BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 5

Pizza bezorgen en een geile avontuurtjeWe liepen het huis in en werden begroet door Liesje. Ze gaf mij een lange tongzoen en haar moeder de gebruikelijke drie kussen. Ik vroeg haar of ze nog stoute dingen had gedaan en ze zei: ik heb me maar een keer klaar gevingerd, dat is alles. Ik tilde haar rok omhoog en zag dat ze geen slipje droeg. Ik zei dit gaat de goede kant op. Ik vroeg haar wat we zouden eten en ze zei: ik zat te denken aan pizza. Ik zei: ok bestel maar. Liesje bestelde de pizzas en hierna zei ik, nu uit met de kleren. We blijven de rest van de avond naakt en gaan lekker met elkaar spelen. Liesje zei: maar zo meteen komt de pizzakoerier. Ik zei: nou en, je betaalt hem aan de deur en neemt de pizzas in ontvangst. Ze keek me aan en zei: maar ik ben naakt? Nou en zei ik, laat die gast even genieten, je hoeft niet lang in de deur te staan. Betalen, fooi geven en de deur dicht.

Ze keek me aan en zei: meen je dat echt? Ik zei: ok, dan vraag ik het wel aan Loes. Loes keek me aan en vroeg: wil je dat ik het doe? Ik zei: heb je daar problemen mee, zeker na vandaag? Nee hoor zei ze ik doe wel open. Een kwartier later werd er gebeld en ging Loes naakt naar de deur. De pizzakoerier was een meid van voor in de twintig. Ze verschoot van de naakte Loes. Die zei: kom even binnen, dan pak ik even het geld en je fooi. Ze liepen samen de woonkamer in en het meisje zette de pizzas op de tafel. Ze draaide zich om en zag mij en Liesje samen op de bank, naakt met elkaar te spelen. Loes zei tegen haar: we hebben vanavond onze familieavond, die loopt wel eens uit de hand. Het meisje slikte een paar keer toen ze mijn pik zag. Ze zei aarzelend: is die echt? Ik zei: ja die is echt, als je wil mag je eraan voelen. Ze stapte op ons af en voelde aan mijn harde pik en zei: wow, dat is pas een echte pik. Ik streelde haar achter over haar broek en vroeg: heb je zin in een avontuurtje? Ze zei: ik moet nog drie pizzas bezorgen en dan de bromfiets terugbrengen maar ben daarna vrij. Kunnen jullie zo lang wachten?

Ik keek haar aan en zei: we zijn al begonnen, maar je mag gewoon meedoen als je komt. Ze nam het geld aan en de royale fooi en vertrok met de woorden tot straks. We aten de pizzas op ons gemak op en ik zei tegen Liesje: heb je al eens seks gehad met een vrouw? Ze zei: nee, wel eens met een vrouw getongd maar geen seks. Ik zei: dan word jij vanavond ontmaagd op seksuele vrouwelijke handelingen. Ik zei: zet maar een paar, of maak er maar vier flessen wijn klaar. Ik heb nog wat ideetjes om wijn te verorberen. Een klein uur later ging de bel en was de koerier er. Ik liet haar binnen en stelde me voor. Ik gaf haar twee kussen op de wang en een tongzoen die ze direct beantwoordde. Ze zei: mijn naam is Christina, maar ik heb liever dat je me kris noemt. Ik nam haar mee naar binnen en stelde haar voor aan Loes en Liesje. Ze gaf beide de gebruikelijke twee kussen op de wangen en een tongzoen op de mond. Ze keek rond en zei: ik voel me een beetje uit mijn element. Ik keek haar aan en zei tegen Loes en Liesje: helpen jullie haar eens uit haar kleren.

Toen haar trui en bloes uit waren stond daar een meisje met iets grotere tietjes als Liesje. Ik maakte haar broek los en trok die naar beneden en deed die samen met haar sneakers en sokken uit. Ze had nu enkel nog haar slipje aan waar een grote natte plek in zat. Ik deed het slipje uit en deed het in een ikea ziplock zakje en zei: dat krijg je niet meer terug. Dat is mijn aandenken aan jou. Ze keek me lachend aan en zei: ok, ik heb er genoeg thuis. Ik vroeg haar of ze een vriendje had en ze zei: nee, en ik ben net van mijn vriendin weg. Normaal date ik alleen vrouwen, maar toen ik jouw pik zag dacht ik: die is niet te versmaden. Ze ging tussen Liesje en Loes inzitten en ik trok haar benen uit elkaar en begon haar te likken. Ze had een mooi gesloten kutje. Loes zei: ik moet je eerst even vertellen dat mijn dochter nog nooit seks met een vrouw heeft gehad. Kris zei: dat is niet anders dan met een man, alleen weet een vrouw beter wat een andere vrouw lekker vindt. Ze pakte het hoofd van Liesje en begon haar te tongen terwijl ze met een hand zacht over haar tietjes ging. Toen de zoen verbroken werd zei Liesje: lekker wat je deed.

