BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een heerlijk avondje (is geweest)

We zijn een getrouwd stel, dat kan genieten van nieuwe ervaringen op het gebied van seks. Ik zal ons eerst even voorstellen. We zijn beiden begin vijftig, zij is slank en blond, een meter achtenzestig, met een paar lekkere grote borsten. Ik ben zelf iets minder slank, met een welvaartsbuikje, een meter tachtig lang, en met honderd kilo behoorlijk zwaar. Wij zijn echte levensgenieters, gaan graag uit eten in een restaurant, met een drankje erbij, een weekendje weg, en af en toe een beetje ondeugend doen. Zo zijn wij eind september naar Antwerpen geweest, hebben een hotel geboekt, en kaarten geregeld voor de mega beurs. Daar waren wij nog nooit geweest. Op vrijdagavond zijn wij bij het hotel aangekomen, en hebben daar lekker rustig genoten van een heerlijke maaltijd. Daarna zijn we nog lekker wat gaan drinken, gewoon een hele rustige avond, om even bij te komen van de werkweek. We hadden een prachtige kamer geboekt in een mooi hotel, met een heel groot bed, waar wij echt van alles konden doen. Ik zei nog dat het bed eigenlijk te groot was voor ons beiden, en dat er makkelijk nog iemand bij kon. Ze keek me al ondeugend aan. Op de zaterdag lekker door de stad geflaneerd, en ons mentaal voorbereid op de megabeurs die avond. Ze was op zoek naar leuke kleding voor die avond, alsof ze niets in de kast heeft hangen, en meegenomen had. Naar haar kijken wanneer ze kleding past, is natuurlijk altijd leuk. Ik heb voorgesteld om die avond een leuk kort rokje aan te trekken, en dat was dus wat we zochten. De meeste rokjes kwamen halverwege haar dijen, en die vond ik eigenlijk niet ondeugend en spannend genoeg. Gelukkig vonden we wat we zochten, in de loop van de middag. Het was een beetje doorzichtig wit rokje, dat haar billen bedekte, maar ook niet veel meer dan dat.

Een paar nylonkousen eronder, en de mooie naaldhakken die ze had meegenomen, stonden garant voor een prachtig gezicht. Ze wilde het rokje eerst even passen natuurlijk, en gelukkig paste het allemaal. Op het rokje kwam een wit mouwloos vestje, met knoopjes aan de voorkant. Dit paste goed bij elkaar, en was precies wat ik in gedachten had. Ze vond het zelf ook spannend. We zijn toen maar iets gaan drinken om de avond alvast in te luiden, en de nieuwe aankopen te vieren. Na een klein hapje gegeten te hebben, zijn we weer naar het hotel gegaan, en hebben we ons aangekleed voor de avond. Ik was snel klaar, met een spijkerbroek, een paar mooie zwarte schoenen, en een strak wit overhemd. Zij had wat meer tijd nodig, en dat kwam mij goed uit. Haar kleding was mooi wit, en door het rokje heen, kon je goed de string zien zitten, die ze had aangetrokken. Daar hadden we die middag niet op gelet, en dus heb ik haar maar voorgesteld om die uit te laten. Ook haar Bhtje paste er niet echt bij, en kwam op een aantal plekken onder het vestje vandaan. Daar stond ze dan, alleen het rokje en het vestje, en verder mijn favoriete naaldhakken, jarretellegordel, en een paar nylonkousen. Het was geil om haar zo gekleed te zien staan. Helemaal klaar wat mij betreft, voor een spannende avond uit. We wilden niet te laat gaan, en volop genieten van een opwindende en leuke avond, dus bestelden we direct een taxi. Ze kon wel een jas aantrekken om de bovenkant te bedekken, maar iedereen kon toch zien dat ze nylons droeg onder het korte rokje. Dus ook de taxichauffeur, die in tegenstelling tot de Amsterdamse collega’s, direct uitstapte om de deur galant voor haar open te houden. Hij had hiermee meteen een prachtig uitzicht op haar kale kutje bij het instappen, want dat kan je natuurlijk niet op een nette manier doen. Hij was erg behulpzaam, en dat bracht haar een beetje in verlegenheid, want de avond was nog jong. Ik zat achter de chauffeur, en zij zat naast mij.

