BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weer iets van Regiobusje 1

Amina en Ines…….

Als ik weer eens de laatste rit in het regiobusje rijd, stappen er op het station twee Marokkaanse meisjes in. De een is een heel knap meisje met gitzwarte lange haren die krullerig rond haar gezicht vallen en een kort kleurig jurkje draagt. De ander is een meisje die werkelijk alles aanheeft wat je maar aan kunt hebben, een lang soort jurk inclusief een hoofddoekje. “Dag meiden, waar willen jullie naar toe”, vraag ik ziende dat ze een plekje zoeken. “Naar de stad, lekker shoppen, gaat u dan mee shoppen?”, vraagt de brutaalste. Ik kijk in de spiegel naar hun, “meiden ik wil alles voor jullie doen, behalve shoppen”. Ze giechelen wat en beginnen in hun taal wat tegen elkaar te smoezen. “meneer John, zou u echt alles met ons willen doen?”. Met enige verbazing vraag ik, “hoe weet je dat ik zo heet?”. “we kennen Emmy, en van haar weten we dat u zo heet, nu op het busje zit en heel lief voor haar geweest bent. Zou u dat voor mij ook willen zijn, zal ik beginnen”. Ik zie in de spiegel dat ze haar handen onder haar jurkje doet, wat met haar billen op de bank wiebelt en haar broekje uittrekt. Ze duwt het tegen haar gezicht, snuift even en frommelt het dan in haar hand.

Bij mijn eindhalte staat ze op, komt naar me toe en drukt haar warme broekje in mijn gezicht, “lekker?, Emmy zei dat u dit lekker vond en dan wat aan haar friemelde, mag bij mij ook hoor”. Denkende aan wat ik bij en met Emmy toen gedaan heb, voel ik mijn zwellichaampjes aan het werk gaan. Ik plaats mijn hand op de achterkant van haar dijbeen en schuif langzaam omhoog onder haar jurkje tot ik haar bolle kontje voel. Ruikend aan haar broekje wat ze nog tegen mijn gezicht houdt, schuif ik mijn vingers langs haar billen naar voren en voel haar gladde perzikje, “dit vind ik lekker, jou vingers daar”, zucht ze zacht. Ze haalt haar broekje even weg, geeft me een klein kusje op mijn mond en drukt het kruisje van haar broekje weer tegen mijn gezicht. Haar geurtje ruikend, lik ik even in het kruisje, “jaaahh, dat wilde ik dat je dat deed, mijn broekje likken, heb hiervoor even een beetje over mijn gleufje gewreven, smaak en ruik ik net zo lekker als een Nederlands meisje?”, vraagt ze wat onzeker. Ik zuig op haar broekje en zeg wat hijgerig van geilheid, “echt wel, wat zou je nu echt willen?”. Ze haalt haar broekje weg, drukt haar mond wat langer op de mijne en geeft een likje over mijn lippen, “met jou naar mijn huis en dat je net zo lief met mij doet als wat Emmy allemaal gezegd heeft. Ze heeft het ook gehad over hoe ze haar vliesje is kwijtgeraakt door jou en dat ze nog steeds daar aan moet denken als ze ligt te wippen met haar vriendje”. Denkende aan dat heerlijke kutje van Emmy, maken mijn zwellichaampjes overuren en zit ik met een stijve tamp en wrijf zacht over haar gesloten perzikje en voel bijna geen kleine schaamlipjes, “en jouw vriendinnetje dan?”, vraag ik. “Amina wil alles zien maar niks doen, mag niet van haar geloof. Mijn geloof zit in mijn broekje, nou ja daarnet dan”, lacht ze. Ik kijk in de spiegel naar haar vriendin en zie dat ze een beetje in haar tietje knijpt. Volgens mij is ze ook wat geil aan het worden, maar weet ze het misschien zelf niet, denk ik dan.

“Nou, doe je broekje maar weer aan, heb ik straks iets om uit te trekken”, lach ik haar toe. “Jaaahh, dat wil straks, u helemaal bloot die mij dan langzaam helemaal uitkleedt”. Ze trekt haar jurkje omhoog en ik zie haar hele mooie benen en gladde perzikje. Langzaam trekt ze haar broekje weer aan, kijkt naar mijn kruis en voelt even aan de bult in mijn zomerbroek, “wil ik zo graag zien straks, deze”, zegt ze en drukt weer haar zachte mond op de mijne, ik voel haar tong naar binnen komen en zuig gelukzalig met wat me nu weer gebeurt aan haar spelende tongetje.

Ze lost zich en gaat weer naast haar vriendinnetje zitten. Kijkend naar die heerlijke benen van haar die ruim onder haar jurkje vandaan komen, meld ik me af voor mijn dienst, start ik de auto en vraag waar ze wonen. Ze geeft me haar adres en ik rijd naar haar huis. Daar aangekomen stappen we uit, pakt het brutaaltje mijn hand en legt hem op haar kontje, “kan niet wachten”, zegt ze , “kusje”. Ik geef haar een likje over haar geopende lippen, “dat likje wil ik overal”, fluistert ze lachend.
Als we in hun huiskamer komen, kijk ik mijn ogen uit, veel marmer, goud en zwart en een hele grote witte hoekbank. “Hoe heet jij dan?”, vraag ik als we op die bank zitten. “Ines”, zegt ze. Amina zit de stoel tegenover de bank. “kom lekker hier zitten”, zeg ik tegen haar. Ze schut van nee. “laat haar maar even, wil je nou doen wat ik graag zou willen?”, vraagt ze, tegen me aan komen hangen. “wil even een beetje nat met je zoenen”, teemt ze. Ik sla mijn arm om haar heen en trek haar een beetje ruggelings over me heen en begin haar te zoenen. Steeds wat gulziger likt ze in mijn mond, “je smaakt net zo lekker als Emmy vertelde, die wilde jou ook steeds zoenen”. Ik leg mijn hand op haar been en schuif deze onder haar jurkje tot ik haar warme broekje voel. Over het bolle kruisje wrijvend voel ik dat ze heel warm wordt daar, “wat zou je nou willen?”, vraag ik. Ze legt haar hand op die van mij en drukt hem stevig tegen het kruisje van haar slipje, “dat jij je eerst uitkleedt en mij dan langzaam uitkleedt en alles zoent en likt wat bloot komt, dat zou ik willen”.

Ik laat haar los, sta op en begin me uit te kleden. Met grote ogen zit Ines me, op haar lip bijtend, aan te kijken. Als ik op het laatst mijn boxershort wil laten zakken, mompelt ze, “nog niet, eerst dit even”, naar me toe komend en op haar knieën mijn stijve piemel door mijn broek heen knijpend, “heb nog geen echte piemel gezien, ben je helemaal hard nu, door mij?”. Lachend druk ik mijn lul tegen haar hand, “doe maar uit”. Ze kijkt me aan en trekt mijn slip naar beneden. Als mijn lul vrijkomt, schiet hij omhoog tegen haar gezicht. “Oeeww, wel dik, gaat niet lukken hoor”. Ik trek haar omhoog, ”weet je nog wat Emmy tegen je gezegd heeft?”. Ze geeft me een natte zoen, “da’s waar”. Ik zet haar terug op de bank en ga in kleermakerszit voor haar zitten.

Ik pak een voet van haar en trek haar schoentje uit. Kijkend naar haar kleine voet met lange tenen en mooi witgelakte nagels, druk ik mijn mond op haar voet en lik over en tussen haar tenen. “je ruikt lekker en zo lekker warm”, zeg ik. Ze wiebelt met haar tenen in mijn mond, “net gedoucht op school na het sporten”. Als ik haar voet loslaat, zet ze hem zacht op mijn piemel. Met haar tenen wat bewegend tegen mijn lul, trek ik haar andere schoentje uit en doe het zelfde bij haar voet. Als ik haar voet lik en haar voetzool tegen mijn gezicht druk, begint ze wat te hijgen, “ik hou een beetje van jouw mond, zal nog wel erger worden als je gaat doen wat ik hoop”. Ik zet haar voetje ook op mijn stijve en zie dat mijn lul tussen haar zachte warme voetzolen wat aftrekt, “lekker?”, vraagt ze. Ik geef haar een kusje in de lucht en met een diepe zucht blijft ze doen wat ze doet. Ik kus me omhoog langs haar mooie benen tot ik bij haar jurkje ben en schuif dan mijn handen onder haar jurkje, plaats mijn vingers achter het randje van haar broekje en trek het langzaam over haar benen uit. Snel plaatst ze haar voeten weer om mijn lul. Als ik naar haar broekje kijk draai ik het binnenste buiten en lik het kruisje, “vindt mijn broekje ook lekker, denk ik”, lacht ze.