Kris draaide naar Loes en deed hetzelfde bij haar en ook van haar kant kwam er geen bezwaar. Loes en Liesje namen beide een van de tietjes van Kris in hun mond en zogen hard op haar tepeltjes terwijl ik haar clitje onder handen nam. Ze begon met haar onderlichaam te stoten en kreunde: IK KOM JAAAAHHHH GA DOOR GA DOOR DIT IS ZOOOO LEKKER OOOOOHHHH. Liesje vroeg haar kom je zo snel klaar? En Kris zei: normaal niet, maar de gedachten van deze situatie hadden me zooo geil gemaakt, en dan de tong van Gerrit. Loes zei: een week geleden was hij nog maagd!!! WAAATTT? zei Kris, onmogelijk. Ik keek op en zei: het is echt zo. Maar ik heb veel geleerd van deze twee vrouwen. Ik vroeg aan Kris of haar kontje en darmen schoon waren en ze zei: ik heb vanmorgen mijn kontje gewassen, maar mijn darmen??? Ik zei: dan moet Loes dat maar voor je doen. Loes, neem jij haar mee? Loes nam Kris bij de hand en die twee vertrokken naar de badkamer. Terwijl ze daar bezig waren kwamen er een aantal berichtjes binnen op mijn telefoon. Liesje gaf de telefoon aan me en ik zei: kijk, ze houdt zich goed aan de afspraken.

Liesje keek me vragend aan en ik liet haar de fotos van Anoushka zien. De eerste was een naaktfoto met behaarde kut en de tweede met een kale kut. Liesje vroeg: wie is dat? Ik zei dat is Anoushka, ze heeft ons vandaag gezien terwijl we seks hadden en ze wil een keer meedoen. Wat een geil wijf zei Liesje. Er kwam weer een berichtje. Deze keer een filmpje. Waarin ze zichzelf vingerde en toen ze klaar kwam ze over haar hand waarmee ze zichzelf aan het vingeren was piste. Liesje keek met grote ogen naar het filmpje en zei: dat wil ik eigenlijk best wel eens in het echt zien. Ik zei: dat kan, ze komt zondag morgen hiernaartoe om seks met mij en je moeder te hebben en als je wil mag je meedoen. Echt vroeg Liesje. Dat is lief van je. Ik zei: maar voor vannacht wil ik alleen zijn met je moeder. Ze vroeg wat moet ik dan? Ik antwoordde: dan vraag je toch of Kris vannacht bij jou in bed wil. Zou ze dat willen vroeg Liesje. Ik zei: vraag het haar zo meteen. Dan krijg jij ook wat meer ervaring met vrouwen. Nu je ongebonden bent moet je ervan genieten. Even later kwamen Loes en Kris terug. Liesje stapte naar Kris en zei: zou jij vannacht bij mij in bed willen? Kris keek haar aan en zei: wil jij de nacht met mij doorbrengen? Jazeker wil ik dat, maar het feestje is toch nog niet voorbij? Ik zei: nee het begint juist.

Loes kwam naar me toe en fluisterde in mijn oor dat ze ongesteld was. Ik zei: dat hoef je niet te fluisteren. Je bent in het bijzijn van vrouwen, die hebben dat allemaal. Maar je hebt nog twee gaatjes die we kunnen gebruiken. Maar laten we eerst het eerste gaatje van Kris eens gaan bezoeken. Ik zei tegen Kris: wat is je favoriete standje? Ze zei: standje 69 met mij boven. Ik zei dat is mooi, wie wil je onder hebben? Ze keek beide vrouwen aan en wees naar Loes. Loes ging liggen en Kris kroop over haar heen en de twee vrouwen begonnen elkaar te likken. Liesje zei: mam heeft dit vaker gedaan. Ik zei: je moeder heeft een aantal vriendinnen waarmee ze samen seks heeft. WAAAATTTT zei Liesje, hoe komt het dat ik daar niets van weet? Ik zei: dat is omdat dit gebeurt terwijl jij aan het werken bent. Liesje zei: daar gaan we het morgen eens uitgebreid over hebben. Ik zei: maar dan zonder mij, daar wil ik niet tussen zitten. Loes en Kris waren inmiddels volop met elkaar bezig en ik ging achter Kris zitten en zette mijn pik tegen haar anus. Ik drukte deze langzaam bij haar naar binnen en Kris kreunde: hij is zo groot en dik. OOOHHH.

Ik ging dieper en dieper bij haar naar binnen en na een paar minuten voelde ik dat Kris klaarkwam op de tong van Loes. Loes ging echter gewoon door met beffen tot het moment dat ze zag dat ik klaarkwam. Ik spoot haar darmen vol met mijn zaad en zei tegen Liesje: trek eens een fles wijn open. Liesje deed als gevraagd en ik zei tegen Loes: kom maar onder haar uit. Tegen Kris zei ik: ik wil dat je zodra ik mijn pik uit je trek op je rug gaat liggen en je een halve rol over je hoofd gaat maken zodat je kont in de lucht steekt. Ik trok mijn pik uit haar en haar anus bleef mooi open staan. Ze rolde achterover. Ik pakje de fles wijn en begon de wijn langzaam in haar nog steeds openstaande anus te gieten. Er ging een halve fles wijn in en ik zei: wie wil eerst? Liesje dook tussen de benen van Kris en begon de wijn uit haar anus te likken. Kris kreunde hard: OOOH MIJUN GOD WAT GEIL. Loes zette haar mond over de anus en begon te zuigen. Ik zei tegen Kris: nu persen. Kris begon te persen en de wijn die uit haar kont kwam ging direct bij Loes in haar mond. Terwijl dit gebeurde nam ik de hand van Liesje en zei ik: nu mag jij met haar clit spelen. Ga maar op handen en knieen naast haar zitten. Liesje deed dat en ik stak direct mijn dikke pik in haar kutje en begon haar hard te neuken. Ze riep: OOOOOHHH JAAAHHH NEUK ME HARD. Ik deed dat en speelde met haar tietjes.

Kris kwam klaar op de vingers van Liesje en met het klaarkomen perste ze extra hard zodat de wijn uit haar kont bleef komen. Het was nu vermengd met het zaad wat in haar darmen zat en Loes likte het op alsof het nectar was. Kris bleef komen. Wel drie minuten lang en loes bleef aan haar anus likken en ging met haar tong naar binnen. Toen er geen wijn meer uit te halen viel dook Loes op de kut van Kris en begon haar daar te tong neuken. Toen ik een paar minuten later mijn zaad diep in Liesje spoot kwam Liesje ook klaar. Ik trok mijn pik uit haar en ging op de bank zitten. Liesje kwam naast me zitten en Kris ging tussen de benen van Liesje zitten en begon mijn zaad uit haar te likken. Loes kwam naast me zitten en ik zei zacht tegen haar: vannacht heb je me voor jezelf. Laat die meiden eerst maar genieten. Loes zei zacht: ik begin krampen in mijn buik te krijgen. Ik zei: hier drink nog maar wat meer wijn. Ze nam mijn advies en dronk de rest van de eerste fles wijn leeg.

Na een kleine tien minuten likken kwam het hoofd van Kris tevoorschijn. Ze zei: dit was een unieke ervaring. Ze ging nu tussen mijn benen zitten en nam mijn pik in haar hand. Liesje maakte de tweede fles wijn open en schonk drie glazen vol en vulde dat van haar moeder bij. We dronken de wijn, en nog een tweede glas voor Kris me begon te pijpen. Ze had dit blijkbaar veel vaker gedaan want voor ik het wist zat mijn eikel achter in haar mond. Ze rolde mijn ballen tussen haar vingers en zoog zo hard ze kon. Ik vroeg of ik dieper in haar mocht gaan en ze knikte ja. Ik pakte haar hoofd en zag Kris beginnen te slikken en voor ik het wist zat ik in haar slokdarm. Ze bleef hard slikken en dat voelde als trekken en na een kleine tien minuten spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Toen ik daarna mijn pik uit haar trok kwamen er lange draden zaad en keelslijm mee uit haar mond. Ze likte mijn pik schoon, smakte met haar lippen en zei: nog een gaatje te gaan. Ik zei laten we eerst een rustpauze inlassen. De derde fles wijn werd opengetrokken en alle drie de vrouwen begonnen nu redelijk vrolijk te worden. Loes vroeg aan Kris: heb je wel eens een ongestelde vrouw gebeft? Kris keek haar aan en zei: ben je ongesteld dan? Loes zei: de eerste druppels bloed kwamen toen ik jou aan het spoelen was.

