BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gothic deel 3 van 3

Dit verhaal is waargebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Ik hijg verder uit na mijn klaarkomen en het is alsof ze dan beseft dat ze zelf niet klaargekomen is en met één arm schermt ze haar borsten af en met de hand van de andere arm schermt ze haar kutje af. Ik grijp naar een handdoek die er ligt en ik wil mijn buik en borstkas proper maken als ze zegt : “wacht even Rick”. Ze staat recht, komt dichterbij en zegt : “blijven liggen alsjeblieft”. Ik lig nog na te genieten als ze naast mij op bed gaat zitten. Met het topje van een wijsvinger gaat ze door het op mijn buik liggende sperma. Ze neemt wat sperma tussen duim en wijsvinger, zet die twee tegen mekaar en dan weer uit mekaar en kijkt er naar. Dan ruikt ze er aan. Ze snuffelt.

Ik zeg haar : “je moet niet, maar proef er even aan”. Ze kijkt naar mij, fronst de wenkbrauwen, ruikt nog even aan haar wijsvinger en dan zie ik het tipje van haar tong verschijnen en ze geeft een klein likje aan haar wijsvinger. “Hmmm” zegt ze “smaakt eigenlijk niet slecht”. “Je kunt zoveel sperma van mij krijgen als je wilt Kato” zeg ik. Ik zie ze weer nadenken.

Na een minuut of zo, zeg ik haar : “je bent jezelf wel vergeten bij deze festiviteiten”. “Geen zin om klaar te komen ?” “Goh”, zegt ze, “ben inderdaad mezelf vergeten, maar jou zo bezig zien was zo fascinerend”. “Tja” zeg ik, “dan heb ik dat nog van jou te goed”. “Misschien wel” zegt ze.

Ik reageer daarop door te zeggen : “Kato, je kunt natuurlijk straks als je alleen op je kamer bent, jezelf verwennen, je kunt het nu proberen, maar dat gaat niet zo gemakkelijk zijn omdat ik niet direct kan meedoen”. “Een man heeft nu eenmaal wat recuperatietijd nodig voor hij een tweede keer kan klaarkomen, mocht je het alsnog samen willen doen”. “Je kunt ook wachten tot mijn schoonmoeder hier terug is, en ik weet zeker dat die je met plezier klaar likt”. Dan wacht ik even en zeg : “als je dat wilt, dan kan ik jouw kutje klaar likken, maar daar zijn twee randbemerkingen bij : ten eerste ben ik een man en per definitie is een vrouw zoals mijn schoonmoeder daar veel beter in en ten tweede, als ik dat doe, mocht je dat willen, dan moet ik je wel aanraken, althans toch tenminste met mijn tong”. “Misschien ben je daar nog niet klaar voor” voeg ik er nog aan toe.

Ik lig nog steeds languit dwars over het bed, nu al steunend op mijn ellenbogen. Vanuit die positie zie ik haar nadenken. Dat duurt toch ettelijke minuten.

Dan zegt ze doodleuk maar doodernstig : “Rick, natuurlijk wil ik klaarkomen en wel liefst op een tong die mij likt”. “Helaas is Bea hier niet, dus vrees ik dat jij je zult moeten opofferen”.

“Ha zo” zeg ik, “ik ben dus maar tweede keuze”. “Och, zo bedoel ik dat toch niet” zegt ze, “maakt voort vooraleer ik me bedenk, lik me maar”.

Ik beweeg niet en kijk naar haar. “Ik ga je wel met mijn handen moeten aanraken” zeg ik “maar ik beloof je met mijn piemel uit de buurt van je lichaam te blijven, is dat ok ? Ze knikt en laat zich ruggelings op het bed naast mij vallen.

Ik glij van het bed, zet me op mijn knieën tussen haar naar beneden bungelende onderbenen, leg op elke knie een hand, kijk zo recht op haar kutje en vraag : “weet je het zeker Kato ?” “Ja, maak voort, lik me alsjeblieft”.

Dat wou ik horen en ik plant mijn licht geopende mond pal over haal klitje. Met mijn tong geef ik een paar tikjes tegen haar nog ingekapseld klitje, zuig dan een paar keer en laat mijn tong dan zo diep mogelijk naar beneden en in haar kutje gaan. Een langgerekte kreun ontsnapt uit haar mond. Ik laat mijn tong dartelen, zo diep in haar kutje als mogelijk, dan ga ik over de binnenste en buitenste lipjes op en neer, geef een haal over haar klitje en ga terug naar onderen om de onderkant van haar kutje te likken.

Mijn handen laat ik traag aan beide kanten van haar torso omhoog glijden tot ik met elke hand één borst kan omvatten. Die kneed ik traag maar toch doortastend.

Met het op en neer likken van haar kutje, laat ik mijn tong maar om de vier, vijf keer, heel even haar klitje raken om dan de diepere regionen terug te verkennen. Haar kreunen vermeerdert. Verschillende keren laat ik mijn tong spartelen, als het ware, zo diep mogelijk in haar kutje. Dat vindt ze blijkbaar zeer aangenaam. Ze legt haar handen bovenop de mijne en dus bovenop haar eigen borsten. Ik blijf kneden en het is alsof zij mijn handen bij het kneden van die prachtige borsten stuurt.

Na enige tijd, geef ik terug lange halen met mijn tong van diep onderaan in haar kutje, naar boven en laat die dan een paar rondjes over haar klit draaien. De geluiden ergens boven mij, vermeerderen daardoor aanzienlijk. Na ongeveer een minuut of tien voel ik één van haar handen op mijn achterhoofd belanden en als ik met mijn kronkelende tong over haar klit terug naar beneden wil, grijp ze in mijn haardos, om dat naar beneden gaan, te verhinderen. Ik laat mijn tong dan maar wat langer rondjes draaien over haar klit en dan zet ik mijn lippen in o-vorm over haar klit en probeer die zoveel mogelijk tussen mijn lippen te zuigen.

Kato begint nu luid te kreunen en mij zelfs aan te moedigen met een resem “jjjjjjjjjjjaaaaaaaa’s”. Plichtsbewust blijf ik zuigen, afgewisseld met nogal ruwe tongbewegingen over haar klit. Bij de zoveelste keer dat ik haar klit tussen mijn lippen opzuig, ontploft ze ineens met een lange en doordringende gil. Haar hele lichaam krult zich omhoog. De hand op één van mijn handen duwt hard waardoor ik niet meer kan kneden, maar haar borst bijna platdruk. Haar andere hand trekt, bij wijze van spreken, mijn hoofd in haar kutje. Ik zuig nog wat verder met dezelfde kracht en er volgen nog een paar gillen, maar dan laat ik langzaamaan de zuigkracht wat verminderen om uiteindelijk enkel nog kleine kusjes bovenop haar klitje en daarna de rest van haar kutje te geven.

Langzaamaan voel ik haar lichaam uit die langdurige genotskramp komen om daarna helemaal te ontspannen. Ze streelt nu zachtjes door mijn haren en met haar andere hand over de mijne en een stuk van mijn onderarm. Ik kruip een tikkeltje omhoog en leg mijn hoofd zijlings op haar venusheuvel.

Na ettelijke minuten, ze heeft ondertussen haar beide handen op mijn hoofd gelegd en streelt dat zachtjes, hoor ik haar boven mij zeggen : “Rick, dat was zalig, zo fel ben ik nog nooit klaargekomen”.

Ik kruip omhoog en ga languit naast haar liggen. Ik leg één hand op haar platte buik ter hoogte van haar navel en met de andere hand, ondersteun ik mijn hoofd zodat, dat een beetje hoger als zij, komt. Ik kijk haar aan en zeg : “ik had je gezegd dat je een ‘gezond meisje’ bent”. Ik streel haar blote buik een beetje. Dan zeg ik : “gezien jouw recente ervaringen, ben ik eigenlijk stomverbaasd dat jij me liet doen en dat je ondanks mijn aanrakingen, zelfs klaar kon komen”. “Ik moet toegeven, dat dit me ontzettend blij maakt”.