Ik begin weer kusjes op haar benen te geven en neem haar jurkje mee omhoog tot ik haar gladde kutje zie. Het is net een klein perzikje waarbij haar kleine schaamlipjes en kittelaartje nog verborgen zitten. Ik ga wat rechterop zitten, pak haar jurkje bij de zoom en vraag, “uit?”. Ze knikt heftig van ja. Wat wiebelend met haar billen weet ik haar jurkje omhoog en uit te krijgen. Haar tietjes zijn mooi en zijn bloot. “klein hè, geen bh nodig, niet erg?”. Ik zuig op haar tepel die langzaam wat stijver en lekker lang wordt. Als ze kijkt wat het met haar doet, zegt ze, “alles aan mij is lang, mijn tenen, mijn tepels”. Ik zuig nog even, los haar dan en zeg, “nee, alles aan jou is lekker”. ze glimlacht, “je liegt wel lief hoor”. Ik zak kussend af naar haar benen en druk haar knieen voorzichtig wat uit elkaar. Uit zichzelf doet ze haar benen zo wijd als ze kan en schuift wat naar de rand van de bank. Ik lik over haar gleufje en ze kreunt luid, “nog beter dan ik hoopte, oohhh—ooohhh”.

Ik zet mijn vingers op haar perzikje en trek haar grote lipjes zachtjes wat uit elkaar, “ooeeww”, hoor ik boven me. Nu zie ik haar kleine krullerige lipjes en haar clitje. Langzaam lik ik met het puntje van mijn tong er overheen. “ooohhh, dit voelt lekker John, je likt bijna in mijn kutje nou, wordt een beetje dik geloof ik, oooeww”, kreunt ze. Ik blijf likken en voel dat haar lipjes wat meer naar buiten komen. Ook haar clitje wordt wat dikker en vol genot roffel ik over haar wat stijvere clitje, “oohhh Amina, zo lekker dit,ooohhh”, roept ze. Steeds meer komen haar genotsplekjes naar buiten en zuig ik er wat op. Ik hoor wat achter me bewegen en zie dat Amina naast Ines komt zitten. Ik zie dat ze elkaar een kusje geven, “wat voel je nou dan?”, vraagt ze. Ik lik weer aan het gleufje van Ines en zie een heel klein beetje geil naar buiten komen. Geil lik dit op en ze heeft zo’n lekker smaakje en geurtje dat ik even in mijn stijve Joris knijp. “oh liefje, dit moet je voelen, oooh zo lekker een tong aan je kutje”. Ik blijf zachtjes likken en proef steeds wat meer van haar meisjesgeil. Ik stop even, kijk haar aan en zeg, “je wordt heel nat nu, voel je dat?”. Ines kijkt naar haar kutje, “nooit gehad dit, wil even vingeren nu”, fluistert ze, meer tegen Amina dan tegen mij. Ik zie haar vingers naar haar kutje gaan en tussen haar lipjes strelen, “ik heb meer kutje nu, oohh John dit is lekker voor me, ik voel mijn lipjes”. Ik schuif haar vingers wat omhoog tegen haar clitje, “vergeet dit plekje niet schatje”. “jaahhh dit zo lekker nu, nooit gevoeld dat ik die had, ooohhhh, nou weer likken hoor”, hijgt ze. Bloedjegeil lik ik weer over en in haar kutje tot ze wat wilder begint te schokken en mijn hoofd tegen haar kutje drukt, “het tintelt in mijn kutje, is dit klaarkomen John, ooohhh lik me klaar, denk ik”. Ik schuif mijn handen onder haar wippende kontje en lik wat steviger in haar wat openstaande kutje en over haar clitje. “ooohhh—oohhh—oeww- jaaahhh-jaaah-oooeeeww”, hijgt ze, heftig klaarkomend tegen mijn mond.

“ooohhh kutje wat lekker, klaarkomen, ik ben klaargekomen, ooooohh, lieverd dit moet jij ook echt gaan voelen hoor”, zegt ze tegen Amina en geeft haar een kusje op de mond.

Ik ga tussen hun in zitten en met een stijve van heb ik jou daar, sla ik mijn arm om Ines heen. “Lekker? schatje”. “Ooohh, ik ga Emmy zoenen als ik haar weer zie, zo blij nu”. Ik kijk naar Amina, “voel jij nou niks in jou lijfje”. Ze haalt haar schouders wat op, “niet echt nee, word wel wat warm hier en daar”. Ines buigt zich voor me langs en zegt tegen Amina, “doe je doekje nou eens af, John kun je vertrouwen”, en ze pulkt wat aan het hoofddoekje van haar vriendin. Met een diepe zucht doet ze haar hoofddoekje af en komt er een prachtig koppie met mooie lange haren naar voren, “Jesus meisje, wat ben jij mooi, Jesus zal wel niet de goede zijn, maar mooi blijf je”, lach ik. Ze moet wat lachen en vraagt aan Ines, “was dat echt zo lekker wat jij net voelde, wat voel je dan?”. Ines streelt het haar van Amina en zegt, “kan ik niet uitleggen, dat is net of je een ander uitlegt hoe een sinaasappel smaakt als die het nog nooit geproefd heeft”.

Amina begint in hun taal wat te praten en Ines schiet in de lach. “Gaan we doen”. Ze kijkt mij aan, “ik ga mijn broekje over jouw ogen doen, dan durft Amina wat meer uit te trekken”. Ik schiet in de lach, “gaan we voor”. Ines kijkt naar mijn wat slap geworden piemel, “mag ik?”, vraagt ze. Ik knik, en ze neemt me in haar hand, “Emmy was gek op jouw piemel, heeft hem ook in haar mond gehad, dat durf ik niet, maar dit wel”, en ze begint me een beetje af te trekken. Vol genot voel ik mijn piemel in haar hand omhoog komen. “volgens mij hebben jullie geen geheimen voor elkaar”. Ze kijkt wat ze met haar hand doet, “nee, zeker niet, ze heeft alles verteld. Doe ik het goed zo?”. Ik leg mijn hand op die van haar en zorg dat ze mijn eikel bij iedere haal bloot trekt, “dit is lekker voor me”, kreun ik. Ze doet het nu ook, komt wat met haar mond naar mijn lul, laat wat druppels speeksel op mijn eikel vallen en beweegt haar hand over de volle lengte van mijn stijve. “ooh, dit is lekker”. kreun ik geil. Ze knijpt in mijn lul en stopt dan. Ze pakt haar broekje van de grond en kruipt op schoot. Haar billen op mijn stijve maken me dol. Lachend maakt ze haar broekje vast over mijn ogen. “Niet kijken alleen wat voelen misschien”. Ze wiebelt wat met haar kontje op mijn stijve roede, “lekker mijn kontje op jouw piemel, wordt ie nat van mijn sapjes”. Ik voel inderdaad haar wat vochtige kutje tegen mijn lul wrijven en wat kledinggeruis naast me. Als Ines van me afgaat voel ik Amina op schoot komen, haar warme blote kontje op mijn schoot en een stijve tepel tegen mijn mond. Gulzig zuig ik erop, “lekker schatje?”, hoor ik Ines vragen. “ik zit op een blote piemel en aan mijn tepeltje wordt gezogen, mag vast niet, maar voelt fijn”.

Doorgaan?
Liefs Woody

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13957 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Weer iets van Regiobusje 1”

Plaats een reactie