BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zittend babysitten (2 van 2)

Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat tussen ons in, de tv schuin achter ons. Op de achtergrond klinkt orgelmuziek. Als we gaan zitten neemt een oude man het woord. ‘Dag Fleur, je kent me’, mij aankijkend gaat hij verder ‘Jij, Janus, jij niet. Ik ben nu ruim 42 jaar predikant van deze gemeente, waar zowel de Familie de Vos en de familie van Fleur is aangesloten. We zijn weliswaar verdeelt in meerdere kringen, maar belijden samen Christus Jezus als onze Verlosser. We helpen elkaar met praktische zaken waaronder pastorale bearbeiding, dus ook dit huisbezoek bij de familie Vos. Verder zijn hier ook een tweetal ouderlingen aanwezig voor de thema’s ‘tucht’ en ‘exorcisme’, plus hebben we speciaal voor deze pastorale twee afgevaardigde uit de kring van onze interne vertrouwenspersonen. Ze controleren of het onderzoek wat we gaan doen seksueel grensoverschrijdend gedrag of misbruik betreft. Geheimhouding, veiligheid en vertrouwelijkheid staan voorop, vandaar dat we je ouders nog niet hebben ingelicht Fleur. Verder zijn er natuurlijk ook meneer en mevrouw Vos net als onze gast, deze oude dame die we wellicht gaan inzetten als onderzoeksmiddel.

Maar laten we eerst even kijken naar de aanleiding voor dit onderzoek. Het gebeurde vorige week hier in dit godvrezend huis. Mevrouw van Backhuijs, start aub het voorbidden. Ze prevelt een gebed, de rest valt in en dan gaat de tv aan. Daarop zie ik mezelf, nou-ja, eigenlijk alleen mijn wijd gespreide benen, balzak en af en toe mijn lul als Fleur, frontaal en vol in beeld, uit de grote leren fauteuil omhoog hupt om snel daarop geil kijkend, met wijd open mond en ogen naar adem snakt, terwijl ze zich laat palen, tot mijn zak tussen haar lijf en hard leren zitting samengepropt wordt. Na een korte serie komt ze hard hijgend, kreunend klaar en zakt op mijn pik in elkaar. Dan komt er een digitale roze en blauwe teller in beeld, de roze springt op 1 en als ik zie hoe snel daarop mijn ballen kloppend stuiptrekken, springt ook de blauwe teller op 1. De beelden gaan door, keer op keer verspringen de tellers als een van ons, of wij beide klaarkomen. Er is in geknipt, duurde onze sessie vorige week ruim vier uur, de clips volgen elkaar snel op en eindigen in een 8-5 voor Fleur. Dan gaat de tv uit en zitten Fleur en ik met rood hoofd rond te kijken. Zij met spits afgetekende tepeltjes in haar blauwe blouse, ik met een toeter van een stijve in mijn slobberbroek. Terwijl de rest door blijft bidden neemt de prediker weer het woord.

‘Fleur begrijpt het wel, maar voor jou Janus, dit is natuurlijk ongekend in onze gemeenschap. De familie Vos kwam bij mij met de vraag wat nu te doen, ze zijn onzeker of hun huis wellicht is ontheiligd. De grote vraag is namelijk; Janus, ben jij de vleesgeworden manifestatie van Genesis 9.1 en 9.28, of ben jij het vleesgeworden beest van Genesis 19, Sodom en Gomorra? Wij hopen toch echt de eerste en je dus Gods wil beoefend, ‘Ga heen en vermenigvuldig U’. Het probleem is dat als je de tweede bent, we jou moeten verdrijven, het huis moeten zuiveren en we bij Fleur een duivelsuitzwering moeten starten, immers, ze heeft overduidelijk omgang met je gehad en is tot de hoer van Babylon gemaakt als jij het beest blijkt te zijn.’