“Mijn schoonmoeder is per definitie een vrouw Kato, als die jouw klaar likt, zal dat wel zalig zijn en eerder ‘zachtaardig’, alhoewel ik weet dat die ook fel uit de hoek kan komen, maar één ding is zeker, gezien zij geen bedreiging voor jou is, zal jullie liefdesspel wel echt leuk zijn”. “Ik daarentegen, ben een man, mannen zijn meestal wat ruwer in hun handelingen, dus dat zal ik ook wel geweest zijn, jouw klaar likken zal je wel helemaal anders ervaren hebben dan wanneer Bea dat doet”. “Feit is, dat naast wat ik net zei, gezien jouw verkrachting door Jacko, jouw vertrouwen in mannen weg is of was”. “Gezien je evenwel klaarkwam op mijn tong, ondanks mijn ongetwijfeld, iets ruwere manier van doen, je me daardoor toch wel een bewijs geeft dat je me vertrouwt”. “Dat vind ik echt tof en bovendien heb je mijn ego erg opgepoetst omdat ik nu weet dat ik de eerste vent ben, die jou mocht klaar likken”.

Ik leg mijn hoofd op het hoofdkussen naast haar maar blijf op mijn zij liggen, met één hand op haar platte buik en blijf haar aankijken. Kato, ligt op haar rug en staart naar het plafond. Dan hoor ik haar heel zachtjes fluisteren : “Rick, zou jij mij alsjeblieft heel voorzichtig willen neuken ?”

“Waaouw Kato, ik voel me vereerd en ben ontzettend blij dat jij dat vraagt”. “Maar ik ga niet op jou liggen rammen zoals…. je weet wel wie”. Ik wou moedwillig de naam van Jacko niet meer uitspreken. “Kom jij maar over mij liggen, neem mijn piemel met één hand vast, zet hem tegen je kutje en schuif hem er maar zelf in”. “Maar je moet me één ding beloven Kato”. Ze kijkt me onbegrijpend aan. “Bij het minste gevoel van pijn of gewoon angst of ongemakkelijkheid, stop je onmiddellijk, beloofd ?” Kato knikt en was al begonnen om over mij te komen. Aan elke kant van mijn heupen, zet ze één knie. Met één hand neemt ze mijn piemel vast, die daardoor automatisch terug stijf werd en ze zet hem tegen de monding van haar kutje. Met de andere arm gestrekt, leunt ze op mijn borstkas.

“Niks overhaasten, graag traag lieverd” zeg ik nog.

Ik voel mijn pik uiterst langzaam in haar kutje verdwijnen. Ik kijk naar haar gelaat en zie een mengeling van verbazing en geilheid in haar ogen. Haar ogen worden groot als ze mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar kutje zit. Ik zeg : “blijf even stilzitten meisje en laat het gevulde gevoel tot jou doordringen”. Kato zat eigenlijk gehurkt op mij, met mijn lul diep in haar. Ze strekte haar bovenlichaam uit over het mijne. Haar borsten drukten op mijn borstkas. Dan zeg ik : “lieve Kato, als jij er klaar voor bent, begin dan zachtjes je bekken te bewegen, zo voel je mijn lul goed in je en concentreer je maar op dat gevoel”.

Heel voorzichtig begint Kato haar bekken te bewegen, ze kantelt het een beetje voorwaarts en achterwaarts. Ik hou mijn handen op haar heupen. Dan zeg ik : “Kato, jij hebt ongelofelijk mooie borsten, mag ik die nog eens vasthouden ? Toen ik haar likte, had ik die al vast gehad, maar Kato keek nu naar beneden en zei : “jij bent lief Rick, maar ik zou liever hebben dat je ze kust”. Ze boog zich voorover en duwde één borst in de richting van mijn lippen.

Ik gaf een likje op de tepel en zoog hem dan voorzichtig tussen mijn lippen. Ze kreunde. “Blijf maar even zitten” zei ik, “laat me maar even met je borsten bezig zijn” en ik zoog wat harder op die tepel. Ze kreunde harder. Na een paar minuten, trok ze haar tepel terug om plaats te maken voor de andere. Ook daar zoog en likte ik langdurig aan. Kato, kreunde nu aan één stuk door.

Beide tepels werden door mij nog een keer of drie, vier, om beurten ‘bewerkt’. Telkens trok zij de tepel terug om direct daarna de andere aan te bieden.