Kris ging voor Loes zitten en deed haar benen open. Haar kut was rood gekleurd en Kris dook erop en likte en likte en ging zelfs met haar tong naar binnen. Ze zoog op de clit van Loes tot Loes heftig klaarkwam en trok toen haar gezicht terug. Het zat onder het bloed. Ze zei: het smaakt naar rauwe biefstuk, lekker als je daarvan houd en ik ben liefhebber daarvan. ze liep naar de badkamer, waste haar gezicht en kwam terug met een nat warm washandje en waste voorzichtig de kut van Loes. Ze kuste Loes op de mond en zei: als je wil, lik ik je straks nog een keer. Loes knikte en zei: graag, dat was heel lekker. Kris antwoordde: dat was het zeker en ze likte haar lippen geil af. Een half uur later en de derde fles wijn leeg kroop Kris bij mij op schoot. Ze pakte mijn pik en liet die bij haar in haar kut glijden. Ze bleef me in de ogen kijken terwijl ze rustig op en neer wipje. Ze kwam met haar mond naar die van mij en stak haar tong uit zonder me te kussen. Ik ging met mijn mond naar haar tong en zoog die naar binnen en begon met haar tong te spelen terwijl ze rustig door wipte. Na een paar minuten tongen verbrak ze de zoen. Loes keek mij aan en vroeg: waarom leer je haar niet hoe jij danst? Kris keek me vreemd aan en ik sloeg haar armen om mijn nek. Liesje keek haar moeder aan en vroeg: wat gaat er gebeuren? Loes zei: hij gaat Kris leren dansen. Ik stond op en Kris sloeg haar benen om mijn middel. Ik begon nu zacht heen en weer te gaan met mijn heupen en maakte kleine stapjes.

Kris begon te kreunen. Eerst zacht maar steeds harder en na een paar minuten zo met haar gedanst te hebben kwam ze met een luide kreet klaar: OOOOOH MIJN GOD, DIT VOELT ZO APART, WAT LEKKER JAAAAAHHHH IK KOM IK KOM. Ik bleef rustig door schuifelen tot haar orgasme voorbij was en ging gewoon verder tot ook ik op het punt stond om klaar te komen. Ze zei: nog heel even wachten dan kom ik ook. Ik hield me in tot Kris weer klaarkwam en stootte toen terwijl haar kut verkrampte zo diep mogelijk in haar en vulde ik haar kut. Ik liep terug naar de bank en ging zitten met Kris nog steeds op mijn pik. Ze keek me aan en zei: mijn tweede unieke ervaring. Wie heeft je dat geleerd? Ik zei: een verzinsel van mezelf. Ze zei: ik voelde letterlijk elke ribbel in mijn kut gestimuleerd worden. Heerlijk om op zo’n manier geneukt te worden. Liesje keek mij aan en vroeg: waarom heb je dat nog niet bij mij gedaan? Ik zei: omdat ik wil dat het bij jou nog fijner wordt. Ik ben de techniek aan het verfijnen. Jou beurt komt Zondag. Loes zei: maar we hebben voor zondag een afspraak: ik zei dat weet ik, ik heb Liesje gevraagd om mee te doen. Kris keek naar Loes en zag dat ze krampen had. Ze zei: Loes, sta eens op en tegen mij zei ze: jij naar de ene kant van de bank en Liesje naar de andere kant. Kris ging in het midden zitten en vulde de gaten op met kussens en zei: Loes, kom jij maar eens over onze schoten liggen, dan zullen wij jou eens masseren. Loes ging liggen en ik begon haar hoofd te masseren.

Liesje deed haar voeten en benen en Kris begon op haar buik te drukken. Loes zei: dat is lekker ga maar even door. Kris zei: ik ga het nog lekkerder maken en ze begon de clit van Loes te masseren terwijl ze zacht op haar buik drukte. Loes kreunde zacht en zei: dank je, dat voelt een stuk beter. Kris verplaatste haar vingers naar de schaamlippen van Loes en stak drie vingers naar binnen terwijl ze met haar duim de clit bewerkte en ze met haar andere hand op haar buik bleef drukken. Loes begon zacht te kreunen en zei zacht: ga door, ik ben bijna zo ver en even later begon ze met haar kut te knijpen en kwam er bloederig kutsap uit haar kut. Kris trok haar vingers uit de kut van Loes en likte ze schoon en ging toen met een hand de tieten van Loes strelen en met de andere hand haar buik te masseren. We masseerden haar voor ongeveer een half uur tot Loes zei: ik denk dat ik naar bed ga. Dat ligt makkelijker. Ik zei: dan ga ik mee. Liesje pakte een aantal handdoeken en zei: leg die maar onder haar. Liesje keek Kris aan en zei: ga je met mij mee? Kris zei: ja zeker. Ze pakte de vierde wijnfles mee en zei: we gaan nog even doorzakken. Ik zei: doe maar. We liepen allemaal naar boven en ik legde de handdoeken op het bed en tilde Loes erop en ik ging naast haar liggen. Ze vroeg: wil je op mijn buik drukken, dat voelt beter. Ik ging naast haar liggen en legde mijn dijbeen over haar buik. Ze zei: ja daar, dat is fijn.

Ik begon haar zacht te strelen en zei: we hoeven vandaag niet meer te neuken. Loes zei: daar ben ik blij om. Normaal duurt dit maar twee dagen bij mij, dus Zondag zou ik weer goed moeten zijn. Ik zei: als je je niet goed voelt zondag dan mag je toekijken terwijl Liesje en ik met Anoushka aan de gang gaan. Ze zei: het maakt me niet uit hoe ik me voel, maar ik wil daaraan meedoen. Maar zou jij zaterdag avond ook een keer met Liesje willen dansen. Ze weet niet hoe lekker het voelt. Het is een gevoel wat je bij normaal neuken niet krijgt, in geen enkel standje. Ik zei voor ik terugga ga ik nog een keer met jullie allebei dansen. Zaterdag met Liesje en zondag avond met jullie alle twee. Loes gaf me een korte tongzoen en zei: vind je het erg als ik probeer te slapen? Ik zei: slaap maar lekker, ik pas wel op je en bleef haar zacht strelen. Vijf minuten later sliep ze. Een paar uur later werd ze wakker van de krampen. Ik was gaan verliggen en had mijn been van haar buik weggerold. Loes maakte me wakker en vroeg of ik mijn been weer op haar buik kon leggen. Ik deed dit en ze keek me aan en zei: dat voelt beter, dank je en ze gaf me een kus. Ik de kamer naast ons was het nog steeds rumoerig. Liesje en Kris waren blijkbaar nog steeds bezig met elkaar.

We vielen weer in slaap en om zeven uur werden we gewekt door Liesje die zei dat het ontbijt klaar was. Liesje zag er niet uit, grote kringen rond haar ogen en een stuk of drie grote zuigplekken in haar nek. Kris zat aan de tafel met een grote glimlach op haar gezicht. Ik vroeg of ze plezier hadden gehad en beide meiden keken me glimlachend aan. Ik zei tegen Liesje: heb je jezelf al eens bekeken in de spiegel? Ze zei: nee hoezo? Ik nam haar mee naar de badkamer en zette haar voor de spiegel en zei: volgens mij heb jij nog heel wat te doen met je make-up. Ze verschoot er zelf van en zei: ik denk dat ik me maar ziekmeld. Dan kan ik ook achter mam aankijken. Ik zei: en dan verder gaan met Kris? Ik denk het niet!!! Kris gaat zo meteen naar haar huis, en jij gaat gewoon naar je werk. Je moeder komt de dag wel door. Een warme kruik op haar buik doet wonderen. Dat zegt mijn moeder altijd. We gingen terug naar de eettafel en verorberden ons ontbijt waarbij Loes me wederom een geel pilletje gaf. Ik vertelde haar dat ik de komende nacht bij Joy zou blijven en dat Liesje maar bij haar in bed moest kruipen. Tegen Kris zei ik: vanaf dinsdag ben je weer welkom. De komende dagen hebben we het te druk. Kris zei: geen probleem, na vannacht kan ik wel een paar dagen rust gebruiken. Ze vroeg aan Loes hoe het nu was en Loes zei: een stuk beter nadat Gerrit zijn dijbeen de hele nacht op mijn buik had liggen. Kris zei: daar ben ik blij om. Na het ontbijt ging Kris naar huis en gaf ieder van ons nog een tongzoen. Liesje ging haar make-up doen en ik zei tegen Loes: als je het niet kan volhouden, denk dan maar vast aan zondag. Ik deed mijn jas aan en vertrok met de tram naar Joy.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15776 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 5”

Plaats een reactie