BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Na een mooie zomeravond

Thuisgekomen sloot ik Boris op in de bijkeuken, waar hij ook altijd verblijft wanneer mijn moeder thuis is. Ik ging naar boven om me op te knappen. Het zaad van Tom lekte nog steeds uit mijn kut en was intussen al tot op mijn enkels gelopen. Zo kon ik niet blijven rondlopen, hoewel ik het wel geil vond aanvoelen. Ik nam een douche en stond een hele tijd onder de sproeier. Ik kwam er heerlijk van bij, maar werd ook weer geil en ik ging met mijn vinger door mijn gleufje en over mijn klitje. Ik zag het geile tafereel van de neukende honden weer voor me. Vooral die knoeperd van een pik van Boris wakkerde mijn fantasie aan. Hoe zou dat ding in mijn kutje voelen? Meteen liet ik dat idee weer varen, want het is natuurlijk niet normaal om zoiets te denken en al helemaal niet om te doen. Toch??? Daarom dacht ik maar aan die lekkere lange lul van Tom die me zo diep had gevuld. Ik wilde hem het liefst meteen weer in me voelen. Misschien moest ik morgenavond toch maar terug gaan naar het bos.

Zo ging ik een tijdje door tot ik zo geil werd dat ik weer wat in mijn kutje wilden voelen. Ik keek wat rond en zag toen mijn bus deodorant staan. Ik pakte hem en bekeek hem even. Ongeveer 18 centimeter lang en een mooie ronde spitse blauwe dop erop. Die kon, bij gebrek aan beter, wel voor een dildo door gaan. Ik zette de punt tegen mijn lipjes en duwde er wat tegen aan. Mijn kutje was nog zo glibberig dat hij heel gemakkelijk bij me naar binnen schoof. Aaaahhhh! Wat is het toch lekker om iets in je kutje te hebben. Ik begon mijn kutje ermee te neuken. Na een poosje begon mijn orgasme op te komen en steeds sneller duwde ik hem in en uit. Opeens stond ik te trillen op mijn benen en schokte ik met mijn heupen. Ik kwam als een razende klaar en duwde zo hard tegen de deodorant bus dat hij helemaal in mijn kutje zat. Schokkend liet ik mijn orgasme de vrije loop. Ik hield me met beide handen aan de kraan vast om mijn lichaam onder controle te krijgen. Ik kon bijna niet rechtop blijven staan, zo golfde mijn orgasme door mijn lijf. Uiteindelijk nam het wat af en opeens kletterde de deo-bus op de tegelvloer van de douche. Dat bracht me weer bij mijn positieven.

Ik deed de kraan dicht, pakte de handdoek en begon me af te drogen. De deo zette ik terug op zijn plek en ik bedacht me dat ik toch eens naar iets beters moest uitkijken. Misschien dat mijn moeder wel iets had dat ik kon gebruiken. Ik besloot eens op zoek te gaan in haar kasten. Daar had ik nog nooit gezocht, maar ja. Ik was ook nog nooit zo geil geweest als nu. Nadat ik me had aangekleed begon ik haar slaapkamer systematisch te doorzoeken. In een ladekast onder een stapel kleding vond ik uiteindelijk iets wat me de adem zowat benam. Dildo’s in alle soorten en maten. Zelfs eentje met riempjes eraan. Die kon je aan doen en vast gespen, zodat het leek alsof je een pik had en er iemand mee kon neuken. Zouden mijn moeder en haar vriendin dan toch??? Verder zag ik een kleine buttplug. Ik wist waar die voor diende, want ik had inmiddels genoeg filmpjes op internet gezien. Ook zag ik een puntige rode dildo met een zuignap die verdacht veel leek op de grote pik van Boris. Qua kleur en formaat kwam hij vrijwel overeen. Ik kreeg ineens visioenen van mijn moeder met Boris op haar rug, terwijl hij zijn dikke pik in haar stootte en in haar vast kwam te zitten en zodoende zijn zaad in haar spoot. Ik kon het me haast niet voorstellen. Dat was te gek om over na te denken. Toch???

