BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (2) Die van Fons en Marie

Fenna fietst geil op haar racefiets rondWat haar het meest had opgewonden bij Fenna en Herman kon ze toen ze dinsdagnacht wakker lag niet zo goed bedenken. Ze had maandagnacht als een blok geslapen maar nu lag ze wakker en wist niet goed of het de eerste pijples was of juist dat Fenna zo ongelooflijk lekker met haar kutje had gespeeld. Met haar lippen en haar vingers, Linde dacht dat ze nog nooit zo lekker van iemand anders klaargekomen was en vroeg zich zelfs af of zij zichzelf wel eens zo lekker had klaargemaakt. Juist dat zij een schakel tussen hen allebei was vond zij ongelooflijk opwindend, het voelde alsof ze iets toevoegde aan de seks tussen Fenna en Herman. Het voelde alsof ze haar nodig hadden voor seks met elkaar.

Fenna had haar ‘s morgens vroeg al geappt. Vrijdag wilde Herman wel bij haar naar binnen. Of zij dat wel aandurfde. Durven was het punt niet. In de loop van woensdag fietste ze een grote ronde op haar racefiets en bedacht ze dat het er op leek dat ze steeds meer plezier kreeg in seks. Dat was wat haar het meest had opgewonden. Al stoempend op de fiets hoorde ze zichzelf het mantra ‘ik ben een geil sletje’ herhalen en toen ze een paar dorpen verderop bij het kerkplein de hoek om vloog was het mantra er al uit voordat ze zich realiseerde dat er bij de fontein op het plein drie mannen zaten die dat gehoord moeten hebben. Ze ontwaakte uit haar roes, voelde zich trots en ze maakte een slinger terug door het dorp en kwam dit keer heel bewust op het kerkplein en de fontein aanfietsen, ze zag de mannen van het bankje op staan alsof ze haar wilden aanmoedigen.

‘Stop hier maar even hoor geil sletje, je mag hier wel even komen opladen.’ En wat ze ook hoorde was ‘is dat er niet een van Fons en Marie? Dan heeft ze ‘t niet van een vreemde.’ Oei, ze was gespot. Ze wist niet of alles nog droog was in haar sportbroek, fietste door en probeerde zich voor te stellen hoe het vrijdagavond zou zijn. Ze had in haar mond al wel gevoeld dat het wapen van Herman een dikke knuppel was, anders dan de dunne lat van haar vriend. In haar mond had ze daarvan genoten maar ze had geen idee of zijn knuppel wel in haar strakke kutje zou passen. Fenna zou haar er vast wel bij helpen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe die twee met elkaar zouden vrijen en was ook benieuwd of Herman na een paar keer met haar zou kunnen zeggen waarin zij anders is dan Fenna. Of juist niet.

Ze racete het dorp weer in en omdat de deur van de werkplaats open stond reed ze zo met haar racefiets naar binnen. Fons was, zoals meestal, in de werkplaats, in de schuur bezig. Hij maakte direct complimenten over haar figuur in haar wielertenue. Ze mocht wel uitkijken voor de jongens, vond hij, met zo’n lekker strak kontje. Voor wie dan wel, antwoordde ze hem, ze had toch immers een relatie en stapte af, zodat hij haar fiets weer raceklaar kon maken. Juist daarom, dat maakte haar juist extra aantrekkelijk vond hij juist. Je wilt niet weten hoeveel mannen juist een vrouw willen die bezet is en hij streelde zachtjes over haar billen. ‘Nouhou’ was haar reactie en dat klonk aanmoedigender dan ze bedacht had. Ze zei dat hij stom deed, maar toen hij voor een tweede keer haar billen streelde werd ze zich bewust dat ze dit keer expres met haar kont naar hem toe was gaan staan. Toen hij klaar was met strelen, langer dan hij bedacht had, voelde ze hoe alles in haar kruis zich opende.

In een reflex sprong ze tegen hem op en hij was net op tijd om haar in zijn armen op te vangen. Behendig legde ze haar benen om zijn heupen en duwde haar billen tegen zijn buik. ‘Jij houdt volgens mij van iets vollere billen, toch’ daagde ze verder uit. Hij vroeg haar hoe ze daar nou bij kwam. ‘Nou toen Fenna zo oud was als ik? Haar verjaardagscadeautje?’ Hij vond dat ze er nu om vroeg, liep met haar van de werkplaats via de bijkeuken naar de keuken en zette haar op de keukentafel. ‘Ik zou je op je blote billen moeten slaan. Ik weet heus wel dat je dat het liefst zou willen en dat je dat enorm zou opgeilen, vunzig huissletje’. ‘Toe dan, dat durf je toch niet’ hoorde ze zichzelf op haar meest uitdagende manier zeggen. Fons dacht na, wist dat ze hem tot het uiterste uitdaagde, en liep terug naar de werkplaats. Hoewel hij enorm veel trek had in dit lekkere ding, hij voelde dat zijn lul bijna uit elkaar spatte van lust, wilde hij nog maar even niet, want dat het moment naderde dat hij dit geile huissletje alle hoeken van de slaapkamer zou laten zien en voelen dat stond voor hem wel vast.

Na een minuut kwam ze terug bij hem in de werkplaats en stond daar in de deur opening. Spiernaakt. Hij zag haar billen, tenger, zoals hij haar zo vaak in huis gezien had, maar nu paarde zij haar naaktheid aan lust en uitdaging. Haar vinger gleed langzaam van haar mond tussen haar borsten over haar navel naar haar klitje. Nu was er geen houden meer aan voor Fons, hij riep ‘ik zal je’, rende op haar af en spurtte achter haar aan toen ze uitdagend wegliep. Ze liep voor hem uit en deed alsof ze bij de tafel struikelde en zo met haar lichaam voorover op de tafel viel. Hij sloeg haar billen en ze wilde weten of hij dat ook met Fenna had gedaan. ‘Ook en meer’ waren de woorden tussen zijn klappen. ‘Mag ik van jou dan ook ‘ook en meer’’ smeekte ze. ‘“Ook”’ mocht, hij sloeg haar net een keer te veel toen hij ‘“meer” niet’ zei want precies op dat moment zette zich bij haar een orgasme in. Hij stopte abrupt, riep ‘oh mai, oh my’ en toen Linde weer een stem had om te praten zei ze hem dat het niet erg was, dat zij zelf misschien wel wat te ver gegaan was. Ze stond op en kuste hem, wetend dat ze dan ook zijn harde geslacht zou kunnen voelen. Zo bleef ze staan, minuten lang en deinde met haar heupen tegen de zijne en voelde zijn geslacht tegen haar buik pulseren en kloppen. Ze vroeg op dat moment om een verhaaltje over Fenna, hoe hij met haar seks had gehad en hij bleef met zijn nog geklede geslacht tegen haar kutje leunen.

Ze waren aan zee geweest en thuis kreeg ze haar bikini niet los. Zei Fenna. Of hij haar wilde helpen. De touwtjes zaten in de knoop en hij kreeg ze pas na enige tijd los. Daarbij streelde hij vooral haar rug en de onder- en zijkant van haar borstlijn. Daar zat ze met haar rug naar hem toe en hij had al van voordat ze in de auto zaten een stijve. Van haar. Wist zij. Ze had zijn geslacht al een aantal keren in haar gehad en ook die keer wilde ze haar borsten, haar schoot, haar lippen aan hem geven. Linde, als jong meisje op de achterbank, werd onder de douche gezet, en daarna naar bed gebracht. Toen Linde sliep bood Fenna hem haar borsten aan, hij zoog haar tepels op de vloer van de woonkamer, hij nam haar onder de douche en toen ze schoon was nogmaals op de sprei van het echtelijk bed. Marie heeft nooit iets gezegd.

Linde bewoog haar kutje tegen Fons en voelde niet alleen zijn hitte maar ook de spermaspanning. Ze vermoedde, hoopte dat hij zou ontladen als hij over Fenna vertelde en zo gebeurde toen hij vertelde hoe hij die keer aan haar borsten zoog, in haar strakke kutje reed. Of er melk uit Fenna’s borsten kwam wist hij niet, dat zijn melk in zijn broek spoot probeerde hij misschien voor Linde te verbergen maar dat het gebeurde ontging haar niet. Toen hij uitgepraat was en zij zich omdraaide zag ze dat niet alleen een natte plek maar ook dat er een miniem straaltje uit zijn korte broek langs zijn benen droop. Haar kut was meer dan vochtig. ‘Ze zeggen dat die van Fons en Marie het van geen vreemde heeft. Klopt dat, Fons?’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9362 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Linde (2) Die van Fons en Marie”

Plaats een reactie