De chauffeur kon haar goed zien zitten, en ik zag een glimlach op zijn gezicht, toen hij in de spiegel keek, en zag dat ik mijn hand op haar been had gelegd. Ze probeerde de hand een beetje weg te duwen, maar dat liet ik niet zo maar gebeuren. Ze hield echter wel aan, maar ik gaf haar een zoen, en fluisterde dat ik mijn hand wel weg zou halen, maar dat zij dan ’s avonds wel mijn zin zou doen. Ze twijfelde een beetje, maar toen ik met mijn hand probeerde haar benen een beetje te spreiden, gaf ze toch toe. Ik zat al te denken aan de rest van de avond, en had al allerlei opwindende ideeën. De chauffeur vond het echter wel jammer dat de rit zo kort was. Toen we aankwamen, sprong hij echter weer uit de auto om de deur te openen, en bij het uitstappen had hij een nog mooier uitzicht op haar benen, dan bij het instappen. Ze genoot van zijn onverdeelde aandacht, vond het opwindend, en liet hem gewoon alles zien. Ze begon er dus al een beetje zin in te krijgen. Na binnenkomst zijn we een beetje rond gaan kijken, en hebben we een lekker glaasje champagne gedronken om er een beetje in te komen. Daarna nog wat rond gekeken bij de stands met leuke hulpmiddelen en uitdagende kleding. Ze zag nog een mooie witte string, die goed zou staan onder het witte rokje, maar ik vond dat geen goed idee, en ze bleef dus slip loos. Na bij een paar optredens te hebben gekeken, waarbij ik mijn handen niet helemaal thuis kon houden, en regelmatig over haar blote billen streelde, kon ik ook voelen, dat ze al behoorlijk nat begon te worden. Niet zo vreemd natuurlijk, omdat ze niet veel kleding droeg, en de optredens best opwindend waren. Ik was helemaal klaar voor wat meer actie, en zei dat we straks even naar de voyeurs ruimte zouden gaan. Ze wilde echter eerst even de strip act af kijken van een mooier neger met een enorme grote lul, die op het podium bezig was.

Op een gegeven moment stootte ze me aan, en zei opgewonden; “stop er nou even mee, blijf nog even van mijn kont af.” Ik keek naast me, en zag een jonge vent net zijn hand van haar billen af halen. Een verzorgde Turkse man was het, ik knipoogde naar hem, en hij was gelijk gerustgesteld. Ik neem aan dat hij had verwacht dat ik er wat van zou zeggen. Ik stak echter mijn duim omhoog naar hem, ten teken van goed gedaan. Ik zei tegen haar dat het toch spannend was, als ik aan haar zat met zoveel mensen om ons heen, en gaf haar een lekkere tongzoen. Even later fluisterde ze in mijn oor, dat het inderdaad wel opwindend was, als ik dat deed waar iedereen bij was, en iemand iets kon zien. Ik keek, en zag dat de turk weer achter haar was gaan staan. Hij had zijn hand nu onder haar rokje, en was volgens mij al iets verder dan alleen haar kontje te strelen. Ik fluisterde tegen haar; “lekker he?” en als dank kreeg ik een lekkere tongzoen. Na een half minuutje verbrak ik die, en zei; “niet achterom kijken hoor, maar ik zit niet aan je billen. Dat is pas spannend, of niet?” Ze vond het blijkbaar geil genoeg om inderdaad te blijven staan, en fluisterde nu zelfs; “ik word nu gevingerd. Hij zit aan mijn kutje! Mag ik kijken wie het doet?” Ik pakte haar vast, zodat ze zich niet kon omdraaien, en zei; “dat hoeft toch niet, zo is het veel geiler.” Ik zei tegen haar; “we gaan zo verder, en dan gaan we een spelletje doen. Ik ga eerst de voyeurs ruimte in, en dan kom jij me zoeken, en moet je proberen te raden in welke hokje ik zit. Ik zal het makkelijk voor je maken. Ik ga in een van de eerste drie naar binnen. Jij moet echter wel elk hokje in, en daar minstens twee minuten binnen blijven, voordat je weer naar buiten mag gaan om me opnieuw te zoeken.” Ze stond nog steeds tegen me aan, en ik kon zien dat ze nog steeds gevingerd werd. Ze vroeg of we niet gewoon samen een hokje in konden gaan. Ik herinnerde haar er nog even aan, dat ze zou doen wat ik wilde, en zei; “weet je nog wel net in de taxi?”