Ik borg de boel weer op, maar ik beloofde mezelf dat ik er tijdens haar vakantie zoveel mogelijk gebruik van zou gaan maken.
De volgende morgen werd ik al vroeg wakker met een tintelend gevoel in mijn kutje. Ik was nog steeds geil en voelde aan mijn kutje. Ik was alweer kletsnat. De gebeurtenissen van de vorige avond eisten nog steeds hun tol. Ik ging met mijn vinger door mijn spleetje.
Het voelde heerlijk en ik voelde me steeds natter worden. En ik begon met mijn onderlichaam heerlijk heen en weer te bewegen. Ik liet twee vingers in mijn kutje glijden en duwde deze zo ver mogelijk door. Ik liet ze een aantal keren in en uit mijn kutje glijden, die daardoor een soppend geluid begon te maken. Hierdoor werd ik alleen nog maar geiler en met mijn andere hand kneep ik in mijn borsten en mijn rechtopstaande tepels. Dit gaf me een nog lekkerder gevoel en ik voelde mijn sappen in mijn bilnaad glijden, waardoor ik de drang kreeg om een vinger in mijn kontgaatje te laten glijden. Ik zette een van mijn vingers tegen mijn kontgaatje en bemerkt dat deze vrij eenvoudig in mijn kontje gleed. Dat had ik niet verwacht. Ik had altijd gedacht dat zoiets pijn zou doen, maar het was een aangenaam gevoel.

Langzaam liet ik mijn vinger in en uit mijn kontje glijden. Daarna deed ik er nog een vinger bij en begon ik met mijn kontje op mijn vingers in te stoten. Met mijn andere hand liet ik twee vingers weer in mijn kutje glijden, zodat ik aan beide kanten opgevuld werd. Het was zo heerlijk en ik stootte steeds sneller. Totdat ik weer ongecontroleerde bewegingen begon te maken. Ik zou weer klaar gaan komen. Een overweldigend orgasme volgde. Zo lag ik een hele tijd te schokken en na een tijdje bij te liggen komen, stond ik op en liep naar de slaapkamer van mijn moeder. Ik had een idee gekregen en deed de lade met haar attributen open. Na wat rommelen vond ik wat ik zocht, namelijk de buttplug. Ik deed het dikke gedeelte even in mijn mond heen en weer en maakte hem lekker glibberig. Toen zette ik hem tegen mijn anus en begon wat te duwen. Ik voelde mijn kringspier al snel mee geven, want die was al behoorlijk soepel geworden van het vingeren.

Opeens zat hij erin en sloot mijn kontje zich weer. Alleen het platte deel met de glimmende steen stak nog uit mijn kontje. Wat een heerlijk geil gevoel was dat zeg. Ik ging op mijn moeder’s bed liggen en begon ik mezelf nog een keer te vingeren. Ik wilde perse op deze manier ook nog een keer klaarkomen. Ik vingerde mezelf steeds sneller en sneller en telkens wanneer ik mijn orgasme voelde naderen stopte ik even. Ondertussen trok ik zachtjes aan de plug, waardoor die mijn anus stimuleerde. Ik begon me voor te stellen hoe het zou zijn om in mijn kontje geneukt te worden. Dit voelde in elk geval heerlijk. Na mijn orgasme een aantal keren uit te hebben gesteld liet ik mezelf geweldig klaar komen en lag ik schokkend en kreunend in mijn moeder’s bed. Toen ik weer wat was bijgekomen stond ik op en ging voor de spiegel staan. Ik draaide mijn kontje er wat naar toe. Je zag er bijna niets van. Pas toen ik mijn billen wat van elkaar trok, zag je de glimmende steen. Ik deed mijn jurkje aan en trok geen BH en slipje aan. Ik deed mijn haar en liep naar beneden. Ondertussen voelde ik de plug in mijn kontje heen en weer gaan. Zo was ik me de hele tijd bewust van iets dat in mijn kontje zat. Zou ik dat ding ook naar mijn werk in durven doen? Ik besloot om het erop te wagen. Niemand zou er iets van zien. Toch??

