BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Puberkolonie (2)

Ruben ontmaagd drie meidenDRIE VLIESJES

Julia, Carmen en Emma zijn mijn pesters, en hebben me tijdens schoolkamp in ‘De Puberkolonie’ op hun kamer weten te krijgen. Ze hebben me op bed vastgebonden en gaven me een of ander stimulerend pilletje, want ze zijn van plan om zich alle drie op mijn lul te ontmaagden.

Julia hurkt boven mijn gezicht, zij wil als eerste en ik moet haar kutje likken. Dat wil ik wel, ze heeft zich daar lekker glad geschoren, haar gleufje ruikt lekker en smaakt ook goed, dit is een nieuwe ervaring voor mij. Als haar kutje goed natgelebberd is door mij en ik ook al haar eigen geil proef gaat Julia op me liggen. Ze schuift zich zo ver naar beneden over mijn lijf tot ik voel hoe mijn eikel tussen de lipjes van haar kutje komt. Ze duwt door en schuift zo mijn eikel beetje bij beetje bij haar naar binnen gaat, zó warm en nauw en geil, whow, en door het pilletje ga ik dat ik dit lang volhouden. En wat die meiden misschien niet weten is dat dit ook voor mij een ontmaagding is, ik ben nog nooit in een meisje geweest, en nu gaan het er dus meteen drie worden.

Vliesje een en vliesje twee

Julia duwt zich nog dieper over me heen, ik hoor haar wat kreunen, maar halverwege komt ze niet verder. ‘Kutvliesje, lukte ook al niet met mama’s dildo’ hoor ik haar met een van pijn vertrokken gezicht mompelen, en dan gaat ze van me af, waardoor mijn pik met een plopje uit haar nauwe kutje schiet. Ze gaat op haar hurken boven me zitten, zet mijn pik opnieuw voor haar neukbuisje en laat zich er dan langzaam op zakken. Als ze opnieuw niet verder komt gaat ze weer omhoog en drukt zich dan ineens omlaag en ik voel hoe ik in haar door een barriere breek. Jullia gilt even en zit dan op mijn heupen, mijn pik volledig in haar. Met een van pijn vertrokken gezicht blijft ze heel stil zitten en na enkele minuten voel ik hoe ze me diep in haar met haar kutspiertjes wat knijpt. Rustig gaat ze dan bewegen en al na enkele minuten, bijna net zo snel als ik daarvoor, komt ze kreunend klaar.

‘Oké Juul, genoeg fun gehad, nu ik’ zegt Carmen. Julia klautert van me af, het voelt gewoon koud voor mijn pik als ze van me af is. Ik zie dat er behoorlijk wat bloed op mijn staaf zit en dat wordt nu eerst wat weggeveegd. En dan komt Carmen in actie. Zij heeft het afgekeken bij Julia en zij gaat meteen op haar hurken boven me zitten, heeft al wat glijmiddel op haar kutje gedaan en in no time is mijn pik al op weg naar haar diepste binnenste. Voelt weer heel anders maar toch ook echt supergeil, dit kan echt niet wat die meiden met me uitspoken maar stiekem geniet ik best wel.

Carmen drukt zich meteen door en voor ik het besef zit ik al op maximale diepte in haar. En Carmen reageert heel anders, ik heb niet het idee dat ze veel pijn heeft, ze draait en wringt zich nog dieper over me heen en masseert ondertussen mijn pik daar binnen met kleine pulsjes. En dan gaat ze los, ze begint op en neer te schuiven in een tempo waar ik al moe van word als ik het zie, ondanks dat ze mollig is heeft ze power genoeg. Omhoog, omlaag, steeds bijna eruit en dan weer diep over me heen, ik onderga het als een natuurgeweld. En dan komt ook zij klaar, ze gilt en kreunt en valt over me heen, klemt zich aan me vast alsof ze me wil laten stikken, wat een natuurgeweld zeg. Als ze tot rust is gekomen geeft ze me een kusje en klautert ook zij van me af.

Opnieuw bloed aan m’n paal, het wordt weggeveegd en daar komt Emma. Ook een echte mooi meisje, lang, heel slank, beetje exotisch om te zien, donkere ogen en lang zwart haar. Ook Emma heeft zich voorbereid door glijmiddel op haar kutje te doen en nadat ze languit op me is gaan liggen schuift ze voorzichtig omlaag tot mijn eikel een klein stukje in haar kutje schuift.
Precies op dat moment wordt ineens de deur opengeslagen en stormen mijn vrienden Michael en Peter binnen. ‘We hebben even staan gluren door het sleutelgat en komen ook meedoen mensen.’

De rollen omgedraaid

De deur wordt op slot gedaan en voordat de meiden van de schrik zijn bekomen pakken ze Julia en Carmen in een houdgreep vast en duwen ze hen op een van de bedden, Peter houdt ze in bedwang. Emma is van schrik van me af gesprongen en Michael zegt: ‘hoho sexy dametje, zo gemakkelijk kom je er niet vanaf. Ruben, jij mag haar nog hebben hoor’ en direct daarop maakt hij me los. Ik pak mijn kans, neem Emma stevig vast en duw haar op het bed waar ik eerst op vast gebonden lag. En daar ligt ze, op haar rug, spiernaakt, haar armen voor haar borsten, haar benen strak over elkaar, ze wil blijkbaar niet meer. Jammer voor haar maar ik wil nog echt wel…

Emma ligt totaal gestrest voor me, op haar rug, naakt, haar armen voor haar borsten, haar benen strak over elkaar geslagen, haar kutje zo zorgvuldig beschermend. En dat, terwijl ze nog maar een paar minuten geleden ervan genoot dat ik vastgebonden lag en ze druk bezig was zich op mijn staaf te spiesen, om zo spoedig mogelijk maagd-af te zijn. Blijkbaar wilde zij het initiatief hebben maar de rollen zijn nu wel duidelijk omgedraaid. En ik zal ervoor zorgen dat ze alsnog spoedig maagd-af is. Wat is ze een mooi meisje zoals ze daar helemaal bloot voor me ligt, dat wordt genieten. Maar eerst even wat orde op zaken stellen met de andere meiden.

‘Michael en Pieter, is het niet verstandig Julia en Carmen even vast te binden en iets in hun mond te doen? Ik verwacht dat ze ieder moment de boel bij elkaar gaan krijsen.’ ‘Goed idee Ruben’ en Pieter geeft Julia door aan Michael. Dan duwt hij de nog steeds naakte Carmen op haar rug op het bed en bindt haar polsen vast aan de bedrand met de riempjes die de meiden zojuist nog voor mij gebruikten. Michael doet hetzelfde met Julia en ten slotte krijgen de dames allebei ook nog eens een slipje in hun mond gepropt, die met sjaaltjes uit hun eigen koffers worden vastgebonden. ‘Mpffmpff’ is hun commentaar.

Ik zie dat Pieter en Michael erg tevreden zijn over hun werk, ze genieten duidelijk van het aanblik dat beide meiden nu bieden, vooral omdat hun benen niet zijn vastgebonden en ze er volop mee rondspartelen. Af en toe levert dat hele mooie doorkijkjes op… ‘He jongens, ik stel voor dat we alle drie volop van deze meiden gaan genieten, maar ik vind wel dat Emma nu eerst alle aandacht verdient. Ze wilde echt vandaag ontmaagd worden, dat ga ik dan nu eerst maar eens ga doen en Emma wil er jullie graag als publiek bij, oké?’ De jongens grijnzen allebei en steken hun duim op, Julia en Carmen zeggen ‘mpff’. Zal ook wel oké betekenen, aan de slag dus.

Ik richt me weer op Emma die als een bang konijntje in een paar koplampen gevangen voor me ligt, ze kijkt me met grote ogen aan en schudt fanatiek nee met haar hoofd als ik dichterbij kom. Ik kniel over haar heen, pak haar armen bij haar polsen vast en wrik die met wat kracht van haar tietjes af tot boven haar hoofd, ga all-over met mijn benen aan weerszijden van de hare op haar liggen en kijk haar dan eens diep in haar ogen. ‘Zo Emma, nog even, en dan ben jij een echte vrouw, verheug je je er al op?’ vraag ik en grijns ondertussen een beetje gemeen tegen haar.

Emma blijft maar nee schudden maar dat gaat haar echt niet helpen. Ik stretch haar armen nog iets verder boven haar hoofd, en druk ook mijn bovenlijf lekker strak tegen haar aan waardoor Emma’s tietjes geplet worden onder mijn borstkas, wat voelt dit sexy zeg. Ik heb mijn gezicht een beetje in haar haren begraven en fluister in haar oor: ‘Kijk eens Emma, jij wilde me gewoon bruut verkrachten door mijn pik als een soort dildo te misbruiken, maar zo ben ik dus niet hoor, ik zal je al mijn liefde en aandacht geven. Ik ga je nu eerst eens lekker zoenen, daarna zorg ik dat je kutje goed smooth is en dan gaat het echt gebeuren.’

Ik snap ook wel dat dit niet echt geruststellend is voor Emma maar dat is ook de bedoeling, ik ben haar volop aan het teasen en geniet ervan wat dat met haar doet. Langzaam breng ik mijn mond naar de hare en hoewel ze maar blijft schudden met haar hoofd weet ik op een gegeven moment haar mond toch te vangen en steek meteen mijn tong diep bij haar naar binnen. ‘Mmmm’ hoor ik haar mummelen en vraag me af of ze nou bedoelt dat het lekker is of dat het juist niet zo is. Ach, wat maakt het uit. Ik heb nog nauwelijks ervaring met tongen maar voel wel aan wat lekker is, vooral cirkeltjes draaien rond haar tong voelt heel erotisch. En of Emma nu wil of niet, ze doet toch op een gegeven moment wel een beetje mee, wat voelt het lekker om zo samen met de tongen in onze monden te spelen.

