BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Knijpkutje, storm en regen

Langzaam voelde ik mijn lul slapper worden en uit Inges zuigende knijpkutje schrompelen. Ik liet haar heerlijke tiet los en reikte omhoog naar de thermostaatkraan en draaide deze langzaam dicht. Het warme water verstopte zich weer in de douchekop en heel even voelde ik een koude rilling door het volle heerlijke lichaam van Inge rollen. Ik zette mijn handen in Inges oksels en hielp haar mee om op te staan vanaf de opstijvende douchevloer. Toen Inge stond keek ik omhoog en zag precies dat beeld, waar mannen altijd, en ik bedoel dan ook ALTIJD, geil van worden.

Vlak voor mijn ogen rezen haar gevulde benen uit de douchevloer omhoog om in een gespleten driehoekje samen te komen bij haar kutje. Meer naar boven werd het licht getemperd door haar heerlijke licht hangende tieten en juist op dat moment keek Inge, met haar natte, aan haar hoofd geplakte haar, mij in de ogen. Dit moet de hemel zijn. Tussen de lamellen van het doucheraampje strooide het warmwitte licht van de lantaarnpaal , die buiten voor het raam geplaatst was, een krans van licht om haar hoofd. Toen brak het onweer los. Inge boog zich voorover om mij met haar hand omhoog te trekken, toen juist op dat moment de bliksem zijn schuilplaats uit de gitzwarte wolken besloot te verlaten en naar de aarde schoot. Door de helwitte flits werd Inges hoofd omlijst met een withete stralenkrans als een gloeiend aura. Op dat moment was ik ervan overtuigd dat er een godin haar hand naar mij uitreikte.

Haar warme hand trok mij omhoog en even later drukte Inge haar volle vrouwenlijf stevig tegen mij aan, alsof ze in mij wilde kruipen, om te schuilen tegen de krakende donderslag die volgde op zijn voorafgaande bliksemflits. Hard rolde de donder langs de huizen en deden de ruiten rinkelen in de sponningen. Ik keek een beetje schuin naar beneden, recht in Inges groenblauwe ogen en zag in haar grote pupillen de weerschijn van de volgende bliksemflits aankomen. Naakt en nat stonden we even stevig tegen elkaar aangedrukt, toen Inge zich langzaam uit mijn armen los rolde, zich voorover boog naar de designverwarming en er een blauwwit gestreepte handdoek vanaf plukte.

Teder depte Inge mijn hoofd en haar, waarna ze de handdoek aan mij gaf en zelf een andere handdoek van de designverwarming pakte. Inge draaide haar rug naar mij toe en begon zich af te drogen. In de grote spiegel boven de wastafel zag ik hoe ze de handdoek sensueel over haar borsten liet glijden en vervolgens haar buik droogde. Ik kon niet stil blijven staan en met mijn handdoek begon ik Inges rug af te drogen, op mijn onbeholpen ruwe mannelijke manier. Teder keek Inge mij aan en vroeg me nog even te wachten met de rest. Ze wilde eerst haar kutje nog even uitspoelen, en toen ik automatisch naar beneden keek, begreep ik meteen wat Inge bedoelde. Een crèmekleurig druipend spermaspoor verliet haar grotje en probeerde op eigen kracht het doucheputje te bereiken.

Inge pakte de douchekop, zette de thermostaat kraan en, wachtte even tot de watertemperatuur lekker aanvoelde en spoelde haar kutje met de harde massagestraal schoon. Ik was ondertussen de douche uitgestapt en stond besluiteloos naar dat heerlijke volle vrouwenlijf te kijken. Inge had natuurlijk donders goed in de gaten dat ik stond te staren en met een speelse draai aan de douchekop, sproeide ze me een paar druppels recht in mijn gezicht. Oké, dit had ik verdiend en begon mij verder af te drogen. Ondertussen was Inge klaar en met haar golvende en deinende lichaam draaide ze zich soepel langs mij heen en verdween in de slaapkamer. Even later kwam ze de slaapkamer uit, in een pastelroze tanga en een bijpassend behaatje, welke haar tieten omsloten, maar er toch genoeg van lieten zien om mijn kleintje weer te laten groeien.

Ik heb voor jou alleen een grote witte onderbroek, of je moet genoegen nemen met mijn roze badjas, aangezien we jouw kleren eerst zullen moeten laten drogen. Je kan dat natte spul niet meer aan, voordat het droog is, zei Inge op een resolute toon, welke geen tegenspraak duldde. Ik knikte en schikte me in het lot, en trok haar pastelroze badjas aan. Enigszins lachwekkend stond het wel. De mouwen kwamen net tot onder mijn ellebogen en de onderkant van de badjas reikte net tot onder mijn billen. Hmm, grinnikte Inge, ik zal maar voor jou uit de trap af lopen, dan kan ik nog even nagenieten, en tikte speels tegen mijn slap hangende snikkel, welke net tussen de voorkant van de badjas doorglipte.

Beneden aangekomen stuurde Inge me naar de woonkamer en zei me dat ik beter de gordijnen kon sluiten voordat het licht in de, verder nog donkere, woonkamer aan gedaan werd. Ik stapte de woonkamer in en werd op dat moment vol in het licht van een nieuwe bliksemflits gezet, waarbij de wegdraaiende Inge een donkere schaduw op de keukenwand achter liet. Weer kraakte de donder zo dichtbij, dat het huis trilde in de overrollende donder. Het licht in de keuken werd aangeknipt en nadat ik ook de lamellen bij het achterraam had dicht gedraaid schakelde ik wat schemerlampjes aan. Even keek ik in het rond en brutaal genoeg drukte ik de in de hoek staande stereo aan in de hoop dat het volume niet zo hard zou staan.

Zachtjes begon Vivaldi zijn vier seizoenen te spelen en even later zei Inge, met haar hoofd net om de hoek van de deur, dat ze de kleren een kort wasje ging geven en dat de schoenen onder de verwarming stonden te drogen. Ik keek de gezellige woonkamer rond en zag een openhaard met onderliggend houtblokkenopslag. Ik stak de openhaard aan, regelde de klep in de schoorsteen een beetje en plaatste het vonkenrooster voor de vlammen. Ik hoorde Inge van boven komen en wat rommelen in de keuken. Even later kwam Inge binnen met twee glaasjes rode wijn en knikte goedkeurend. Dank je wel dat je het zo gezellig hebt gemaakt en drukte me richting de donkerrode tweeënhalf zits bank. Ik liet mij in de hoek van de bank glijden en voelde Inge zachtjes tegen mij aanglijden.

Inge liet haar hoofd tegen mijn schouder glijden en ik voelde haar hand op onderzoek gaan onder de badjas. Zachtjes kriebelde haar hand door de haartjes op mijn buik en gleed vervolgens met draaiende bewegingen naar beneden. Ik sloeg mijn arm om haar schouder en liet mijn hand naar de zijkant van haar beha glijden en kon zo net haar borst omvatten. Inge draaide haar hoofd een klein beetje naar mijn gezicht en begon te praten, terwijl haar hand zachtjes met mijn ballen begon te spelen.

Toen ik vanmiddag overvallen werd door een ontzettend triest gevoel, besloot ik een stukje te gaan fietsen, begon Inge. Toen ik eenmaal onderweg was overviel me eerst de woede dat Sjarrel mij gewoon had ingeruild, waarna ik mezelf realiseerde dat ik hem ontzettend miste. Zoals ik je vanmiddag vertelde: de warme hand zomaar ergens op mijn lichaam, als hij langs liep, een warm woord als ik in de keuken stond, een lach aan tafel als we zaten te eten. Ik voelde mij zo ontzettend alleen en verlaten dat ik al trappend in een huilbui uitbarstte, waarbij ik het onbewust niet heel erg vond, omdat het zo ontzettend rotweer was en ik mijn rode huilogen achter het branden van de wind zou kunnen verschuilen. Toen jij me bijna omver reed brak ik helemaal. Ik kon eigenlijk niet meer verder en wilde eigenlijk dat je zo snel mogelijk en zo hard mogelijk weg zou gaan.

Ik wilde alleen zijn met mijn verdriet, in de hoop dat ik Sjarrel dan achter mij kon laten. Ik ben je nu wel dankbaar dat je het fatsoen had je te verontschuldigen en dat je mij niet van je schouder af duwde. Ondanks jouw benadering, voelde ik de warmte van je lichaam en dat zorgde ervoor dat ik eerder tot rust kwam. Ik was zelf totaal verbaasd van mezelf dat ik ineens losbarstte en jou met mijn verdriet overlaadde.

Inge had haar hand ondertussen onder mijn badjas tot aan mijn ballen laten glijden en ik voelde hoe haar ervaren vrouwenhand mijn ballen ritmisch heen en weer rolde en zachtjes kneedde. Ondanks het serieuze onderwerp, kon ik niet voorkomen dat mijn lul snoeihard werd. Ik draaide mij een klein beetje en keek van bovenaf naar haar lieve gezichtje. Inge keek schuin omhoog, toen ze voelde dat ik naar haar keek en weer verdronk ik in haar groenblauwe ogen. Zachtjes schoof Inge de te korte badjas open en legde haar hoofd op het middengedeelte van mijn buik, en draaide haar heupen wat meer naar de rugleuning van de bank.

Ondertussen was Vivaldi klaar en Edvard Grieg liet zijn Morning Etude zachtjes over ons heen komen. Buiten barstte het nu echt los. Hard trok de stormachtige wind aan de dakpannen, welke volgens mij alleen maar bleven liggen doordat er een vreselijk hoeveelheid regen tegenaan werd gegooid. De wind huilde bijna harder dan Edvard Grieg kon spelen. Inge liet haar hoofd een klein beetje naar beneden schuiven en ik voelde hoe haar warme lippen een vluchtige kus op mijn kloppende eikel gaf. Ik voelde hoe er een druppel voorvocht de strijd tegen de zwaartekracht verloor en voelde Inges hoofd licht verschuiven toen ik haar tong zachtjes over mijn buik voelde glijden.

Vlinderzacht liet ik mijn hand van haar borst over de zijkant van haar warme volle lichaam naar de rand van haar tanga glijden en liet mijn vingers tussen het bandje van het minislipje glijden. Inge voelde mijn hand dalen, draaide haar onderlichaam wat omhoog en trok een been op de bank, waarbij ze haar driehoekje zeer toegankelijk voor mijn onderzoekende hand openstelde. Warm voelde de stoppeltjes op haar schaamheuvel aan onder mijn vingers en voorzichtig liet ik mijn vingers over haar hete schaamlippen dwarrelen. Een onbeheerst schokje van genot deden Inges onderlichaam krullen en ik voelde hoe Inge haar warme mond zachtjes langs de stam van mijn lul heen en weer bewoog.

Ik liet mijn wijsvinger en mijn middelvinger, onder haar slipje door, haar doosje inglijden en spreidde haar kutlipjes wat uit elkaar. Vochtig voelde haar spleetje aan onder mijn vingers en zachtjes liet ik beide vingers langs de zijkant van haar klitje heen en weer glijden. Inges heupen leken een eigen ritme onder mijn vingers te krijgen toen de eerste genotschokjes door haar onderlijf trokken. Ondertussen werd ik zelf bijna gek door Inges hete tong, welke rondjes om mijn eikel draaide en ook ik mijn onderlijf niet stil kon houden. Met onbeheerste schokken duwde ik ongewild met elke schok mijn lul wat dieper in haar mond.

Het liefste had ik Inge haar gang laten gaan, maar ik had wat anders in gedachten. Toen er weer een indringende bliksemflits de kamer in een helwit licht zette, trok ik Inges hoofd zachtjes van mijn lul af en draaide mijn lichaam onder het hare vandaan. Inge gleed vanzelf onderuit en ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en trok haar ene been naast de bank en boog voorover en liet mijn tong speels over haar warme schaamlippen glijden. Inge trok haar andere been omhoog op de bank en spreidde zo haar vrouwelijkheid voor mij open. Mijn beide handen liet ik om haar heupen heen glijden en kriebelde zachtjes in haar liezen, terwijl ik mijn mond op haar kutje drukte. Mijn tong gleed een heerlijk zoet smakend kutje in en zachtjes likte ik met mijn tong dat gevoelige plekje vlak onder haar klitje.

Mijn handen zakten wat naar beneden en trokken Inges schaamlippen wat uit elkaar en mijn mond vond het kleine harde bobbeltje van haar kittelaar. Ik zette mijn lippen over dat bobbeltje en zoog haar klitje zachtjes mijn mond in en liet mijn tong kwispelend over het topje van haar klitje dwarrelen. Ik hoorde Inge kreunen en toen ik langs haar buik omhoog keek zag ik hoe Inge haar beide tieten vol omvatte en kneedde. Inge begon harder te zuchten en haar onderlijf leek een eigen leven te krijgen. Hard en wild bokte haar kutje onder mijn zuigende mond en ik voelde hoe haar mollige weke buikje begon te verstrakken.

