BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tirana -5-

Aan de wellness bieden twee jonge en mooie vrouwen zich aan en vragen hen te volgen.
We dienen ons naakt op de massagetafel te leggen maar krijgen een soort visnet achtig slipje aangeboden, naakt en toch niet naakt. Evelien’s borsten zijn onbedekt. Onze massagetafels staan een goede meter uit elkaar en op de buik gelegen kunnen we elkaar perfect zien, aan het hoofdeinde heeft de tafel een uitsnijding om het aangezicht in te leggen.
Achter ons hebben de masseuses hun witte jas opgehangen en staan in bikini naast ons.
Met veel olie krijgen we een massage die begint met de voeten, drukpunt is dat, en langs de kuiten klimmen ze omhoog, de handen van mijn masseuse gaan tot de rand van het kleine slipje waardoor ze mijn scrotum raakt, als ze aan mijn billen begint gaat ze duidelijk naar de grens van mijn aars vermits het slipje tussen mijn billen is gekropen, dan begint mijn piemel van zich te laten horen of beter voelen, het slipje is te klein voor mijn opkomende erectie en ik bekijk Evelien die met het hoofd opzij wat ligt te kijken maak dan met de beweging van mijn ogen een gebaar beweeg mijn lippen als om te zeggen wow het knelt daar. Ze lacht en maakt mij ook duidelijk dat er bij haar ook intieme delen aangeraakt worden. Rug, armen en hals volgen en mijn erectie ebt enigszins weg.

Dan moeten we ons omdraaien, maar oei door die halve erectie komt mijn piemel een centimeter onder de naad van het slipje kijken. De masseuses praten met elkaar, mijne trekt het slipje omhoog alsof er niets aan de hand is. ’t Ja ze zullen dit wel meer zijn, ze moesten maar XXL maatjes hebben bij die slipjes denk ik maar.
Van de voeten naar de benen, er komt veel olie bij te kijken. Bij mijn kruis gekomen raakt de masseuse opnieuw mijn balzak aan terwijl ze m’n dijen kneed ik tracht aan dingen te denken zoals de job en dat soort zaken om mijn aandacht af te leiden, het lukt enigszins. Maar dan begint de jonge dame mijn lies en buik te masseren en raakt verschillende malen mijn piemel, haast onmiddellijk en met ook nog het zicht op haar mooie vrouwelijke vormen komt daar een paal van een erectie te voorschijn, het slipje is definitief te klein en gans mijn eikel glanst gespannen van onder de naad van het slipje omhoog. De geoliede hand van de masseuse glijd over m’n eikel, ik kijk naar Evelien die een lach amper kan onderdrukken. De masseuses praten met elkaar, verstaan doe ik niet, maar dan zegt de mijne in slecht engels, als jullie willen kunnen we voor vijftig euro een erotische massage geven.

Evelien en ik wisselen een blik, ik geef een knikje naar haar en zeg wil jij dit, och zegt ze voor ons beide vijftig waarom niet. Ik knik en zeg ok, beide masseuses halen in een kort gebaar hun topje en slipje weg en staan naakt voor ons. Mijn visnet slipje trekt ze naar beneden en hetzelfde gebeurt bij Evelien. Er komt nu nog meer olie bij kijken, mijn neukpaal krijgt de volle teug olie die ze net nam en ze begint me af te trekken, dat klimt ze op de tafel bovenop me en begint een heerlijke body to body massage, met haar borsten vertrekt ze aan mijn knieën, over mijn strak gespannen lid en te eindigen op mijn borst, als ze recht komt om terug naar achteren te verplaatsen zie ik twee stevige borsten ietsjes bengelen. In mijn ooghoek speelt bij Evelien hetzelfde scenario zich af, de hand van de masseuse heeft Evelien’s geslacht omvat, en met de andere hand heeft die Evelien’s rechter borst vast en glijd erover, ze maakt een V teken waardoor de tepel telkens een beetje gevangen zit in een vork. Ik moet me omdraaien, de masseuse geeft opnieuw een BtoB komt recht, neemt een geut olie en giet dat in mijn bilspleet. Even schrik ik, ze schuift een opgeplooide handdoek onder mijn heup dat gaat ze met enkele vingers door mijn bilspleet en wipt snel even mijn geoliede aars in. Ongeveer hetzelfde verhaal bij Evelien, die ligt met gesloten ogen te genieten van een clit massage al hoorde ik haar opnieuw zeggen ‘no oil inside’ ja krijg in een land als dit maar eens een vaginale ontsteking of een blaasontsteking. Dan moet ook zij zich omdraaien en krijgt ook een handdoek onder haar heup, de masseuse heeft het voorzien op Evelien’s clit en grotje maar slaat duidelijk ook haar aars niet over. Ik hoor Evelien’s ademhaling en die gaat crescendo dan zegt ze me ‘deze neukt mijn kut en mijn gat tegelijk’ en ‘Lou ik ga komen’ dan hoor ik haar kreunen en schokte te massagetafel. Ondertussen zit mijn masseuse met een vinger diep in mijn aars en heeft m’n prostaat gevonden, ze drukt er lichtjes op dan weer lijkt ze er over te aaien, dan doet ze me op handen en knieën recht komen en mijn erectie die eventjes verslapt was van de druk op die prostaat krijgt opnieuw een aftrek beurt, ik denk -die zal me hier toch mijn sperma niet gaan melken.

