel mooi hier, kan je het zo ook voor mij maken?’ Hoewel ze mijn naam behoorlijk vreemd behandelt reageer ik enthousiast en zeg dat ik meteen wel mee kan gaan om te bekijken wat er moet gebeuren. En dat doen we dus, met Rafaella loop ik naar haar kamer en samen bekijken we wat er moet gebeuren. De dagen daarna werk ik me drie slagen in de rondte en al snel kan Rafaella gaan schilderen. Nu we zoveel samen optrekken verdwijnt langzamerhand mijn verlegenheid en we hebben best wel veel lol samen.

Op de derde klusdag is Rafaella verf kopen en ben ik alleen in haar appartementje. Ik ben bezig in haar douche de lekkende kraan te repareren als ik merk dat aan het ding eigenlijk geen eer meer valt te behalen en gewoon moet worden vervangen. Ik ga er snel een beneden uit het magazijntje halen, zet in haar keukentje de waterafsluiter om en demonteer de oude kraan. Net als ik die van de muur af heb komt er met volle kracht water uit de leiding zetten. Ik probeer snel de andere kraan erop te zetten om het water zo te stoppen maar dat lukt niet en in no time ben ik zeik- en zeiknat, het water druipt uit mijn haren en kleding.

Waterballet

Rafaella

Als ik thuis kom hoor ik Bastiò in de douche bezig. Ik wil wat koffie voor hem en mijzelf maken en omdat het water het niet doet zet ik met mijn onnadenkende stomme hoofd de afsluiter in het aanrechtkastje open. Niks vermoedend vul ik het koffieapparaat tot er kabaal en gevloek uit de douche tot me doordringt. Ik ga kijken en zie daar een totáál verzopen Bastiò en echt, ik kan er niks aan doen, ik moet zó lachen. Bastiò kijkt me verbijsterd aan, wordt dan spinnijdig en roep ‘zet die kraan uit, stomme Italiaanse trut.’ Nou, da’s duidelijk en ik steek mijn middelvinger op, ik laat me niente commanderen, dat hij het even bekijkt zeg.

Bastiò rent dan, nóg nijdiger, langs me heen naar het keukentje en draait de afsluiter dicht. En daar staat hij, midden in mijn keukentje, te druipen als een verzopen kat. Z’n kleren plakken aan z’n lijf en zo kan hij duidelijk niet verder klussen. Ik krijg als ik hem zo zie berouw en zeg: ‘mie scuse Bastiò. Geef me maar je sleutel, dan haal ik even droge kleren voor je’. Hij ziet in dat er niks anders op zit en snel haal ik droog spul voor hem. Als ik terugkom heeft Bastiò alleen nog zijn boxer aan en nu pas zie ik dat die jongen een móói lijf heeft. En dan die felblauwe ogen en dat blonde haar dat nu lekker warrig zit, hij kan ’n bel ragazzo zijn, die jongen is rijp voor een make-over.

Bastiaan

Ik schaam me rot dat die stomme meid me zo ziet maar tegelijk windt het me wel op om bijna bloot voor haar te staan. Maar als ze me aan alle kanten blijft bekijken sla ik weer mijn ogen neer, ik heb geen idee wat ik hier mee aan moet. Ik pak de kleren aan en wil me aankleden maar blijf staan omdat Rafaella me met één vinger heel licht over mijn rug streelt. En dan zegt ze dat ik een mooie jongen ben: ‘Allora Bastiò, je zou echt wat aan je uiterlijk moeten doen. Leuker brilletje of lenzen, je haar beetje langer, andere kleren. Mag ik je helpen?’ Nou, die meid windt er geen doekjes om maar ik word er stervensverlegen van, ik sla helemaal dicht.

Verleiding

Rafaella

Nou, ik geloof dat als het aan Bastiò ligt we hier over een uur nog zo staan. Snapt die jongen dan helemaal niks van wat meisjes willen? Ik kijk hem behoorlijk intensief aan, ik raak hem aan, ik geef hem complimenten, moet ik soms ook nog zijn lul uit zijn broek halen? Nou ja, wat moet dat moet, want ondertussen zie ik dat lichaamsdeel al behoorlijk groeien en daar verraadt-ie zich mee. Zogenaamd per ongeluk raak ik zacht even de stijve in zijn boxer aan en Bastiaan lijkt wel getroffen te worden door een bliksemschicht, hij verstijft helemaal. ‘Weet je dat ik je heel sexy vindt?’ fluister ik in zijn oor. ‘Ik zal je helpen hem uit te doen, dadelijk pak je nog een kout-tje op dat mooie apparaat’, kniel dan voor hem neer en doe heel langzaam de band van zijn natte boxershort omlaag. Ik kijk hem aan om te checken of hij dit wil maar hij durft me amper aan te kijken.

Ik trek Bastiaan zijn boxer helemaal uit en dan komt er een palo tevoorschijn die me de adem beneemt. Ik heb al wel ’n paar pikken van vriendjes gezien en gevoeld, maar deze slaat alles, nog niet eens stijf is hij nou al zó lang. ‘Whow Bastiò, wat een superpaal heb jij.’ Diepe stilte, en dan eindelijk… yés, hij kan nog praten. Heel zachtjes: ‘Ben ik echt niet blij mee hoor. Ik heb me onder de douche wel eens met andere jongens vergeleken. Maar ze lachten me alleen maar uit omdat mijn pik zo dom lang is.’ Niet te geloven, die ragazzo. ‘Nou Bastiò, geloof mij maar dat dat gewoon jaloezie was.’ En ik kan er niks aan doen, dat mooie jongensding staat daar zo verlokkend voor mijn gezicht te trillen dat ik het kopje een likje geef, mm, lekker smaakje

Bastiò reageert alsof hij gestoken wordt door een wesp en trekt zich terug maar scusi, nou wil ik hem écht. Ik pak zijn pik met mijn hand eromheen stevig beet en neem de eikel in mijn mond, laat er mijn tong omheen cirkelen. Met schokjes komt Bastiò’s pik nog verder omhoog en niet veel later heeft die jongen een paal van toch zeker zo’n twintig centimeter hard voor zich omhoog uitsteken. Voorzichtig leg ik beide handen eromheen en masseer en streel hem zachtjes. ‘Ohw’ kreunt Bastiò zachtjes en juist dat lieve geluidje van hem laat me helemaal smelten. Maar wat ik even niet in de gaten heb is dat die jongen op springen stond, op hetzelfde moment schiet hij zijn zaad naar buiten, va bene, vol in mijn gezicht en op mijn tieten, die nog wél veilig in mijn verfshirtje opgeborgen zitten. Verbaasd lik ik het zaad weg dat op mijn lippen kwam, apart smaakje wel, bitterzoutig.

Bastiaan

Nog nooit ben ik met een meisje geweest. En uitgerekend dit prachtige Italiaanse meisje valt op me en heeft mijn pik in haar mond genomen. En uitgerekend bij haar kom ik al klaar als ze me nog amper aanraakt. En uitgerekend háár lieve gezichtje schiet ik vol met zaad.
Klotekloteklote.

Ik kan het gewoon niet begrijpen, hoe kan ze nou op een saai type als ik vallen? En in plaats van dat ze pissed wordt doordat ik haar heb volgeschoten zie ik hoe ze mijn zaad proeft en hoor ik haar tot mijn stomme verbazing een beetje gniffelen. Ze vraagt of ze mijn shirt mag gebruiken om zich af te drogen. Tuurlijk. Ik wil het achter me pakken maar zwiep dan ook nog eens mijn pik vol in haar gezicht, erger kan het allemaal niet meer worden. Rafaella lacht zich inmiddels zowat een breuk, ze vindt me blijkbaar een belachelijk type en ik kan wel door de grond zakken…

