BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Joy (1) Bowlingbillen en een hete Joystick

Lekker ding met minirokje op de bowlingbaanTwintig minuten duurde het voordat ze oog voor me kreeg. Pas toen ik een strike haalde, de eerste van de avond, de eerste van mijn jeugdig leven ook viel ik haar op. Vertelde ze na onze eerste tongzoen in het toilet. Twee vingers van mijn linkerhand baanden zich toen al een weg in haar jeans, in haar rode slipje, in haar kutje. In klaarkomen was Femke toen de snelste van ons twee.

Ik viel haar op omdat ik na die strike uitbundig in mijn korte rokje danste. Okay, het was misschien niet echt kleding voor een bowling baan, want bij mijn rondedansje werden wel mijn paarse string en mijn -blote- billen zichtbaar. Zo werd haar nieuwsgierigheid gewekt naar wat er onder die paarse string leefde. En wilde ze weten hoe ik smaakte. Daar. Misschien was het niet ik als meisje, als jonge vrouw, als geil teefje, die haar opviel, maar waren het vooral mijn billen die haar opvielen en aantrokken. En haar fantasie over het kutje dat op dat moment nog in mijn paarse string voor haar verborgen was. En voor Hem.

Die fantasie had haar natte plekken in haar rode slipje en jeans bezorgd voelden mijn vingers toen die op het toilet haar kutje zochten. De uiterwaarden van haar kutje stroomden over. Zij speelde in de baan naast ons en het was me al snel duidelijk dat ze op meiden viel. Ik maakte oogcontact en ook al was ik 8 jaar jonger dan zij, ik was het die haar uitdaagde. Ik vierde mijn 18e verjaardag met familie en ik wilde winnen. Op de baan, maar ook tussen haar lippen en tussen haar borsten. Ik wilde ordinair met haar kunnen geilen. Zij voelde elektriciteit tussen haar mond en mijn schaamlippen, tussen haar kutje en mijn vingers. En een nog niet gestilde honger in haar borsten en in mijn tong, zei ze. Ik heb geen moment het idee gehad dat ik met haar op date hoefte te gaan, geen moment heb ik het idee gehad dat we niet voor het einde van de week samen in haar of mijn bed zouden belanden. Het werd het hare. En niet snel daarna ook het Zijne.

Ik flirtte met haar, draaide opzichtig met mijn bronstige billen als ik op weg was om de bal de juiste weg op de baan op te sturen, bukte opzichtig en hoopte dat vooral zij naar mijn billen keek. Dat haar vader als een hongerig beest op die momenten ook mijn naakte billen bekeek en in mijn string zag hoe de stof zich tussen mijn schaamlippen met vocht aan het volzuigen was, dat hij daarin na iedere worp steeds duidelijker een cameltoe zag ontstaan, dat hij van dat alles een stijve had gekregen en dat die pas zou verslappen als hij die stijve lul enkele dagen later in mijn kutje had geleegd, dat alles zag ik hoogstens in mijn ooghoeken. Onbewust. Ergens in mijn binnenste moet ik dat toch geregistreerd hebben. Mijn ogen en mijn schaamlippen waren op dat moment alleen op haar gericht. Mijn broer vond dat ik ‘niet zo geil moet doen, de buren kijken naar je, Joy’. Dat wilde ik juist. Ze keek me aan als ze terugliep van haar worp en bij een van die keren tuitte ze haar lippen naar me en streelde haar kruis. Toen kon ik nog niet zien dat ze daar vochtige streken bezat. Onopvallend zochten we elkaar via de locatievoorzieningen op social media en voegden we elkaar toe via een foto van de baan. Zij zette een hartje en een perzik bij mijn billen. Ik deed mijn vingers crossed bij een bikini. Haar jeans zou ik sneller op haar enkels trekken dan ik vermoedde, haar rode slipje van haar begerige kont trekken en zo haar vlammende kut bevrijden van overvloedig kutvocht. De tijd was die avond daarvoor veel en veel tekort.

Twee dagen later zag ik haar ‘bij hen thuis’. Binnen vijf minuten hadden onze tongen en onze mond onze schaamlippen, borsten en voeten geproefd. Toen was ík de eerste van ons die klaarkwam. Haar ervaren tong en lippen wisten feilloos de bediening van mijn knopje en mijn lippen te vinden. De avond er voor waren die nog verantwoordelijk geweest voor zes orgasmes van haar ‘verloofde’ zei ze me na afloop, en passant meedelend dat ik met stip op twee stond en dat ze een profi in bed is. Ik maakte vorderingen. Zelf vond ik me nog wat onwennig nog met mijn eigen lippen op haar schaamlippen en zette daarom opnieuw mijn vingers in. Bedreven als ik daarmee was in het ontladen van mijn eigen zenuwcentrum wist ik zo ook bij haar de weg naar haar wellust te openen. En goed ook, ze schokte intens, sloot me na haar derde orgasme in haar armen en voor mijn gevoel uren later vroeg ze me honderduit naar jongens, mannen, meiden en alles wat bij mij naar seks rook. Haar seksuele kaart verkende ik pas later.

Ik was nog onschuld toen, speelde onschuld zei ze steeds. Dat ik dartelde met mijn korte rokje en paarse string had ik die eerste keer niet als vooropgezet doel ingezet. Zo was ik gewoon. Onschuld. Brutaal. Ongeremd. En ik kon er een meid, die meid mee attenderen op mijn geilheid. En haar vader.

Natuurlijk was ik het. Toen. Nu. Geil en loslippig in mijn spreken maar ook mijn schaamlippen gingen los. Niet alleen voor haar.

Toen ik het weekend na die bowlingavond bij haar bleef slapen na een spelletjesavond met wijn, olijven, nootjes, worst, haar broer, zijn vriendin Anouk -ook leuk, snel toegevoegd aan mijn bucket list-, buurvrouw en haar Dad, en zij me de volgende morgen zocht in de kamer en de keuken vond ze mij dansend op diens paal. In haar bed had ze me dol gemaakt met haar heksentongetje tussen mijn schaamlippen, ze had me gevoelig aangeraakt met dat sensuele tongetje op mijn clitje, dat naar mijn gevoel door de voortdurende bewerking van haar tong een giga-clit geworden was. In de kamer naast ons kreeg Anouk van Femke’s broer een stevige onderhoudsbeurt en, je zult het niet geloven, maar door haar orgastisch kreunen werden we allebei aangevuurd. Met mijn mond in Femke’s kussen en mijn clit die onophoudelijk werd aangevuurd door Femke’s tong smoorde ik de klanken die anders door heel het huis, tot in de woonkamer zouden hebben doorgeklonken. Femke fluisterde in mijn oor ‘je bent ook geil van haar’ en niet alleen haar tong maar ook haar vingers joegen mij de hemel in en ze hoefde niet te vragen of ik haar wel wilde. Natuurlijk, de eerste keer ontkende ik nog, maar toen ze doorvingerde en likte viel ik snel door de mand, want toen ik aan de lopende bank klaarkwam smoorde ik niet alleen maar ‘Femke’ maar ook geregeld ‘Anouk’ in mijn kussen. ‘Anouk, ik wil je kutje proeven’ herhaalde Femke geregeld als ze in de maanden er na weer eens in beeld was. Zo vielen we in slaap.

Ergens in die nacht was ik naakt de badkamer ingeslopen om te plassen, half wakker, half in slaap en was snel weer de slaapkamer ingelopen en in bed gekropen. Zijn slaapkamer en zijn bed, voelde ik toen ik een kloppende lul in mijn kut voelde glijden. Was dit de modus waarin die onbewuste registratie van zijn aandacht in mij wakker werd? Mijn lichaam verlangde in elk geval direct naar viriliteit, naar een mannelijk stootwapen en zoog zijn harde lul met mijn schaamlippen in me. Dat ik juist de vader van mijn liefje in me voelde wond me des te meer op, het maakte me trots en ik voelde de waardering voor zijn dochters verovering van mij bij iedere stoot van zijn lul tegen mijn baarmoedermond verder groeien. Ik realiseerde me bij elke stoot van zijn rampaal des te meer dat ik haar lief en zijn sletje aan het worden was. Bij iedere beuk in mijn kut noemde hij mijn naam, ‘ik wil je neuke, ik zal je beuke, Joy’. Ik werd vanaf die nacht zijn Joy Beuke. Maar hij kon meer dan beuken en neuken.

Hij verstond de kunst van tantra, stelde zijn zaadlozing elke keer weer uit, al voelde ik nadrukkelijk hoe hij toewerkte naar een hoogtepunt, ik voelde hem klaarkomen, en dan langzaam aan weer gas terugnemen tot hij opnieuw een aanloop nam en vervolgens nog dieper in de loopgraven van mijn kut afdaalde, beukte en beukte tot ik op geen enkele manier meer op een genadige benadering van zijn kant kon rekenen en mijn orgasmes steeds heftiger, feller, sneller elkaar opvolgden en hij op geen enkele manier meer rekening leek te houden met het ritme dat zich in mijn lichaam afspeelde maar alleen nog de dominantie van de zijne en juist daardoor werd mijn lichaam, of eigenlijk alles aan me, volledig en ongenadig bevredigd en ik voelde hoe hij nog voordat hij tot volledige rust gekomen was opnieuw een aanloop nam, me bij mijn schouders pakte, keihard beetgreep en ik het gevoel had dat een vuurpeleton diep in mijn schoot werd afgevuurd en zijn nagels diepe krassen in mijn schouders maakten, zijn knieen op zijn krachtigst mijn heupen omklemden en ik, ik me dankbaar voelde dat er op dat moment zo ongeremd en ongegeneerd van me genoten werd, dankbaar ook omdat ik voelde dat ik voor het eerst van mijn leven zo ongegeneerd genoten had terwijl iemand zich ongeremd in me uitleefde. Ik werd me die nacht wel bewust dat hij het ab-so-luut niet bij deze ene keer zou laten. En dat ik het evenmin bij deze ene keer wilde laten, god, wat kon deze man me bevredigen, wat genoot ik van zijn Joy-stick in mijn kut. Ik besloot niet terug te gaan naar Femke, maar in zijn bed te blijven en viel met zijn Joy-stick tegen mijn lippen, mijn neus, mijn wang in slaap.

‘s Morgens rond een uur of acht dronk hij zijn eerste koffie in de keuken en alleen in zijn bed verlangde ik alweer naar seks, naar haar, naar hem. Hem vond ik in de keuken, ik klom als een aapje op hem met mijn plakkerige billen, voelde zijn lul en binnen een paar minuten lag hij op zijn rug op de vloer en reed ik met mijn kutje over zijn lul alsof zijn lul mijn lul was en ik hém met míjn Joy-stick naaide. Op dat moment zag ik mijn liefje binnen komen en ik zag hoe Femke keek hoe ik hem en hij mij naar een hoogtepunt bracht. Ik keek haar recht in de ogen en reed door alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ik ook op haar vader reed. Pas nadat ik klaar gekomen was vroeg ik, quasi onschuldig, ‘oh, mocht dat eigenlijk wel, met deze Joystick spelen’. Voor ze iets uit kon brengen zei hij dat ze een goede smaak had van vriendinnen. Hij zou tegen haar ‘verloofde’ zwijgen over haar seks met mij alsof het niet een kwestie van weken zou zijn dat zij wist dat Femke haar kutje met mij deelde. Dat ze mij deelden was zijn zwijggeld. Ik zweeg overigens niet, of ik nu met haar of met hem het bed deelde. Seks met mij verloopt nu eenmaal niet geluidloos.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9586 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie