BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn derde jaar op de havo deel 2

De volgende morgen stond Ingrid weer op me te wachten en ik zag direct dat er iets mankeerde. Ik gaf haar een kus op haar lippen en vroeg: wat is er aan de hand. Ze zei: ik ben gisterenavond ongesteld geworden en heb vreselijke krampen. Ik zei: wacht even en holde terug het huis in en zei: mam, wat gebruik jij bij menstruatiekramp? Ze vroeg waarom wil jij dat weten? Ik zei: omdat Ingrid gisterenavond ongesteld is geworden en ontzettende last van krampen heeft. Mijn moeder gaf mij een zware paracetamol en zei: laat haar deze maar slikken, dat vermindert de pijn en dan als jullie pauze hebben ga jij achter haar zitten en druk en wrijf je over haar buik. Dat helpt ook.

Ik nam de pil met een glas water en zei: hier innemen, de rest help ik je straks mee. Ze keek me aan, slikte de pil in en dronk het water. Ik bracht de kop terug naar binnen en zei: dank je mam voor je advies. We fietsten naar school en ons eerste uur was uitgevallen. Ik zei: kom dan gaan we lekker buiten zitten en ga ik je helpen. Ze keek me aan en we liepen hand in hand naar een rustige plek waar ik tegen een boom ging zitten. Ik zei: kom maar tussen mijn benen zitten. Ze deed dat en ik begon haar buik zacht in te drukken en erover te wrijven. Ze zei: ohhh dat voelt zoveel beter. Ik bleef het het hele uur doen en daarna gingen we naar de klas. Ze vroeg: doen we dat weer tijdens de pauze? Ik zei: als het jou beter doet voelen, dan doen we het in de pauze, in de lunchtijd en in de tweede pauze. Ze gaf me een kus op de lippen en we hoorden een aantal jongens zeggen: kijk, kalverliefde. Ik antwoordde hen: beter kalverliefde dan geen liefde. Dat sloeg in als een bom en ze waren direct stil. Ingrid keek me aan en zei: je stond op voor mij.

Ze gaf me nog een kusje en zei tot straks. Tijdens de eerste en tweede pauze hielp ik haar weer en tijdens de lunch gingen we ergens anders zitten en masseerde ik haar buik weer. Ik vroeg haar waar heb je de krampen precies en ze wees de plek aan op haar shirt en zei en dat trekt helemaal tot hier. Ze had mijn hand vast en schoof die naar haar kruis. Ik keek haar aan en drukte zacht op haar kruis en ze zei: dat laat de kramp niet verminderen maar het geeft me wel een heel lekker ander gevoel. Ik zei zacht: maar dat mogen we niet van Rachel. Ze keek me aan en zei: we mogen niet met elkaar spelen, dit is geen spelen, dit is krampvermindering. Ze keek me glimlachend aan en kuste me op mijn wang. Ze zei: mijn moeder had geen medicijnen in huis en zei tegen mij: een echte vrouw moet daartegen kunnen. Ik zei: als we straks naar huis gaan laat ik mijn moeder je twee van deze pillen geven. Ze vertelde me dat je er elke 8 uur een mag hebben, dus dan ben je goed tot morgenvroeg. Ik haal voor ik vanavond naar Rachel ga even een nieuwe voorraad voor je. Je bent een schat zei Ingrid.

Na school reden we naar huis en gingen we eerst bij mijn huis langs en gaf mijn moeder haar twee pillen. Ze zei: niet meer dan een per acht uur ok? Ingrid knikte en zei dank u mevrouw. Ik bracht Ingrid naar huis waar ze me nog een kus gaf en zei: succes vanavond. Ik reed onderweg naar huis langs de Etos en haalde dezelfde tabletten die mijn moeder had en deed die in mijn schooltas. Na thuis gegeten te hebben zei mijn moeder: ga nu maar snel naar je bijles. Ik stapte op mijn fiets, na eerst gecontroleerd te hebben waar ik moest zijn, en fietste naar het appartement van Rachel toe. Daar aangekomen was ik ruim een kwartier te vroeg. Ik belde aan en hoorde Rachel vragen wie het was en ik zei op mijn beste Engels: it is me. Ze drukte op de intercom deurknop en liet me binnen. Ze had haar appartement op de derde verdieping. Toen ik bij haar aanbelde deed ze de deur open en liet me binnenkomen. Het was best donker binnen. Ze had alle gordijnen gesloten en enkel kaarsen aan. Ze zei: welcome to my place. Ik heb de rest maar vertaald want dat ging allemaal in, van mijn kant gebroken Engels.

