BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sauna III

Lekker geilen aan de gaybar van de saunaDe hemel is wolkeloos en door het spaarzame licht zijn veel sterren helder te zien – wederom een geluksmoment dat eeuwig zou mogen duren ware het niet dat ik het na verloop van tijd koud krijg. Bij de douche vul ik de emmer met koud water en laat dat langs mijn afgekoelde lichaam lopen, zalig, nu eerst een drankje.

Ik vertrek naar de bar, neem plaats op een barkruk, draai aan de pinda-automaat voor een hand vol nootjes en bestel een biertje. Smakelijk, dat gaat er goed in na al dat zweten. Ik praat met de beheerder over het dagelijkse nieuws en ook een andere bezoeker mengt zich makkelijk in het gesprek. Een tweede biertje is snel besteld, de sfeer is goed als de andere bezoeker vraagt of ik al genoten heb. “Jazeker,” antwoord ik en ik weet niet of hij het kon zien door het gekleurde licht in deze ruimte maar ik voel een warme gloed op mijn wangen wanneer ik terugdenk aan de kleedkamer. Hij legt een hand op mijn bovenbeen, schrijft zijn stoel iets naar de mijne waardoor we wat intiemer kunnen praten. We weten allebei dat zijn woorden of de onderwerpen er niet toe doen, zijn handen vertellen het echte verhaal. Onder mijn handdoek voel ik al snel zijn hand op mijn dij die zich verplaatst richting mijn lid en dan kan ik niet achterblijven; ook ik wil zijn geslacht voelen. Zijn handdoek ligt al een beetje open op zijn schoot, ik voel zijn mannelijkheid en dat hij al een beetje nat is maar dat is niets wat ontstaat tijdens mijn aanraken, zijn geil lijkt er ‘uit te stromen’ waardoor zijn eikel en schacht heerlijk glad glibberen onder de beweging van mijn hand en dan neemt de geilheid mijn gedrag over. Ik wil zijn pik proeven, zijn smaak, zijn vocht. Ik wil hem in mijn mond voelen en zijn zilte geil tussen mijn lippen proeven. Ik buig voorover voor mijn eerste actieve handeling van vandaag.
Zijn lid, al aardig stijf, veert nog meer op bij de aanraking door mijn lippen en lijkt daardoor aan te geven dat ie er helemaal klaar voor is. Voorover gebogen op mijn kruk, neem ik zijn lul in mijn mond en begin hem heerlijk te vertroetelen. Mijn tong beweegt rond zijn eikel, ‘verdwijnt’ in zijn gaatje, slurpt, zuigt, likt en prikt waardoor ik genotvolle geluidjes boven mij hoor. Ik lik zijn schacht en neem zelfs zijn zak en ballen onder handen waardoor zijn paal staalhard opstijft. Tijdens dit likken realiseer ik me dat ik door het vooroverbuigen een uitdaging ben voor elke man die nu binnenstapt.
Oh, wat is een mannenpik toch geilmakend lekker, ik zou nooit zonder kunnen. Likkend en zuigend aan zijn eikel, zijn lid, zijn scrotum, merk ik niet dat meerdere mannen ons van kleine afstand bekijken. Elk van hen het eigen lid knedend en trekkend, bij de een nog wat slappig maar wel al goed gevuld, bij een ander een harde paal die klaar is voor gebruik.

Ik voel wel al snel hoe verschillende handen mijn rug strelen, de rondingen van mijn billen voelen, om daarna een stel handen te voelen die mijn billen spreiden waarna ik de sensatie ervaar van een natte tong die mijn sterretje prikkelend likt. Door het likken over mijn perineum en het rondjes draaien rond mijn ‘kutje’, voel ik de ontspanning van mijn kringspier toenemen. Zeker wanneer de tong mijn gaatje binnenkomt en ik de tong pulserend dieper en dieper naar binnen voel duwen. Als het likken stopt voel ik even koelte langs mijn natte kutje strijken totdat ik een pik tegen mijn kutje voel, een behoorlijk dikke waarvan ik vermoed dat die niet zomaar naar binnen zal schuiven. De ‘eigenaar’ is kennelijk bewust van zijn dikke paal en laat er geen gras over groeien. Hij duwt zijn ferme geslacht krachtig bij mij naar binnen. Ik kreun… van genot maar zeker ook van de spanning want deze pik voelt echt dik en ruimt daardoor mijn kutje behoorlijk op. Mijn positie op de kruk is overheerlijk. Mijn kutje hangt over de rand van de zitting waardoor de man achter mij, na enkele keren in en uit mij geschoven te hebben, ondanks zijn enorme formaat, moeiteloos zijn geslacht bij mij naar kan duwen. Ik voel hoe zijn machtige mannelijkheid naar binnen beweegt, de spanning op mijn aars opvoert om daarna weer terug te trekken waarna de volgende stoot volgt. Bij elke stoot duwt hij de pik ,van de ander die ik lik, telkens wat dieper mijn keel in waardoor ik al snel de hele schacht mijn keel voel inglijden en mijn neus tegen zijn buik wordt geduwd. Het ademhalen wordt dan even moeilijker maar juist die momenten van even wat minder zuurstof zorgen voor korte euforische gevoelens waarop ik mij hemels genietend laat meevoeren.

