BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oudejaarsavond aan zee (1)

De volgende morgen had ik niet gehoord dat de wekker Jenny gewekt had. Het was aangenaam wakker worden toen ze haar tongetje probeerde tussen mijn lippen te wriemelen terwijl ik nog sliep. Na een vluchtig kusje zei ze dat ze ging werken, maar dat ik nog mocht blijven slapen als ik wou. Ik kwam echter meteen ook maar uit bed. Ze hield twee pulls voor zich en vroeg welke best bij het rokje paste dat ze vast had. Wat kende ik daar nu van! Ik duidde er willekeurig een aan, waar ze mee akkoord ging. Ik vroeg haar of ze het goed vond als ik eenvoudigweg hetzelfde hemd en broek van vorige dag aan zou trekken. Zoveel bagage had ik nu ook weer niet bij me.
-Natuurlijk, als je voor vanavond als we met mijn vriendinnen gaan feesten maar wat anders bij hebt.
Ze vond naar de badkamer gaan niet meer nodig en trok ongegeneerd haar nachtkleedje over haar hoofd.
-Maak een beetje voort en trek die pyjama ook uit, dan kunnen we gaan ontbijten. Ik denk dat ons ma de koffie al klaar heeft.
Omdat ik haar jonge meisjeslichaam nu in volle glorie kon bewonderen en deze keer zelfs duidelijker dan in het schemerlicht van het lampje bij haar bed, stond mijn jongeheer al dadelijk opgericht te pronken. Iets wat haar natuurlijk niet ontging.
-Ah, charlewieterke is ook al wakker zie ik. Verwacht die misschien ook een ochtendzoentje, zoals ik jou gaf?
Niettegenstaande ze al met één voet in haar slipje gestapt was, trok ze dat niet verder aan, maar kwam in mijn richting en knielde voor me neer, nam mijn piemel in een hand en legde de andere hand onder mijn zakje. Eerst gaf je een likje op en onderkant van mijn eikel om er een kusje aan toe te voegen.
-Dit was toch een plekje waar je het lekker vond he?
Vervolgens stond ze op en voordat ik de kans kreeg haar borstjes of zelfs maar haar billen een kneepje of een aai te geven, bleef me slechts over om perplex haar wiebelend kontje na te staren, terwijl ze al terug tot naast haar eigen bed stapte en zich verder aankleedde. Ik kon niet anders dan hetzelfde doen.
-Kom, we gaan eten, want ik moet voortmaken om tijdig op het werk te komen. We zien straks nog wel hoe we de tijd vullen tot we gaan vieren.

Bij het ontbijt vroeg mijn nonkel, die een meubelzaak had, me of ik hem na het eten kon helpen om een eenpersoonsslaapkamertje in de aanhangwagen te laten en mee te gaan afleveren bij een klant. Natuurlijk kon ik dat. Zo was mijn voormiddag meteen gevuld.
Rond 12.30 kwam Jenny thuis, we aten warm en daarna lagen we even in de zetel met een stripverhaal. Toen haar pa opnieuw aan het werk gegaan was, maakten we nog een wandelingetje. Ze vertelde me dat Anne-Marie een jaar ouder was dan wij en haar zus Agnes een jaar jonger. Zij zouden ons komen ophalen en dan gingen we samen naar het parochiehuis, waar nog enkele vriendinnen ons zouden opwachten.
Anne-Marie had bruin haar, was een beetje struiser dan Jenny. Agnes was tengerder dan de andere twee meisjes en had lang lichtblond haar. In het zaaltje wachtten Christa, Heleen en Paula ons op. Christa had donkerbruin halflang haar en een rond gezicht, Heleen, die de anderen Heleentje noemden, had kort zwart haar en was ook slank, Paula tenslotte was een langharige, ook ietsje struisere brunette. We dronken er iets, dansten er eventjes, maar verlieten het zaaltje op voorstel van Heleentje om richting Zeelaan naar de uitgaansbuurt te wandelen. Het was al vlug duidelijk dat zij zich een beetje als leidster van de groep opwierp.

We brachten de tijd door met praten en dansen, waarbij ik afwisselend met de meisjes danste, maar wat vaker met Agnes, die ik de knapste van het groepje vond. Spijtig leek zij niet dezelfde interesse voor mij te hebben. Heleen was de levendigste uit de groep en werd opvallend vaker door andere jongens in de bar uitgenodigd voor een dans. Christa wendde zich vaker tot mij dan de anderen, waarvoor ik meer de vreemde eend leek te blijven. Tijdens het dansen leunde Christa ook wat krapper tegen me aan en alhoewel ik Agnes aantrekkelijker vond, liet ik mijn hand aarzelend een beetje zakken tot op haar ronde kontje. Ze leek dat helemaal niet erg te vinden. In de loop van de avond stelde de dj twee keer voor dat de dames uitnodigden en telkens was Christa er als de kippen bij om toch maar als eerste bij mij te zijn om me uit te nodigen. Na een van die dansen keerde Heleentje niet terug naar ons groepje.

Toen ik een volgende dans met Jenny deed en naar Heleentje vroeg, wist Jenny te vertellen dat Heleentje wel vaker een uurtje of zo met een of andere jongen die haar aanstond verdween, hem dan dumpte en plots weer opdook en ik me over haar geen zorgen hoefde te maken. Ze verzekerde me er meteen ook van dat Christa op mij viel en dat ik er maar moest van genieten en op haar toenaderingspogingen moest ingaan. Op mijn vraag of zij zich dan niet in de steek gelaten zou voelen, antwoordde ze dat ze het helemaal niet erg vond, op voorwaarde dat ik haar later uitgebreid verslag zou uitbrengen over hoe Christa me ging kussen en met me vrijen, iets waar Jenny vast van overtuigd leek.
Voor de volgende dans nodigde ik dan ook Christa uit en het volstond een hand over haar rug omlaag te aaien tot op haar kontje om haar een hand in mijn hals te laten leggen. Ik keek even in haar ogen en zij boog dadelijk haar hoofd achterover, en met een lichte druk in mijn hals trok ze me dichterbij. Binnen een seconde lagen onze open monden tegen mekaar en voelde ik haar tongetje binnen glippen. Het startsein was gegeven. Ik zag ons meteen als een stelletje voor de rest van de avond. Ze verraste me door een puntig tongetje heel snel herhaaldelijk tot vooraan in en uit mijn mond te laten glippen. Weer en nieuwe dimensie in kussen die ik ontdekte. Verder wist ze zich in de loop van de avond ook zodanig tegen me aan te vleien, dat we in een volle bar toch intiemer met mekaar konden omgaan. Ik lukte er in haar ene borst te aaien zonder dat het bij een toevallige kijker in het oog sprong, iets wat ze zich zonder het minste tegenstribbelen liet welgevallen. Ze herschikte op een gegeven ogenblik even de manier waarop ze naast mij stond en slaagde er daarbij in om tot mijn grote verbazing slechts eventjes, maar toch duidelijk voelbaar, op mijn broek over mijn penis te wrijven.

Dat was ook ongeveer het moment dat ik Heleentje weer in ons midden zag verschijnen. Met een enigszins geheimzinnig glimlachje om haar lippen vertelde ze doodleuk dat ze even een luchtje gaan scheppen was en voegde er meteen aan toe: “Jullie kennen mij toch al goed genoeg he? Ik heb nu eenmaal regelmatig wat frisse lucht nodig.” Iedereen leek het normaal te vinden dat ze even verdwenen en weer terug was. Ik meende wel te merken dat ze een wat aandachtigere blik naar Christa en vooral naar mij wierp, maar al vlug stond ze weer gewoon in het groepje. Niet veel later begon de dj met aftellen en kuste iedereen mekaar de beste wensen voor 1967 toe. Ik verbaasde me er niet over dat Christa me daarbij steviger vastnam dan de andere meisjes deden en dat ze me in plaats van drie kusjes te geven een lekkere tong draaide. Dat ook Heleentje me daarbij tegen zich aantrok, in mijn kont kneep, en de drie kusjes vol op mijn mond drukte, verbaasde me wel. Christa moet dit ook gemerkt hebben, want ik merkte dat ze Heleentje een kwade blik toewierp. Die leek zich daar geen zorgen om te maken en staarde onbewogen terug. Christa vleide zich opnieuw wat dichter tegen me aan om me te knuffelen.

Rond twee uur kwamen mijn nonkel en tante met de ‘Bon’ ook de bar binnen. De Bon was de moeder van mijn nonkel en alhoewel ze al in de zeventig was, werkte ze nog steeds in een cafetaria maar genoot ze ook nog volop van het leven. Ik probeerde niet te dicht bij Christa te staan terwijl zij er waren om morgen geen aanmerkingen te krijgen van mijn nokel. Zij leek dat te begrijpen, want ze liet ook wat afstand tussen ons twee. Het trio maakte even een praatje met de meisjes, betaalden een drankje voor ons groepje en trokken even later verder. Plots stond Heleentje naast mij en begon die een praatje met me, in plaats van Christa, zoals ik verwachtte. Die liet zich echter niet onbetuigd en zette zich aan mijn andere zij. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik de interesse kreeg van een meisje en dan nog wel van twee tegelijk. Met een duidelijk spottend lachje naar Christa toe liet Heleentje me al vlug weer (letterlijk) in haar handen achter.
Een uurtje later trokken we met zijn allen weer op huis aan. Weer nam Heleentje het touw in handen en stippelde zij de weg uit, waarbij we eerst langs Paula’s huis kwamen en die als eerste , na de uitwisseling vaan de obligate zoentjes het groepje verliet. Vervolgens stapten we naar Christa’s huis toe. Heleentje struikelde onderweg echter en verzwikte daarbij haar linkervoet. Op de verdere tocht had zij ondersteuning nodig en leunde op Christa en Anne-Marie hun schouders.

Bij het vervolgen van de tocht koos ze mij uit als steunend hulpje. Met een arm over mijn schouder in mijn nek en mijn arm rond haar lenden, leunde ze extradicht tegen me aan. Bij het afscheid vroeg ze me haar tot binnen aan de trap te begeleiden, maar er zeer stil bij te zijn om haar ouders niet te wekken. Ook daarom vroeg ze de anderen maar heel stilletjes buiten even te wachten. De deur werd zachtjes gesloten opdat ze door tocht niet zou dichtklappen. Eens dat gebeurd was, bleek ook haar enkel genezen, want plots gleed haar jas van haar schouders, drukte ze me met mijn rug tegen de muur en fluisterde ze met een hand tegen mijn hals en een op mijn kruis: ”Lekkertje, hier wacht ik al een halve avond op, maar stomme Christa belette het me.” Ze boorde haar tong onmiddellijk in mijn mond en kronkelde haar lijf tegen me aan. De hand op mijn kruis trok mijn rits omlaag, glipte in mijn onderbroek en omknelde mijn lul die binnen een seconde keihard was. Haar andere hand greep de mijne en tilde die onder haar pulletje. Een duidelijkere hint kon ik niet krijgen en over een slanke buik zocht ik haar borstjes en voelde hoe ze op een of andere manier haar bh reeds losgehaakt had, zodat haar blote tiet automatisch in mijn hand viel. Zachtjes kneep ik erin en nam haar tepel tussen mijn vingers.

”Zuig eraan en streel mijn poes.” hoorde ik fluisteren, terwijl ze haar bloes omhoog trok en met blote tieten voor me stond. Meteen drukte ze mijn mond naar haar tepels toe. Ik zoog op de harde knikker die ik in mijn mond voelde, en merkte dat Heleentje zich ook niet onbetuigd liet en mijn lul uit mijn gulp naar buiten trok. Haar andere hand drukte ze onder de boord van haar rok omlaag in haar slipje. Ik denk nu dat ze niet erg tevreden zal geweest zijn met mijn amateuristisch gefriemel aan haar kutje. Zonder haar kleding fatsoenlijk te schikken sloot ze af: “Stop die lul nu vlug weg en ga maar weer naar Jenny, Anne-Marie en Agnes. Anders worden die nog achterdochtig omdat je te lang weg blijft. Morgen zie ik je hopelijk nog wel en als Christa niet te bezitterig doet, maken we het dan nog wel leuk, zoals daarnet.”
Meteen trok ze de deur op een kier waar ik net door naar buiten kon glippen, terwijl ze zichzelf achter die deur schuilhield en uitdagend Nog even met haar borst wiebelde.
Ik hoop dat mijn hoofd niet al te rood was toen ik me weer bij de drie overblijvende meisjes voegde om verder op huis aan te gaan.

Hoe die avond afgesloten werd, volgt nog.

Commentaar en suggesties zijn altijd welkom op Gertibaldi en op mijn e-mail.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door opabeniciti

Ik ben een oudere man. Op seksueel gebied altijd verlegen geweest: In vroege puberteit op jongensinternaat: leren omgaan met meisjes daardoor gemist. Daarna niet of slechts aarzelend durven ingaan op gelegenheden die zich voordeden. Achteraf altijd spijt gehad dat ik niet vlotter reageerde, omdat ik besefte wat ik mogelijk gemist had. Ik beschrijf enkele situaties die ik echt meemaakte, maar waar ik in mijn fantasie nu wel alerter op reageer. Commentaar of suggesties mogen gemaild worden naar karlverschueren@tutanota.com

Dit verhaal is 11893 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Oudejaarsavond aan zee (1)”

Plaats een reactie