BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lianne 12, slot

Het laatste deel van dit ietwat uit de had gelopen verhaal.

Zondagmorgen rond half negen.
Langzaam word ik wakker en zie dat ik alleen in bed lig maar de geur van koffie en een gebakken eitje dringt mijn neus binnen.
Ik sta op en begin aan de afdaling van de trap en als ik vanuit de woonkamer de keuken in loop zie ik daar Lianne aan het aanrecht staan.
Blijkbaar heeft ze ergens een T-shirt van me gevonden en aangetrokken, wat veel te groot voor haar is. Het valt tot over haar kontje. En neuriënd en heupwiegend staat ze met oordopjes in haar oren luisterend naar muziek een eitje te bakken.
Ik stap op haar af en zeg:”Goedemorgen schoonheid.”
Ze hoort me niet en als ik achter haar sta en mijn handen op haar heupen leg, schrikt ze. Ze draait haar hoofd en met één hand haalt de de dopjes uit haar oren en zegt:”Jezus Rene, je liet me schrikken.” “Sorry” zeg ik, “Dat was niet de bedoeling”.
“Geeft niet, ik heb hier iets lekkers voor je. Dat heb je wel verdiend.”
Ik kijk over haar schouders en kijk het wijde T-shirt in waar haar mooie borstjes verstopt zitten en ik verplaats mijn handen er naartoe en zeg:”Dat ziet er inderdaad lekker uit.” En ik druk mijn onderlichaam tegen het hare.
“Nee gekkie, dat bedoel ik niet, ik bedoel het eitje wat ik voor ons aan het bakken ben.”
“O, dat. Ja, dat ziet er ook lekker uit. Geen idee of het zo is, maar ze zeggen dat het goed voor de potentie is” zeg ik.
“Heb je lekker geslapen?” vraag ik er meteen achteraan.
“Ja, ik heb heerlijk geslapen, jij ook?” antwoord ze.
En ik antwoord:”Ja, ik heb ook zalig geslapen en voel me heerlijk uitgerust.” en ik kus haar teder in haar nek waarbij ze haar hoofd een beetje kantelt om me de ruimte te geven.
Haar borstjes heb ik nog vast en ik knijp er zachtjes in als ik vraag:”En zijn we nog een beetje geil vandaag?”
“Nu niet” zegt Lianne, “Maar ik zou het wel kunnen worden. Maar we gaan eerst even eten, de eitjes zijn klaar.”
Met een spatel legt ze de eieren op de boterhammen die ze eerder op twee borden had klaargezet en loopt naar de tafel waar ze de borden neerzet en vraagt:”Neem jij de koffie mee?” Ik pak de kommen koffie en ga ook naar de tafel waar we tegenover elkaar gaan zitten.
Terwijl we het brood opeten en onze koffie opdrinken vraagt Lianne of ik altijd naakt beneden kom.
Waarop ik antwoord dat ik normaal gesproken minimaal een joggingbroek aan heb.
“Maar waarom nu dan niet” vraagt Lianne.
“Omdat ik dacht dat jij naakt zou zijn heb ik zelf ook niets aangetrokken. Maarja, je hebt een T-shirt van me gevonden. En dat kon ik niet weten, totdat ik je zag staan. Ik kon wel terug naar boven gaan om een broek te pakken maar ik dacht ook ‘wat kan mij het schelen’ en dus zit ik hier nu naakt aan de tafel met een lekker ding in mijn T-shirt.” En ik neem een slok van mijn koffie.
Lianne kijkt me aan en vraagt:”Zal ik je T-shirt dan maar uittrekken? Dat is wel zo eerlijk, toch?”
En ik zeg:”Dat mag je helemaal zelf weten” en ik stop het laatste stuk brood in mijn mond en eet het op.
Lianne schuift haar stoel iets naar achteren, recht haar rug en begint het T-shirt uit te trekken over haar hoofd.
Twee parmantige borstjes kijken me aan en ik slik even.
Lianne kijkt me verleidelijk aan als ze met beide wijsvingers over haar tepeltjes draait en vraagt:”Wat gaan we doen vandaag?”
En ik beantwoord haar vraag met een wedervraag:”Wat wil je doen en hoeveel tijd heb je?”
“Wat ik wil doen lijkt me redelijk duidelijk. En tijd? Goh, tot een uurtje of twaalf kan ik wel blijven. Dan moet ik wel naar huis om het gezeik van mijn moeder aan te horen, en ik heb nog huiswerk. Maar daar wil ik nu nog niet aan denken.” zegt ze.
En ze vervolgt:”Waar ik wel aan wil denken is aan jou. Voordat ik vertrek wil ik graag nog even lekker met je seksen. Wie weet wanneer het pas weer kan. Tenzij je me niet meer wilt. Voor sommigen is het hebben van de zaak het einde van het vermaak.”
“Wat een wijze woorden” zeg ik. “Van wie heb je dat?” “O, die uitspraak heb ik mijn moeder eens horen doen.”
“Nou” zeg ik, “Maak je maar niet ongerust.”
Ik sta op van mijn stoel en loop om de tafel heen naar Lianne en ik ga face to face bij haar op schoot zitten en zeg:”Je bent te lekker om je niet meer te willen.” En ik begin haar te zoenen. Al snel zijn we verwikkeld in een passionele tongzoen als ik een hand van Lianne tussen mijn benen voel en ze me langzaam begint af te trekken.
Haar warme zachte hand rond mijn lul doet hem langzaam maar zeker opstijven en ik geniet van deze behandeling en Lianne vraagt:”Lekker?” en ik kan alleen maar ‘ja’ knikken.
Met een geile blik kijk ik tussen ons in naar beneden en zie mijn lul door Lianne’s vuist glijden waarbij ze steeds met haar duim over mijn eikel glijd als ze deze bloot trekt.
Ik bekijk ook haar mooie tietjes en als ik in haar puppy oogjes kijk zeg ik:”Wat ben je toch een lekker ding, zoals je met me speelt, zoals je me verwend, om op te vreten” en ik geef haar een kus op haar voorhoofd.
“Me opvreten?” vraagt Lianne. “Waar zou je beginnen?”
“Nu heb ik erg veel zin om je kale kutje te likken, op je clitje te sabbelen en daarna je geile sapjes op te likken en door te slikken.” zeg ik.
“Zal ik je eerst even lekker laten spuiten, Rene? Dan mag je mij daarna klaar maken zoals jij het wilt. Deal?”
“Nee” zeg ik en ik sta op en gebaar Lianne ook op te staan en zeg “Leun over de tafel geile meid, ik ga je strakke kutje helemaal vullen met hard neukvlees, ik neuk je scheel tot je geen pap meer kunt zeggen.”
Lianne staat op en gaat voorovergebogen over de tafel staan en steunend op haar ellebogen zegt ze:”Paal me Rene, rag je pik lekker ik mijn hongerige meisjeskut. Schiet je kloten in me leeg en laat me voelen dat ik van jou ben.”

Zonder omhaal parkeer ik mijn lul in haar kut en begin ik als een bezetene haar strakke poesje om te ploegen. Als in een trance ga ik heen en weer in haar glibberige grotje en de meest gore taal komt uit de mond van Lianne zoals ‘naai me, verkracht me, pak je sletje maar lekker hard, kom op ouwe, ram die pik diep in mijn kut en kwak je zaad in mijn baarmoeder, naai me een kind. Geef me alles wat je hebt.’

De tafel kraakt onder dit neukgeweld en in de verte voel ik mijn orgasme naderen. Ik hou me niet in en spies Lianne keer op keer diep over mijn overgevoelige paal tot ik het punt van no return bereik.
Met een hard pulserende lul beginnen mijn ballen hun inhoud uit te braken in Lianne’s zuigende kutje. Vier, vijf slierten zaad slingeren haar diepste genotstunneltje in.
Zodra ik ben uitgespoten duwt Lianne me weg en loopt met een volle zaadkut naar de bank waar ze wijdbeens gaat liggen en commandeert:”Hier komen geilerd, lik mijn kut leeg en laat me komen. Je tienersletje wilt klaarkomen. Dus maak me klaar of ik kom nooit meer terug.”
“Gaan we dreigen?” vraag ik als ik naar haar toe loop. Als ik bij haar ben duik ik met mijn mond vol op haar lekkende zaadkut en lebber dat het een lieve lust is. Niets kan me nog schelen en als een teckel bef ik haar hard en grondig waarbij ik mijn eigen zaad proef.
Lianne slaat haar benen om me heen en met haar kuiten drukt ze hard tegen mijn achterhoofd als ze klaar begint te komen.
Met gesloten ogen maar luid kreunend komt Lianne klaar op mijn befwerk en onze sappen vliegen in het rond.
Als ze is uitgeraasd lepel ik met drie vingers het nodig vocht uit haar kutje en smeer dit over en vooral in haar kontje.
Haar benen leg ik over mijn schouders en ik zet mijn harde lul tegen haar kontgat en glij naar binnen.
Van schrik opent Lianne haar ogen en zegt:”Pak mijn reet, ik wil je snikkel in mijn darm voelen. Oh Rene, ik ben zo geil. Pomp me vol!”