“Oké, zei ze, en ze hijgde een beetje, toen ze vroeg, kunnen we dan nog even blijven staan, want ik kom bijna klaar.” Gemeen als ik soms een beetje kan zijn, zei ik tegen haar; “nee, we gaan nu. Je weet het, ik zit in een van de eerste drie hokjes.” We gingen naar de voyeurs ruimte, en nadat ik betaald had gingen we naar binnen, en zei ik dat ze me even een minuut moest geven, en dan mocht komen. Ik keek snel in de hokjes, en in het eerste hokje stonden twee jonge mannen te turen naar wat er zich binnen de glazen wand afpeelde. In de tweede stonden twee stelletjes, en in de derde was het erg druk. Ik verstopte me zodanig, dat ze me niet kon zien, en dat betekende dat welk hokje ze ook zou kiezen, ik er niet in stond. Ik gluurde een beetje, en zag dat ze een beetje zenuwachtig stond te kijken en te wachten tot het minuutje voorbij was. Wat ik ook zag, was de turk die haar zo lekker had staan vingeren, die stond vlak bij haar. Ze kwam in beweging, liep naar het eerste hokje toe, en ging daar naar binnen. Ik zag de turk er ook direct achter aan gaan. Hij zag mij staan, en ik stak mijn duim op ten teken dat het oké was. Ik stapte er wel gelijk achter aan, want ik wilde niets missen.

Het verdere vervolg hoor je nu van haar. Ik stond bij de voyeurs ruimte te wachten, met een kletsnat kutje, en wist niet goed wat ik moest doen. Ik was al behoorlijk geil van het spelen met mijn kutje bij de voorstelling. Natuurlijk ook, omdat ik geen idee had wie me zo verwende. Dat hij het allemaal goed vond, vond ik niet zo vreemd, want daar kickt hij behoorlijk op. Hij vindt het leuk om naar me te kijken als ik met een andere man bezig ben. Ik ging naar het eerste hokje. Toen ik het gordijn opendeed om naar binnen te stappen, zag ik dat er twee jonge mannen van een jaar op twintig voor het raam stonden, en opgewonden keken naar wat er zich binnen allemaal afspeelden. Ik ging naar binnen, want ik mocht niet gelijk weg gaan. Toen ik zag dat hij er niet was. Ik zei dat ik op zoek was naar mijn man, maar dat hij er duidelijk niet was. Op dat moment ging het gordijn open, en ik dacht dat hij achter me aankwam. Ik werd om mijn middel vastgepakt, en voelde twee handen direct omhoog naar mijn borsten gaan. Ik keek naar de handen, en wist meteen dat het niet mijn man was. Hij speelde met mijn borsten, en begon de knoopjes van het vestje los te maken. De twee mannen voor mij keken geil naar me, en begonnen ook te helpen met mijn borsten. Toen ze zich een beetje draaiden, keek ik naar beneden, en zag ik dat zij met hun lul stonden te spelen, die stond namelijk uit hun broek omhoog. Mijn vestje was zo open, en de harde tepels voor eenieder zichtbaar. Ik werd alleen maar geiler en geiler, en vroeg me toch nog even af waar hij was. Hij zal me toch niet hier laten zonder mee te kijken. Ik wilde al niet eens meer weg, helemaal niet toen ik ook handen begon te voelen onder mijn rokje Mijn natte kutje was zo gevonden. Ik werd een beetje naar voren geduwd, en stond toen eigenlijk bijna tussen de jongens in.

Mijn handen werden door hun vastgepakt, en naar voren gebracht. Ik pakte hun stijve lul vast, en begon er mee te spelen. Dat vonden ze wel prachtig. Het waren een paar stevige gezonde exemplaren, en ik had mijn handen er vol aan. In de tussentijd kon je mijn kutje horen soppen, en liet ik mijn hoofd een beetje naar achteren zakken. Een tong door mijn nek, die bij mijn oren eindigde, zorgde ervoor dat ik op het randje van klaarkomen kwam. In een flits zag ik dat hij toch binnen was, en naar de man achter mij keek. Hij maakte een “pijpen’ gebaar naar hem, en meteen voelde ik toen onmiddellijk een duwtje in mijn rug van boven. Ik boog hierdoor een beetje naar voren, en voelde een hand in mijn nek, die me vriendelijk maar dwingend verder duwde. Ik bleef staan, en kwam dicht bij die grote lul met mijn mond. Ik dacht nog even van kom op, ze zijn schoon en aardig. Ik opende mijn mond, en nam de eerste lul in mijn mond, en begon die te pijpen. In de tussentijd werd er nog steeds met mijn kutje gespeeld, er zaten al twee vingers in, en met de andere hand werd mijn klitje bewerkt. Ik begon te hijgen en te kreunen, het was zo lekker. Maar kon niets zeggen met mijn mond gevuld door een grote lul. Ik wisselde regelmatig tussen de twee jongens, en ik hoorde ze duidelijk niet klagen. Op een gegeven moment kon ik het niet meer houden, en liet ik alles gaan. Ik kwam heerlijk klaar, en kwam even overeind om op adem te komen. Ik zag dat hij zich een beetje verschool, en hij dacht natuurlijk dat ik hem niet kon zien. De rotzak. Het was duidelijk nog niet klaar, ik werd weer omlaag geduwd, en moest een andere lul pijpen. Ik voelde een hand op mijn nylonbenen, die ze wat verder spreidde.

Ik voelde toen meteen waarom, want er werd van achter een harde lul langs mijn kutje geschoven. Hij ging langs mijn kontje naar voren door mijn kutje, en over mijn klitje. Mijn kutje was zo nat, en ik was zo geil, dat ik er goed voor ging staan, en ik voelde die grote lul naar binnen glijden. Ik voelde hem goed, en het was een heerlijk gevoel. Vanachter geneukt worden, een lekkere lul in mijn mond, en een lul in mijn hand, wat wil je nog meer! Ik werd heerlijk geneukt, en ik realiseerde me toen wel, dat er geen condoom om zat. Dat vond ik toch wel wat minder, maar voor ik er iets van kon zeggen, werd het tempo opgevoerd, en voelde ik me heen en weer gaan. De lul in mijn mond ging vanzelf in en uit. Ik voelde ze dikker worden, en nam ze allebei in mijn handen, terwijl ik nog steeds naar voren en naar achteren werd bewogen. Ik hoorde de jongens harder hijgen, en plotseling voelde ik hun sperma over mijn handen spuiten. Ik probeerde er voor te zorgen dat niet op mijn kleren kwam. Gelukkig had ik zijn lul op tijd uit mijn mond gehaald. Het neuken ging maar door, en werd ging steeds heftiger. Plotseling voelde ik het sperma naar binnen spuiten, en dat zorgde bij mij ook voor een orgasme. Die grote lul verdween langzaam uit mijn kutje, en ik was zo geil, dat ik begon om mijn handen schoon te likken van het sperma dat erop zat. Ik voelde ook iets langs mijn benen lopen. Ik kwam overeind, en keek nu voor het eerst achterom. Hij was nergens te bekennen. Ik keek in de ogen van een man van Turkse afkomst, ik dacht dat het geen Marokkaan kon zijn, omdat die volgens mij harder met mij om was gegaan.

Ik gaf hem een zoen, en zij dankjewel tegen hem. Hij veegde zijn grote lul schoon met een tissue, en gaf deze daarna aan mij. Ik probeerde het kutsap dat over mijn nylons langs mijn benen liep, zo goed mogelijk weg te halen. Ik was nog steeds erg geil van het hele gebeuren, en een beetje boos op hem, dat hij mij daar zo stiekem door de mannen had laten gebruiken. Het was wel erg lekker geweest, en ik was benieuwd of hij op me stond te wachten, of dat ik toch gewoon verder naar hem moest zoeken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8989 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een heerlijk avondje (is geweest)”

Plaats een reactie