Dat heb ik geweten. Op de fiets op weg naar de supermarkt voelde ik die plug op het zadel tegen mijn anus drukken. Even was ik bang dat het hele ding mijn kontje in zou schieten. Ik voelde de rijwind tegen mijn kutje door mijn gleufje blazen. Het voelde heerlijk en ik wist nu al dat ik dit veel vaker zou gaan doen. Vooral het idee om in mijn blote kut en kont over straat te gaan, maakte me bloedgeil. Niemand die het zag en ik was de enige die ervan wist. Toch had ik het idee dat iedereen naar me keek. De hele dag was ik geil en ik moest ervoor oppassen dat ik me niet bukte, want dan zouden mijn collega’s of klanten het mogelijk kunnen zien. Ik moest op mijn hurken gaan zitten, wanneer ik een vak laag bij de grond moest bijvulllen. Ik was me de hele tijd bewust van dat ding in mijn kontje en constant geil. Ik ben die dag wel drie keer naar de WC geweest om mezelf klaar te vingeren. Ik leek wel onverzadigbaar.

Toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik stapte weer op de fiets en weer drukte de buttplug op het zadel in mijn kontje. Heerlijk gevoel is dat! Ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen. Kan je onder het fietsen klaar komen.
Thuis gekomen wachtte Boris alweer enthousiast op me. Hij probeerde steeds in mijn kruis te ruiken, maar ik weerde hem steeds af, waarna hij het uiteindelijk opgaf. Ik liet hem snel even uit. Vanavond zou ik met hem wel weer de langere route gaan maken. Ik hoopte dat Tom en Tanja er ook weer zouden zijn, want ik was inmiddels zo geil dat ik in staat was om me door de eerste de beste pik die ik tegen zou komen, zou laten neuken. Snel even wat eten. Ik had nog wat staan wat ik in de magnetron kon opwarmen. Toen was ik klaar om te gaan. Ik pakte de hondenriem en klikte hem vast aan de halsband van Boris. Die zag kans om snel even onder mijn rokje te duiken en met zijn grote tong over mijn kale kutje te gaan. Ik voelde een natte, ietwat schurende lap vlees over en tussen mijn schaamlippen door gaan.

“Foei Boris!!”, riep ik, waardoor hij geschrokken achteruit deinsde. Ik raakte toch wel wat in verwarring, want mijn kutje tintelde. Hij had toch wel bij mij teweeg gebracht, maar ik kon dat toch niet zomaar toelaten?

We gingen de deur uit. Boris opgewonden naast me huppelend. Ik zag dat zijn pik alweer op volle oorlogssterkte was en rood, lekkend en slingerend onder zijn buik geen en weer zwiepte. Ik zag mensen die we tegen kwamen van hem naar mij en weer terug kijken. Ik kreeg er een rood hoofd van. Ondertussen voelde ik de plug in mijn kont en mijn kutje lekte vocht van geiligheid. Een man was zelfs zo brutaal door tegen me te zeggen: “Zo. Hij heeft er zin in wijffie!” Ik wist me geen houding te geven. Ze zouden toch niet denken dat ik wat met Boris zou willen doen. Dan zou je alle grenzen overschrijden. Toch?? Gelukkig kwamen we zonder al te veel problemen op de plek met het bankje aan. Hier waren tenminste geen andere mensen die naar ons keken. Ik deed Boris de riem af en meteen rende hij naar de rand van het bos. Tilde zijn rechter poot op en begon met een harde straal tegen een boom te pissen. Ik ging op het bankje zitten en zag hoe Boris nadat hij uitgepist was, een stukje verder liep, wat rond draaide en tenslotte een grote boodschap deed. Nadat hij klaar was begon hij als een bezetene heen en weer te rennen. Hij moest even al zijn opgekropte energie kwijt.

Toen zag ik iets dat me blij maakte. Ik zag Tanja naar Boris toe rennen. De honden begroetten elkaar door met hun tongen tegen elkaar te wrijven. Daarna draaiden ze zij aan zij om elkaar heen, waarbij ze aan elkaars kont roken. Ik zag de rode pik van Boris weer tevoorschijn komen en hij begon het kutje en kontje van Tanja te likken. Die liet dat gewillig toe. Ik zag Tom nog nergens, maar ik werd alweer zo geil dat ik mijn hand onder mijn rokje stak en een vinger door mijn druipende spleetje liet glijden. Ondertussen zag ik dat Boris pogingen deed om Tanja te bestijgen. Die plaagde hem nog een beetje om steeds, vlak voordat hij zijn pik in stelling had gebracht, weg te draaien. Kennelijk om hem nog meer op te winden, want Boris begon als een wilde te hijgen en neukende bewegingen te maken. Toen hield Tanja stil en meteen stootte Boris raak. Hij stormde als het waren naar voren alsof hij helemaal in haar wilde kruipen en begon als een razende te neuken. Tanja liet het over zich heen komen en glazig, met de tong uit haar bek, keek ze voor zich uit en liet hem begaan. Zo wilde ik ook wel door Tom geneukt worden dacht ik bij mezelf en ik vingerde mijn kutje uit alle macht bij het zien van dit geile tafereel.

Plotseling hoorde ik een bekende stem achter me. “Wat zijn we allemaal weer geil he?” Ik keek opzij naar waar het geluid vandaan kwam en zag Tom met zijn mooie harde, lange, dunne pik in zijn hand staan. Zijn korte broek lag om zijn enkels en ik zag dat eraan stond te rukken. Hij keek van de honden naar mij en weer terug. “Die Boris kan er wat van he? Ben benieuwd van wie hij zo heeft leren neuken.” Toen keek hij weer naar mij. Ik was geschokt. Hij zou toch niet denken dat ik?? Ik haastte om te zeggen: “Nou zeg! Ik zag dit gisteren ook pas voor het eerst!” Ik zag hem uit zijn broek stappen en toen ging hij naast me op de bank zitten. Hij legde zijn hand op zijn pik. Ik deed mijn hand erom heen en gretig begon ik hem af te trekken. Van boven naar onder over zijn hele stam. Tom legde zijn hand op mijn kutje en vingerde mijn lekkende kutje. Intussen waren onze ogen gericht op de neukende honden. We zagen Boris nog steeds wild op Tanja in stoten. Ik was vooral gebiologeerd door zijn enorme rode pik die in en uit het kutje van Tanja schoof. Ik hoorde Tom naast me hijgen en zeggen: “Zou jij niet willen dat jij Tanja was? Ik zou in elk geval wel met Boris van plek willen ruilen.”

Geschrokken keek ik opzij. Ik zag de ogen van Tom gericht op het neukende stel. Ik hield mijn adem in. Er schoten allerlei gedachten door me heen. Van walging tot geilheid en verwarring. Ik zag de puntige rode dildo van mijn moeder voor me. De dildo die precies op de pik van Boris leek. Zou zij dan???? Ik haastte me vervolgens om te zeggen: “Zeg. Wat denk je wel niet van me? Dat is smerig.” Ik deed mijn best om verontwaardigd te klinken. Tom keek me aan en glimlachte met een geile blik in zijn ogen en zei: “Maar wel geil. En wie weet wel heel lekker.”
Ik besloot er het zwijgen toe te doen en trok ondertussen verwoed aan de pik van Tom, die nog steeds mijn kutje vingerde. Hij stond op en zei: “Kom achter de bank staan. Ik heb weer zin om je te neuken.” Ik wilde ook niets liever en stond meteen op, liep om de bank heen en ging op de rugleuning zitten.

Ik was inmiddels bloedgeil en leunde met mijn kont op de rugleuning van de bank en spreidde mijn benen zo wijd als ik kon. Tom kwam voor me staan met zijn harde pik recht vooruit. “Neuk me alsjeblieft!”, zei ik. Hij stapte naar voren met zijn pik in de aanslag en ik zag dat hij op precies de goede hoogte voor mijn inmiddels drijfnatte kutje zat. Hij legde zijn heerlijke pik tussen mijn schaamlippen en wreef de eikel er tussen door. “Plaag me niet zo. Ram hem er zo diep mogelijk in.” Daarop stapte hij in een keer naar voren en met een diepe zucht ontving ik zijn pik tot ik zijn ballen tegen mijn kont voelde slaan. Ik pakte hem met twee handen bij zijn kont en probeerde hem nog dieper in mijn kutje te nemen. Toen pakte Tom mijn heupen beet en begon hij me als een wilde te neuken. Zover mogelijk eruit en dan weer zover mogelijk naar binnen. Ik hoorde mijn kutje soppen terwijl hij in en uit ging en ik voelde zijn ballen constant tegen de buttplug in mijn kontje slaan. Het was alsof hij hem er met zijn ballen nog dieper in mijn kontje probeerde te duwen. Hij had nog niets door. Toen besloot ik dat het tijd werd om anaal ontmaagd te worden. “Ik wil dat je me neukt net zoals Boris Tanja neukt en ik heb een verrassing voor je. Kijk maar wat je ermee doet.”