Ik was nog maar goed en wel binnen en Rachel begon mij te helpen mijn kleren uit te doen. Toen ik naakt voor haar stond had ik inmiddels een snoeiharde piemel. Ze pakte haar telefoon en maakte een paar fotos van me. Ze zei: maak je niet ongerust, die zijn prive voor mij. Jij krijgt later ook fotos van mij. Zorg er echter voor dat je moeder of vrienden die niet zien, anders ben ik mijn baan kwijt. Ze kwam naar me toe en pakte mijn piemel in haar handen en zei: die mag jij straks voor de eerste keer echt gaan gebruiken. Maar nu eerst moet jij mij van mijn kleding ontdoen. Ik begon haar langzaam uit te kleden, eerst haar shirt en daarna haar bh. Ik wilde aan haar rok beginnen maar ze stopte me en zei: zou je mijn tweeling niet eerst eens kussen. Ik keek naar haar tietjes en kuste haar tepeltjes. Ze drukte me tegen haar tietjes aan en zei zacht. Neem mijn tepeltjes in je mond en zuig erop. Ik deed wat ze vroeg en ze kreunde zacht. Ze zei: hier heb ik al lang op gewacht, eindelijk een jonge vent met een goed formaat die alles nog moet leren.

Na een paar minuten gezogen te hebben zei ze: nu mag je mijn rok uitdoen. Ik maakte haar rok los en liet die op de grond vallen. Ze zei: haak je duimen aan de zijkant in mijn slipje en trek dat slipje langzaam naar beneden. Ik wil dat je ziet hoe opgewonden ik inmiddels ben. Er zat een grote natte plek in haar slipje. Ze zei: dat komt door jou. Ze nam mijn hand vast en liet die tussen haar kale schaamlippen gaan en zei: proef me. Ik likte mijn vingers af en zei: heerlijk. Ze zei: mijn eerste les voor jou vandaag is hoe je moet kussen. Ze zei: er zijn verschillende soorten kussen. Een waarbij je elkaar begroet, drie kusjes op de wangen. Een waarbij je elkaar op de lippen kust, bijvoorbeeld om welterusten te zeggen en dan is er nog de derde. Deze is voor mensen die van elkaar houden. Die kussen met hun mond een klein stukje open. Ze keek me aan en zei: en die ga jij vanavond leren. Kus mij eens op mijn lippen, maar laat je mond een klein stukje open.

Ik deed het en Rachel hield mijn hoofd in plaats met haar handen en drukte zacht een stukje van haar tong mijn mond in. Ze liet me los en ik vroeg: wat was dat. Ze zei: dat is wat jij vanavond moet leren. Als ik mijn tong bij je naar binnen duw, ga jij met jouw tong spelen met die van mij. Begrijp je wat ik bedoel? Ik zei: ik denk het wel. Rachel kuste me opnieuw en drukte haar tong nu dieper in mijn mond en ik begon, in het begin stuntelig, met haar te tongen. Na een paar minuten had ik echter door wat er gevraagd werd en drukte ik mijn tong ook bij haar naar binnen. We stonden zo 10 minuten te zoenen en ze zei: je bent een natuurtalent. Ze kuste me weer, maar ging deze keer met haar hand naar mijn piemel en begon er zacht mee te spelen. Nadat ook deze zoen verbroken werd zei ze: ik heb een energiedrankje voor je klaarstaan in de keuken.

Ik liep de keuken in en dronk het glas in een keer leeg. Ze keek me aan en zei: en dan nu voor het echte werk. Een vrouw heeft meerdere gaatjes die een man gebruiken kan. Zo is er de mond, het kutje en het kontje. Dat laatste klinkt misschien vies, maar met wat voorbereiding is het net zo lekker als de andere twee. Maar laten we ons nu eerst eens concentreren op jouw piemel. Ze zei: wat valt je op aan mij? Ik zei: dat je geen haren hebt daar beneden. Rachel zei: je bedoelt op mijn kut? Ja dat bedoel ik. Ze zei: dat komt omdat ik me daar elke paar dagen scheer zodat het mooi glad is daar beneden. Ik ga dat zo meteen ook bij jou doen, want ik hou niet van haren in mijn mond. Ze zei: en als ik jouw piemel in mijn mond neem wil ik geen haren erbij hebben. Dus ga jij nu even bij mij op het bed liggen met een handdoek onder je kont en ga ik je eerst helemaal glad maken.

Ze nam me bij de hand naar haar slaapkamer en ik moest op een badlaken op haar bed gaan liggen. Met een schaar knipte ze het grootste deel van mijn schaamhaar weg en kwam toen met een spuitbus scheerschuim en een mesje terug uit de badkamer. Ze spoot mijn hele schaamstreek vol met scheerschuim en begon het langzaam weg te scheren. Het duurde bijna twintig minuten, maar toen was ik ook zo kaal als een biljartbal. Ze zei: dat ga ik van nu af aan wekelijks bij je doen. Ze pakte haar telefoon weer en maakte weer een paar fotos. Ze zei: en dan ga ik je nu laten voelen hoe het is om in de mond van een vrouw klaar te komen. Ze likte een paar keer over mijn piemel die harder leek dan hij ooit geweest was en nam hem daarna in haar mond. Ze speelde met haar tong met mijn eikel en ik zei: niet te snel, ik voel dat ik zo ga klaarkomen. Ze keek me aan en zei: doe maar jongen, er zit nog genoeg fut in je.

Inderdaad een kleine minuut later spoot ik mijn zaad in haar mond. Ze liet het me zien en slikte het daarna door. Ze ging nu op me liggen en begon me weer te kussen en ik proefde een vreemde smaak. Ze had nog wat van mijn zaad in haar mond en gaf het aan mij. Ze keek me aan en zag dat ik het doorslikte. Ze zei: goed zo jongen, je moet alles drinken wat ik je geven ga. Ze rolde van me af en zei: weet je nog dat ik je dat knopje heb laten zien? Ik zei: ja daarboven tussen je lipjes. Ze zei: precies. Ik wil dat jij daar met je tong mee gaat spelen ik ging tussen haar benen liggen en begon eraan te likken. Ze kreunde opperbest en zei na een tijdje: neem het nu tussen je lippen en zuig erop en speel ermee met je tong. Ik deed dat en vijf minuten later gilde Rachel: OOOOOHHHHH JAAAAHHHH GOED ZO JONGE STUD VAN ME, MAAK MAMA MAAR EENS ECHT BLIJ OOOOOHHHHHHH. Ze bokte met haar heupen tegen mijn gezicht en ik voelde haar sappen uit haar kut druipen. Toen ze weer bij haar positieven was zei ze: ga op je rug liggen dan mag je voor de eerste keer met je pik in een echte kut komen.

Ik ging liggen en ze klom over me en liet zich over mijn pik zakken. Ze zei: nu weet je meteen hoe dat voelt als ik je toestemming geef om Ingrid te neuken. Ze begon rustig op mijn piemel te wippen maar voerde al vrij snel haar tempo op. We waren bijna twintig minuten bezig en ik hoorde haar twee keer gillen: ik kom ik kom. Ik zei tegen Rachel: ik voel dat het bij mij gaat komen. Ze zei: toe maar jongen, spuit je zaadjes maar lekker diep in mijn kut. En dat deed ik. Totaal uitgeput liet ze zich op mij vallen en bleef een kwartier op mij liggen om met me te kussen. Ze zei naderhand: dit was het amazone standje. Nu ga ik je een ander standje leren. Ze pakte een paar kussens en ging er met haar kont op liggen en zei: je pik is nog steeds hard, kom nu op me liggen en steek je pik weer in me en deze keer mag jij het stootwerk doen. Ik stak mijn piemel weer in haar en begon moeizaam te stoten, ik wist niet precies hoe. Rachel leerde me dat binnen een paar minuten en ik begon nu hard in haar te stoten. Ze zei: pak mijn tepels en trek er zacht aan. Ook dat deed ik en Rachel kwam nog twee keer klaar voor ik mijn tweede lading zaad diep in haar kutje spoot. Ze trok me over haar en zei: nu mag je rusten.

