BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verassing….maar deze keer anders…

Het was zaterdagmiddag dat m’n telefoon trilde en ik een berichtje kreeg op de groepsapp. Marlies stuurde of de film al klaar was en of wij zin hadden die dan vanavond te gaan kijken. Ik was de hele week druk geweest maar had 2 avonden tot laat achter de pc gezeten om de film te monteren en was eigenlijk best trots op het resultaat. Ik overlegde even met Rachel en besloten Marnix en Marlies uit te nodigen voor de avond en vroegen ook of ze zin hadden hier te eten. Al snel kregen we een berichtje terug dat dat oké was en we spraken af dat ze om 19.00 zouden komen.

We genoten nog van de laatste middag zon en gingen ons klaar maken voor de avond. Voor het eten hadden we bedacht om te gaan kaasfonduen, lekker en makkelijk klaar te maken.
Nadat we lekker samen gedoucht hadden kleedden we ons allebei aan. Ik deed een strakke zwarte leren broek aan met een strak zwart doorschijnend shirt en Rachel deed haar geile latex setje aan, kort zwart latex rokje wat strak om haar heerlijke kontje zat en een strak latex bloesje waarvan ze de bovenste knoopjes niet dicht kon doen, zo strak was het. Haar borsten werden door het strakke blouse flink omhoog geduwd en puilden zowat uit het bloesje. Een paar hoge geile lange laarzen maakten het helemaal af. Ik merkte dat ik dit toch wel heel geil vond en een flinke bobbel in m’n broek verraadde dat ook. Rachel merkte dat ook een draaide een paar keer voor me met haar strakke kontje en duwde haar kontje tegen m’n harde pik. “ik heb er zin in vanavond, ik wil heerlijk neuken vanavond met z’n allen” zei Rachel en kneep even in m’n pik.
Het was inmiddels bijna 19.00 geworden en gingen naar beneden. Snel zetten we alles klaar voor het eten en maakten het gezellig door wat kaarsjes aan te steken en het licht te dimmen.
Klokslag 19.00 ging de bel en ik deed open. Marlies zag er weer uit om op te eten.
Een sexy doorschijnend ultrakort jurkje was eigenlijk het enige wat ze aan had. Duidelijk geen bh en slipje al wist ik dat laatste niet zeker maar dat zou al snel blijken. Een paar mooie hoge laarzen maakte het plaatje compleet. Ik begroette haar en kon het niet laten even met m’n hand in haar kontje te knijpen en een lichte kreun verraadde dat ze het we op prijs stelde. Marnix begroette ik met een stevige omhelzing en we liepen de woonkamer in. De dames begroetten elkaar hartelijk en ook Marnix begroetten Rachel door haar even in haar kontje te knijpen. “Hmmm lekker hoor, dat mag je vanavond wel vaker doen” was de reactie van Rachel en Marnix beloofde dat dat wel goed kwam.

Marnix en Marlies waren zo benieuwd naar de film dat we besloten de film maar meteen aan te zetten en ondertussen van de kaasfondue te genieten. “En,” zeiden Marlies en Rachel bijna in koor, “daarna gaan we van elkaar genieten”. Alle 4 moesten we daarom hard lachen. We zetten de film aan en lieten ons het eten goed smaken. Tijdens de film zeiden we eigenlijk niet zo veel, iedereen was geboeid door al het geils wat we te zien kregen. Wel gingen er handen onder rokjes en werd er heel wat afgezoend en blikken naar elkaar gingen over en weer. Het was duidelijk te merken dat iedereen erg opgewonden werd van de geile film en het eten werd al snel vergeten. Na een uur was de film afgelopen en was het een paar minuten stil. Marlies doorbrak de stilte en zei: “Wat was dat geil zeg om te zien, eerst wel gek om mezelf zo te zien maar het was zo geil dat ik dat snel vergat.”
“Dat had ik nou ook,” zei Rachel en vroeg aan Marnix: “en wat vond jij ervan, voor jou was het toch de grootste verrassing wat er allemaal ging gebeuren?”
“Ik kan hier wel uren naar kijken,” antwoorde hij, “zulke mooie geile vrouwen vervelen nooit” en iedereen moest daar om lachen. We waren allemaal zo opgewonden geworden van de film dat we niet meer van elkaar af konden blijven. Eigenlijk al vanaf het begin van de film was mijn vrouw bij mij en Marlies bij Marnix op schoot gekropen en onze handen hadden al van alles gevoeld. Duidelijk was nu te zien dat Marlies inderdaad geen slipje aan had want haar jurkje was al ver omhoog geschoven en aan haar glimmende kutlipjes was goed te zien dat al flink opgewonden was. Ook het rokje van Rachel was een flink eind omhoog geschoven en ik had tijdens de film nog 2 knoopjes van haar blouse losgemaakt waardoor haar borsten nu helemaal bloot waren. Haar tepels waren keihard en ik had ze al meerdere malen in m’n mond genomen en ze tussen duim en wijsvinger gerold waardoor ze nog harder waren geworden. Een flinke bobbel in mijn en Marnix z’n broek verraadde dat de film ons ook had geboeid. Rachel wipte van mijn schoot en ook Marlies deed hetzelfde.

Zonder een woord te wisselen liep Marlies op mij af en Rachel liep naar Marnix. Beide knielden ze neer en begonnen onze broeken uit te trekken. Zonder een woord namen ze allebei onze harde pik in hun mond en begonnen ons langzaam te pijpen. Ik pakte Marlies bij haar hoofd en duwde m’n pik diep in haar keel. Ze kreunde ervan en dat moedigde mij aan om haar nog dieper in haar keel te neuken. Soms duwde ik haar hoofd zo diep in m’n kruis dat ze even geen adem kreeg en kokhalzend weer omhoog kwam. Na dit een paar keer te herhalen droop het kwijl uit haar mond over m’n pik. Nog een paar keer duwde ik m’n pik diep in haar keel en al kokhalzend smeekte ze om meer. Ik pakte een mondbal uit de tas met speeltjes die we uit voorzorg al klaar hadden gezet. Ik duwde de bal hardhandig in haar mond en trok het riempje strak aan. Aan het kreunen van Marlies te horen wond dit haar nog meer op. Ik duwde haar op haar knieën op de bank en bond met een touw haar polsen vast op haar rug. Haar jurkje had ik omhoog geschoven zodat haar kontje bloot kwam te liggen. Haar borsten haalde ik uit haar jurkje. Toen ik naast me keek zag ik dat mijn vrouw en Marnix al zoenend en strelend genoten van het geile schouwspel. Ik nam een flinke buttplug uit de tas en smeerde die flink in met glijmiddel. Marlies zag uit haar ooghoeken wat ik van plan was en begon hevig te kreunen en wou blijkbaar duidelijk maken dat ze bang was voor het formaat wat mij allen nog maar meer opwond. Ik masseerde lang en rustig haar kontgaatje en nadat ik merkte dat Marlies wat meer ontspannen was duwde ik het puntje van de buttplug tegen haar kontje. Langzaam en met geduld duwde ik de flinke buttplug naar binnen.

Marlies had er wel enige moeite mee en kreunde luid en kwijl droop langs de bal uit haar mond. Toen het laatste stuk van de plug in haar kontje verdween werd het haar teveel en kwam voor de eerste keer die avond klaar. Op dat moment zette ik m’n glimmende harde eikel tussen haar natte kutlippen en drong in 1 stoot bij haar naar binnen. Tijd om op adem te komen gaf ik haar niet en begon haar meteen in en flink tempo te neuken. Ze kreunde nog steeds luid en meer en meer kwijl liep langs de bal uit haar mond. Met m’n ene hand pakte ik haar haar vast en trok haar naar achteren. Met m’n andere hand pakte ik haar vastgebonden polsen vast om haar ook daarmee naar achteren te trekken. Hierdoor kwam ze bijna rechtop te zitten op haar knieën en gaf Marnix en Rachel de mogelijkheid om Marlies haar borsten te verwennen. Beide namen ze een tepel in hun mond en begonnen er aan te likken en er in te bijten. Het kwijl uit haar mond liep nu langs haar gezicht over haar borsten. Nadat ze een tijd haar tepels hadden verwend pakte Marnix een paar tepelklemmen en zette die op haar knalharde tepels. Rachel had ondertussen een kort zweepje gepakt en begon daarmee de borsten van Marlies te bewerken. Eerst waren het zachte tikjes en streelde ze af en toe met de zweep langs haar borsten maar als snel kreeg ook Rachel de smaak te pakken en werden de tikjes harder en raakte ze haar borsten op alle plekken waar ze haar raken kon. Ondertussen neukte ik rustig en gestaag door terwijl ik achter haar stond.

Marnix was ondertussen onder Marlies gaan liggen en ik haalde m’n pik uit het zeiknatte kutje van Marlies. Die zakte door haar knieën en dat gaf Marnix de gelegenheid om zijn harde pik in haar kutje te steken. Daar had Marlies niet op gerekend en na een paar flinke stoten van Marnix kwam ze voor de 2e keer klaar. Marnix bleef haar rustig doorneuken en ook Rachel ging rustig door met het bewerken van haar borsten. Ik haalde haar buttplug uit haar kontgaatje wat een flink eind open bleef staan. Ik bedacht me geen moment en zette m’n glimmende eikel tegen haar kontgaatje en stootte naar binnen. Marlies werd nu door 2 harde pikken geneukt en dat was ook voor Marnix en mij een nieuwe ervaring. Marlies kreunde, hijgde en kwijlde nu zeer intens. Rachel stopte met het bewerken van haar borsten en ging op de rugleuning van de bank zitten. Ze haalde de bal uit de mond van Marlies en pakte haar hoofd en duwde die tussen haar benen. Marlies wist meteen wat haar te doe stond en begon met haar onder gekwijlde mond het kutje van Rachel te likken. Marlies was zo geil door alles wat er gebeurd was en door de 2 pikken in haar die haar aan het neuken waren dat ze Rachel heftig begon te beffen. Ook die was door alles wat er daarvoor gebeurd was zo geil dat ze als snel begon te shaken en heftig klaarkwam een beetje kutvocht spoot uit haar kutje, recht in Marlies haar gezicht. Marlies wilde stoppen met likken maar Rachel gebood haar om door te gaan. Inmiddels begon bij mij het zaad flink te borrelen en met een paar flinke stoten spoot ik het diep in Marlies haar darmen. Dit was ook het punt voor Marnix en ook hij spoot z’n warme zaad diep in haar kutje. Dit werd Marlies allemaal te veel een met een flinke kreun kwam ze voor de 3e keer klaar. Ze liet zich op de bank naast Marnix vallen en Rachel zag haar kans schoon om ook geneukt te worden en wipte van de rugleuning af en liet zich in 1 beweging over de nog harde pik van Marnix zakken. Die was totaal verrast en genoot van opnieuw een warme natte kut en begon haar hard en diep te neuken. Het duurde niet lang of ook Rachel kwam voor de 2e keer klaar.

Ze bleef nog even zitten op de slapper wordende pik van Marnix en ging even later aan de andere kant van Marnix liggen. Ik ging ook op de bank liggen en met zn 4en genoten we van het moment. Nadat we een beetje bijgekomen waren genoten we nog van het eten wat we door de geile film en stomende seks helemaal vergeten waren.
Onder het eten vertelde Marlies dat ze Jolande, het meisje van van der Valk, deze week was tegen gekomen in het dorp. Ze had even met haar gekletst en haar gevraagd of ze het leuk vond om een keer wat te gaan drinken met de dames. Ze hadden nummers uitgewisseld en afgesproken om volgende week een keer wat te gaan drinken. “Dat lijkt me een leuk idee, gezellig met de meiden een avondje weg” zegt Rachel………

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 9178 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Verassing….maar deze keer anders…”

  1. Ik zit met genoegen te lezen maar is het nu niet keer tijd dat de mannen elkaar ook eens verwennen met een pijpbeurt of een goede Anale beurt? Of dat de vrouwen een keer de mannen anaal nemen met een strapon?

Plaats een reactie