En ik doe wat me gevraagd wordt en glij tot aan mijn ballen in haar reet en met lange slagen begin ik weer te pompen in dit jonge schepseltje.
Omdat ik net al ben klaargekomen kan ik het nu langer volhouden maar na ongeveer 10 minuten begint mijn lul toch weer te braken.
Puffend en steunend genieten we samen van mijn orgasme als Lianne opeens zegt:”Ik denk dat ik verslaafd aan je raak, Rene. Je bent het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Je neukt heerlijk en je pik heeft de perfecte maat voor mijn poesje en kontje.”
Ik laat mijn lul uit haar kontje glijden en deze blijft een beetje openstaan waardoor er een straaltje zaad uit loopt en ik zeg:”Lekkere Lianne, nooit gedacht dat ik zo zou kunnen genieten van een jong meisje zoals jij. Je verslavingsgehalte is immens, maar waar gaat dit toe leiden? Gaan we hiermee verder en hoe? Als dit uitkomt dan heb ik een heel groot probleem, trouwens, jij ook. Zie het maar eens aan je moeder uit te leggen dat je neukt met een vent die 40 jaar ouder is dan jijzelf. Al vind ik je nog zo leuk en lekker, het is het niet waard dat jij en ik hierdoor in grote problemen komen. Of vindt je van wel?” En ik ga naast haar op de bank zitten.

Ik kijk haar aan en zie haar denken als ze zegt:”Stopt het hier dan? Hebben we net voor het laatst met elkaar geneukt?” En ik weet dat ik zwak ben en zeg:”Dat weet ik niet. Als je nou eens tien jaar ouder was…”
“Ja, maar dat ben ik niet” zegt Lianne, “Ik ben nog maar 16.”
“Weet je wat” zeg ik. “We zien wel even hoe het loopt. Kom, ga je mee even douchen voordat je naar huis gaat?”
Ik sta op en pak Lianne bij een hand en samen lopen we de trap op naar boven. Als we onder de douche staan kijken we elkaar aan en ik verdrink in haar ogen en besef dat ik haar nog niet wil laten gaan. Nog niet in elk geval.
Wat Lianne denkt weet ik niet maar er speelt wel een glimlach om haar mond. Zou ze het weten?

Als we klaar zijn met douchen kleden we ons aan en gaan naar beneden.
Het is inmiddels half twaalf als Lianne haar spulletjes en jas aantrekt om naar huis te gaan.
Ik pak haar vast en sla mijn armen om haar heen en vraag:”Wat doe je volgend weekend?”
Met haar hoofd tegen mijn borst zegt ze:”Ik denk dat ik een bezoekje ga brengen aan een oudere man.”
We geven elkaar een laatste kleffe zoen en Lianne vertrekt weer via de achterdeur. Naar haar eigen huis.
En ik? Ik plof op de bank neer en zie de restjes van onze vrijpartij die ik nog op moet ruimen en denk:”Wat een week. Wat een weekend. Wat een meid.” En ik besluit om opruiming in mijn huis te gaan houden. Even mijn gedachten verzetten.

De avond nadert en tegen half elf krijg ik een berichtje van Lianne:”Hoi Rene, dankjewel voor alles. Ik heb dit weekend echt genoten en als ik eraan terugdenk dan voel ik de kriebels in mijn buik. Maar ik ga nu slapen. Zie ik je morgen bij de bus?”
Ik antwoord:”Slaap lekker lekker ding, we zien elkaar morgen bij de bus.”

Beste lezer(es),
Dit is echt het laatste deel.
Nog meer delen zou alleen maar leiden tot een herhaling van stappen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rene

Een jonge vijftiger met vele ervaringen en ook zeker geile fantasiën die ik aan het virtuele papier toevertrouw.
Waargebeurde verhalen en fictieve. Aan de lezer de keus.
Suggesties, wensen, just let me know.
Mailen mag naar rene.geilmannetje@gmail.com

Dit verhaal is 8292 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Lianne 12, slot”

  1. Hallo Rene, toch zou een klein vervolg wel leuk zijn. Bijvoorbeeld als Lianne thuiskomt en haar moeder verdrietig is dat haar vriend een ander heeft. Hier zou een leuke opening zijn (of meerdere openingen wellicht) voor een geile opvolging van deze heerlijke verhaallijn. Wellicht een “Liannes Mam” lijn?
    Ik heb genoten!

Plaats een reactie