Maar dan stoppen beide masseuses en wijzen Evelien naar mijn tafel, Evelien zegt Lou ik moet dat laatste blijkbaar bij jou zelf doen ? Waarop ik reageer hier op die smalle tafel ? Ik kom recht en zet Evelien in dezelfde houding zoals gisteren op het balkon, neem de handdoek wrijf de olie van mijn stijve en glij bij Evelien zonder enige wrijving ofzo haar neukspleet in, nee zegt Evelien nu maar aars zo gesmeerd is, neem me anaal. Ik haal mijn stijve leuter uit haar grotje en zet die tegen haar aarsgaatje, ik druk voorzichtig maar al die olie heeft het makkelijk gemaakt en zacht schuift mijn erectie haar aarsje in. De masseuses staan erop te kijken de ene zit aan haar eigen clit te wrijven de andere weet het nog niet, die komt naast ons en gaat naar Evelien’s clit begint die opnieuw te masseren, glijd dan haar vagina in en dat voel ik duidelijk. De andere masseuse zet zich op de massagetafel benen ver open zodat ik in haar spleet kijk en begint zich te vingeren. Grijpt dan een borst van Evelien vast en dat terwijl ik dat alles duidelijk zie. Zulke geile bedoening heb ik nooit zelf meegemaakt hooguit een keertje iets vergelijkbaar op een porno site gezien.

Ik denk dat de drie vrouwen en ik zowat tegelijk zijn klaar gekomen, Evelien gromde slechts met een diepe en dierlijke toon, de masseuses kwamen beide ook al was dat zonder geluid maar aan het soppen van hun vingers in hun kut kon ik duidelijk begrijpen dat ze zo geil waren als boter. Ikzelf tenslotte, ik bleef even achter en bleef Evelien’s darm rammen, dan kwam mijn masseuse achter me staan oliede haar vingers en begon mijn prostaat opnieuw te drukken, bijna onmiddellijk spoot ik, en het leek erop dat er geen einde aan kwam, en ze bleef die prostaat masseren tot er spijts de spasmen in mijn onderlichaam geen druppel van mijn geil overbleef.

Ik haalde met een glimlach een briefje van vijftig uit mijn portefeuille in de badjas en gaf het aan hen. Ze lachten breed terwijl Evelien en ik ons enigszins schikten om door de gangen van het hotel terug naar onze kamer te keren.
Terug op weg naar onze kamer praten we over wat ons overkomen was en beide waren we het er over eens dat we zulke fratsen slechts zouden uithalen als we samen waren. Evelien voegde er wel aan toe dat dit niet met terug werkende kracht kan en moest erg lachen toen ik ogen trok als van wat ga je nu vertellen.
Op de kamer hebben we elkaars lichaam ‘ontvet’ we glimden immers nog van de olie en vroeg ik eerst is het goed dat ik jou Lien noem, ohja leuk maar liefje, schatje, bloempje enzo is ook goed. En vraag ik vertel eens wat er dan voor vergelijkbaars voor mijn intrede gebeurt is.

Onderweg is dat goed vraagt ze ik heb zin in een wandeling, en wij weg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 5828 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie