BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nadia de Marokkaanse vriendin van mijn dochter

Sexy Nadia in de verleidingNadia is de BFF van mijn dochter Louise. Vanaf groep 1 van de basisschool zijn ze onafscheidelijk. Ook op het VWO kwamen ze in dezelfde klas. Toen mijn vrouw na een kort maar hevig ziekbed overleed was Nadia er altijd voor mijn dochter die toen pas 14 jaar was. Ook Nadia haar ouders waren een grote steun voor Louise en ook voor mij. In het examenjaar was Nadia nog vaker bij ons en bleef zo ook vaak slapen. Nadia woonde een paar blokken van ons vandaan in een klein appartementje met haar twee broertjes en een klein zusje waar ze de slaapkamer meedeelde. Samen studeerden de meiden voor hun examen en maakten veel lol. Louise had aangegeven geen behoefte te hebben om na het examen naar Albufeira of Majorca te gaan zoals veel van haar klasgenoten. Van jongs af aan wilde ze naar New York. Als ze slagen had ik me bedacht verras ik de twee meiden met een week New York. Nadia was de laatste jaren wel vaker met ons op vakantie geweest als haar ouders niet naar Marokko gingen. Nadia’s ouders stemden in. De twee meiden slaagden met vlag en wimpel en waren uitzinnig dat ze naar New York gingen.

Nadia’s ouders brachten ons naar Schiphol en een paar uur later waren we in New York. Ik had een driepersoonskamer in een hotel geboekt een paar blokken van Time Square. De twee meiden in het tweepersoonsbed en ik op het eenpersoonsbedje. Met zijn drieën deden we de toeristische dingen zoals Empire State Building, het vrijheidsbeeld en een musical op broadway. De meiden ging overdag ook samen op pad. Ik was trots op deze twee prachtige meiden. In een jaar tijd waren ze van meisjes in jonge vrouwen verandert. Louise is net als haar moeder een prachtige slanke dame met rode krullende haren. Net als haar moeder heeft ze prachtige lange benen en een mooi slank ballet figuurtje. Nadia is klein en tenger met een grote bos zwarte krullen en heeft prachtige mooie donkere ogen. Een lekkere kont, maar vooral haar tietjes! Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden als ik in mijn bed lag en zij naar de badkamer liep in haar korte broekje met haar mouwloze hemdje. Prachtige puntige borsten dansten in het hemdje. Door het katoen heen zag ik twee mooie donkere tepels priemen. Flinke borsten cup c die recht vooruit stonden.

Louise ging economie studeren en Nadia rechten. Beide aan de Universiteit van Amsterdam. Ze bleven dan ook thuis wonen. Nadia en Louise bleven samen studeren en als ze het laat maakten of uitgingen bleef Nadia altijd slapen bij Louise in haar grote bed. Als ze uit hun bed kwamen verwende ik ze met een ontbijt. Ik genoot dan van deze twee mooi jonge dames. Nadia had altijd een kortbroekje aan en een mouwloos hemdje met een weide hals, zodat ik kom genieten van deze schoonheid met haar geweldige tieten. Van de zijkant kon ik tegen die prachtige botsten aankijken. Het leek wel of ze het er om deed.

Op een zaterdagochtend in het voorjaar, de twee dames waren inmiddels twintig, verscheen mijn dochter als eerste aan het ontbijt niet veel later gevolgd door Nadia in haar mouwloze hemdje. Louise vertrok als elke zaterdag naar haar balletschool waar ze les gaf. ‘Veel plezier samen’, zei ze bij haar vertrek. Ik bakte een eitje voor Nadia en begroef me in de krant en genoot stiekem van het uitzicht op dit prachtige Marokkaanse meisje. Als altijd ruimen de meiden het ontbijt op en nu deed Nadia het alleen. Ik hielp haar met afdrogen, zodat ik stiekem naar haar prachtige lichaam kon kijken. Plots zei ze ‘vind je mijn tieten mooi? Je kijkt er altijd naar. Dat zie ik heus wel hoor’. Ik voelde me betrapt. Ontkennen had geen zin. Ik stammelde ‘ja, sorry, maar ze zijn ook erg mooi’. Ze keek me verlegen aan en zei toen ‘je mag er best even aan zitten hoor’. Ik wist niet wat ik hoorde. Ze zag me twijfelen. ‘Toe maar’, zei ze en deed de afwashandschoenen uit. Ik kon mezelf niet bedwingen en voelde aan naar borst. Ze liet me begaan en legde haar hoofd in haar nek. Met mijn andere hand ging ik bij haar mouwloze hemdje naar binnen en omvatte haar andere borst. Haar tepels priemden en haar borsten waren zwaar en stevig en stonden recht vooruit in haar hemdje.

Ik zoende haar in haar nek. Ze duwde haar billen naar achter tegen mijn kruis aan waar mijn pik van opwinding rechtop stond. Ze draaide zich om en omhelsde me. Onze tongen vonden elkaar en we zoenden hartstochtelijk. Ik tilde haar op. Haar armen om mijn nek. Haar benen om mijn middel en mijn handen op haar heerlijke billen en liep met haar naar de eettafel en legde haar neer. Ik deed haar broekje uit en vond een heerlijk kruisje met een mooi toefje zwarte haar. Ik begroef mijn hoofd tussen haar benen die ze volledig spreidde als een balletdanseres en ik zoog aan haar lipjes en klitje. Een heerlijke geur verspreide haar kutje, die steeds natter werd. Ik vond haar g-spotje en ze kwam heftig klaar. Ik kwam overend. Ze had haar hemdje uitgedaan. Ik zoog aan haar heerlijke dikke tepels. Ze kreunde. Ik zoende haar en ze fluisterde ‘neuk me, neem me’. Ik twijfelde, de BFF van mijn dochter. ‘Neuk me, ik ben aan de pil. Ik ben geen maagd meer. Neuk me, neuk me’. Ik deed mijn trainingsbroek uit. Mijn paal was bikkelhard en ik gleed langzaam haar natte strakke kleine kutje in. Ik voelde haar onder me kronkelen. Ze kreunde en zuchtte en ik drukte mijn pik verder in haar tot haar baarmoeder en neukte haar ritmisch met lange en korte halen. Steeds iets verder en steeds wat harder tot ze begon te gillen. Ik stopte en keek haar aan. Met grote ogen keek ze naar me. ‘Hij is groot. Zit je er helemaal in’. ‘Nog niet, antwoorde ik. Doet het pijn’. ‘Ja een beetje. Ik wil hem hellemaal, doe het’ kreunde ze. Met een lange haal duwde ik hem door tot mijn ballen tegen haar billen kletste en Nadia het uit schreeuwde ‘ja ga door’. Al snel had ik mijn orgasme en spoot ik haar kutje vol. Mijn pik gleed uit haar kleine kutje. Ik ging op een stoel zitten. Nadia kroop op mijn schoot en zoende me. Dit had ik niet mogen doen zei ik. ‘Dankjewel, ik wil al heel lang dat je me neukt’. ‘Je bent de vriendin van mijn dochter. Jij bent twintig en ik achtenveertig’ zei ik. ‘wat maakt het uit’ en ze begon me weer te zoenen.

Ze pakte mijn hand en ik liep met haar mee naar mijn slaapkamer. We zoenden en ik genoot van haar weergaloze mooi lichaam en stevige borsten. Mijn pik stond snel weer fier en strak. Ze nam mijn pik in haar hand en speelde met mijn ballen en likte het voorvocht weg. ‘Ik heb nog nooit gepijpt’ zei ze. Ze likte mijn pik. Ze vertelde dat ze één keer met een jongen meegegaan was, die haar had ontmaagd maar die ze niet had willen pijpen. Ze begon me voorzichtig te pijpen. Ik gaf haar wat aanwijzingen en ze kneedde mijn ballen. Ik hield het niet lang en ik spoot mijn sperma in haar mondje. Ze schrok ervan en ik verontschuldigde me dat ik dat niet had mogen doen. Ze likte haar lippen af en zei dat ze het had doorgeslikt en dat ze het niet vies vond. Ze kroop in mijn armen en we zoende elkaar. Ik verwende haar klitje en kutje en zorgde dat ze kronkelend en kreunend over het bed haar orgasme had. Ze speelde net zo lang met mijn pik tot die weer stijf was. Ze wilde weten hoe groot mijn pik was. Ze verdween even om terug te komen met een meetlint. ‘Twintig centimeter, zei ze met verbazing. ‘Dat is groot heb ik gelezen’ zei ze. Die ochtend en middag heeft ze een paar keer mijn pik weten op te wekken tot een keiharde paal en hebben we heerlijk geneukt. Op één dag had ik meer geneukt dan het gehele jaar.

Toen we aan het eind van de middag gedoucht en gekleed aan de keukentafel zaten kwam Louise thuis. Ze keek ons beide aan. ‘Hè hè, eindelijk het is gebeurd’ zei Louise. ‘Ja’ antwoorde Nadia. Ik keek ze beide verwonderd aan. ‘Ja, pap je kijkt sinds New York verlekkert naar Nadia en zij is al jaren gek op je. Het moest er eens van komen. Een wat neuk je nou, ja zo af en toe met die saai trien van je werk’. ‘Vind je het niet erg?’ Vroeg ik. ‘Ik heb Nadia vaak genoeg gezegd, dat ze je moet verleiden. Gelukkig is het nu eindelijk gebeurd! Ik heb zin in een wijntje en jullie? vroeg Louise. Of bubbels, we hebben immers iets te vieren’.

Vanaf die dag kroop Nadia bij mij in bed als ze bleef slapen. Nadia kon niet van mijn pik afblijven en had veel plezier in het spelen met mijn ballen. Ik genoot van haar pijpen. Louise stuurde ons geregeld naar boven als ze ons geflikflooi zat was en dan neukte ik haar lekker doggy of ging Nadia op haar rug liggen met haar benen in haar nek of in spagaat en schreeuwde ze als ze bijna klaarkwam ‘harder harder’ tot ze met een gil haar orgasme had. Twee jaar later vlak na haar afstuderen trok ze bij mij in toen Louise ging samenwonen met haar vriendje. Het was even wennen voor haar ouders, als we maar gingen trouwen. Nu is ze vijfentwintig en ik drieënvijftig en zijn we getrouwd. Louise was mijn getuige. Louise en Nadia zijn nog steeds BFF. Nadia houd me jong. Haar seks appetijt is haast niet te stillen. Alle ruimten in het huis hebben we gehad. Ook buitenhuis verleid ze me haar te nemen in haar strakke kutje door sexy jurkjes te dragen en shirtjes en bloesjes waar ik haar lekkere stevige punttieten met tepels doorheen prikken en zie dansen als ze loopt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 23420 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie