BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mooie zomeravond

Hallo allemaal. Ik ga jullie vertellen wat mij onlangs is overkomen. Ik kan er nog steeds niet bij dat ik het allemaal heb laten gebeuren, maar het was zo ontiegelijk geil, dat ik hem gewoon zijn gang heb laten gaan.
Ik ben Lisa een doodgewoon meisje van net 17 jaar. Kort donkerblond haar,1.68 lang, gewoon postuur, gemiddelde borsten. Kortom niets bijzonders dus.
Ik was net geslaagd voor mijn VMBO en had zomervakantie. Om wat geld te verdienen, werkte ik op zaterdag in een supermarkt en nu in de vakantie de hele week.

Mijn moeder, een alleenstaande vrouw van 38 jaar was met een vriendin op vakantie en ik wilde niet mee. Na veel vijven en zessen mocht ik alleen thuis blijven. Ik was behoorlijk zelfstandig en mijn moeder vertrouwde mij. Bovendien zouden mijn opa en oma een oogje in het zeil houden. Ze had me alleen gevraagd of ik dan op Boris de hond wilde passen. Dat scheelde weer behoorlijk wat kosten, die ze anders voor een asiel kwijt zou zijn. Ik vond dat geen probleem en zodoende had ik ’s avonds wat om handen.
Nu moet je weten dat het niet zomaar een hond was. Het was een grote Deense Dog. Een reu en een schat van een beest en erg aanhankelijk. Vooral naar mijn moeder toe. Ik had haar wel eens gevraagd waarom ze in hemelsnaam zo’n bakbeest had aangeschaft, want hij vrat je zowat helemaal arm.
Ze legde me uit dat ze zich gewoon wat veiliger voelde met zo’n groot beest in huis, aangezien we toch maar twee vrouwen alleen in huis waren en een grote hond nu eenmaal meer zou afschrikken dan zo’n klein ‘kuttelikkertje ‘ zoals ze die altijd omschreef.
Nou ja. Boris was inmiddels een gewaardeerd lid van ons gezin en erg lief. Volgens mij zou hij de deur nog open maken voor eventuele kwaadwillenden, maar dat weet niet iedereen.

Gisteren waren mijn moeder en haar vriendin (ook alleenstaand trouwens) vertrokken naar Zuid Frankrijk, waar ze 3 weken op een camping zouden verblijven. Ik nog wat geïnformeerd over de camping, maar daar was ik niet zoveel wijzer van geworden. Ik vermoed eigenlijk dat het zo’n nudisten camping is. Ik snap niet dat ze daar zo geheimzinnig over doen. Ik begrijp het wel dat ze zich eens lekker willen laten gaan. Ze zien er allebei nog goed uit en zullen geen probleem hebben om een man aan de haak te slaan om mee te sexen. Ze heeft zich al genoeg ontzegd om ervoor te zorgen dat het mij aan niets ontbreekt. Ik vermoed ook dat ze wel eens met elkaar klooien. Iets wat ik super geil zou vinden.
Zelf heb ik ook wel eens wat met een vriendinnetje geëxperimenteerd en dat is me niet slecht bevallen. Momenteel zit ik al weer een tijdje zonder vriendje en ben wel weer eens toe aan een lekkere vrijpartij. Slechts een keer heb ik echt geneukt en dat was op een teleurstelling uitgelopen. Hij had maar een klein pikkie en kwam al na een minuutje klaar en liet mij onbevredigd achter. Hierna heb ik het contact met hem verbroken en was ik aangewezen op mezelf en mijn fantasie. Iets wat me trouwens niet slecht af ging, maar ik was wel eens aan een echte vent toe, die me eens goed zou kunnen bevredigen. Nu mijn moeder met vakantie was, had ik daar alle gelegenheid toe. Ik wist alleen nog niet hoe.

Affijn. Ik had Boris vanmorgen uitgelaten en te eten gegeven, waarna ik aan het werk was gegaan. Aan het eind van de middag kwam ik thuis en liet hem snel even uit zodat hij zijn behoefte kon doen. Later op de avond zou ik wel een grote ronde met hem maken. Intussen had ik een maaltijd in de oven gezet. Weer thuis at ik die op en kleedde mij om. Het was een zwoele warme avond en ik deed een kort zomerjurkje aan. Toen ging ik met Boris op weg. Vlakbij ons huis is een bos met mooie wandelroutes en ik was van plan om de lange route van ongeveer 6 kilometer te lopen. Zo kon Boris zijn energie tenminste een beetje kwijt. Ik moet hem echter wel de hele tijd aangelijnd houden, want anders kan je problemen krijgen met een boswachter. Het is namelijk niet toegestaan om je hond los te laten lopen ook al gaat hij niet achter de konijnen aan.

Nadat we ongeveer 4 kilometer hadden gelopen, kwamen we bij een open plek die vrij beschut ligt en waar weinig wandelaars komen. Ik ging op een bankje zitten en deed Boris zijn riem af. Hier durfde ik hem wel even los te laten lopen. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om als een dolle heen en weer te rennen. Hij bleef gelukkig op het veldje en ik vond het zo wel prima. Ik genoot van de avondzon en van de rust.
Toen zag ik ineens dat Boris een speelmaatje had gevonden. Een Golden Retriever. Ik had geen idee waar die opeens vandaan was gekomen en zo te zien was er geen baasje te bekennen. Mogelijk was het beest er vandoor gegaan zonder dat de eigenaar ervan op de hoogte was. De dieren konden het prima met elkaar vinden. Ze renden achter elkaar aan en daagden elkaar uit. Op een gegeven moment zag ik dat Boris nogal veel aandacht voor de achterkant van de andere hond, zo te zien een teefje, begon te krijgen. Boris snuffelde daar en hij begon dominanter in zijn gedrag te worden en het teefje reageerde onderdanig.

Ik zag onder de buik van Boris een rood puntje verschijnen. Ik besefte dat hij geil begon te worden en dat het teefje wellicht loops was. Boris probeerde steeds op die andere hond te klimmen, maar gleed er steeds van af, omdat het teefje telkens weg draaide op het moment dat hij met zijn rode punt in de buurt van het kutje van de teef kwam. Kennelijk hoorde dat bij het spel en wilde het teefje hem alleen maar meer opwinden. Ik zag dat Boris steeds dwingender werd naar het teefje toe en dat hij probeerde haar te dekken.
Ik vond het wel een geil idee dat Boris haar wilde neuken en ik voelde een kriebel in mijn buik. Ik voelde hoe ik nat in mijn kruis werd. Ik werd er ook geil van en bekeek het tafereel voor me met stijgende belangstelling. Ik keek om me heen. Niemand in velden of wegen te bekennen. Ik deed mijn rokje een beetje omhoog en stak een hand in mijn broekje. Ik voelde dat mijn kutje drijfnat was. Mijn kale lipjes glibberden van geilheid. Terwijl ik naar de geile honden keek, ging ik met mijn vingers door mijn gleuf en begon me te vingeren. Ik lette alleen nog maar op het geile tafereel voor me en steeds minder op mijn omgeving. Ik keek nog een keer om me heen en waande me onbespied. Ik trok mijn slipje uit en trok mijn benen op tot ik mijn voeten op de bank kon zetten. Ik spreidde mijn benen en vingerde er lustig op los.

Toen zag ik Boris het teefje weer bespringen en hij trok haar met zijn voorpoten naar zich toe. Hij stootte naar voren en aan het gejank van het teefje te horen, stootte hij raak. Meteen begon hij als een razende het teefje van achteren te neuken. Ik had nog nooit zoiets geils gezien en ik vingerde wild mijn kutje. Totaal gefixeerd op het neuken van de honden stootte ik met twee van mijn vingers in mijn kletsnatte kut.
Boris dekte het teefje terwijl zijn tong uit zijn bek hing. Kennelijk vond het teefje het ook wel lekker, want ze stond er dromerig met open bek en lekkende tong bij.

Ik had het niet meer. Ik bleef me vingeren en ondertussen ging ik met mijn andere hand over mijn borsten.
“Dus daar wordt jij wel geil van “, hoorde ze ineens een mannenstem achter zich. Volkomen verstijfd bleef ze even zo zitten. Haar benen wijd, haar voeten op de bank, haar vingers in haar kutje en een hand op haar borsten. Voorzichtig keek ze achter zich en zag een man staan. Het eerste wat ze van hem zag was een grote dunne lange pik. Hij had hem uit zijn broek en zijn hand bewoog zich langzaam met lange halen erover heen en weer. Aangezien ze nogal geschrokken was, had ze niet de gevatheid om tegen hem te zeggen dat ze kennelijk niet de enige was die geil was geworden. Ze besloot om stil te blijven zitten en keek gebiologeerd naar die piemel. Zo’n mooie lange pik had ze nog nooit gezien. Haar vriendjes had stuk voor stuk een kleinere gehad. Ze bekeek de man nu van top tot teen en zag dat hij niet onknap was en redelijk slank. Ze schatte hem rond de veertig jaar.
Ze is even besluiteloos totdat de man zegt: “Ga maar lekker door. Ik wordt er ook geil van en nog meer door jou.”

Ik kijk weer voor me en zie dat Boris nu schokkend over het teefje staat. Hij trilt en maakt licht pulserende bewegingen tegen het achterlijf van het teefje. Ik ben nog steeds opgewonden en trek me niets van de man aan. Ik zat net bijna tegen een orgasme aan en wilde graag nog even klaar komen. Ik vinger mijn kutje weer en merk dat de man rechts naast me op het bankje is komen zitten. Ik kijk opzij en zie zijn lekkere pik rechtop staan, terwijl de man langzaam zijn rechterhand op en neer beweegt. In stilte gaan we allebei onze gang en kijken naar de twee parende honden. Boris zijn achterlichaam schokt nog wat na en ik vermoed dat hij klaar komt in het teefje. Die staat er wat ‘glazig’ met de tong uit de bek bij. Ik vinger nog steeds mijn kutje en hij trekt aan zijn pik en we zwijgen. Totdat hij zegt: “Is die Deense Dog van jou?”
“Hij is van mijn moeder, maar die is nu met vakantie. Dus ik pas nu op hem.”
“Die andere hond is van mij. Ze is loops en is me ontsnapt. Dus jouw hond neukt de mijne. Ik vind dat daar wel iets van jou tegenover mag staan. Pak mijn pik maar eens beet en trek me af.”

Ik wist niet wat ik hoorde en twijfelde, maar ik was inmiddels zo geil geworden, dat ik mijn rechterhand van mijn kutje haalde en naar zijn mooie rechte dunne pik bewoog. Ik legde mijn hand erop. Wat voelde dat lekker warm en hard aan! Ik begon hem af te trekken. Ook met lange langzame halen, net als hijzelf deed. Ik zag dat hij met zijn linkerhand tussen mijn benen reikte en op mijn rechter been legde. Ik voelde hoe hij zijn hand naar boven bewoog en tenslotte bij mijn kutje uit kwam. Hij ging met zijn vingers over en door mijn gleuf en begon me te vingeren.
“Je bent kletsnat. Ben je er zo geil van geworden?”
“Dat kan je wel zeggen “, zei ik. “Dit zag ik zomaar voor mijn ogen gebeuren. Ik kon er niets aan doen. Het ging vanzelf. ”
“Heb je al eens geneukt? Hoe oud ben je eigenlijk?,” vroeg hij.
“Ik ben pas 17 geworden. Ik heb pas 1 keer geneukt met een vriendje, maar zijn pikkie was lang niet zo groot als die van jou.. en hoe oud ben jij?
” Ik ben 42 jaar. Ik heet Tom trouwens. En jij?”
“Ik heet Lisa.”
“Nou Lisa. Ik vind jou een mooi meisje. En nog lekker geil ook. Daar hou ik wel van.”

Ondertussen keken we nog steeds naar de honden. Boris probeerde van de rug van het teefje te komen, maar dat lukte kennelijk niet zo goed.
“Hij zit vast met zijn knot”, zei Tom. “Dat gebeurt wel vaker. Dat is om te voorkomen dat een teefje meteen door een andere reu wordt besprongen en bevrucht. Zo is hij er zeker van dat ze zwanger wordt van zijn zaad. Dit kan wel een kwartier of langer duren.
Intussen trok ik nog steeds aan zijn pik en ging hij nog steeds niet zijn vinger in en uit mijn kutje, die inmiddels dreef van het sap.
Ik zag dat Tom omzichtig om zich heen keek en toen ging staan. Hij trok me overeind en liet het gedwee toe, net zoals het teefje bij Boris had gedaan.
“Kom hier achter het bankje staan en zet je handen op de rugleuning. ”
Ik deed wat hij zei.
“Buig eens wat naar voren met je kont naar achteren en zet je voeten wat uit elkaar. ”
Ik besefte dat hij me wilde neuken en kon geen weerstand bieden. Ik liet het gebeuren en keek voor me naar de aan elkaar vast zittende honden.
Ik voelde hoe hij tegen me aan kwam staan en dat hij zijn pik tegen mijn gleufje zette. Hij bewoog hem van onder naar boven door mijn soppende spleet. Toen duwde hij zijn pik centimeter voor centimeter bij me naar binnen. Ik voelde mijn schaamlippen oprekken en zijn pik steeds verder naar binnen glijden.

“Aaahhh! Wat een lekker nat en strak kutje heb jij zeg. Daar kan ik wel uren van genieten. ”
Het was een heerlijk gevoel om zo volkomen opgevuld te worden. Voller dan ik ooit was geweest. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n grote lul in mij zou kunnen hebben. Ik was daar altijd een beetje bang voor geweest, maar het voelde geweldig. Ik begon mijn kontje wat naar achteren te duwen om maar zoveel mogelijk van die lekkere pik in me te nemen. Ik voelde hem tegen en vervolgens in mijn baarmoeder schuiven en toen zat zijn buik tegen mijn kont. Hij zat er helemaal in!
“Neuk me met die geile pik “, zei ik. “Neuk me. ”
“Ja. Ik ga je neuken en je kutje vol spuiten. ”
Hij begon zijn pik in en uit te bewegen. Eerst langzaam en daarna steeds harder. Ik voelde hem in mijn kutje heen en weer schuiven.
Terwijl we zo bezig waren, zagen we hoe Boris van het teefje af ging en zich om wilde draaien. Hij zat nog steeds vast waardoor ze nu kont aan kont kwamen te staan.
“Geil gezicht he?, zei Tom.
“Ja. Ik heb nog nooit zoiets gezien. ”

Ondertussen werd ik ook nog hard geneukt. Ik ging met mijn hand naar mijn klitje en begon deze te stimuleren. Ik voelde langzaam een orgasme op komen terwijl Tom vanachter tegen mijn billen ketste. Dan weer kwam zijn pik bijna helemaal naar buiten en dan weer stootte hij hem volledig naar binnen. Nog nooit was ik zo diep geneukt.
Ik begon op mijn benen te trillen en had er geen controle meer over. Ik stond te shaken en kwam klaar! Intussen bleef Tom zijn pik maar in en uit me rammen. Hij neukte me zo hard hij maar kon, dwars door mijn orgasme heen.
Dan voel ik hem ongecontroleerder in me stoten. Hij stoot zijn pik diep in me en ik hoor hem roepen: “Jaaahhh! Ik kom!” Ik voel hoe zijn sperma mijn baarmoeder in schiet. Het is maar goed dat ik aan de pil ben, anders was ik nu zwanger geweest van hem. Hij bleef maar klaar komen en zijn zaad vulde me compleet op. Zoveel dat het langs zijn pik uit mijn kutje langs mijn benen naar beneden liep.
Ik voelde me geiler dan ooit tevoren. “Jezus. Dat was lekker zeg. Wat heb jij een lekker kutje.” Uitgeput viel hij voorover tegen mij aan en bleef op mijn rug liggen uithijgen.
“Zit jij nu ook in mij vast?”, zei ik.
“Nee. Dan had ik mijn ballen erbij in moeten proppen. Dat werkt alleen zo bij honden. ”

Terwijl we zo lagen uit te hijgen, zagen we Boris opeens los kwam van het teefje. Wat ik zag was niet normaal: Een enorme dikke rode puntige pik met aan de onderkant een verdikking minstens groot als een tennisbal.
Ook Tom was kennelijk onder de indruk, want ik hoorde hem roepen : “Godsklere! Wat een kanon. Hij is nog een stuk groter dan die van mij. Dat dat allemaal in Tanja heeft gezeten!”
“Tanja?”, zei ik.
“Ja. Zo heet mijn hond.”
“Hoe het jouw hond?”, vroeg hij. “Boris”, zei ik. “Dat is wel een toepasselijke naam voor zo’n groot beest”, zei hij.
Hij ging wat naar achteren en met een slurpend geluid trok hij zijn lul uit mijn kutje. Meteen kwam er een golf sperma achteraan en liep langs mijn benen op de grond. Ik pakte mijn slipje en haalde die door mijn gleuf en langs mijn benen. Ik probeerde me zo goed en zo kwaad als het ging wat te fatsoeneren. Het was bij lange na niet genoeg, maar ik moest het er maar mee doen.
Tom borg zijn pik ook weer in zijn broek. Hij riep zijn hond en toen die kwam, lijnde hij haar aan en zei: “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo lekker geneukt heb. Dat wil ik nog wel eens. Zie ik je morgen weer hier rond dezelfde tijd?”

Ik wist niet wat ik hiermee aan moest en wist nog niet wat ik zou doen. Ik moest alles eerst maar eens tot me door laten dringen.
Ik zei: “Ik vond het ook lekker. Maar ook vreemd. Ik weet het nog niet hoor. Ik zie wel. ”
“Nou kijk maar. Ik ben morgen weer hier en als ik je hier weer tref dan ga ik ervan uit dat jij ook meer wilt. Ik ga nu snel naar huis, want mijn vrouw zal zich wel afvragen waarom ik zo lang weg blijf.”
Hij draaide zich om en liep in de richting waar vandaan Boris en ik waren gekomen.
Ik deed mijn rokje weer een beetje goed en gooide mijn besmeurde slipje in de bosjes. Die was volgens mij niet meer te redden.
Ik riep Boris, lijnde hem aan en liep met hem richting ons huis. Onderweg wilde Boris steeds zijn kop onder mijn rokje duwen, maar ik hield zijn lijn zo kort dat hij er niet bij kon.
Onder het lopen voelde ik de wind onder mijn rokje over mijn kutje waaien. Best een prettig gevoel en ik besloot om vaker zonder slipje de straat op te gaan.

Ik weet nog niet wat Lisa gaat doen. Misschien gaat ze nog wel eens terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 16741 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mooie zomeravond”

Plaats een reactie