Maar dan probeer ik mezelf moed in te praten. Meisjes zijn voor mij van een zó andere planeet, ik weet echt niet wat ze met al hun maniertjes bedoelen en zoals nu Rafaella het initiatief neemt, ik ben gewoon jaloers, dat zou ik ook wel willen. En misschien moet ik daar dan nu ook maar mee gaan beginnen, met een beetje lef tonen en stoppen met meisjes op een voetstuk te zetten. Ik neem Rafaella bij haar schouders vast, trek haar omhoog en geef haar een kusje. ‘Lach me niet uit, ik vind je leuk’ fluister ik en dan lijkt het of ze een knop omzet. Ze kust me terug en wriemelt zelfs heel even haar tong bij mij naar binnen en proef ik mijn eigen zaad, mijn pik jaagt zich alweer naar oorlogssterkte. Rafaella verbreekt onze kus, trekt me aan mijn hand mee naar haar bed, een matras die ze met wat losse lakens erop zo op de grond heeft gelegd. En dan, voor ik het in de gaten heb, geeft ze me een duw en val ik achterover…

Striptease

Rafaella

Va bene, ik geloof dat ik de schone prins heb wakker gezoend, nou doorzetten. Ik zie hoe Bastiò me op zijn rug liggend aanstaart. Als ik langzaam mijn bloesje losknoop worden zijn ogen groot als schoteltjes. Hij richt zich wat op en leunend op zijn elle bogen kijkt hij ademloos met open mond toe. Leuk, ik maak er een klein showtje van. Als hij iets omhoog komt en op zijn ellebogen leunt zie ik hoe zijn buikspieren zich aanspannen en er zo’n mooi gootje loopt vanaf zijn borst naar beneden richting zijn lange harde dikke fallo. Hij gaat eraan, ik ga die jongen ontmaagden!

Bastiaan

Als Rafaella de knoopjes van haar bloes een voor een losmaakt kan ik mijn ogen niet geloven. Gaat ze dat voor míj doen? Ik wist niet dat het kon maar ik voel hoe mijn staaf nog weer iets voller wordt, zo meteen krijg ik in de rest van mijn lijf nog bloedarmoede. Ze teast me, ze stript zich, ik heb zelden iemand gezien die zó langzaam knoopjes los kan maken. Ze maakt het daardoor idioot geil want ik kan nu al zien dat ze geen behaatje aanheeft en ja hoor, als Rafaella uiteindelijk haar met verf besmeurde bloesje van zich af laat vallen is haar bovenlijf bloot en zie ik haar tietjes in volle glorie. Práchtig zijn ze, rond, stevig, donkerbruine tepeltjes, harde knopjes die mij aan lijken te kijken.

Ik schiet overeind om ze aan te raken maar Rafaella duwt me meteen terug. ‘Terug jij ragazzo, wacht maar af’ is alles wat ze zegt. En dan gaat centimeter voor centimeter haar oude joggingbroek omlaag en zie ik een appelgroen sportslipje tevoorschijn komen. Een beetje wiegend met haar heupen valt uiteindelijk haar broek helemaal omlaag en kan ze eruit stappen. Haar onderbroekje gaat er op dezelfde manier achteraan en dan staat ze helemaal bloot voor me. Prachtig is ze, haar mooie lange benen, daartussen haar spleetje, geschoren en goed zichtbaar, haar platte buikje met zelfs een soort van sixpackje, die goddelijke tietjes en vooral haar mooie lieve gezichtje met de vurige zuidelijke ogen en haar lange haar dat tot op haar billen valt. Rafaella is het eerste meisje ooit dat zich voor míj helemaal heeft uitgekleed en nu haar mooie lijf volledig aan mij laat zien…

Rafaella

Ik had geen idee dat het zó leuk is om voor een jongen te strippen, nog even en die arme Bastiò schiet alweer zaad, dat moet ik voor zijn. Ik ga door mijn knieën zodat ik Bastiò even een goed inkijkje in mijn spleetje geef en ik zie aan zijn reactie dat hij het bijna niet meer aan kan. Die arme jongen moet ik nu maar snel uit zijn lijden verlossen. En mezelf trouwens ook want die jongen doet met mij ook van alles, ik voel dat mijn fica er al helemaal klaar voor is. Ik duw Bastiò terug plat op zijn rug, kniel dan aan weerszijden van zijn heupen, plaats zijn pik tegen het ingangetje van mijn fica en laat me langzaam op hem zakken. Centimeter voor centimeter schuift die knoert van een palo in me, het is een weird fijn gevoel zoals die grote staaf me langzaam vult en daar binnen vér oprekt. Als zijn eikel uiteindelijk volledig in me zit, zie ik dat Bastiò zowat bezwijmt. Ik buig me voorover, geef hem wat tikjes op zijn wangen om hem bij de les te houden, gevolgd door een tongzoen.

