BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De heks en haar nimfen

In een betoverend koninkrijk, waar de grenzen van de realiteit vervagen, huist een heks die alle verwachtingen tart. Ze is geen traditionele tovenares die je wel in sprookjes ziet, maar een betoverende verschijning die het oog streelt en harten sneller doet slaan. Haar gouden lokken schitteren als zonnestralen, terwijl haar groene ogen als kostbare juwelen lijken op te lichten. Met een statige gestalte die zelfs de grootste krijgers overschaduwt, straalt ze een mysterieuze zelfverzekerde kracht uit.

Haar kleding is zorgvuldig gekozen, een spel van verleiding waarbij de contouren van haar vormen nauwelijks verborgen blijven. Mannen en ook vrouwen worden als een magneet naar haar toe getrokken, bevangen door haar onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ze weet hen te betoveren zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Diep verstrikt zijn ze in haar vervoering.
Niet ver bij haar vandaan bewegen wonderschone nimfen met een betoverend aura. Hun gestalte is slank en elegant, hun donkere lokken dansen als schaduwen in de wind. Een bijna transparant wit gewaad omhult hun lichaam, een meesterwerk van subtiliteit. Als je goed kijkt, kun je een glimp opvangen van hun verleidelijke vormen.

Deze dag, betreedt de heks het dorp dansend, een ware muze van betovering. Haar dans roept een bries op die haar jurk als een sluier omhoog laat waaien, een hypnotiserend schouwspel dat adembenemend is. Monden vallen open, terwijl omstanders zich verliezen in dit wervelende schouwspel. De heks geniet van de macht die ze heeft over hun verlangens. Het is een dans van verleiding en manipulatie, een spel waarbij ze haar prooi selecteert.
Ze ziet de mannen die aan haar voeten vallen, onderdanig en bereid om aan haar verlangens te voldoen. Ze zoekt tussen haar aanbidders, haar voorkeur gaat niet alleen uit naar hun aantrekkelijkheid, maar ook naar de onmiskenbare kracht die ze uitstralen, nog onwetend van het lot dat hun te wachten staat. Ze wenkt de nimfen om de gekozen mannen en vrouwen te begeleiden. Iedere nimf ontfermt zich over een uitverkorene en ze dansen langzaam het dorp uit. De gekozen mannen en vrouwen volgen gedwee.

Één nimf is samen met de heks achtergebleven om de overige dorpsbewoners bezig te houden en af te leiden. De nimf danst nog steeds, een verleidelijke symfonie van beweging, terwijl een jonge vrouw zich vreugdevol bij haar voegt, meegenomen door de betovering van het moment. De nimf danst dichter op de vrouw en streelt haar gezicht, armen en heupen. Langzaam gaat het van dansen over in verleiden en kussen en in het meer intens aanraken van de vrouw. Tijdens een hete omhelzing tilt ze het jurkje van de jonge vrouw op en masseert haar billen. Ongemerkt duwt ze het slipje een stukje naar beneden. Ze dansen niet meer en de vrouw geeft zich volledig over aan de betovering van de nimf. Het slipje verdwijnt op de grond net als haar jurk. Naakt staat ze daar, verlangend naar de aanraking. Omstanders kijken met bewondering en verwondering toe, sommigen laten zich meevoeren door de sensualiteit van het moment.

De intensiteit van hun passie stijgt met elke streling en elke kus. De handen van de nimf verkennen elke centimeter van het lichaam van haar aanbidster, haar vingers zorgen voor een tedere extase terwijl ze haar gevoelige plekjes ontdekken. De heks geniet van het sensuele schouwspel dat zich voor haar ontvouwt, met de nimf als meesteres van verleiding en de jonge vrouw die volledig opgaat in de betovering. Op een bankje op het plein spreidt de aanbidster bereidwillig haar benen, terwijl de nimf met bedreven vaardigheid haar meest gevoelige plekje verkent met haar zachte, doelgerichte aanrakingen. Het gekreun van de jonge vrouw vloeit als een erotisch melodie, een symfonie die de oren van de heks streelt en haar hart sneller laat kloppen. De nimf spreidt de benen van de jonge vrouw nog meer en haar schaamlippen openen zich als de blaadjes van een bloem.

De nimf gaat met haar tong langs de schaamlippen van de jonge vrouw en sluit dan haar lippen rond het knopje dat tussen de bloemblaadjes tevoorschijn is gekomen. Teder masseert ze het knopje, waardoor de jonge vrouw nog meer van haar kreunende gezang en steeds frequenter hogere tonen ten gehore brengt.