Dan trok ze weer terug, ze bood geen andere tepel aan en keek weer naar beneden. “Mag ik je kussen, Rick ?” vroeg ze, “ik heb nog nooit, behalve met Bea, iemand met de tong gekust”. Ze boog zich voorover, mijn pik kwam gedeeltelijk uit haar kutje en haar lippen belanden op de mijne. Onmiddellijk schoot haar tong tussen mijn lippen, zo diep mogelijk in mijn mond en begon daar een fel gevecht met mijn tong.

Na een paar minuten, hief ze haar hoofd op en zei : “dat is lekker, helemaal anders als met Ma, maar minstens even lekker”. Ik glimlachte. Dan vroeg ik : “mag ik je omarmen Kato ?” Ze knikte. Eén handpalm legde ik op haar achterhoofd, de andere op haar onderrug. We kusten zwoel verder. Haar tong leek onvermoeibaar. Traag begon ik zelf mijn onderlichaam opwaarts te duwen om mijn lul terug dieper in haar te krijgen. Dan liet ik me wat terugzakken om dan weer omhoog te duwen. Kato kuste nu al kreunend verder.

De innige omstrengeling leek haar te bevallen. Haar borsten pletten tegen mijn borstkas, haar hoofd dobberde bovenop het mijne en voor de rest bleef ze stil liggen. Alleen mijn onderlichaam ging op en neer en telkens kreeg ik mijn lul, maximaal in haar. Tegelijk gaf ik druk met de hand op haar onderrug, telkens ik met mijn pik omhoog duwde. Kato leek de manier van neuken erg te waarderen.

Het ging traag, ze was meer bezig met mij te tongen, dan wat anders en ze had een zalig nat kutje. Tijdens het tongen was ze de hele tijd aan het kreunen. Na verloop van wat tijd, stopte ze met tongen, bleef kreunen, maar begroef haar hoofd in mijn hals. Ze hield wel één hand mijn hoofd stevig vast en zo mekaar omhelzend, was ik diegene die haar neukte. Al wat zij deed was nogal intens kreunen in mijn hals.

Met haar hoofd in mijn hals, begon ik mijn tempo op te drijven. Door mijn opwaartse stoten, kwam haar hele onderlichaam omhoog. Bij elke stoot kreunde ze harder en harder. Ze begon allerlei dingen, tussen haar kreunen door, te gillen. Dat ging van “jjjaaaaaa’s” over “ooooohhhhh’s” tot “lieve Rick, nog haaarddddeerr” en ik voldeed aan haar verzoek.

Op maximale snelheid, gingen mijn heupen vanop het bed omhoog, dan liet ik ze terug vallen, om onmiddellijk daarna terug met alle kracht in mij, omhoog te stompen.

Ik was daarvoor al klaargekomen, die dag, dus kon ik het nu lang volhouden en godzijdank was mijn conditie toch voldoende om de fysieke krachtinspanning te kunnen leveren.

Ik weet niet meer na de hoeveelste opwaartse stoot, maar Kato begon te jammeren. Ze gilde en krijste van jewelste en dat vlak in mijn oor. Een aantal stoten later, gilde ze haar orgasme uit. Met twee handen klemde ze mijn hoofd in haar hals en ik voelde heel haar, van geilheid verkrampende lichaam schokken bovenop het mijne. Ik denk dat elk vezeltje van haar body betrokken was bij haar klaarkomen.

Minutenlang bleef ze liggen schokken en na kreunen. Dan ging haar gekreun over in licht gesnik. Ik voelde tranen uit haar ogen in mijn hals vallen.

Zelf was ik begonnen met heel haar achterkant zachtjes te strelen, vanop haar kontje tot aan haar hals en met mijn andere hand streelde ik door haar haren. Na ettelijke minuten trok ik zachtjes aan de haren op haar achterhoofd, haar hoofdje omhoog voor het mijne, gaf haar een kus op het puntje van haar neus en zei : “Kato, lieverd, jij bent een ongelofelijk, mooi en passioneel, goddelijk wezen”. Er kwamen direct extra tranen in haar ogen en die vielen gewoon op mijn smoeltje.

Kato, gaf me daarop een zachte, lieve tongkus. Daarna rolde ik haar naast me, trok het dekbed over ons beiden en innig verstrengeld bleven we daaronder liggen. Het gelaat naar mekaar gericht, het voorhoofd tegen mekaar en stilzwijgend, genoten we van mekaars ‘zijn’.

Die zaterdag, heb ik haar nog twee keer klaar gelikt en tussen die twee keer, heb ik haar vlak na het eten, die zaterdagavond, na het afruimen van de keukentafel, op die tafel gezet en rechtstaande geneukt. Kato vond dat zalig, want zo zat ze we aangezicht naar aangezicht, terwijl ze gepenetreerd werd. Ze had haar armen rond mijn hals en af en toe trok ze me dichterbij om een tongzoen te geven, dan hijgde ze wat uit en liet mij gewoon in en uit haar bewegen. “Doe het traag en zo langdurig mogelijk” had ze vooraf gefluisterd. Dat deed ik dan maar. Ze keek me heel de tijd, erg diep en gefascineerd in de ogen om mijn geilheid te peilen. Ik keek in de hare en zag haar geilheid als maar toenemen tot ik me helemaal leegspoot in haar. Op dat moment bleef ik roerloos stil staan en de blik in haar ogen op het moment dat ze me voelde spuiten is van goudwaarde, gewoon niet te beschrijven sensueel en liefdevol.

Daarna namen we met z’n tweeën een ligbad, gingen op het koertje zitten nadien en toen zei ze : “Rick, het vrijen met jou maakt mij ongelofelijk gelukkig, ik had nooit gedacht dat zoiets mogelijk zou zijn, na wat mij overkomen is”. “Ik wou mijn maagdelijkheid bewaren voor de toekomstige liefde van mijn leven, dat is mij verhinderd door Jacko, maar wat jij me vandaag in de plaats gaf, is waanzinnig lekker en mooi”. “Het is alsof jij mij ontmaagd hebt en vrouw gemaakt, wat Jacko deed was dierlijk en ordinair”. “Wat Bea deed was als het ware een soort voorspel van wat jij me deed beleven, ik ben je ontzettend dankbaar”.

Ik keek met mijn hoofd net boven het schuim van het bad naar de andere kant, waar haar hoofd boven het schuim stak en zag dat ze die dingen erg ernstig en gemeend gezegd had. Dan zei ik : “Kato, jij bent een wonderbaarlijk mooi en sensueel wezen, ik heb je gezien toen je wenend in het slijk zat en nu lig je hier glimmend in het schuim met je benen over mijn heupen onder het schuim”. “Jij hoeft echt niet dankbaar te zijn, ik wel, ik ben ongelofelijk dankbaar voor het feit dat jij de mentale kracht vertoond om wat je overkwam van je af te zetten en te kiezen om, als jonge vrouw jouw passionele kant te volgen”. “Ik voel me erg vereerd dat je dat met mij doet”. Ik had tranen in mijn ogen en ik zag dat de hare ook waterig waren.

Dan kwamen we uit bad, ik droogde haar helemaal minutieus af, gaf haar een badjas en droogde mezelf dan af terwijl ze me observeerde. We gingen naar beneden op het koertje een koffie drinken en ik deelde een sigaret met haar. Daarna gingen we naar mijn vroegere slaapkamer. Het was nog geen negen uur, we kropen verstrengeld in mekaar onder het dekbed.

Na een uurtje of twee gedommeld te hebben liet ik haar bovenop mijn smoeltje zitten met mijn handen op haar kontje en ik likte haar zo klaar, alsof ik een gouden schaal met goddelijke nectar leeg dronk. Ze steunde met haar armen tegen de muur achter mij, kreunde hard van genot en op het moment van haar klaarkomen, kwamen er golven van kutsap uit haar, die mijn smoelwerk overspoelden. Ik kreeg het bijna niet weggeslikt.

De zondagmorgen, toen ik om half zeven wakker werd, lag er iemand met mijn piemel te spelen onder het dekbed. Zodra ik door had, dat het enkel Kato kon zijn, tilde ik het dekbed omhoog en zag haar met haar kin op mijn dijbeen, met één hand mijn piemel strelen. Die was al grotendeels hard. Ik keek naar haar en zij keek opwaarts naar mij. “Dat is toch een wonderlijk apparaat” zei ze. “Het grootste deel van een etmaal, slaapt dat ding, soms wordt die uit zichzelf hard, soms, als iemand die aanraakt, zoals ik nu, wordt hij ook hard en als dat ding hard is, kan je daar verwoestende dingen mee doen of je kunt daarmee ontzettend veel genot geven”. “Dat heb ik gisteren mogen voelen” zei ze filosofisch.