Bastiaan

Ik weet echt niet wat me overkomt, iets fijners dan dit kan er echt niet bestaan. Dit ontzettend mooie meisje dat zich op mijn schuift en me dan ook nog eens van boven ‘neemt’ met een lange tongzoen. Ik heb nog nooit ergens zó van genoten. Terwijl we zo tongen voel ik hoe Rafaella zich ondertussen steeds verder over me schuift en blijkbaar komt ze op een gegeven moment niet verder. Ik zit echt nog lang niet helemaal in haar terwijl ze steeds meer begint te wringen en te wrikken om me toch nog dieper in zich te krijgen. Op een gegeven moment verbreekt ze onze tongzoen en gaat Rafaella weer rechtop op haar knieën zitten. Er verschijnt een dun laagje zweet over haar lijf, haar gezichtje is bijna niet meer te zien door de verwarde haren die ervoor hangen en waar haar tietjes tussendoor ‘gluren’, het lijkt wel alsof er een bosnimfje op me zit. En opnieuw probeert Rafaella me nog dieper in zich te nemen.

Dieper dan diep

Rafaella

Ik zal en moet deze palo helemaal hebben maar het doet pijn daarbinnen, alsof Bastiò’s eikel zich in mijn baarmoeder boort. Toch wil ik doorzetten en millimeter voor millimeter lukt het me uiteindelijk me helemaal op Bastiò’s neukstaaf te schuiven, waarna ik me voel alsof ik vast gespietst zit en er nooit meer van los zal komen. Het zweet breekt me aan alle kanten uit maar toch kan ik niet anders, het voelt knettergeil om me zo aan deze jongen te hebben vastgezet. Ik laat me weer voorover zakken tot ik lekker tegen Bastiò aanlig, mijn tietjes plettend op zijn borst. Hij fluistert lieve woordjes in mijn oor, dat hij dit nog nooit heeft beleefd en me zo dankbaar is. Nou, ik hem ook, ik kijk Bastiò eens goed aan en geef hem dan een tongzoen die hem lang moet heugen, onze tongen raken net niet verknoopt in elkaar, we plunderen elkaars mond alsof het de laatste keer is dat we dat met elkaar kunnen doen. En dan voel ik hoe Bastiò zijn palo een stukje uit me trekt en dan weer in me boort. Het is best pijnlijk maar tegelijk wil ik dat hij ruiger wordt, me neemt, me paalt, zich door mijn lijf naar boven boort!

Bastiaan

Terwijl we zo zalig tongen voel ik een drang om me in Rafaella op en neer te gaan bewegen, mijn pik schreeuwt gewoon om wrijving. Steeds trek ik me een paar centimeter uit haar en schuif me dan weer naar binnen. Hoe is het mogelijk dat ik dít al die jaren heb moeten en kunnen missen, ik ga dit meisje eeuwig dankbaar zijn. En terwijl ik zo in Rafaella op en neer wrik merk in dat haar ademhaling zich versnelt en ze af en toe zachtjes kreunt. En dan klauwt ze haar armen om mijn nek, klemt bijna mijn ademhaling af, haar tietjes plet ze zowat mijn borst in, ze hijgt en kreunt en uiteindelijk gaat dat allemaal over in een soort klaaglijk gemiauw. Ik klem haar lekkere lijf tegen me aan en alsof ik nooit anders deed weet ik haar orgasme al wat te rekken door in haar te blijven bewegen.

Maar dan, als Rafaella tot rust is gekomen is het mijn beurt. Met mijn pik diep in haar en haar lijf strak tegen me aangeklemd draai ik me met Rafaella om tot zij op haar rug ligt. Uit zichzelf al spreidt ze haar benen zo ver mogelijk waardoor ik alle ruimte krijg me in haar te gaan bewegen. Ik trek me tot mijn eikel terug uit haar nauwe sekstunneltje en ik kan daarna niet anders dan haar warmte zo snel mogelijk weer opzoeken. Ik schuif me weer in naar binnen tot mijn ballen haar billen aantikken en Rafaella hijgt van schrik, ik moet echt zowat haar maag kunnen voelen, zo diep ben ik in haar. Naast het supergevoel om diep in dit meisje te zijn is er ook de wrijving die mijn pik steeds maar wil oproepen, alsof al mijn gevoelszenuwen zijn samengekomen in mijn pik en me daar opdrijven naar steeds maar in en uit en in en uit…

Ontmaagd

Rafaella

Nog nooit heb ik me zo weerloos gevoeld, onder deze jongen met zijn zwaard tot in het diepste van mijn lijf gestoken. Ik kan niet anders dan me er helemaal aan overgeven, ik trek mijn knieën nóg hoger op om ervoor te zorgen dat die superpalo me compleet opvult. Het voelt heerlijk en al gauw razen de schichtjes weer door mijn buik, alsof er via mijn kutje een soort noodweer naar buiten wil breken. En als dat gebeurt kan ik niks anders doen dan me met alle spieren die ik in mijn kutje heb aan deze jongen vastklemmen.

Bastiaan

Ohw, hoe ze me nu van binnen bewerkt, alsof er allerlei ringetjes om mijn pik zijn geschoven die zich om beurten vernauwen en weer oprekken, alsof ik door haar kutje naar een onvermijdelijke zaadlozing wordt gekneed. Helemaal gek word ik en of het nou past of niet, in een steeds woester tempo ram ik me hard naar binnen, voelend hoe ik dit meisje van binnen misschien wel pijn doe maar wat niet te stoppen is. Ik vouw Rafaella’s benen over mijn schouders en boor me steeds weer totde wortel van mijn pik naar binnen, naar buiten, naar binnen.

Ik voel hoe mijn ballen er al weer aan toe zijn om hun zaad af te vuren en op hetzelfde moment dat Rafaella klaarkomt schiet ik voor het eerst mijn sperma in een kutje, in dit Italiaanse wonder-grietje, tot diep in haar baarmoeder, dat kan echt niet anders. Samen zweten we alsof we de marathon hebben gelopen en als ik me eindelijk doodmoe op haar laat zakken vermengd ons lichaamsvocht zich en glijden we daardoor heerlijk smooth met onze lijven over elkaar, nog wat na-neukend en na-genietend.

Seks op voorraad?

Rafaella

De dagen daarna neuken we als konijnen, ieder vrij moment zoeken we elkaar op, gaan onze kleren uit en spies ik me op Bastiò’s palo of rijgt hij mij er aan vast. Steeds weer hebben we haast onze lijven aan elkaar te verbinden, we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Op een middag, we zijn net flink aan het seksen in Bastiò’s kamer, wordt er geklopt en voor we ook maar kunnen reageren stormt er een meisje binnen. Ze is buiten adem en krijst dat haar keuken blank staat, onze bedrijvigheid ondertussen met grote ogen aankijkend.

Terwijl Bastiò zich uit me terugtrekt, wat kleren aanschiet en achter het meisje aanrent ontstaat er een plannetje in mijn hoofd. Het lijkt me weird geil om eens met een ander meisje erbij te neuken, en ik heb ineens een idee hoe we dat kunnen aanpakken. Er is in het resort een haast eindeloze voorraad van meiden, ze komen en ze gaan en als het meezit kunnen we er daar een behoorlijk aantal van in ons bed krijgen…

Bevalt het verhaal je?
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 14867 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Huisvesting voor Studentes (1)”

Plaats een reactie