Om dat te bepalen doen we tijdens deze pastorale een serie tests, te beginnen met een schouw van jullie twee. Fleur aarzelt niet, schop haar pumps uit, staat op en trekt haar blouse over haar hoofd uit. Ze heeft er niets onder aan, net zomin als onder haar rokje, wat ze omlaag duwt. In een paar tellen staat ze daar spiernaakt met haar priemende, steenharde tepeltjes en nat, glinsterende huid, hoog aan de binnenkant van haar dijen. Ze is overduidelijk tochtig geworden van de filmpjes. Tja, dan doe ik het ook maar. Ik schop mijn sneakers uit, sokken draag ik niet. Trek ook mijn T-shirt over mijn hoofd uit en maak de knopen van mijn flodderbroek los, die omlaag valt voor de laatste twee los zijn. In no-time staan we daar poedelnaakt, ik met een volledige erectie. Het geluidsniveau van het bidden neemt toe. De prediker ‘Ja, loop eens heen en weer jongelui’ en dus lopen we langzaam langs de rij biddende luitjes te paraderen. We worden duidelijk gekeurd. Mijn laaghangende zak bengelt heen en weer in hetzelfde ritme als mijn loopje, de 20cm vlaggenpaal helemaal rechtopstaand met mijn dikkere eikel afgestroopt tegen mijn platte maag tikkend. Iedere keer als Fleur me schurend passeert lopen er grote druppels voorvocht uit, die langzaam omlaag sijpelen. Steeds klinkt er dan tussen de gebeden door een zacht gemompel en hijgende O’s en A’s.

‘OO-OOoo ja, heel fijn jongelui’, gaat de predikant verder, ‘Zo te zien Janus zie jij de zon heel veel, streeploos bruin enne…, nou…, Viagra heb je niet nodig…, wow wat een formidabele stamper voor Fleurs bloempje… Ja-haaa…, God is groot. Tjee…, je bent een mega pik met volle ballen op poten! Enne ik snap waarom Fleur je wil en jij haar zo vaak hebt bevrucht…, ze is een hele mooie geile en zo te zien nu erg tochtige deerne!’ Dan zwijgt hij een paar minuten, wij paraderen. ‘Stop maar’ klinkt het. ‘De volgende test is een verhoor. Echter, omdat we niet weten of jullie liegen, voorzien we jullie van een leugendetectie systeem. Ga jullie gang Jansen en Backhuijs’. En met die opdracht staan een man en vrouw op. ‘Janus, rechtop’, is zijn eerste zin. Ik sta dus stil voor hem, hij is kleiner dan ik en hij houdt een horloge voor me. ‘Deze nieuwste Fitbit, de Ionic, heeft niet alleen een hartslagmeter, maar ook een SmartTrack om veel andere lichaamsactiviteiten te meten. Janus, bij jou snoeren we hem rond je balzak en bij jou, Fleur rond je pols. Zo kunnen wij op de apps, live zien wat er met, en in jullie lijf allemaal gebeurt. Nadat we hem gekalibreerd hebben kunnen we dan ook zien of je liegt of niet’. Backhuijs snoert het roze horloge om Fleurs pols en bukt dan naar mij. Zonder poeha omgrijpt ze mijn ballen en perst ze hard, vooral pijnlijk diep omlaag. Jansen snoert het blauwe horloge er strak omheen. Beide staan op, hervatten hun gebed en meneer Jansen gaat zitten. Op de bank klappen een andere man en vrouw iPad ’s uit en knikken genoegzaam terwijl ze de schermpjes aan omstanders laten zien. Ik zie het niet, maar blijkbaar zijn onze metingen al zichtbaar. Mevrouw Backhuijs loopt naar een groot, zwart koffer op de eettafel in de achterkamer en komt terug met een groot zwart kruis en een vuurrood…, ding?

De predikant lijkt gedachten te kunnen lezen en gaat door, ‘Ja duidelijk herkenbaar is dat grote kruis voor Fleur, dat andere ding is voor jou Janus, het is een anker-buttplug met cock&ball-sling. Het kruis doet zijn eigen werk, dat rode ding hebben we nodig om de stemvork te plaatsen’. Stemvork, denk ik? Maar hij gaat door. ‘Je kunt de sling beter zelf over je zak trekken Janus, hij is van zeer elastisch TPR’. Ik pak het ding aan en trek de lus aan een uiteinde ver uiteen en sleur hem om mijn zak, boven de daar al zittende Fitbit. Mijn ballen worden nu zeker 8cm uit mijn lijf gerukt. Het zit strak, heel strak, maar dan zie ik hoe de dame achter me gaat staan. ‘Bukken’ commandeert en de dikke slang tussen mijn benen door trekt. Het andere uiteinde is een dikke, Y-vormige en gesplitte plug die ze met grote kracht in me perst. ZO, dat kleine vrouwtje kent geen genade, wow. Shit! Dat komt aan! Het zeker 16cm lange, dikke ding plopt erin en wordt direct veel dikker. Ik besef dat het die vleugels zijn die zich verder uit elkaar zetten.

Mijn dubbel omklemde en ver omlaag geperste ballen, trekken niet alleen mijn lul haaks op mijn lijf, maar maakt de paal ook enkele centimeters langer en zo sta ik daar naar adem te happen. De iPad man glimlacht breeduit. ‘Jaaaa, bij die Janus gaat het tekeer…’ klinkt het sadistisch. Fleur moet op handen en voeten op de salontafel gaan zitten, haar hoofd erop en haar billen zo ver mogelijk omhooggestoken. Met haar heeft mevrouw blijkbaar meer compassie want ik zie hoe ze een grote klodder vaseline door de kutlipjes en in haar schede wordt gesmeerd. Maar of dat nu met vier vingers moet…, ze spreidt haar benen om eraan tegemoet te komen, maar kan het niet laten, hijgt en gilt hard. Daar trekken ze niets van aan en dan doen ze het echt! Dat grote, zwarte kruis met vierkante balken is enorm, zeker 40 bij 30cm met aan iedere einde een nog veel dikkere, ronde kop. Een meneer zet de lange kant tegen haar kut en duwt het ding er met 1 lange haal helemaal in, zonder te stoppen. De 30cm lange paal halverwege begeleidend omdat die dreigt om te buigen, zo veel weerstand geeft haar nauwe kutje.

Fleur gilt, hap dan naar adem en kreunt hijgend. Ik ben groot geschapen, maar wat ze daar naar binnen krijgt is idioot en hij perst hem er tot aan de dwarsbalk in. De IPad vrouw op de bank reageert bijna hetzelfde als haar collega bij mij, ‘Jaaaaa, ook Fleur lijkt helemaal voorbereid…, controleer je het even?’ terwijl ze de vaseline dame aankijkt. Die buigt, pakt Fleurs handen en trekt haar omhoog. Iedereen kan het zien, de enorme paal trekt een lange, strakke bolling over haar ondermaag omhoog, tot boven haar navel. Met een meetlint gaat ze aan de slag. ‘Normaal is een 16-jarig bloemetje 7 tot 10cm diep en 2 tot 4cm wijd. Nu ze zo geil is zal haar bloem zo’n 14 tot 16cm en 3 tot 5cm opgezwollen zijn. Het kruis komt 26 diep en de kop is 8cm dik. Eens kijken wat dat doet bij Janus’. Ze komt op me af, gaat op haar knieën zitten en meet me op. Zijn stamper is 22 bij 7cm, dat is ruim tweemaal zo groot als gemiddeld! Maar gelukkig, nog steeds kleiner als het enige, ware kruis’. En met deze woorden gaat ze zitten en verder met bidden.

Fleur wordt weer op handen en voeten gezet, deze keer mag ze haar hoofd omhooghouden en haar benen zo ver uiteen spreiden als ze zelf wil, de aandacht komt terug bij mij. ‘Janus, naast Fleur in zelfde houding graag’, klinkt het. Dus loop ik om, ga naast haar op de salontafel in doggy-positie zitten als ik aan de zijkant zie hoe de predikant zelf met een zeker 50cm lange, metalen staaf aan komt lopen. Wat?! Hij gaat achter me staan en ik voel mijn buttplug rammelen, er wordt wat aan vast geschroefd. Dan krijg ik ineens zwarte en rode vlekken voor mijn ogen, stopt mijn adem en ontploft mijn kont! Meteen hoor ik ook mijn iPad man, ‘JAAaa de ijking loopt…, o tjee…, arm joch…, mmm-mmm heel goed, hij reageert uitstekend…, ja zijn diepste instincten heb ik te pakken. En terwijl hoor ik Fleur gillen. De predikant staat achter ons, bij mij rukt hij mijn ‘staart’ die op mijn buttplug geschroefd op en neer, bij Fleur verplaatst hij het kruis heen en weer. Onnodig te vertellen wat dat met ons doet, anders als dat we terugvallen op onze meest dierlijke instincten. Haar baarmoeder en mijn prostaat worden overweldigend geteisterd door de foltering.