We zijn een geolied trio dat harmonieus op elkaar inspelend ontvangen en geven waardoor het niet lang duurt dat de man, die ik pijp, zijn lid voelbaar samentrekt. Ik zorg ervoor dat zijn lid voor even op z’n diepst in mijn keel zit en hij kreunend zijn witte vocht diep bij mij naar binnen laat kolken waardoor slikken voor mij niet nodig is en ik zijn warm wit zaad in mijn keel voel verdwijnen.
Het zuchten en hijgen van hem, het weliswaar niet zichtbaar wegdraaien van zijn ogen en het zichtbaar genieten tijdens het klaarkomen maakt dat de man achter mij de spanning ook opbouwt. Ik hoor aan zijn ademhaling dat ook hij op het punt staat mij te bevruchten, zijn stoottempo neemt toe. De lange slagen, waarbij mijn kringspier het randje van zijn eikel voelt bij terughalen en zijn ballen die ik voel wanneer hij de volle lengte van zijn fallus bij mij naar binnen stoot, maken dat het moment waarop zijn bewegingen stoppen, op het moment dat hij zich op z’n diepst in mij bevindt, opnieuw magisch; om kort na dit moment schokkend zijn levenselixer bij mij naar binnen te voelen spuiten.

Hoe fijn dat hij na het secondenlange pulseren van zijn schacht, dat een sensationele ervaring en geweldig gevoel in mijn kutje teweegbrengt, niet meteen terugtrekt maar zijn lid heerlijk laat ‘afkoelen’ in mij. Het is het moment waarop ik mij het diepst met hem verbonden voel terwijl hij mijn rug streelt, mijn billen, mijn dijen. Ondanks dat ik nog niet weet wie hij is, mocht hij genieten van mij en genoot ik van hem en voelt dit delen, dit wederzijds vertrouwen als een waar geluksmoment voor mij. Ik vind bevestiging van mijn gevoelens doordat hij mij niet direct verlaat maar de tijd neemt om beiden bij te komen van deze intieme samenkomst. Wanneer zijn steeds slapper wordend gereedschap, geleidelijk samentrekkend in formaat afneemt, duwt mijn peristaltiek zijn geslacht naar buiten.

Wauw! Ik leg mijn onderarmen op de toog, mijn hoofd op mijn armen en hijg nog even na van de geweldige ervaring die ik zojuist onderging. Het duurt slechts tellen of een nieuwe, keiharde en voelbaar dunne pik glijdt mijn volgespoten grotje in, oh het is geweldig hoe ‘geliefd’ ik me voel, hoe gevleid dat al die mannen bij mij willen genieten maar ik moet echt even stoppen. Het is voor nu even teveel dus duw ik hem tegen zijn heupen naar achteren. Hij begrijpt het onmiddellijk en trekt zijn lul uit mij terug. Ik ga rechtop zitten en kijk in het gelaat van de uitbater: “Biertje?” vraagt hij goed getimed, met een brede glimlach rond zijn mond en…, het biertje, reeds getapt, naar mij aanreikend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Decent

Ik ben na mijn scheiding op ontdekkingstocht gegaan naar mijn seksualiteit; tot dan had ik slechts die ene ervaring. Ik ontmoette leuke mensen, ontdekte nieuwe seksuele omgangsvormen en daardoor werd ik veel 'vrijer'. Zo ontdekte ik ook mijn interesse in het hebben van seks met een man, aanvankelijk als fantasieën in mijn hoofd.

Dit verhaal is 5638 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Sauna III”

Plaats een reactie