En dat is vliesje dríe

Ik lig nog steeds met mijn benen aan weerszijden van de hare en maak nu ondertussen van de gelegenheid gebruik om mijn rechterbeen tussen die van Emma te wringen. Ik voel hoe ze meteen verstrakt maar ik zet toch door en even later heb ik zelfs mijn beide benen tussen de hare weten te manoeuvreren. Nu is het gewoon een kwestie om mijn benen verder uit elkaar te doen, om de hare te spreiden en haar kutje toegankelijk en open te maken. Om haar nog verder te openen stop ik op een gegeven moment met zoenen en ga ik op mijn knieën zitten, doe die dan zo ver mogelijk uit elkaar en krijg zo haar kutje volledig gespreid in beeld. Emma heeft echt een mooi roze kutje met vrij kleine buitenlipjes, ziet er eigenlijk heel aandoenlijk uit. Mijn pik reageert enthousiast op dit mooie uitzicht, ik voel me superstijf worden. Tijd voor actie.

Ik doe flink wat spuug op mijn rechterhand en wrijf dat op Emma’s kutlipjes, en samen met het glijmiddel dat er nog zat van toen ze me daarstraks wilde verkrachten, wordt haar kutje nu lekker glad en toegankelijk. Ik voel me ontzettend opgewonden worden, want ik ben dan al wel twee keer in een kutje geweest, maar dat was omdat ze me vastbonden en dwongen, en nu heb ik zelf het initiatief. Voorzichtig breng ik mijn eikel tussen Emma’s kutlipjes en zoek dan haar ingangetje op. Als mijn staaf er goed voor staat duw ik zachtjes en glijd dan rustig dit heerlijke warme zachte vochtige holletje in, zo zeg, dit moet het paradijs zijn. Ondertussen kreunt Emma maar dat ze dit niet wil, ik kijk haar zo lief mogelijk aan maar zet natuurlijk toch rustig door.

Het voelt subliem aan, daar binnen in de warmte en nauwte van dat meisje. Maar al gauw voel ik weerstand, ik ben bij blijkbaar haar vliesje aangekomen. ‘Ruben, hou alsjeblieft op’ klinkt het klagelijk uit Emma’s mond. Ik doe alsof ik luister en trek me bijna uit haar terug. Maar dan ineens ram ik me met al mijn kracht zo diep mogelijk bij haar naar binnen en voel dat ik met succes door haar vliesje ben gebroken. Yes! Mijn eerste echte neukpartij met een meisje dat door mij is ontmaagd. Maar Emma ziet dat anders, ze gilt het uit, daarom leg ik een hand op haar mond zodat het wat gemompel wordt, ga lekker chilled op haar liggen, duw me nog eens zo diep mogelijk bij haar naar binnen, en houd me dan verder deep inside stil.

‘Wen er maar even aan, dametje’ fluister ik in haar oor. Ik voel hoe ze nog steeds verkrampt onder me ligt en ook haar kutje sluit zich als een te zwaar aangespannen bankschroefje om mijn pik. ‘Emma, probeer je een beetje te ontspannen en te genieten van je ontmaagding’ fluister ik haar zachtjes toe. ‘Ik ben nu toch in je en wil er graag voor zorgen dat je geniet en klaar gaat komen, maar dan moet je wel een beetje meewerken. Voor mij is dit op deze manier ook de eerste keer, zullen we samen proberen er iets fijns van te maken?’

Ik zie hoe Emma me ondertussen met grote ogen aankijkt en hoe die zich langzaam met traantjes vullen. Ojee, zij ook weer, net als mijn beide moeders, altijd maar snel huilen. Maar ja, ik snap het ook wel en lik ze zachtjes van haar wangen als ze daarnaar beneden beginnen te rollen. Ook geef ik haar een zoen en speel nog wat met haar tongetje dat aarzelend meedoet. En ja hoor, na enkele minuten voel ik toch hoe ze langzamerhand ontspant, een signaal voor mij om mijn pik weer te gaan bewegen in dit heerlijke meisjesbuisje.

Dus dit is nou neuken

Ik schuif me naar buiten en dan weer diep in haar, dit steeds weer herhalend tot ik voel dat Emma gaat tegen bewegen. Ik voel ook hoe haar kutje wat ontspant en ze diep daarbinnen wat met haar spiertjes begint te werken en knijpen. Dit voelt echter lekker. Als ze dan uiteindelijk ook nog eens haar benen wat verder spreidt is dat voor mij het signaal dat Emma er helemaal klaar voor is en begin ik haar lekker door te neuken.

Omdat ik eigenlijk nog heel onervaren ben vraag ik Emma wat ze lekker vindt. Ze fluistert een beetje beschaamd dat wat ik nu doe al heel lekker is en dat ze gewoon even wat tijd nodig heeft. Ik glimlach tegen haar, gelukkig ben ik daarstraks al een keer gigantisch klaargekomen in Julia’s mond, dus ik hou het wel even vol. Ik heb wel eens gelezen dat in de bovenwand van een kutje een gevoelig plekje zit en ik probeer zo te bewegen dat mijn eikel daar steeds goed langs komt.

En inderdaad, ik hoor hoe Emma steeds meer kreuntjes slaakt en dan is het al snel zo ver, ik voel hoe haar kutje krampt en samentrekt en dan begint Emma zich heel spastisch tegen me aan te duwen. En weer even later kreunt ze steeds luider en komt ze echt trillend en schokkend en knijpend rond mijn pik klaar, whow, ik heb voor het eerst een meisje laten klaarkomen.
Ik steun op mijn armen en kijk Emma eens goed aan terwijl ze zich helemaal overgeeft aan haar genot. Als ze dan haar ogen opent komen er nog steeds traantjes uit, maar volgens mij nu van het genieten en van geiligheid. Ik geef haar opnieuw een lange tongkus, lik de traantjes weer weg en ga dan voor mijn eigen genot.

Ik trek me steeds bijna helemaal uit Emma’s neukbuisje terug en ram me dan weer diep naar binnen, en zo maar door. Emma lijkt dit ook lekker te vinden want al gauw komt ze voor een twee keer klaar, ze slaat haar benen om me heen en plet haar onderlijf zo steven mogelijk tegen me aan. En dan hou ik het niet meer, dit is zo lekker, ik ram me nog een paar keer diep in Emma en voel dan hoe mijn zaad als lava uit een orkaan naar buiten spuit, het kan niet anders dan dat mijn kleine monstertjes direct haar baarmoeder zijn ingedoken. Nu maar hopen dat ze aan de pil is….

Waardering van het publiek

Als we uiteindelijk kletsnat en hijgend stil tegen elkaar aanliggen klinkt er applaus vanaf de bedden. ‘Mooie show Ruben’ joelen Michael en Pieter. Ik kijk om, was hen helemaal vergeten, zie dat ze zich ondertussen ook uitgekleed hebben, naast de andere meiden zijn gaan liggen en ultrastijve pikken hebben. Ik grijns tegen ze en steek een duim op.

In de gauwigheid zie ik dat de andere meiden ook hebben meegenoten want ze liggen er allebei stilletjes bij, met de benen uit elkaar, mijn vrienden hebben zich allebei over een klitje ontfermd en vingeren er ijverig op los. Ik druk me nog even lekker tegen Emma aan en zeg dan dat ik haar ook ga vastbinden, want dat het programma nog lang niet is afgelopen. Ze protesteert, maar voor ze het beseft heb ik haar armen al boven haar hoofd aan het bed vastgebonden.

Dan ga ik op zoek naar de pilletjes in Carmens tas, geef Emma er een met een glas water erbij, en dan gaat ook bij haar een slipje in haar mond, sjaaltje er omheen, klaar is kees. De andere meiden geef ik meteen ook maar een pilletje met wat water, doe daarna de propjes weer in hun mond en tot slot nemen Pieter, Michael en ikzelf er een.

Ik weet dat Pieter en Michael ook nog maagd zijn: ‘Hé jongens, zullen we zorgen dat we vannacht goed leren neuken? We hebben hier de beschikking over drie mooie oefenobjecten, ze wilden het zelf, dit is onze kans!’
Echt, dit gaat een onze lekkerste nacht ever worden, mijn vrienden grijnzen breed waarna we highfiven. ‘Maar ik wil wel graag nu als eerste Julia hebben, want daar heb ik nog een appeltje mee te schillen.’ ‘Super Ruben, doen we, pakken wij die andere twee’ reageert Pieter en ook Michael steekt zijn duim op…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 12356 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De Puberkolonie (2)”

 1. Ik heb genoten van de andere verhalen, maar dit verhaal vind ik niet leuk. Ik ben tegen verkrachtingen en vind dat je een meisje, jongen, vrouw of man moet respecteren en als er geen wil is dan hou je op en stel jouw eigen geilheid op de laatste plaats

  • Hoi Ouwe Peer.
   Begrijp ik, en ik ben het ook met je eens.
   Maar ’t gebeurt en bovendien, fantaseren mag, toch?
   X. Zara

Plaats een reactie