Die duurt en duurt, pas als ook mevrouw IPad roept dat de ijking van Fleur klaar is, stopt het. Niet de bedrukking, maar de beweging. Het moet vermakelijk voor ze zijn om te zien dat wij echter gewoon doorgaan alsof we geneukt worden. We bewegen allebei nog onze heupen in het tempo waarmee de predikant ons bewerkte, waardoor we zelf het kruis en de staart laten doen wat ze deden, ons verkrachten. Pas als de predikant een paar keer met vlakke hand hard petsend op onze billen slaat, stoppen we compleet verwildert. Als we enigszins op adem zijn gaat de inmiddels zittende predikant verder. ‘Ja, jongelui…, nu kennen we jullie diepste reacties. Jij Janus, jij bent voorzien van een 51cm lange, metalen stemvork van 600 gram. Ongelovige noemen het een puppy-tail die erop gemaakt is je prostaat te bewerken. Wij niet, omdat wij dat en natuurlijk Fleurs kruis als meetapparaat, na iedere vraag activeren en zo meten of jullie liegen of niet. Tenslotte vertellen jullie baarmoeder en prostaat ons jullie meest diepe, instinctmatige gevoel, de waarheid of niet. Dus lieg niet tegen me!’

En zo begint het verhoor met allerlei vragen. We moeten om beurten antwoord geven en dat doen we. Na ieder antwoord echter wordt het kruis bij Fleur en de staart van mij ‘geactiveerd’. Een dame schuift het kruis hard, snel en ronddraaiend in en uit haar kutje en bij mij geeft iemand een fikse klap tegen mijn staart, eerst heen en weer en al zwiepend ook op en neer. Die laatste doet me veruit het meeste. Mijn prostaat wordt zo compleet fijn geperst door de dikke buttplug, die er echt tegenaan lijkt te zitten. Het kan dan ook niet anders, zowel Fleur als ik komen tijdens het urenlange verhoor een paar keer klaar. Bij mij wordt dan steeds een plastic cup over mijn eikel geperst en pas als de laatste druppel is uitgespoten, eraf gerukt. Als we uitgehijgt, gekreund zijn gaan ze verder. Zij biddend, theedrinkend en wij in doggy op de salontafel. Als de predikant aangeeft eindelijk klaar te zijn met het verhoor en zowel het kruis uit haar kut gerukt wordt en bij mij de staart eraf geschroefd, buttplug eruit en sling eraf gerukt, staan we daar dwaas te draaien op onze benen. De digitale klok op de tv zegt 20:38. We zijn ruim 2 uur ondervraagt. De predikant wijst naar de keukenstoelen. Als we er met moeite op zitten, gaat hij verder.

‘Jongelui, alle gestelde vragen waren om jullie te plaatsen op de lijn van de 7 hoofdzonden en de 7 deugden. Nu moet ik zeggen, jullie score heel open, eerlijk en er is niet een maal gelogen…, bravo!’. Een klein applausje volgde. Fleurs, jij scoort heel hoog op de deugden Justitia, rechtschapenheid, je bent eerlijk. Ook heel goed op Fortitudo, moed en sterkte want je nam de uitdaging van het kruis aan en doorstond de kastijding uitstekend. En wat ik eigenlijk al wist is je hoge score op Fides, geloof. De laatste deugd scoort ook goed bij je, Caritas naastenliefde, je blijkt echt in de meest geile zin van Janus te houden. Qua hoofdzonden scoor je op Luxuria, dus onkuisheid en wellust. Ook op Gula, onmatigheid, gulzigheid want hoe jij het kruis nam, ojee…, je bent er negen keer op klaargekomen! Maar goed, we hoeven dus eigenlijk alleen maar aan die twee te gaan werken met je.

Janus, bij jou moesten we bepalen of jij de vleesgeworden manifestatie van Genesis 9.1 en 9.28, of het vleesgeworden beest van Genesis 19, Sodom en Gomorra? Wij hoopten de eerste en dat je Gods wil uitvoert. Je hebt dezelfde twee hoofdzonden als Fleur dus de onkuisheid, wellust en de andere, de onmatigheid want hoe jij die staart neemt, je bent er zes keer op klaargekomen! En hoe! Per keer spoot je meer als 8cc sperma met daarin miljoenen nakomelingen. Maar goed, op de deugden scoorde je veel beter dus we mogen stellen dat je via God tot ons gekomen bent om de mensheid te vermenigvuldigen áls je nog 1 deugd voldoet; Caritas, dus naastenliefde…, liefdadigheid. Wil je dat?’. Ik was te verbouwereerd direct te antwoorden, maar een hakkelend ‘Ja’, kwam eruit. ‘WAT ZEG JE, Janus…?’ vraagt hij nog een keer en met volle stem antwoord ik gehoorzaam ‘Ja, meneer!’.
‘Mooi’, is zijn kort antwoord terwijl hij met zijn hand naar de oude dame wuift.

‘U hoort het, hij wil. Wij zullen voor u bidden terwijl u hem berijdt. Dan staan ze allemaal op, twee dames nemen Fleur mee en ze gaan allemaal in de achterkamer staan, met het licht uit. Ik zie ze amper meer. De oude dame wijst zwijgend naar de salontafel en zeg dan heel stil, ‘achteroverliggen graag’. OK, denk ik, dus dit is mijn liefdadigheid, deze oude droge bes wil me berijden. Ik ga dus in de lengte van de salontafel liggen, bijna plat als ik zie hoe ze haar zwarte gewaad losmaakt. Net voordat ik mijn hoofd neerleg, valt het ding op de grond. O-shit…, lelijk…, zo lelijk als de nacht is ze. Magere armen en beentjes, dikke, heel dikke buik, enorme slappe, lege hangtieten met spenen zo groot als een zeug. Ik sluit mijn ogen en denk aan Fleur. De enige manier om nog iets te presteren. Mijn pik is slap sinds ze de sling eraf getrokken hebben, maar ik voel hoe haar magere handen met lange vingers mijn lul beetpakken en omhoogsteken. Dan een warme mond, ik weet het zeker, een warme mond zonder tanden glijdt erop. Precies hetzelfde gevoel als de conciërge me woensdagsmiddags gaf op school. (Zie mijn verhaal Tandeloos Monster!). En dat werkt! Tot mijn verassing is ze eigenlijk steengoed, ze kan er wat van. Ze brengt me een paar keer tot het randje, maar laat me niet komen. Ze voelt iedere orgastische trilling en tinteling in mijn ballen en ondermaag.

Dan kruipt ze heel langzaam, broos op me. De orgelmuziek wordt harder gezet en ik voel hoe ze zich op mijn lul laat zakken. Gelukkig heeft ze veel vaseline gebruikt, zompig zakt ze er een heel stuk op. Stopt. Zakt. Stopt en schuift terug, eruit. Ze blijf mijn eikel masseren terwijl ze op adem komt, wie weet hoelang ze al droog staat. Dan richt ze me opnieuw uit en zakt er weer op, nu sneller. Ik hou het echt niet meer, grijp haar heupen vast, mager, dun en pers haar omlaag, helemaal erop en voel mijn ballen onder tegen haar lijf persen. Ik had mijn benen niet gespreid, dus lagen mijn volle ballen bovenop, nu onder tegen haar geperst. Ze gilt verast, geil, pijnlijk? En ik kom klaar op een ongelooflijk heftige manier. O-god?! Krijg ik als naturistische humanist nu religieuze gedachtes? Ook zij komt klaar! Ze moet in alle heftigheid gered worden door de aanstormende predikant die haar opvangt en van me afhelpt. Het zwarte kleed optilt en haar erin rolt, terwijl ze onder dankgebeden naar de keuken wordt begeleid. Ik blijf achteroverliggen, zwetend hijgend en het is Fleur die de Fitbit losmaakt en weglegt. Ze helpt me ook overeind. ‘O-Janus, wat een gigafokker ben jij!’ Als ik rechtop zit staat de hele goegemeente voor me en zie ik allemaal donkere vlekken in de pantalons van de heren. De hypocrieten…, gaat door mijn hoofd terwijl ik traag opsta, naar de eettafel loop waar mijn kleren keurig opgevouwen liggen. Al lopende trek ik mijn gympies aan en ga weg. Ik ben laat, na elf uur pas thuis.

Ik heb Fleur, of enige ander figuur daarna nog ooit gezien tot afgelopen koningsdag, 27 april jl. Ze is amper veranderd. Wel loopt ze aan de hand van een man, met een kind aan zijn hand en een kinderwagen in de hare. Na het gebruikelijke ‘Hoe gaat het?’ nemen we ook weer afscheid, ze is helemaal in god en met haar vriend die net als zij, ook moet werken aan zijn hoofdzonden, ofwel, die twee neuken de stukken eraf sinds haar 18e. Drie kids. Ze volgen Gods wil en bevolken de aarde. Ik neuk maar gewoon in het rond.

(** Waargebeurd verhaal, dus voor privacy alle namen veranderd, behalve die van mijzelf **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 11782 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Zittend babysitten (2 van 2)”

  1. Een bende sadisten en hypocrieten die onder het mom van het geloof 2 jongeren dwingen om vernederende handelingen te ondergaan.

    Ik was daar onmiddellijk opgestapt en had hen laten doen, ze hadden geen poot om op te staan, mensen stiekem filmen is strafbaar jammer dat Janus dat niet wist of omwille van Fleur niet durfde ingaan tegen die oude zakken.

Plaats een reactie