BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Twee heerlijke meiden

Ik ging op bezoek bij een vriend Peter. Peter is weduwnaar. Heeft 2 kinderen, 2 meisjes. Emma en Marlin. Twee prachtige meiden midden in de puberteit. Beide mooie slanke meiden. Beide blond. Beide blauwe ogen. Marin is twee jaar jonger dan Emma, maar bijna net zo groot.

Als Peter en ik een biertje in de tuin zitten te drinken, komen ze beiden naar buiten.

“Papa, we willen naar het zwembad!”
“Ik kan niet ‘jongens’, papa moet zo weg.”
“Maar het is zo warm!”, piepen de meiden. Peter kijkt mij aan, “Zo gaat het nu altijd Sam!”, lacht hij me toe.

“Ik kan wel met de meiden naar het zwembad!”, zeg ik. “Vandaag verder toch niets in de planning.” “En jij moet zo werken”

Al snel is alles geregeld en gaat Peter naar zijn werk en maken de meiden zich klaar voor het zwembad. Als ze klaar zijn moeten we eerst nog bij mijn huis langs, want ik moet ook mijn zwembroek hebben.

We rijden in mijn auto naar het zwembad. Ik betaal en we zwemmen. In het binnenbad. Daar is het warm. De dames willen per se binnen zwemmen. Omdat het daar rustig is.

De meiden zwemmen eerst wat, daarna ravotten ze met elkaar. Ik kijk vanaf de rand van het zwembad toe. Kijk naar hoe de meiden met elkaar ‘spelen’. Zonder dat ik het weet, ontstaat er een bobbel in mijn zwembroek. Als Emma en Marlin rustiger worden en met elkaar wat smoezen. Ineens komen ze naar mij toe zwemmen. Blijven in het water en lachen. Ze kijken me beiden aan, beneden vanuit het water.

Dan vraagt Marlin ineens, “Ben je geil?” Ik schrik van de vraag en merk dan pas dat ik een enorme stijve in mijn zwembroek heb staan. Doen dat het niet zo is, is niet meer mogelijk. Dus ik stamel wat… maar er komt niets zinnigs uit.

Uit schaamt ‘hop’ ik het water in. Dan is mijn bobbel in ieder geval uit het zicht. Maar dat is niet wat de meiden in gedachten hebben. Emma komt vlak naast mij staan en begint over mijn bobbel te wrijven. “Oeh, lekker hard en groot Sam!”, lacht ze me toe. Marlin zakt ineens onder water. Dan voel ik dat mijn zwembroek naar beneden wordt getrokken. Gelijk iets om mijn lul. Ik schrik. Kijk naar beneden. Door de golfslag is het niet helemaal duidelijk te zien. Maar ik weet het. Marlin pijpt mij.

Emma wrijft nu haar handen over mijn lichaam. Drukt zichzelf tegen mij aan. Wrijft over mijn rug. Over mijn kont. Tussen mijn billen.

Ik kijk haar aan. Verbaasd, geschrokken, geil. Alles gaat door mijn hoofd. “Dit kan niet, dit mag niet, ze zijn veels te jong!”, denk ik. Maar ze doet het heerlijk. Zo heerlijk. Ik leun achterover tegen de wand van het zwembad. Als ze weer omhoog komt om adem te happen kijkt Marlin, Emma aan. Emma zakt nu ook onder water en neemt mijn lul in haar mond. Ook zij pijpt me even, als Marlin mijn borst steelt.

Als ze beide weer boven water komen zegt Emma tegen mij, “Zullen we naar huis gaan?” Van binnen schreeuw ik hard, “JA!”, maar ik zeg, “Nee, dat lijkt me niet verstandig!” Maar.. het vlees is zwak. Na wat grote ogen en veel, “please please please?”, ga ik toch overstag. Samen gaan we het zwembad uit. Ik moeilijk lopend, want ik probeer mijn stijve zo veel mogelijk te verbergen.

Als we naar de verkleedhokjes lopen, ga ik in een aparte. Ik ga ervan uit dat de meiden ook een eigen hokje nemen. Maar voor ik het hokje kan sluiten, gaat de deur alweer open. Emma en Marlin komen mijn hokje binnen. Sluiten de deur en beginnen zich eigenlijk direct uit te kleden. Omdat ze beiden een badpak aan hebben, staan ze binnen een minuut naakt bij mij in het hokje. Ik sta verstijfd naast hun mooie naakt lichamen te kijken.

Beide meiden zijn  zo mooi gevormd al. Beide kaal beneden. Mooie tietjes. Emma iets groter dan
Marlin. Maar Emma is iets slanker dan Marlin. Mijn lul klopt nog harder in mijn broek. Beide meiden gaan zich afdrogen. Terwijl ze me beide aan blijven kijken. “Ga jij je ook omkleden Sam?” vraagt Emma dan. Dan pas kom ik uit de bubbel waar ik in zat. Langzaam doe ik mijn broek naar beneden. Mijn stijve staat goed maar voren.

Emma komt met haar hand dichterbij. Ze streelt hem. “Wauw, stevig!”, gromt ze. Marlin pakt hem zelfs vast. Gaat een keer met haar hand heen en weer en laat dan weer los. Ze kijkt verleidelijk naar haar zus. In de auto zijn we allemaal stil. Bij het huis van Emma en Marlin is niemand thuis. Peter is, zoals gezegd, weg. Hun moeder is al jaren uit zicht.

Emma en Marlin gooien de tuindeur open en zeggen dat ze zich om gaan kleden. Ik ga alvast buiten op een tuinstoel zitten. Peter woont met zijn dames net aan de rand van het dorp. Mooi uitzicht. Rust. Wijds. Ik ben eigenlijk wel jaloers. Dan hoor ik de meiden weer naar beneden komen. Emma in een string en bh-tje. Eigenlijk veel te bloot voor de situatie en Marlin in haar scouting pakje, bloesje met kort rokje. Emma en Marlin zitten beide op scouting. Waarom Marlin haar scouting pakje aan heeft begrijp ik niet, maar het staat haar wel mooi. Wat me wel opvalt is dat het rokje héél kort is. Of het nu echt bij het scouting pakje hoort, durf ik niet te zeggen.

De beide dames komen giechelend naar mij toe. Terwijl ze over mijn praten, beginnen ze ook over scouting te praten. Dat ze ooit eens op kamp zijn geweest en dat ze die dag allemaal héél lang plas moesten ophouden. Mijn mond valt open. Ik wordt wat geil als ze het daarover hebben. Gelijk gaan mijn lul in standje ‘opgewonden’ groeien. Dan gaan ze beide lachen en zeggen dan tegen me. “We moeten dus héél nodig plassen Sam!”. Ik kijk met ongeloof naar de meiden. Maar ze menen het echt. Want nog voordat ik iets kan zeggen, zie ik het rokje van Marlin donker worden op haar kruishoogte. Emma kijkt toe. Kijkt naar mij en lacht.

Mijn al stijve lul wordt nog stijver. Hard bonkend staat hij krampachtig hard in mijn korte broek. Emma pakt mijn broek vast en trekt hem naar beneden. Mijn lul springt omhoog. Emma en Marlin kijken beide een beetje geschrokken naar mijn lul. Ik heb al een tijdje “droog” gestaan. Waardoor ik nu super geil ben. En dat resulteert ook tot mijn verbazing en ook blijdschap, dat mijn lul erom lijkt.

Ik kijk ondertussen onafgebroken naar de natte plek in Marlin haar rokje.

“Vind je het geil?”, vraagt Emma ineens.
“Ja!”, antwoord ik.
“Wat vind je er geil aan?”, hoor ik één van de meiden zeggen.
“Alles. Het natte, de wetenschap dat het plas is. Dat je hier, voor mij, in je broek plast. De gedachte wat we ermee zouden kunnen doen..”
“Wat wil je dan dat weer gaan doen?”, vraagt Marlin.
“Proeven….”, zeg ik schuchter.

Dan trekt Marlin haar rokje uit. Ik vind het jammer, want ik vond het super geil die natte pisvlek in haar rokje te zien. Maar nu… Nu zie ik haar kale kutje. Prachtig, jong, strak, fris, nat. En ze komt langzaam naar me toe. Gaat op de randen van mijn ligbed staan. Boven mijn hoofd. Ik heb gelijk door wat ze wil gaan doen. Ik kan het niet geloven, maar wil het zó graag. Als ik zie dat haar lichaam langzaam maar beneden komt. Haar kutje in mijn mond zijn richting. Hoe dieper ze zakt, des te meer haar lipjes van elkaar af gaan.

Het roze spleetje net 10 cm boven mijn mond. Ik kijk langs haar lichaam omhoog. Ik zie hoe ze haar bloesje uit trekt en dus naakt boven mij, gehurkt, zit. Ik ruik plas. Haar plas wat ze net in haar rokje heeft gedaan, maar ook nog aan haar benen hangt. Als ze dan haar kutje echt op mijn mond zet. Voel ik gelijk vocht mijn mond binnen lopen. Marlin laat voorzichtig haar plas in mijn mond sijpelen.

Ik sluit mijn ogen en slik. Zet ondertussen mijn handen tegen haar billen. Mijn vingers tussen haar billen. Op haar kontgaatje. Ik voel haar kontgaatje. Ik proef haar pis. Warm, lauwwarm, zoetig, iets bitter. Maar… Lekker!. Het verbaasd me enorm dat ik haar plas lekker vind. Ik begin dan ook heel rustig te drinken. Als ik ineens voel dat mijn lul in iets warms gaat. Maar ik kan niet zien wat er gebeurd.

Als Marlin klaar is met plassen, blijft ze nog even zitten. Wat mij de mogelijkheid geeft om haar even te beffen. Mijn tong diep in haar verse, nog naar pis smakende, kutje.

Dan staat ze ineens op en loopt weg. Dan zie ik dat Emma mij aan het pijpen is. Heerlijk aan het pijpen is. Want tot nu toe had ik mijn aandacht aan Marlin gegeven. Nu… nu geniet ik van mijn lul die steeds dieper en dieper in Emma haar mond en keel gaat. Vooral als Marlin ineens het hoofd van Emma hard naar beneden drukt, gaat mijn lul tot mijn ballen aan toe helemaal in de mond en keel van Emma.

Happend naar adem komt Emma omhoog. Maar.. lachend. “Jezus, dat was diep!”, giert ze uit, “Nu jij!”, en ze wenkt Marlin om te komen. Zonder enige twijfel komt ze tussen mijn benen zitten en laat haar mond om mijn lul heen zakken. Heerlijk warm en zacht omsluit haar mondje mijn enorme lul. Maar diep gaat het niet. Marlin probeert het nog eens. Maar wordt nu onverwachts door Emma ‘geholpen’. Want Emma drukt in één keer haar zusje haar hoofd naar beneden. Waar net nog mijn lul in haar mond zat, zit nu mijn lul diep en bijna vast in haar keel.

Emma drukt nog een paar na, op het hoofd van Marlin. Maar Marlin werkt niet tegen. Als Emma los laat, houdt Marlin mijn lul nog een tijdje in haar keel. Pas na een seconde of 20 komt ze omhoog. Kuchend, maar met een glimlach van oor tot oor. “Fuck!”, kucht ze na.

Emma staat op en komt op me af. “Bef mij!”, zegt ze, als ze haar slipje uittrekt. Ook Emma is kaal geschoren. Heeft haar lipjes wat met naar buiten staan. Is ook iets ouder dan Marlin. Als Emma naakt is. Met heerlijk ferme borstjes. Gaat ze boven op mijn lul zitten. En laat zich naar beneden zakken. Als mijn lul dieper in haar komt, gaan haar ogen steeds verder open. Mijn dikke lange harde lul vult haar kutje. Rekt het op.

“Nog maagd?”, vraag ik haar, als ik mijn handen onder mijn hoofd leg.
Bijtend op haar lippen sist Emma, “Ja!”, maar na vandaag niet meer. En drukt nu finaal door waardoor mijn lul tot mijn ballen in haar zit. Mijn eikel tegen haar baarmoeder. Heerlijk hard, strak en nauw.

Emma moet even op adem komen. Maar begint dan zachtjes op en neer te gaan. Steeds hoger, steeds sneller, steeds harder. Haar handen op mijn borstkas, steunend. Haar gezicht dichtbij het mijne. Als ik Marlin ineens boven haar zie uitkomen. Marlin is achter Emma gaan staan. Terwijl Emma zichzelf voor de eerste keer neukt, pakt Marlin haar lipjes en trekt ze uit elkaar. Ineens spuit ze over de rug van haar zus. Daarna is het ook meteen op, lijkt het. Maar plas druipt over Emma heen. Van Emma op mij. Maar Emma neukt vastberaden door.

Gaat dan ineens omhoog. Haar nagels zet ze in mijn lijf. Haar lichaam begint te rillen. Haar benen drukt ze samen. Dan komt ze gillend klaar. Nog een paar keer beweegt ze op een naar, maar zakt dan vermoeid op mijn lichaam. Hevig ademend ligt ze op mij. Emma is klaargekomen.

Marlin heeft dit uiteraard meegekregen en wil dat ook. Dus als Emma van mij af stapt, stapt zij naar voren. Maar Marlin wil meer proberen dan Emma. Ze is perverser. Dus als zij naar beneden zakt. Zet ze mijn lul tegen haar kontgat. Bijt op haar lippen en zakt dan stevig, maar zeker langzaam naar beneden. Mijn lul rekt haar kontgat op. Tot het uiterste voor Marlin haar eerste keer. Als mijn lul helemaal in haar kont zit, heb ik haar nagels al diep in mijn huid staan.

Even ademt ze diep in en uit. Kijkt me dan aan. Ze ziet mij naar beneden kijken. Kijkend naar haar kut. Dat boven mijn lichaam, leeg hangt. Het is zo geil om te zien. Mijn lul diep in dit jonge meisje. In haar kont. Haar kutje ‘open’ staand.

Als Marlin zich zachtjes omhoog werkt en weer naar beneden laat zakken, zie ik haar kutje prachtig meebewegen. Open en dicht. Open en dicht. Vocht druipt uit haar spleetje. Is ze geil? Plast ze op me? Wat het ook is. Het boeit me helemaal niet. Maar het is zo geil. De handen van Marlin verplaatsen op mijn lichaam. Ze duwt zich nu sneller omhoog. Sneller op en neer. Haar kontgaatje ontspant. Ze begint van haar eigen keuze te genieten. Steeds hoger. Steeds harder. Dan ineens zo hoog, dat mijn lul uit haar kont komt en bij het naar beneden gaan in één keer in haar maagdelijke kutje glijdt. Ineens, helemaal.

De ogen van Marlin gaan wagenwijd open. Hart mond helemaal open, happend naar lucht. Ze zit stil op me. Maar het lichaam begint steeds harder te rillen en te schudden. Ze bijt op haar lippen. En komt. Komt zacht kreunend klaar op mijn stijve lul. Zakt voorzichtig naar voren en kust me vol op mijn mond.

“Ik ga je zo zó hard pijpen, dat je niet weet wat je gaat overkomen!”, fluistert ze me in mijn oor.

Als ze van me af stapt, neemt ze gelijk mijn lul in haar mond. Begint te pijpen. Warm, zacht, diep. Mijn lul gaat diep, heel diep in haar keel.

Al snel voel ik mijn orgasme opkomen. Ik grijp haar hoofd beet en neuk haar hoofd nu ook een beetje.

Dan kom ik klaar. Hard, veel. Zoveel dat mijn sperma uit haar neusgaten druipt.

Als ze opstaat, heeft ze mijn sperma uit haar neus druipend. Komt Emma op haar af en zie ik ze met elkaar tongzoenen. Mijn sperma verdelen. Om dan elk op en stoel naast mij te gaan zitten. Met een glimlach van oor tot oor.

De dag is nog jong genoeg.

Ik hoor graag jullie reactie. Neem gerust contact op!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 17502 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Twee heerlijke meiden”

  1. Peter is weduwnaar, maar even verder: Hun moeder is al jaren uit zicht.

    Als Peter en ik een biertje in de tuin zitten te drinken. Even later: gaat Peter naar zijn werk. EN We rijden in mijn auto naar het zwembad. Met alkohol op???

    Marlin heet ineens Marin

Plaats een reactie