BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Meiden van 16 jaar (11)

Ga je me lekker neuken papa?
Ik had een geweldige hulp aan Yvo en Frans. Door die twee kwamen er steeds meer mannen langs om met mijn hoertjes te neuken. Al een redelijk aantal vaste klanten hadden ze nu. En van een paar van die geilaards wist ik inmiddels dat ze dochters hadden van dezelfde leeftijd. Ik wist bijna zeker dat als ze hun lul weer in een van de strakke kutjes staken, lagen te fantaseren dat ze hun eigen dochters neukten. En ineens had ik een ingeving. Ik zou de meiden leren om een rollenspel te spelen als een van die kerels weer binnen zouden komen. Ze moesten zich dan echt gaan gedragen als papa en zijn meisje. En om het nog een beetje spannender te maken zou ik ze vanmiddag als ze er waren meenemen naar John, mijn vriendje met een tattooshop. Met John had ik aan de telefoon al overlegd wat ik wilde en tijd voor mijn drie sletjes had hij vandaag wel. Ik had ze niet verteld waar we naar toe zouden gaan, dat moest een verrassing blijven. En weigeren mochten ze van mij ook niet, dan mochten ze niet meer komen neuken. John had wel gevraagd of hun kutjes kaal waren, anders ging het feestje niet door. Omdat ze vanmiddag vrij hadden waren ze al tijdens de lunch bij me. Aan tafel vroeg ik ze of ze hun kutjes de laatste dagen nog hadden geschoren. Alle drie hadden ze dat een week geleden bij elkaar gedaan, dus er zouden misschien nu wel wat zachte stoppeltjes op staan. Maar ik wilde ze dat ze zo glad waren al babybilletjes. Ik heb ze voor we weg gingen even mee genomen naar mijn slaapkamer. Ze lagen zonder slipje op hun rug te wachten wat ik ging doen. Ik had nog wat hars strips liggen die ik zelf regelmatig tussen mijn billen gebruik. Ze vroegen zich af wat het waren toen ik ze op hun kutjes plakte. Lisette slaakte een kreetje toen ik hem met een ruk aftrok. Ik wreef mijn hand over haar venusheuvel. De laatste keer dat ze zo glad was geweest was in haar babytijd. Ook de andere twee lieten zich even horen, maar ik was tevreden. Ik liet ze hun slipje onder de korte rokjes niet meer aantrekken, bij John moesten ze toch weer uit. John zit met zijn shop bij mij in de buurt en na een kort wandelingetje van vijf minuten met mijn drie meiden stapten we bij hem naar binnen. Zijn vriendin Bianca, die van boven tot onder getatoeëerd is, ontving de meiden. “Zo lieverds, dus jullie krijgen vandaag jullie eerste tattoo.” De ogen van de meiden werden als schoteltjes. Ze keken me verbaasd aan. “Ja lieverds, alle drie krijgen jullie dezelfde tattoo. Zo kunnen de mensen zien dat jullie mijn hoertjes zijn.” Ik had al gezegd dat ze dat niet mochten weigeren. Het was een tattoo of niet meer bij mijn neuken. Ze kozen eieren voor hun geld.

Lisette was de eerste die in de achterkamer bij John op de tafel lag. Alle drie zouden ze vlak boven hun gleufje een rood hartje krijgen met daarin een monogram, de M van Monique. En vlak daarboven hun namen. Ze had haar rokje uit en lag met haar blote buikje en kutje te wachten op wat er ging gebeuren. John had haar kutje een beetje ontsmet en wreef er het plakplaatje op. De stiekemerd wreef het met zijn vingertoppen op haar buik en raakte daarbij een paar keer met een knipoog naar mij haar klitje aan. Ik zag dat er een kleine rilling door haar heen ging. Maar nu was het moment aangebroken dat hij met de naald aan de slag zou gaan. Hij probeerde haar een beetje gerust te stellen maar ik zag dat ze doodzenuwachtig was. Ik pakte haar hand beet toen hij begon. Ze veerde een beetje kreunend overeind bij de eerste prikken die ze boven haar klitje voelde. Zonder zich daar echt aan te storen ging John door. Ik zag een paar traantjes in haar ogen. Maar als ze wilde blijven neuken moest ze dit er voor over hebben. Uiteindelijk heb ik de twee andere meiden bij haar laten zitten. Ik had ineens zelf een ander plan. Ik ben even naar de shop gelopen en heb een babbeltje gemaakt met Bianca. Hij was al een stuk opgeschoten met Lisette toen ik weer binnen kwam, het zou een klusje zijn van ongeveer drie kwartier. De meiden waren stom verbaasd toen ik ook mijn jeans en slipje uit trok en in een soort gynaecologenstoel ging zitten met mijn benen wijd. Even dachten ze dat ik ook een tattoo zou laten zetten door Bianca die tussen mijn benen zat. Lisette was inmiddels klaar en toch wel met enige trots kwam ze het resultaat laten zien. Vol belangstelling keek ze wat er met mij gebeurde. Bianca trok een beetje aan mijn schaamlippen en zette een viertal stipjes netjes uitgelijnd op allebei mijn lippen. Luna lag nu bij John op de tafel met Vera bij haar in de buurt. Ik lag naar haar te kijken toen ik ineens de lange naald, eerst door mijn ene, toen door mijn andere schaamlip voelde steken. Op de andere andere tafel hoorde ik Luna zachtjes kreunen toen de naald bij haar zijn werk deed. Opnieuw die steken door mijn schaamlippen, ook de tweede naald was er voorlopig door heen. Het ergste was nu achter de rug. Het ratelen van de tattoonaald, het gefrut aan mijn kutlippen. Ik werd er bloedgeil van. Dat had Bianca ook in de gaten want met een tissue veegde ze het sap dat uit mijn spleet droop een beetje weg. Tien minuten later was bij mij het klusje geklaard. Ik stond voor de spiegel en bewonderde de vier ringen die mijn kutlippen nu sierden. We waren ruim 2 uur verder toen alle drie de meiden voor me stonden met hun blote kutjes. Alle drie voor het leven nu onmiskenbaar mijn hoertjes, of voor zolang dat zou gaan duren.

Het was pas maandag dus in het weekend zouden ze hun klanten mijn nieuwe “brandmerk” kunnen laten zien. Nu moest ik ze nog even voorbereiden op een eventueel rollenspel. Maar dat zou morgen wel kunnen of later in de week. Nu hadden ze voorlopig even genoeg meegemaakt. Er zat nu ook nog even folie over hun hartjes om het even te beschermen. Het was al weer donderdag toen ze weer samen bij mij waren. Mijn bordeeltje begon steeds meer professionele vormen aan te nemen en ik vond ook dat er wat meer regels moesten komen. Voor de meiden, maar ook voor de klanten. Vanaf dit weekend moesten de klanten hun mobieltje aan mij afgeven. Geen foto’s, video’s of wat dan ook waren toegestaan. En de meiden zouden niet meer na elke neukpartij worden uitbetaald. Een keer in de week kregen ze €100, hoe veel klanten ze ook hadden gehad en de rest zou ik voor ze gaan opsparen. En zelf zou ik een deel van het geld inhouden voor mijn eigen onkosten. In iedere kamer hing een lijstje met daarop de tarieven en de do’s and don’ts. Ze protesteerden een beetje toen ik het vertelde maar mijn besluit stond vast. Restte me alleen nog om ze in te wijden in het rollenspel. Ik heb ze uitgelegd dat er een paar mannen waren die het leuk zouden vinden als ze deden of ze hun dochter waren. Ze moesten echt het papa en dochter spelletje onder de knie krijgen. Onschuldig lijken en kijken, volgzaam zijn aan de klant zoals het een goede dochter betaamt. En als de klant het wilde moesten ze hem ook aanspreken met papa of daddy, niet meer met meneer of met hun naam. Ik denk dat ik het goed heb uitgelegd want achteraf noemden ze me alle drie ineens mama. Ik vond het wel grappig, misschien moesten we dat er maar inhouden in plaats van Monique.