De heks geniet van het sensuele spel tussen de nimf en haar aanbidster, een erotisch ballet dat de grenzen van genot en verlangen verkent. De passie en intensiteit van hun verstrengelde lichamen doen de omstanders versteld staan, sommigen overweldigd door lust en verlangen ontdoen zich van hun kleding. Mannen sluiten hun hand rond hun erectie en bewegen die hand langzaam op en neer om zo het genot van het spel nog intensiever te beleven. Vrouwen gaan als vanzelf met hun hand naar beneden en beroeren teder hun schaamlippen en hun gevoelige klitje om zo nog meer van de betovering van het erotische schouwspel te genieten. Terwijl anderen het schouwspel met verrukking zwijgzaam gadeslaan. Het is een moment van pure betovering, waarin de magie en de verlokking van de tovenares alles en iedereen in hun ban houdt.

De heks geniet van de aanblik van alles en voelt de vochtige warmte tussen haar benen. Ze laat nu ook al haar kleren vallen. Ze brengt haar hand tussen haar benen en laat de menigte meegenieten van haar solospel. Ze proeft de licht zoute smaak door haar vinger sensueel over haar tong te laten gaan. Ze wenkt een masturberende man dichterbij. Stop met masturberen en drink van mijn kutje. De man knielt tussen haar benen en likt het nat van haar lippen. Een gefluister van verwondering en bewondering komt uit de menigte die dit spel aanschouwd. Ze zien dat de lul van de man groeit tot een lengte die nog nooit iemand heeft gezien. Neuk me zegt de heks, neuk me diep. De heks laat zich op de grond zakken en laat de man tussen haar benen.

Hij duwt zijn gigantische lul tot aan zijn ballen in de kut van de heks. Dan trekt hij hem weer terug en duwt hem nogmaals naar binnen. Sneller kreunt de heks, sneller, ik wil je sperma in mij voelen. De man verhoogt het tempo en het duurt dan ook niet lang. Schokkend spuit hij zijn eerste straal sperma diep binnen in de heks. De man gaat maar door en er komt geen einde aan. Hij blijft komen. Nog nooit heeft hij het zolang volgehouden, hij voelt zich geweldig, heel anders dan bij zijn vrouw, die altijd commentaar heeft op zijn prestaties. Dan kan hij toch echt niet meer en heeft zijn laatste sperma in haar kut gespoten. Hij wil opstaan, maar valt om. Zijn lichaam is leeg en vermoeid. Hij kijkt naar zijn lul, die nu slap geworden is, maar nog steeds gigantisch.

Morgen zal ik mijn vrouw eens wat laten voelen denkt hij. Hij kruipt tevreden weg en verdwijnt in de menigte. Ze leunt nog even achterover op haar ellebogen. Haar knieën opgetrokken. Je ziet nog een paar druppels sperma uit haar kut lekken Het lijkt wel of de heks nog mooier en jonger is geworden. Haar gouden haar straalt meer als nooit tevoren en haar groene ogen lijken nog groener en helderder. Ze ziet dat ook de nimf ook aan haar trekken is gekomen, Ze ligt samen met haar aanbidder nog na te genieten. Langzamerhand vertrekken de toeschouwers, zich nog steeds niet goed realiserend, wat ze hebben gezien. De andere nimfen zijn al lang terug het bos in met de uitverkoren mannen en vrouwen. Ook de heks en de nimf gaan nu terug naar het bos, niet meer dansend, maar zeer voldaan. Wat er met de mannen en vrouwen gaat gebeuren blijft voorlopig nog een raadsel. Of die net zo gelukkig zullen zijn als de man met de grote lul is de vraag. Misschien komen we daar achter in het volgende verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Bobbie75

Ik ben al wat ouder en vind het leuk om erotische verhalen te lezen en te schrijven.
Graag lees ik hier de verhalen bij Gertibaldi, maar ik lees ook graag boeken met erotische verhalen. Dit begon al toen ik nog jong was en stiekem de seksboekjes van mijn broer doorbladerde en de opwindende verhalen las.
Verder fanstaseer ik graag en schrijf ik dit op. Gedeeltelijk kunnen deze verhalen gebaseerd zijn op de werkelijkheid, maar ook voor een groot gedeelte ontsproten aan mij fantasie.

Dit verhaal is 6807 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie