BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een lang geil weekend… (1)

Ik heb via GB best wel leuke contacten. En af en toe steekt er een bovenuit. Ook dit keer. We weten wat meer van elkaar en van het kwam het ander. Er borrelde een verhaal in me op. Hij heeft het gelezen en helemaal goedgekeurd. Zijn 31 jarige dochter, ik en… Lees maar snel verder… (en niet vergeten je bij deze fantasie af te trekken hihi)

Het was al dagen lang eigenlijk veel te warm om te werken. We zaten weliswaar midden in de vakantieperiode, maar ik had nog een paar PR-projectjes van een paar klanten op de plank liggen. En mijn relaties hadden er ook voor gekozen om naar warmere oorden te gaan. Hoewel dat met dit weer helemaal niet nodig was. Maar zelf had ik het nu ook wel even gehad. Ik kon wel weer in mijn bikini op mijn terras blijven hangen maar er even een kort weekend tussenuit zou veel leuker zijn. Ik was aan niets en niemand gebonden en kon doen en laten wat ik wilde. Zeeland? Texel? Het maakte in principe niet uit, als er maar strand en zee in de buurt was. Na een half uurtje wat websites te hebben afgezocht vond ik in de buurt van Zandvoort een klein hotel waar ze dit weekend nog een mooie kamer vrij hadden. Het was vrijdag en vanmiddag kon ik er al terecht. Ik ben in mijn cabrio gestapt, heb op mijn gemakje een goed uur gereden en kwam tegen drie uur in Zandvoort aan. De kamer viel niet tegen. Best wel ruim, mooie badkamer met grote regendouche en het bed lag ook lekker. Dat moest ik natuurlijk meteen uitproberen. Omdat het al eind van de middag was besloot ik om het strand vandaag maar voor gezien te houden. Haarlem was in de buurt en hoewel ik er nog nooit geweest was had ik gehoord dat het daar gezellig uitgaan was. En restaurantjes zouden er ook wel genoeg zijn. En dat viel niet tegen. Lekker, helemaal in mijn eentje en ongestoord heb ik genoten van een heerlijke maaltijd. Nu nog een ontspannen afsluiting van mijn avond op een van de terrasjes. En ook die waren ruimschoots voorhanden. Na even wat te hebben rond gelopen kwam ik aan bij het Spaarne. De terrassen waren redelijk druk bezet met dit warme weer, maar toch wist ik een tafeltje en stoel te bemachtigen. Genieten van een ijskoude Chardonnay zat ik echt te genieten van wat er om me heen gebeurde en er allemaal langs kwam. Zalig niets doen, il dolce far niente. Ik had er nu nog geen behoefte aan maar zag wel dat er regelmatig ogen op me werden gericht van mannen die mij blijkbaar wel zagen zitten. Misschien had ik wat meer moeten aantrekken als alleen dat korte zomerjurkje. Want dat slipje en die knellende BH had ik ook maar thuis gelaten. Nog steeds zat ik alleen aan mijn tafeltje toen ik een spetter van een meid zag die echt naar een plekje aan het zoeken was. Ik probeerde oogcontact te krijgen en gaf haar een seintje dat ze wel bij mij mocht komen zitten. Een echt elegantie meid, mooi lijf en donkere haren tot op haar rug. Even later ging ze met een brede glimlach naast me zitten. “Hoi, bedankt, ik ben Charissa.” Ik gaf haar een hand: “En ik ben Thamara.”

Mijn glas was inmiddels leeg en ook Charissa zag een koud glas witte wijn wel zitten. En allebei bleken we wel praters te zijn. Ik vertelde haar dat ik de PR deed voor wat relaties en Charissa bleek fysiotherapeut te zijn. Ik begon er meteen bij te fantaseren. Met haar beroep moest ze alle gevoelige plekjes van een lichaam wel weten te vinden. “A dirty mind is a joy for ever,” bedacht ik bij mijzelf. Ik had al helemaal het beeld voor ogen dat ze me een heerlijke massage gaf en mijn gevoeligste plekjes niet zou overslaan. Van alles en nog wat wisten we elkaar te vertellen, het werd steeds gezelliger. Ook daar de glazen Chardonnay geen lang leven waren beschoren. Ik wilde eigenlijk steeds meer van haar weten. “En hoe is jouw seksleven? Heb je een relatie?” Dat was dus de reden dat ze alleen op stap was. Ze was een poosje geleden bij haar vriend weg gegaan. En seks had ze al bijna twee maanden niet meer gehad. “Alleen maar vriendjes?” was mijn volgende vraag. “Of ook wel vriendinnetjes?” Ik moest nu echt alles weten. In haar studietijd had ze ook wel met vriendinnen het bed gedeeld, maar eigenlijk al een hele tijd niet meer. Was dit mijn kans? Ze werd steeds leuker en al pratende voelde ik dat mijn spleet niet helemaal droog meer was. Ik was er vanavond niet echt op uit geweest maar zou het niet erg vinden als we elkaar zouden kunnen behagen. Net zoals eerder de mannen mij met hun ogen hadden uitgekleed deed ik dat nu ook bij haar. Door haar strakke witte jurkje had ik haar mooie billen al gezien en uit ervaring wist ik dat ze een mooie C-cup had, net als ik zelf. Zou ik haar kunnen verleiden? De koude witte wijn begon een beetje op mijn blaas te werken en ik moest echt even naar het toilet. “Lieverd, ik klap zowat, ik moet even kutkletteren!” Ze schoot in de lach toen ik dat zei, dat woord kende ze nog niet. “Ik loop even mee, ik moet nu eigenlijk ook wel.”

Zij dook als eerste het toilet in. Ik werd zo verschrikkelijk geil van het geluid dat ik hoorde. Haar straal in het water van de toiletpot, wow. Ik trok het rokje van mijn jurkje omhoog, deed mijn benen iets over elkaar en met gesloten ogen en mijn hand op mijn kut probeerde ik mijn eigen pis op te houden. Ik had niet eens in de gaten dat ze weer naar buiten kwam. Ze was een beetje verbaasd dat ze me zo zag staan. “Heb jij geen slipje aan Thamara?” Dat was vragen naar de bekende weg. Ik dook als een speer het toilet in en liet zonder de deur dicht te doen mijn waterval neer kletteren. Ik had niet verwacht dat ze het zou doen maar Charissa heeft de hele tijd naar me staan kijken. Nadat ik mijn kut een beetje had afgedroogd ben ik blijven zitten, heb mijn benen een beetje wijd gedaan en met mijn klit gespeeld. En nog stond ze te kijken. Ik wist nu dat het geen probleem zou zijn. Ik ben opgestaan en naar haar toe gelopen. Zonder te aarzelen heb ik mijn armen om haar nek geslagen en mijn mond tegen die van haar gedrukt. Toen ik ook mijn tong naar buiten stak gebeurde dat wat ik had gehoopt. Ze beantwoordde mijn zoen en een paar tellen stonden we elkaar hevig te bekken. Ik wilde meer. Ik liet mijn ene hand zakken en stak die onder haar jurkje. Ze had wel een slipje aan maar vakkundig werkte ik het naar beneden. Wat had die meid een lekker gladde venusheuvel. Geen stoppeltje te bekennen. Voorzichtig zocht ik met mijn vingers een weg tussen haar schaamlippen. Haar gleufje was zo warm en nat. Ook Charissa wist mijn drijfnatte kut te vinden. Vijf minuten hebben we elkaar kreunend en zoenend staan vingeren totdat de deur open ging. Een andere vrouw kwam binnen. Als een speer hebben we onze jurkjes weer naar onderen getrokken en zijn met een paar verhitte hoofden naar het terras terug gelopen. Het was ook meteen een stuk intiemer. We zaten wat dichter bij elkaar, gaven elkaar af en toe een kusje. “Had je nog plannen schat? Of ga je met mij mee naar mijn hotel. Ik mag eigenlijk wel niet meer rijden, maar mijn auto staat dichtbij.” We leken wel een verliefd stelletje toen we naar de auto liepen. Met open dak zijn we in de zwoele avondlucht terug gereden naar Zandvoort.

