BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het verhaal van Geilkutje.

Geilkutje zou graag een verhaal over lezen over:
Vrouw alleen loopt naakt in huis, is geil. Ze hangt geil op de bank, Gordijnen open… deur open.
Komt een vreemde naar binnen en pakt haar aan tepels en betast haar helemaal, neemt haar mee naar buiten…waar ze nog heerlijk door een paar mannen wordt gepakt. Later moet ze door het park naakt lopen en opdrachten doen. Weer later komen ze in een ander huisje terecht alwaar ze betast en geneukt wordt. Tussendoor mag ze even opfrissen, en wordt daarna door een vrouw betast en gezoend en moet opdrachten doen, dagenlang een grote geile sessie…zou daar een mooi geil verhaal over willen lezen.
Liefs Geilkutje
Verzoek van: Geilkutje | Datum : 30-12-2023

Ik heb het verzoek drie dagen geleden doorgestuurd aan m’n vriendin die ik steeds vraag bij een verhaal voor advies en nalezen.. Ze was meteen enthousiast over de aanvraag van Geilkutje.
Ze belde me vanochtend,”het is voor mekaar” zei ze even enthousiast als drie dagen geleden. “Kom bij me ontbijten dan lees ik je het verhaal voor…. en breng champagne mee”.
Lucie kende ik van haar dertigste en ik was een veertiger. Ze was niet groot, niet slank maar ze had alles met een flinke klot humor er boven op. Een lekker blondje en we gebruikten en misbruikten of beter we gebruiken en misbruiken mekaar. Een half uur later stond ik bij haar aan de bel met natuurlijk de champagne nee Proseco. Ze zoemde de deur open en riiep zet je maar in het salon, ik ben er zo ! Door de hal, het salon in en zocht me een nette plaats uit.
Het salon of boudoir zou ik zeggen, een kleurrijke bedoening met veel stijl en dik tapijt, open haard die voor de gelegeheid brande, allemaal sofa’s en zeteltjes in diverse kleuren en stijlen. “Ontkurk de fles en schenk de twee grazen al in die op de salontafel staan want we zullen het nodig hebben, riep ze. Ik deed wat me gevraagd was.

“Me voila” en Lucie deed haar intrede. Lucie was een lekkere dame en in die norm plaiseerde ze mij wel twintig jaar lang. Een blonde krullekop, rood geverfde lippen, een mannenhemd dat open stond tot haar navel, de mooie tieten nauwelijks bedekt en haar kennende geen slipje en op rode stiletto’s. Zij volgde me in al mijn voorkeuren en ik haar in haar manies.
We omhelsden mekaar en ik maakte van de gelegenheid gebruik om even iets te contoleren. Ja, zie ze, geen slipje maar tjin. We nestelden ons in de beige lederen driezit. God Harry heb ik drie dagen geil gelopen door je verhaal te schrijven. Een geil kutje voor geilkutje. Mijn vibrator was op het einde van de dag zéér tevreden. Ik had je moeten bellen Harry. Ik was de tel kwijt, zei ze stout maar het was goddelijk lekker. Ik haal de tekst van de printer, zei ze. Ze hief mijn hemd op, liet haar kontje zien en liep wiebelend het salon uit. Een verleidelijke scene.
En kwam, hoe raadt u het, op een perlefine collier, wat juwelen en je hakjes na geheel naakt het salon weer binnen. Met een vleem van erothiek zette ze zich over mij in een roze zeteltje, schrijlings ne haar benen over de armleuning.

ik vind, zei ze dat we dat in de juiste stemming moeten lezen en aanhoren. Kom Harry kleedt je uit en leg een blok hout op het vuur, we gaan hier lang werk hebben met lezen en ik herinner me heel goed wanneer ik naar de champagne, de vibrator of m’n vingers greep, dus ik verwacht van jou dezlfde inspanning en als je wil ga ik telkens mee voor een vol orgasme. Ik kleede me uit, legde een blok hout op het vuur.
Ik ging in spreidstand voor haar staan.

