BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lianne 6

Na een voor mij onrustige nacht waarin ik veel wakker ben geweest na wat er met Lianne allemaal is gebeurd en mijn brein dit kennelijk moest verwerken ben ik om 7 uur opgestaan.
Na mijn ritueel van douchen, aankleden en koffie en nog wat overpeinzingen pak ik mijn gsm en zie een berichtje van Lianna, welke ik begin te lezen:”Goedemorgen Rene, ben je nog een beetje geil op me na gisteren? Ik was wel een beetje gemeen tegen je he? Maar ik zal het goedmaken.”

Onder haar bericht staat een selfie van Lianne waarop haar mooie koppie te zien is en haar twee mooie tieten waarvan ze er eentje met een hand omhoog drukt en probeert haar tepel te likken, daaronder de tekst:”Enjoy ­čśś. En tot later vandaag.”
En ik typ:”Hoi Lianne, dank je voor deze mooie foto. Maar ik denk dat we hier beter mee kunnen stoppen, dit gaat niet werken. Je speelt een gevaarlijk spel en ik weet niet hoe dit gaat eindigen. En ik weet ook niet of ik het wil weten. Laat me maar even, ik bericht je nog wel. Liefs, Rene.” en ik druk op ‘Verzenden’.
Ik pak mijn spullen, stap in de auto en rijd naar de bushalte terwijl Lianne door mijn hoofd blijft spoken.
Een tijdje later zit ik op mijn werk aan mijn bureau en kijk op mijn gsm om te zien of er nog een reactie van Lianne is.
Niets, alleen maar 2 blauwe vinkjes. Ze heeft mijn berichtje gelezen. De dag kruipt voorbij maar eindelijk kan ik weer naar huis met de gedachte dat ik Lianne nog wel in de bus zal zien.
Maar helaas, Lianne is in geen velden of wegen te bekennen. Als ik uiteindelijk thuis aankom doe ik mijn dagelijkse dingen en besluit vroeg te gaan slapen. Ik ben best wel moe.
Tot ik ‘pling’ van mijn gsm hoor. Ik kijk en zie een berichtje van Lianne:”Fijne dromen Rene. Xx Lianne.”
En ik besluit om niet te reageren en ga slapen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rene

Een jonge vijftiger met vele ervaringen en ook zeker geile fantasi├źn die ik aan het virtuele papier toevertrouw.
Waargebeurde verhalen en fictieve. Aan de lezer de keus.
Suggesties, wensen, just let me know.
Mailen mag naar rene.geilmannetje@gmail.com

Dit verhaal is 7900 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Lianne 6”

Plaats een reactie