“Als je wilt, geef er maar een likje op, dan wordt hij nog harder, maar enkel als je dat echt wilt, niets tegen je zin doen” zei ik. Haar hoofd lag al zo dicht tegen mijn balzak dat ze even kon snuffelen. Ze leek na te denken en te twijfelen. Ik zeg dan maar : “Kato, je kunt met mijn piemeltje doen wat je wilt, maar ik wil ook iets te doen hebben, kom over mij liggen, met je kutje bovenop mijn smoeltje”. “Zo kan ik jou kutje bestuderen en kussen en jij kunt ondertussen mijn piemel ‘bestuderen’”. “Dat leek haar een goede ‘deal’ blijkbaar, want twee seconden later, had ik een prachtig kutje vlak voor mijn neus.

Ik stak prompt mijn tong in haar, en voor mij lag haar klitje nu onderaan, daarboven heel het kutje en als een soort ‘kers op de taart’ zag ik een paar centimeter hoger een mooi sterretje naar mij lonken. Dan zette ik mijn tong net aan de bovenkant van haar kutje, maakte ze zo plat en breed mogelijk en ging met één lange haal, redelijk traag helemaal door haar kutje, over de onderkant ervan, over het stukje huid tussen dat kutje en haar sterretje en dan door de bilnaad heen, over haar sterretje tot tegen het staartbeentje. Daarna ging ik in omgekeerde richting terug tot ik iets boven haar klitje landde. Die beweging herhaalde ik zo veel mogelijk.

Mijn handen lagen elk op één kontkaak. Bij elke beweging opwaarts gleed ik tot tegen het staartbeentje door mijn hoofd op te tillen. Dat is toch nogal vermoeiend en na zo’n twintig keer die beweging herhaald te hebben, besloot ik, als een soort verrassing mijn tong ineens zo diep mogelijk in haar sterretje te boren. Ik hoorde een gil, ergens ter hoogte van mijn liesstreek.

Mijn piemel werd niet echt gepijpt, die kreeg eerder kleine likjes, links en rechts op de stam, tegen de eikel of net boven de balzak. Ik voelde door haar ietwat hijgende ademhaling, mijn pik gestreeld worden door haar uitademen.

Die lul van mij was duidelijk in goede handen, dus concentreerde ik me maar op haar sterretje, in de eerste plaats, daarin deed ik meerde in- en uit- oefeningen met mijn tong, dan likte ik de hele strook tussen sterretje en de onderkant van haar kutje, langzaam en zo breed mogelijk tussen haar kontkaken.

Dan maakte ik mijn tong zo puntig mogelijk en stak ze, voor mij bovenaan, maar dus in de onderkant van haar kutje. Ineens zo diep mogelijk stak ik ze inwaarts om ze daar dan te laten kronkelen en wat later, gewoon als een mini-piemel in en uit te bewegen, alsof ik haar kutje met mijn tong neukte. Aan haar gekreun te horen, werd mijn activiteit erg gewaardeerd. Die in- en uitbewegingen probeerde ik zo lang mogelijk vol te houden. Het effect was dat haar kutje massaal veel vocht begon te verliezen. Dat drupte tegen mijn kin.

Kato deed niet veel meer met mijn piemel. Ze had haar hoofd zijdelings op de bovenkant van mijn linker dij gelegd en keek blijkbaar van heel dichtbij naar mijn stijve piemel, die ze met haar ene handje, net boven de balzak omklemd hield. De andere hand streelde zachtjes mijn ander dijbeen. Ik besloot me daar niets van aan te trekken en bleef met mijn tong haar zalige kutje neuken.

Kato lag met haar buik over de mijne, ze had haar knieën links en rechts net onder mijn oksels gedrukt. Ik kon dus vrijelijk met mijn beide handen haar onderkant strelen. Ik duwde haar een beetje hoger, zodat ze ik met mijn mond gemakkelijker aan haar klitje kon komen. Ze liet begaan.

Ik ging wat lager met mijn hoofd en zette mijn lippen rond haar klitje en liet dan mijn tong kleine rondjes draaien rond dat klitje. Ik zoog niet echt, maar gaf gewoon een soort tongkus op haar klitje. Aan haar gekreun te horen, was dat ook erg aangenaam.

Mijn twee handen, lagen nog steeds op haar kontje, met mijn linker begon ik cirkeltjes te stelen over haar kontje en af en toe gleed ik ermee door haar bilnaad. Dat was een ietwat moeilijke houding, maar na enige tijd, stak ik de wijsvinger van die hand bovenaan, voor haar dus onderaan in haar kutje. Precies op de plek waar zonet mijn tong bewogen had.

Nu ging ik, in de plaats van met mijn tong, met mijn wijsvinger in en uit de diepte van haar kutje. Dat herhaalde ik tientallen malen, terwijl ik haar klitje bleef ‘tongen’. Na enige tijd, trok ik die natte vinger terug, maar verving die door twee vingers van mijn rechter hand. Alleen gingen die omgekeerd, met de rug van mijn hand naar boven dus, in haar kutje. De wijsvinger van de linker hand, gleed door de bilnaad en het topje er van, liet ik op haar sterretje rusten.

Met mijn rechter hand, vlak boven mijn neus, kromde ik mijn wijsvinger en middenvinger van die hand, neerwaarts waardoor die binnenin haar kutje zowat aan de achterkant van haar klitje op een ietwat geribbeld plekje terecht kwamen. Daar draaide ik met de toppen van die vingers kleine rondjes en gelijktijdig, duwde ik het topje van mijn wijsvinger van mijn linker hand in haar sterretje. Eens voorbij de sluitspier, gleed die wijsvinger zowat helemaal in haar aarsje.

Met de twee vingers van mijn rechter hand begon ik ook inwaarts en uitwaarts te bewegen in en uit haar kutje. Telkens stak ik ze eerst zo diep mogelijk naar binnen, dan kromde ik ze en trok ze zo gekromd terug tot de toppen van die vingers op dat geribbeld plekje landden. Dan gingen die vingers weer inwaarts. Mijn wijsvinger in haar aars liet ik gewoon zitten. Door het in en uit bewegen van mijn twee andere vingers, schuurden die telkens binnenin tegen de scheidingswand tussen haar kutje en haar endeldarm. Ik voelde met de vingers van de ene hand, die van de andere hand binnenin haar zitten.

Dan besloot ik om haar klitje niet langer te ‘tongen’, maar begon ik erop te zuigen. Haar kreunen vermeerderde aanzienlijk. Met nogal fel gezuig aan haar klitje en met binnenin regelmatig met mijn tong tegen haar klitje te duwen om dan weer te zuigen of zelf lichtjes te knabbelen, begon ik mijn twee vingers van mijn rechter hand als maar sneller zo diep mogelijk in en uit haar te duwen. Dat was erg vermoeiend, maar blijkbaar er opwindend voor haar. Telkens ik met de toppen van die twee vingers op haar geribbeld, sponsachtig plekje landde, gaf ze een gilletje.

Na enige tijd, werd het in en uit duwen van mijn twee vingers als een stijve pik mij toch te vermoeiend en dan bleef ik maar harde en duwde cirkeltjes binnenin op haar G-spot maken. De toppen van mijn vingers gleden daar nu nogal ruw over. Tegelijk zette ik een hogere versnelling in wat gezuig aan haar klitje betrof en begon ik de wijsvinger in haar kontje in en uit te bewegen.

Nu klonk er enkel nog gegil uit Kato. Heel haar lichaam ging meer en meer in een soort van epileptische toestand. Ze begon te schokken zoals iemand die een epileptische aanval krijgt. Een soort van spastische kramptoestand. Haar gegil werd keihard. Verwoed probeerde ik harder te zuigen aan haar klitje en de in- en uitbewegingen van mijn vingers, sneller en sneller te laten gebeuren. Ik wreef als een gek over haar geribbeld plekje binnenin. Het was alsof ik een soort van vulkaanuitbarsting aan het opbouwen was, door middel van mijn vingers en mijn mond. Haar spasmen werden als maar feller. Haar gegil ging over in luid gekrijs. Heel haar lichaam was bezweet en lag boven op mij, hevig te schokken.