Inge liet haar tieten los en drukte mijn hoofd met beide handen hard op haar kutje en begon harder te kreunen. Wild gleed haar kutje onder mijn zuigende mond door en ik had moeite om mijn tong over haar klitje te laten dansen. Ik liet mijn handen terug glijden en drukte haar benen harder uit elkaar en probeerde zo de controle over mijn befpartij terug te krijgen. Steeds harder en wilder ging Inges onderlijf heen en weer, en ik voelde aan het verstrakken van haar buik dat Inge bijna klaar kwam. Ik liet een hand van haar benen glijden en drukte twee vingers onder mijn likkende tong door Inges kletsnatte kutje in.

Toen Inge door mijn vingers in haar kutje overvallen werd voelde ik haar klaar komen. Hard en snel pompte ik mijn vingers door het begin van haat kutje en zoog haar klitje harder mijn mond in. Wild bokte Inges hele lijf in haar orgastische krampen en in deze roes kromde ik mijn vingers een beetje en masseerde haar g-spot zo intens dat ik het geil letterlijk langs mijn vingers voelde druipen tijdens haar orgasme. Met een gestrekte rug bleef Inge even strak gespannen in haar orgasmekramp verstijfd liggen, waarna ze ineens los ging.

Heet keek Inge mij aan, trok resoluut mijn hoofd van haar kut en drukte me achterover op het dikke donkerbruine vloerkleed en kroop over me heen. Met haar billen naar mijn gezicht hurkte Inge boven mijn lekkende lul en liet haar druipende kut zachtjes over mijn kloppende lul zakken. Heet en warm gleed haar knijpkutje over mijn lul en nadat Inge haar hele kut over mijn lul had geschoven, voelde ik haar even sidderen van genot. Toen ging Inge los. Eerst schoof ze haar knijpkutje van voor naar achter over mijn lul, en pakte met een hand mijn ballen vast.

Toen ze eenmaal mijn ballen vast had, begon Inge op en neer te wippen, en ik zag haarheerlijke volle billen telkens die geile rimpeldeining krijgen als ze zich weer liet vallen en zich over mij lul heen spietste. Heet en wild neukte Inge mij en machteloos moest ik toestaan dat Inge mij heerlijk klaar neukte. Inge schoof haar voeten onder haar dijen vandaan en zat nu op haar knieën over mijn lul heen terwijl ze zich woest in het zweet werkte. Ik voelde de donder in mijn lijf groeien en kon mijn orgasme niet veel langer meer uitstellen. Ik boog mijn bovenlichaam wat voorover en het lukte me om mijn hand bij haar kutje te krijgen. Warm gleden mijn vingers langs haar klitje en van weeromstuit kneep Inge wat steviger in mijn ballen en ik ontplofte.

Inges hete knijpkut zoog mijn orgasme diep vanuit mijn ballen met een bloedgang haar zuigende kut in en met onbeheerste stoten spoot ik mijn sperma hard tegen Inges baarmoedermond. Inge kwam door mijn vingerspel aan haar klitje opnieuw hard klaar en mishandelde treiterend met haar intens rollende kutspieren mijn hele lul. Ik voelde de knijpbeweging van haar kutspieren vanaf de wortel van mijn lulstam tot aan het topje van mijn eikel rollen en zo het geil uit mijn lul molk. Heftig bokte Inges volle vrouwenlijf onder mijn vingers en na het verstrakken van haar onderlijf, pestte ik Inge even terug door mijn vingers, op die gekmakende manier, langs de zijkant van haar klitje te laten glijden.

Machteloos liet Inge zich achterover glijden en kwam met haar rug op mijn borst te liggen. Heel even kietelde ik haar klitje nog en genoot van het volle krampende gewicht van Inge op mijn lijf. Zachtjes liet ik mijn vingers uit haar kutje glijden en ik kon het niet laten om haar heerlijke tieten nog even goed beet te pakken, terwijl Inge uithijgde op mijn borst, terwijl Ravell, op de radio, ondertussen zijn Bolero op een bombastische manier afsloot.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 10649 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Knijpkutje, storm en regen”

Plaats een reactie