Hij trok zijn pik eruit en ik draaide mij om. Ik zette mijn handen op de rugleuning van de bank en stak mijn kont naar achteren. Ik hoorde hem zijn adem inhouden. Hij ging met zijn handen over mijn billen en ik voelde hoe hij de buttplug aanraakte. “Waar wacht je op?” vroeg ik. Ik duwde mijn kontje nog wat verder naar achteren en fluisterde toen: “Ik wil je in mijn kontje.”
“Weet je dat wel zeker?”, zei hij. “Ik heb er altijd van gedroomd om eens een kontje te mogen neuken, maar mijn vrouw wilde dat nooit en nu bied jij me zomaar je kontje aan?”

Ik zei dat ik er al een paar dagen over gefantaseerd had en dat ik geen twijfels had. Hij pakte me bij mijn billen en ik voelde hoe hij de buttplug er langzaam uit haalde. Ik kreunde van genot, maar mijn kontje voelde opeens leeg aan. Ik wilde hem zo snel mogelijk weer gevuld hebben. Ik duwde mijn sterretje naar hem toe. Met mijn handen hield ik mijn billen uit elkaar. Ik voelde hoe hij met zijn tong mijn anus begon te likken. Hij liet zoveel mogelijk speeksel in mijn gaatje lopen. Hij ging met zijn tong in en uit mijn anus, die al wijd open stond. De buttplug had zijn werk goed gedaan. Ik was klaar om zijn pik te ontvangen. “Neuk me in mijn kontje.” Ik rilde. Ik hoorde dat hij een paar keer in zijn handen spuugde en zijn pik er mee insmeerde. Vervolgens spuugde hij nog een keer op mijn sterretje en toen voelde ik zijn heerlijke schacht tegen mijn sterretje. Hij duwde even en gleed toen gewoon in een keer helemaal naar binnen. Het voelde vreemd aan, maar deed helemaal geen pijn, terwijl ik daar wel bang voor was geweest. Toen voelde ik zijn buik tegen mijn kont en zijn ballen tegen mijn kutje, waardoor ik begreep dat hij er helemaal in zat. Ik drukte mijn kontje naar achteren om hem te laten weten dat ik het fijn vond. Hij begon zachtjes te bewegen. De lieverd! Fijn dat hij voorzichtig met me was. “Hou je niet in schat. Neuk me maar wat harder!”

Hij kreunde van genot en ik duwde mijn kontje weer tegen hem aan zodat hij weer helemaal naar binnen gleed. Ik fluisterde “Ik wil dat je mij hard neukt. Gebruik mij zoals je wilt.” Hij liet zijn voorzichtigheid varen en begon me nu echt hard en diep te penetreren. Allemachtig, wat een genot! Ik werd helemaal uitgewoond. Hij pakte mij stevig bij mijn billen en stootte hard in mijn kontje. Ik gilde van genot en begon mijn klitje te bewerken. “Ik hou het niet zo lang meer,” zei hij. “Toe maar, neuk jezelf in me klaar. Spuit me vol!.” Hij ramde nog een aantal keer in en uit mijn kontje en met een brul stootte zichzelf toen met alle macht zo diep mogelijk in mij. Ik kneep mijn kringspier dicht en ontspande weer. Hij bleef zichzelf zo diep mogelijk in mijn kontje drukken. Ik voelde zijn pik kloppen diep in mij. En ik voelde hoe zijn zaad diep in mijn darmen spoten. “Blijf zachtjes stoten, want kom ook bijna klaar.” Ik ging als een razende met mijn vingers over mijn klitje en toen begonnen mijn benen slap aan te voelen. Ik moest me uit alle macht aan de rugleuning vast houden. Het was maar goed dat ik nog op zijn pik gespiesd was, want anders was ik zeker omgevallen. “Jaaahhh!”, gilde ik en toen explodeerde ik en kwam klaar. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Golven van genot spoelden door mijn kont en kut. Uitgeput liet ik mij over de rugleuning vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 18938 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Na een mooie zomeravond”

Plaats een reactie