Dan opeens, ontplofte ze. Ze krijste keihard, op het moment dat haar lichaam als het ware bevroor. Precies op dat moment spoten er verschillende stralen uit haar kutje, recht op mijn smoelwerk. Ze squirtte van jewelste. Ik hield mijn vingers stil. De ene zo diep mogelijk in haar kontje, de andere twee, al drukkend op haar geribbeld plekje binnenin haar kutje.

Met een viertal heel spastische schokken, spoot ze zich leeg over mijn gelaat. Ze gilde alsof heel Vlaanderen het diende horen.

Langzaamaan kwam ze trillend tot rust. Het leek alsof ze een hele Iron Man gedaan had en als een soort schotelvod, slap op mijn torso neerviel. Haar gespuit had mijn hele smoel, inclusief mijn hals en mijn haren van een soort geile douche voorzien. Haar bewegingen waren stil gevallen. Ik hoorde haar stilletjes snikken op mijn dijbeen en ik voelde zelfs tranen op mijn dij druppen.

Uiterst voorzichtig trok ik mijn vingers uit haar. En zonder tong, gaf ik heel kleine kusjes op de buitenkant van het leeggespoten kutje. Met mijn handen streelde ik traag en zacht haar rug en billen. Zo bleven we een hele tijd liggen. Ik voelde haar gehijg en haar hevig kloppend hart heel traag naar een rustiger ritme afdalen.

Zelf bevond ik me in een soort aards paradijs. De intensiteit van het gebeuren bedwelmde mijn denkvermogen en als in een soort roes genoot ik van het hijgende lichaam bovenop mij.

Na ettelijke minuten, schoof ze van mij af, keerde zich om en zette ze zich op haar knieën naast mij op bed. Met een blik vol ongeloof keek ze naar mij. “Heb ik dat gedaan ?” zei ze bijna verontschuldigend. Ik knikte en zei : “liefje, je bent al spuitend klaargekomen bovenop mij en je hebt me zoals je kunt zien, helemaal onder gespoten”. “Dat lieve Kato, is het allermooiste geschenk dat jij mij kon geven”. “Zoiets gaat niet altijd lukken, maar gezien dat vandaag wel gelukt is, geloof ik dat je mij honderd procent vertrouwd en een maximaal genot mocht beleven”. Ze knikte, nog steeds vol ongeloof. “Ik ben je daar ontzettend dankbaar voor” zei ik nog. “Kom we gaan douchen”. Wat later stonden we heel zachtjes, bijna sereen te tongen onder de warme druppels van de regendouche.

Epiloog

Kato heeft ondertussen, met de hulp van Iris, haar middelbaar afgemaakt en volgt de richting psychologie aan de universiteit van Leuven. Ze zit op kot in Leuven. In de weekends komt ze terug naar het huis van mijn schoonmoeder. Die betaald haar studies en Kato wil bij haar blijven wonen. Elke vrijdagavond, als ze terugkomt van Leuven, bedrijven die twee heel passioneel de vrouwenliefde met mekaar. Elke zaterdagmorgen, zo tegen een uur of tien, word ik verwacht. Kato verlangt dan dat ik met haar de liefde bedrijf. Alle mogelijke en onmogelijke standjes komen aan bod. Terwijl Kato en ik, met mekaar bezig zijn, zit bijna altijd mijn schoonmoeder in een zeteltje in de hoek van de kamer naar ons te kijken, terwijl ze zichzelf, dikwijls meermaals klaar vingert. De zondag gaan we soms met z’n drieën, samen wandelen en dikwijls masturbeer ik in datzelfde zeteltje, terwijl ik dan het wederzijds gelikt van Kato en mijn schoonmoeder bewonder.

Tot op vandaag, verwennen Kato en ikzelf mekaar elke zaterdagvoormiddag en ik hoop dat zulks nog lang mag verder gaan.

Einde verhaal

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10895 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Gothic deel 3 van 3”

Plaats een reactie