Zie jij wat ik zie, zei ze brutaal en nam mijn loop. Wil jij een voorproefje, vroeg ik. Beste man je zal het nodig hebben, spaar maar. Ze greep hem terug, schoof de voorhuid naar boven en likte de eikel die al lekker gespannen was voor wat kommen kon.
Ik ben Annemie een blonde deerne van 60, noekels van tieten, dikke billen met stevige poten altijd op hakjes. (Jouw inspiratie Harry!) Een kut waar ik vier soldaten tegelijk kunnen in rechtstaan. Een permanent natte kut, netjes geschoren en zuiver na de douche. Het gebeurde op een mooie hete zomerdag had een slaapje gedaan in de tuin. Een klein tuintje midden in destad geen inkijk behalve Joopvanuit de slaapkamer heeft hij een zicht op ligbed en lijf. Weet dat ie regelmatig achter het raam staat te gluren en zich af te trekken. Als ik dat verrmoed trek ik mezelf af. Sinds hij mij ontdekte. Zij wonen nog maar enkle maanden naast mij vraagt hij telkens “als er een klusje te doen valt bij jou in huis laat me maar weten. Het is een liieve en een verlegen mooie vent maar is getrouwd met een bazig tupe. Mocht ik hem pijpen of me laten afneuken dan weet heel de buurt het hier. Dus NEE. Zonde want hij heeft wel talent denk ik.

Dus op die mooie zomerdag, netjes in de zon gelegen, lekker bloot en flamous spelen zonder de inkijk van de buurman. Ik genoeg van de zon loop het huis in en zit daar een kerel een italiaans type, stippelbaaard, groot op miijn favoriete rode zetel.Netjes met een jeans en wit hemd.
Ik in een uitroep van paniek. Rustig mevrouwtje, voordeeur stond open en ben zo vrij geweest mezelf toegang te verschaffen. Is hier mooi hé.
Kan niet zeg ik, schreuw ik, jij hebt ingebroken of bent via het zijpoortje binnegekomen. Tien op tien zegt de italiaan en steekt een dikke havanna sigaar op. Wil jij ook één, vraagt hij. Die niet, zei ik. Inderdaad, ik ben via het zijdeurtje binnengekomen en jij was bezig en bereikte net het orgasme, was wel zichtbaar, dus ik dacht ik installeer me in afwachting maar hier. Ik noem Guiseppe en kom uit Sicilie en woon hier recht tegenover. Sinds een paar maanden. Ik ben een fotograaf en schilder, mijn atelier is aan de voorzijde van het huis en zie ik je telkens bij het weggaan en terugkeren, altijd goedlachs, netje gekleed, mooie teint, lekkere benen en dacht die mevrouw wil beter leren kennen. En nu zit ik hier met die mooie dame.
Ik zocht om een bescherming van m’n naakt. Doe geen moeite zei de italiaan. Ik ken jou al lang want als de deur niet in of uitloopt zie ik je paraderen in je blootje door het huis. Je kan los door je huis de tuin inkijken en altijd. Nooit gordijnen of stores dicht.Het heeft me al ontelbare keren zo opgewonden dat ik me lekker aftrok. Maar had de moed niet je te bellen of te mailen. Dus ik ken jou lieve dame.
Maar als jij fotograaf bent dan heb je de meiden maar voor te rapen, vond ik. Ik schijt niet waar ik eet, zei de italiaan. Ik heb een stel vriendinnen die zich om mijn geilheid bekommeren. Mijn modellen lopen allemaal met de neus in de lucht, dromen van een beroemde modellencariere of een rijke sponser, maar geen fotograafje.

Ik ga me vlug douchen, zei ik. Zal ik je inoliën, zei Guiseppe. Zou jij dat willen doen? En ik veschoot van m’n eigen vraag. Natuurlijk zei hij.
Ik verdween naar de badkamer en zette olie klaar en liet waterlopen. Ik liet de deur op een kier en stapte de douche in. Als ik uit de douche stapte zat er de adonis op de rand van het bad. Als je geil bent is elke man een adonis. Dus deze ook. Netjes bebruind, geschoren van alle schaamhaar en een lekkere stijve penis.

Zal ik met je rug beginnen, hij bleef zitten op het bad en ik draaide me, een stapje achterwaarts en liet me zakken op zijn schoot en als gegoten zijn ppenis tussen mijn billen. Hij oliede zijn handen in en spatte wat olie uit de fles en masseerde schouders, rug, onderrrug en billen. Hij bewoog ritmis zijn penis tussen m’n lipjes, zijn eikelboord over mijn clitoris die zwol en buitenkwam. Hij kuste mijn schouder, likte m’n hals.
Het maakte me kloddergeil, klaar om hem te bespringen maar hij hield de kar af.
Hij keerde me om begon mijn lippen te zoenen en ik draaide m’n tong door zijn mond.
Ik nam z’n penis en masseerde mijn clio en lipjes. Zijn verlangen groeide en zijn stang werd harder. Goot de olie over mijn borsten en masseerde met beide handenvijn borsten, stijve tepels en opborreelende onderbuik. Hij bleef kusjes rondstrooien op mijn tieten,tepels zuigen en knijpen,en draaide me tongen. Ik voelde z’n duim in mijn kut roeren en zijn wijsvinger in m’n aars. Het maakt me bloedheet. Ik zwolg zijn tong op en pompte z’n penis op.