Als ik een weekendje als dit op stap ga neem ik altijd wel voorzorgsmaatregelen. Dat wil zeggen, een paar vibrators, dildo’s of ander speelgoed in mijn koffertje. En dit keer was het niet anders. Stel dat er geen pik of kut in de buurt was, dan moest ik mijzelf toch verwennen? Ik had ze al na mijn aankomst uitgepakt en ik het laatje van het nachtkastje gelegd. Al in de auto konden we niet van elkaar afblijven. Ik had mijn rokje helemaal omhoog getrokken en onder het rijden vingerde ik mijn kut. Charissa had haar slipje nu ook uit en zat een beetje met haar benen wijd. Wat was dit een lekker geil ding. Ik moest even stoppen en zag een plekje waar het wel even kon. Ik heb de auto aan de kant gezet en meteen haar kut beet gepakt. Ze was zo verschrikkelijk nat, ik had er geen moeite mee om meteen drie vingers bij haar naar binnen te steken. Zo goed en kwaad als het gaat op de gescheiden voorstoelen heb ik haar echt wild zitten vingerneuken. Drie vingers gekromd omhoog in haar heerlijke flamoes. Ze zat verschrikkelijk te kreunen. “Oh ja Thamara, maak me klaar. Ik heb dit zo gemist. Neuk mijn kutje…” Ongetwijfeld had ze zich zelf wel in de afgelopen maanden klaar gemaakt maar nu deed een ander het. Het heeft ook niet lang geduurd voor ze het sap met een kreet uit haar kut liep lopen. Ik stak mijn vingers in mijn mond en kon haar nu voor de eerste keer ook proeven. Straks in het hotel zou ik helemaal van haar kutje kunnen smullen. Charissa was nog helemaal uitgelaten toen we mijn hotelkamer binnenstapten. Ik had haar nog niet helemaal naakt gezien en begon haar meteen uit te kleden. Zelf liet ik natuurlijk ook mijn jurkje zakken. Nu stonden we met onze twee naakte lichamen tegen elkaar. Dit was nog veel lekkerder. En die heerlijke tieten, de C-cup zoals ik al had verwacht en een paar mooie ronde tepels er op. Vrijend, struikelend vielen we op het bed. Hebben elkaar geen moment los gelaten.

Zuigend aan haar harde tepels heb ik meteen weer mijn hand tussen haar benen gestoken. Ik moest dat kutje nog een keer laten klaarkomen. Elkaar strelend, zoenend, vingerend werden we steeds heter en natter. Op een gegeven moment lagen we op elkaar. Zij met haar hoofd bij het voeteneind met mijn kut op haar mond, ik met mijn hoofd begraven tussen haar benen. Ze smaakte zo lekker. Het zoet-zilte vocht dat uit haar kut liep, haar redelijk forse clitoris, ik kon er geen genoeg van krijgen. En Charissa blijkbaar ook niet van mijn kutsap. Ik voelde haar tong steeds weer tussen mijn schaamlippen, in mijn neukgaatje. Haar vinger die ze in mijn anus op en neer bewoog. Ik hoopte dat we niet te veel lawaai maakten, er waren ook nog andere gasten in het hotel. Al beffend graaide ik met een hand naar mijn nachtkastje. Het eerste het beste speelgoedje dat ik voelde graaide ik eruit. Het bleek een kleine clitoris stimulator te zijn. Hij geeft kleine elektrische schokjes als je hem op je huid plaatst. Ik wist dat ze heftig zou reageren als ze dat voelde en drukte mijn kut met mijn volle gewicht op haar mond. Ik zette hem aan en tikte licht tegen haar klitje. Haar lichaam veerde overeind en in hoorde een gesmoorde kreet in mijn kut. Telkens weer raakte ik haar licht aan, telkens weer met hetzelfde effect. Ook toen ik hem tegen haar sterretje zette en hem iets in haar kutgaatje schoof. Ze lag bijna spastisch onder me te kronkelen. En nog steeds reed ik zwaar met mijn eigen flamoes over haar mond en gezicht. Ze kneep haar vingers hard in mijn kont, stak haar nagels in het zachte vlees van mijn billen. Ook ik werd er flink opgewonden van. Ik moest dit afmaken. Blindelings pakte ik een tweede vibrator uit het laatje en duwde hem op de hoogste stand zo diep mogelijk in haar druipende spleet. Nog even wat langer de prikkel op haar clitoris en… Dat was genoeg. Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat zij ook een spuitertje was. Wild schokkend perste ze de stralen uit haar kut. Het was zo veel dat ik het bijna niet allemaal kon opvangen. En doordat ik zelf ook hevig op haar gezicht had zitten rijden liet ik het ook lopen. Weliswaar niet zo veel als zij maar genoeg om haar een warme douche te geven. Ik draaide me om en met twee drijfnatte lichamen van het zweet en kutsappen hebben we nog heel lang liggen vrijen en zoenen. Heerlijk was het om de volgende morgen met haar in mijn armen wakker te worden.

Wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10369 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Een lang geil weekend… (1)”

Plaats een reactie