Trek je pik maar uit me dan mag je aan mijn tietjes zuigen, dat vind ik lekker. Ik deed wat ze me vroeg en bleef er lekker aan zuigen terwijl ze mijn haren streelde. Ze zei: je maakt mama blij. Na een klein kwartier zei ze: zo, nu leer ik je nog een ding voor vanavond en dat is standje 69. Jij gaat mijn kutje likken terwijl ik je pik in mijn mond steek en je daar nog een keer in laat klaarkomen. Ook dit ging nog bijna twintig minuten door voor ik mijn laatste zaad weer in haar mond spoot. Deze keer hield ze alles in haar mond en wenkte ze me. Ze ging op haar knieen zitten en gebood mij hetzelfde te doen. Ze begon mij te kussen en lepelde met haar tong al het zaad in mijn mond wat ik daarna doorslikte. Ze zei: je punten gaan al omhoog. Zaterdag ga jij enkele van deze dingen oefenen met Ingrid. Ik keek haar aan en zei: dat kan niet, ze is ongesteld. Rachel zei: dan kan ze oefenen hoe ze jou oraal moet bevredigen. En de rest mag ze toekijken hoe jij het bij mij doet., zo en nu eerst even douchen, dan geef ik je je opdrachten en ga jij naar huis. Ik hoop dat je alle nieuwe Engelse termen onthouden hebt.

Ik knikte ja en ze zei: zaterdag overhoor ik je. Na het douchen en mezelf aangekleed te hebben werd ik naar de deur gebracht, gaf Rachel me nog een lange tongzoen, opende de deur en tikte ze me zacht op mijn kont en zei ze: tot morgen stud. Ik fietste op mijn gemak langs de flat van Ingrid en belde aan. Ingrid kwam naar beneden naar de deur en ik gaf haar de paracetamol en zei: tot morgenvroeg, ga nu maar lekker slapen. Ingrid ging direct naar bed en ik fietste naar huis waar moeder zat te wachten om te vragen hoe het geweest was. Ik zei: best moeilijk, al die werkwoord vervoegingen en dan ook nog dit huiswerk wat ik zaterdag moet inleveren. Ze zei: ga maar snel naar bed dan. Ik deed dit en zag dat mijn piemel nog steeds hard was. Rachel was intussen aan de telefoon met de moeder van Ingrid, Carol. Ze waren aan het bespreken hoe het gegaan was en Rachel zei: een topvent. Tegen de tijd dat hij klaar is voor Ingrid laat ik het je weten, maar hier, dan deel ik even een foto met je, maar moet je die wel direct daarna verwijderen. Ik wil niet dat Ingrid weet wat we van plan zijn.

Carol bekeek de foto en zei: mijn god en hoe vaak ben jij klaargekomen? Ze zei: meer dan ik vingers op mijn rechterhand heb. Ze vroeg aan Carol: je bent het eens dat ik hem voor we hem aan Ingrid geven we hem jou ook eens een flinke beurt laat geven? Heck yes zei Carol. Zaterdag komen Ingrid en Jaap samen en dan ga ik Ingrid leren hoe ze hem moet pijpen. Voorlopig nog geen seks, alleen elkaar leren te bevredigen. Maar ik denk zei Rachel dat jij je dochter naar de dokter moet brengen en haar aan de pil moet laten gaan, want je weet niet wat er gebeuren kan. Carol zei: ik wil haar sowieso aan de pil hebben in verband met haar menstruatiekrampen. Dat hielp mij vroeger ook veel. Goed idee om het onder die noemer te doen, ik zal haar morgen dat advies geven zodat ze dit aan jou kan vertellen. Prima idee zei Carol, ik spreek je zaterdagmiddag ok? Tot dan en ze verbrak de verbinding.

Ik bekeek de opdracht die Rachel me had gegeven en wist ik niet goed hoe dit op te lossen. Ik besloot dit de volgende morgen aan de Engelse lerares te vragen. Ik ging op tijd slapen. De volgende morgen, na het ontbijt pakte ik mijn fiets en stond Ingrid reeds op me te wachten. Ik kuste haar op de lippen en vroeg hoe het ging. Ze zei: ik heb nog steeds krampen, maar de pillen helpen. Maar vandaag gedurende de eerste pauze ben ik niet aanwezig. Ik moet met mijn moeder mee naar de dokter. Ze wil mijn menstruatieklachten met hem bespreken. Ik zei: maar je bent met de lunch toch weer terug? Natuurlijk zei ze, ik heb je magische handen dan weer nodig. Ik zei: we moeten na het eerste uur even met de lerares Engels praten over de opdrachten die we krijgen. We fietsten hand in hand naar school en na het eerste uur sprak ik de lerares aan. Ze zei: heb jij je opdracht al gedaan? Ik zei: ik heb wat moeite met de vragen. De lerares zei: heb je thuis een pc? Ik zei: ja maar Ingrid zei nee. De lerares zei: dan moeten jullie de opdrachten maar samendoen bij Jaap thuis. Ik bel zijn moeder wel even straks.

Ze zei: ik zal jullie twee tips geven. De eerste is Google vertaal. Die kan moeilijke woorden vertalen van Engels naar Nederlands en andersom en kan jullie laten horen hoe je dingen moet uitspreken. De tweede tool zit in Word. Daar kan je de spelling en grammatica laten testen in wat je intypt. Je kan de taalinstelling wijzigen en de spelling en grammatica controle ook naar Engels zetten. Hier heb je een flyer waarop ik dit heb uitgelegd. De testen die jullie krijgen zijn van Mavo 2e en 3e jaar en van havo/vwo tweede jaar. Naar gelang jullie beter doen worden de testen moeilijker. Nu haast jezelf naar de volgende klas. We vertrokken en Ingrid zei: ik moet eerst naar de dokter. Ik zei: ok tot straks en gaf haar een kus in de gang. De lerares Engels belde mijn moeder en legde de situatie uit en mijn moeder zei: natuurlijk mogen ze hun huiswerk samendoen. De pc staat in de woonkamer en ik kan dus alles in de gaten houden. De lerares zei: ik ben blij dat jij er zo over denkt. Veel ouders geven hun kinderen een pc om van ze af te zijn. Niet bij ons zei moeder. Hij krijgt als hij zijn huiswerk af heeft een uur pc tijd, daarna gaat deze uit. Nu het ook huiswerk bevat moet ik dit herzien, maar ik kijk hoe de voortgang is en van daaruit krijgen ze hun pc tijd. De lerares zei: hun opdrachten worden steeds moeilijker, dus hou daar ook rekening mee. Moeder zei: ik doe alles in overleg met u. fijn zei de lerares, fijn dat u zoveel interesse toont in de studie van uw zoon. Ik neem contact met u op over de voortgang.

Mijn volgende drie lesuren waren een afleiding op het niet zien van Ingrid. Ik miste haar en toen de lunchpauze kwam en ik haar zag rende ze naar me toe en sprong me om mijn nek en kuste ze me op mijn lippen. We hadden de volgende uren en toen de tweede pauze kwam vroeg ik wat de dokter had gezegd. Ze zei: hij heeft mij de pil voorgeschreven. Hij zei: dat helpt bij het reguleren van de menstruatie en verminderd de pijn. Ze keek mij aan met een vreemde glimlach en zei zacht: en we hoeven ons straks niet druk te maken over zwangerschap. We kunnen straks seks met elkaar hebben zonder condoom. Ik keek haar aan en zei: maar Rachel heeft gezegd dat we daar voorlopig nog niet aan hoeven te denken. We moeten nog te veel leren. Ingrid zei: maar later, als Rachel het goed vindt, zijn we beschermd. Dat vind ik heel belangrijk. Ik moet er niet aan denken om zo jong zwanger te worden. Ik zei: je hebt gelijk. Nog een uur en dan hebben we gym, dat is mijn favoriete les aan het worden.

Na de volgende les liepen we naar de gymzaal en ging Ingrid naar Rachel toe en zei: juf, ik kan vandaag niet douchen, ik ben ongesteld. Rachel zei: ik weet het, je moeder heeft me gebeld en heeft ook verteld dat je bij de dokter bent geweest en je nu aan de pil bent. Dat heeft mij ook enorm geholpen. Ze zei: ga je maar snel omkleden, de les begint zo. De gymzaal was omgetoverd voor het spel apenkooien. Het is een soort van tikkertje maar dan met hindernissen. Een leuk spel waar iedereen van hield. De gymzaal was al een paar uur zo ingedeeld en nu was het aan Ingrid en mij om naderhand alles op te ruimen. Dit nam meer tijd in beslag mede omdat Ingrid veel last had van haar ongesteldheid en dus hielp Rachel mee met het opruimen. Op een bepaald punt zag ze Ingrid bijna dubbelslaan van de pijn en liet ze haar op een van de kasten liggen en zei: blijf maar liggen, wij maken dit wel af.

Toen we alles opgeruimd hadden kwam Rachel aangelopen met een handdoek en zei ze: even je kontje omhoog zodat ik deze onder je kan leggen. Ingrid deed dat en Rachel schoof de handdoek onder haar. Ze zei: zo, nu gaan we dit eens even uitpakken en bekijken. Ze sloot het apparatenhok van binnenuit en zei: vooruit, uit dat broekje en je slipje. Ingrid zei vol schaamte: maar ik ben ongesteld en dat hoeft Jaap niet te zien. Rachel zei: integendeel, ik wil juist dat hij dit ziet zodat hij je vrouwelijkheid meer respecteert en je niet met een korrel zout neemt. Ze zei: als hij van je houdt, dan houdt hij van alles wat van jou is, zelfs je menstruatie. Rachel trok het broekje van Ingrid naar beneden en deed het uit. Hierna volgde haar slipje waarin het bebloede maandverband zat. Rachel trok me mee naar de bok waarop Ingrid lag en zei: ik wil dat je dit ziet en dat je dit goed onthoudt zodat je weet wat vrouwen allemaal moeten doorstaan.

Ik liep naar het hoofd van Ingrid en kuste haar en zei: ik heb medelijden met je. Rachel zei: medelijden alleen is niet genoeg. Ingrid zei: maar hij heeft me de laatste twee dagen al flink geholpen. Rachel zei: ok, dan laat maar eens zien hoe je dat gedaan hebt. Ik hielp Ingrid in een zittende positie en ging achter haar zitten en begon op haar buik te drukken en deze te masseren. Rachel keek me verbaasd aan en zei: jij bent de eerste man die zijn vriendin werkelijk helpt. Ik ben trots op je. Ze kwam naar me toe en kuste me op de wang en zei: ik zie een hele leuke relatie ontstaan hier, maar er moet nog hard aan gewerkt worden voor ik jullie toestemming geef om seks met elkaar te hebben. Jullie mogen elkaar bevredigen, morgen bij mij thuis, maar verdergaan we voorlopig nog niet. Ik vertelde Rachel wat onze lerares Engels had gezegd over de extra opgaven en hoe we die moesten aanvliegen en dat Ingrid geen beschikking had over een pc. Ik vroeg: zou jij ons de opgaven voor ons beide op Dinsdag met Ingrid mee kunnen geven, dan kunnen we die de rest van de week samen bij mij thuis doen.

Rachel vond dat een uitstekend idee. Ze zei: dan leveren jullie die Zaterdag bij mij in, ik kijk ze na op Zondag en geef ze Maandagmorgen aan jullie lerares zodat die ze van commentaar kan voorzien. Op Dinsdag krijgt Ingrid dan de nieuwe opdrachten. Ik keek Ingrid aan en vroeg: hoe gaat het nu? Rachel zei: en ook dat zijn pluspunten voor jou Jaap. Je laat zien dat je jezelf zorgen maakt over Ingrid. Ingrid zei op haar beurt: een stuk beter, ik neem zo meteen nog een paracetamol in en dan gaat het wel weer. Ze zei: de dokter zei dat vanaf volgende maand, nu ik aan de pil ben het een stuk beter zal gaan. Rachel zei: die ervaring heb ik ook gehad, maar naar gelang je ouder wordt, wordt de pijn ook minder. Ze zei: maar nu jullie zo mooi dicht tegen elkaar zitten wil ik toch nog even iets testen. Jaap, lik haar oorlel eens, neem die in je mond en bijt er heel zacht op.

Ik deed dit en hoorde Ingrid kreunen. Rachel vroeg aan Ingrid: wat voelde je nu? Ingrid zei: het kriebelde daar beneden. Waar beneden vroeg Rachel. Ingrid zei: je weet wel waar, in mijn kutje. Was het een fijn gevoel vroeg Rachel. Ingrid antwoordde het was een vreemd gevoel, maar best wel lekker. Rachel zei: morgen gaan jullie allebei nog veel meer vreemde gevoelens krijgen. Kleed je nu maar aan, dan gaan Jaap en ik even douchen. Als je wil mag je komen kijken. Ingrid knikte en trok haar kleren weer aan. Rachel nam mij mee de douche in en ging voor me op haar knieen zitten. Ze pakte mijn pik vast terwijl Ingrid toekeek en begon me te pijpen tot ik klaarkwam in de mond van Rachel. Rachel liet het zaad aan Ingrid zien en slikte het daarna door. Ze zei: jij gaat dit morgen leren doen. En zodra je niet meer ongesteld bent gaat hij jou leren doen. En jullie gaan dit elke zaterdag in mijn bijzijn doen. Ze stapte uit de douche en zei: schiet maar op en ga naar huis, dan kunnen jullie vanavond nog samen de eerste opdrachten doen zodat jullie die morgen in kunnen leveren.

Terwijl wij op de fiets naar huis reden belde Rachel Carol op en zei ze: morgen ga ik je dochter leren hoe ze moet pijpen. Ik ga hier fotos van maken die ik je toe zal sturen, maar je moet ze naderhand wel wissen. Carol zei: ik heb me heerlijk klaargemaakt met mijn vibrator terwijl ik naar de naaktfoto van Jaap lag te kijken. Je bent een geile snol zei Rachel. Carol antwoordde: ik moest die noodgreep doen, want jouw tong was niet beschikbaar. Toen ik thuiskwam vroeg ik mijn moeder of we die avond op de pc onze opdrachten mochten doen. Mijn moeder zei: ik bel de moeder van Ingrid wel even dat ik dat ok vind. Ze zei na het telefoongesprek: jij zal haar wel moeten halen en brengen. De moeder van Ingrid heeft een vergadering met jullie klassenleraar. Ze is dus niet thuis als jij haar komt halen. Na het eten stapte ik op mijn fiets en haalde ik Ingrid op. Ze vroeg of ze op de pakkendrager mocht zitten want het zadel zat niet fijn met het maandverband. Ik zei: jij mag zelfs op de stang komen zitten als jij dat wil. Ze zei: dat zou je wel willen dat ik op je stang kwam zitten, of niet dan viespeuk. Ik keek haar lachend aan en zei: daar had ik nog niet eens over nagedacht. Leugenaar zei ze en gaf me een zachte stomp op mijn arm en direct daarna een kusje op mijn lippen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7174 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn derde jaar op de havo deel 2”

Plaats een reactie