Het voelde hondsheet en bijna onhoudbaar, voor hem en voor mij. Guiseppe legde me zacht op het badkamertapijt en duwde zijn penis zo diep mogelijk in mijn geilschuim. Hij bleef me bekken en herhaaldelijk te nemen, van zacht tot brutaal en ik liet orgasme na orgasme komen. Hij hield zich sterk tot na m’n multiorgasme trok z’n eikel tot bij de ingnag van m’n vagina en loste de volle lading zaad in mijn sensuele koepel. Ik voelde de hete lading door mijn vagina gang spuiten. Ik nam hem bij de poep en drukte hem tegen me aan zodat zijn penseel weer diep in mij drong en plante mijn wijsvinger in zijn aars zacht en brutaal..

Lucie legde haar artikel naast zich neer, zette zich recht en opende haar benen , toonde haar kut en begon zich te masturberen. Schenk me nog even bij, zei ze en lik me een orgasme. Is dit een order vroeg ik. Ja zei ze. Ook mijn penis hat de zin in het lijf. Ik vulde de glazen bij en zette me op de knieën voor haar. ik zoende de binnekan van haar dijent, zij was zeiknat, liet mijn wijsvinger verkennen, twee vingers zacht in en uit. Likte met m’n tong haar clitoris. Haar clio kwam stevig naar buiten en ik bleef haar likken en vingeren tot ze schuimspoot. Toen ik voor haar geknield zat aaide ze zacht mijn ballen met haar rechter voetje en tenen.
Plots stond ze op en” kom harry we doen een negenenzestig” . We beklommen de driezit Lucie de onderste positie en ik er boven op. Onze ingredienten pasten goed en snel in mekaar. Haar flamoes stroomde over maar zo kende ik haar, niet te stoppen voor seks en bijna onverzadigbaar. Zij manipuleerde mijn orgaan als een virtuoos, groede lekker onder haar trekken en liikken, ook haar clitoris groeide naar wens en de machines ademden kort en krachtig. Mijn eikel ging tot aan haar keel en mijn tong sopte haar vagina. Het hele gevaarte ging gulzig op en neer. Met een vingerknip squrte zij haar geilschuim iver mijn gezicht l en plant zij een vinger in m’n gat en liet ik mijn sperma ejaculeren in haar mond. Tijdens de opmaak masseerde ze vakkundig mijn teelballen. Even dit moment verteren in stilte en mekaars eigen vocht aflikken. Is dat niet over heerlijk, zei ze. Ik wil meer van dat, zei Lucie, veel meer en kijk nu op onze leeftijd. We lachten en nipten aan ons glas.

ucie zette haar fluit neer, helde naar me over en greep m’n half slappe janus en begon hem te likken en te stropen. Ontblootte mijn eikel en zoog de nadronk uit m’n buis. Haar tieten hingen flauw maar haar tepels stonden lustig. Haar rode lipstick was van haar lippen maar haar hakjes had ze aan. Voetjes en hakjes op de sofa en dat maakte me heet. Haar voetjes en benen waren het toonbeeld van erothiek samen met hakjes, grote hangtieten, rode lipstick. Met haar andere hand zette zij haar kut op temperatuur. Ik loop vlug zei ze en al haar vingers waren opgeslokt in haar vagina. Ik hoorde haar adem versnellen haar benen verstijven. Dan bleef het weer stl.
We rusten wat en dan lees ik deel twee voor zei ze. We douchten niet en smelten samen op de sofa, in 69 pose. We werden gewekt door een gsm die afging. Is OK zei ik, laten we verder lezen nof horen. Zij nam haar verhaal terug op.
Als je dit verhaal heeft gelezen dan had graag je feedback om op jouw aanwijzingen het verhaal verder te schrijven naar deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Harry

Schilder en foto en sinds kort schrijver van erotische verhalen waar ikzelf prima van geniet. En zeker van jullie feed back. Ik kan zeker nog wat inspiratie gebruiken, dus vuur maar af en ook je opdrachten. en verzoekjes. Short.stories@outlook.com
Zoek een leuke aangeefster +55.
Hou een geile dag verder, harry

Dit verhaal is 7245 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Het verhaal van Geilkutje.”

    • Beste Oordeel, u heeft overschot van geliijk. Fout van mij. Het was mijn proefschrift..Ik vind he théél vervelend. Ik heb het ondertussen doorgestuurd voor aanpassing. Hartelijk dank voor uw tussenkomst. Fijn weekend, Harry.

Plaats een reactie