Yvo had voor de vrijdagavond zelfs 5 klanten geregeld. Dus twee van de meiden moesten een keer meer met de benen wijd. Wat zagen ze er lekker onschuldig uit toen de eerste klant binnen kwam. Alle drie een heel kort minirokje, haar in een staartje, korte witte sokjes. Zoals ze daar stonden zagen ze er uit als een paar bakvissen. Ik had dat bewust gedaan omdat vanavond inderdaad voor het eerst zo’n geilaard zou komen die zogenaamd zijn dochter wilde neuken. Deze eerste echter niet, die kwam gewoon om een uurtje met een jonge meid te geilen en zijn leuter in een strak kutje te hangen. Na afgerekend te hebben nam Eva hem mee naar boven. De tweede die kwam was inderdaad de papa figuur. Hij was nog nooit eerder geweest en stond bijna te kwijlen toen hij de twee jonge meiden zag staan. Hij vroeg aan me of ze gehoorzaam waren en fluisterde wat in mijn oor. Ook in zijn oor zei ik: “Dat mag, maar absoluut niet te hard. En ik kom controleren.” Na de meiden echt te hebben geïnspecteerd koos hij Lisette, die zag er ook het jongst uit van de drie. “Ga je met papa mee schatje, we moeten even praten.” Lisette schoot meteen in haar rol. “Okay papa. Wil je met mij praten op mijn kamertje?” Ze liep voor hem uit de trap op en verdween in haar kamer. Ik had haar wel gezegd dat ze de deur een beetje open moest laten staan. Ook de derde klant was al binnen en was inmiddels al met Luna bezig. Ik had even niets te doen nu en sloop de trap op. Ik ben op de bovenste trede gaan zitten om te luistervinken wat er op de kamer van Lisette gebeurde. Ik had niet de indruk dat ze al was geneukt. Ze zaten te praten en ik hoorde dat ze netjes met ja en nee papa antwoordde. “Ben je deze week braaf geweest Roosje?” Ik denk dat zijn eigen dochter zo heette. “En ben je nog steeds maagd, zoals je papa hebt beloofd? Want je bent pas 14 hè!” Zachtjes zei ze: “Uuuh, ja papa.” “Nou dat wil papa dan wel eens controleren. Ga maar op het bed liggen met je benen een beetje wijd.” Ik hoorde dat ze hem gehoorzaamde en op het bed ging liggen. “Papa doet nu zijn vinger in je kutje om te voelen of het zo is.” Ik hoorde haar een beetje kreunen, zijn vinger zou nu wel bij haar binnen zitten. Het gekreun hield een paar minuten aan toen hij zij: “Je hebt gejokt Roosje, papa voelt dat je geen maagd meer bent. Je bent gewoon een hoer geweest en nu ben ik boos. Kom maar eens op mijn knieën liggen.” Even hoorde ik niets, toen een klets en een gemeend “Auwwww…” Dat had hij aan mij gevraagd, of hij haar billenkoek mocht geven. Zeker tien keer hoorde ik het kletsen op haar billen en telkens weer haar reactie.

“Papa is nog steeds boos Roosje, maar misschien dat je papa weer blij kan maken. Zuig maar even aan papa’s piemel.” Ze was nog steeds in haar rol. “Ja maar papa, dat mag toch niet. En wat als mama binnenkomt?” Ze was hem echt aan het opgeilen nu. “Als die hoer binnenkomt, mag ze meedoen, en nu zuigen kreng!” En toen was het even stil. Alleen een zwaar gegrom van de geilaard. Lisette had de afgelopen tijd geleerd hoe ze een goede blowjob moest geven en ik hoorde haar een beetje kokhalzen. Hij moest wel diep bij haar binnen zitten. Die pijpbeurt heeft zeker tien minuten geduurd. Die vent stond steeds harder te grommen. Uiteindelijk moest ze zich uitkleden van papa en op het bed gaan liggen. Papa zou haar wel even nat maken en dan haar kutje neuken. Bij het “Papa gaat nu zijn piemel in jouw kutje steken” hoorde ik Lisette een kreet slaken, hij had zijn pik in zijn Roosje geramd. “Oh papa, niet zo hard, het doet een beetje pijn papa!” Ik denk dat hij redelijk opgewonden van haar rol als dochter raakte. “Papa gaat dat krappe kutje van je neuken. En Roosje krijgt vandaag een kindje van papa!” Het leek wel of ik haar hoorde snikken, wat was die meid goed. “Papa niet in mijn kutje spuiten hoor, ik wil nog geen kindje! Oh papa niet doen!” Ze bleef maar doorpraten en dat deed het hem. Ik hoorde hem grommen en wist zeker dat hij zijn zak in haar kutje leegde. Ik hoorde nog net dat hij zei dat ze haar kutje moest dichtknijpen zodat zijn zaad in haar bleef zitten. Maar moest ik jammer genoeg afhaken. De kamerdeur van Eva ging open, ze had haar eerste klant van vanavond afgewerkt. Als een speer ben ik naar beneden gegaan. Tien minuten kwam ook Luna naar beneden. “Mam, je moet nog meer met die mijnheer afrekenen. Hij heeft ook mijn kontje geneukt.” Ze begonnen het helemaal onder de knie te krijgen die hoertjes van me. Als laatste kwam Lisette naar beneden met haar ‘papa’ voor een avond in zijn kielzog. Onder haar korte rokje zag ik dat haar billen nog een beetje rood waren. Toen we weer alleen waren heb ik ze naar boven gestuurd om zich een beetje op te frissen. Twee van de drie moesten zo nog even aan de bak en je weet maar nooit wie de mannen zouden kiezen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6652 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie