BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 2

Maandagmorgen op kantoor liep ik, alsof het zo moest zijn, eerst Wendel en een paar minuten later Greet, de vrouw van Paulien, tegen het lijf. Met beide sprak ik kort over het feest van afgelopen weekend, en beide vroegen hoe Angelien het had beleefd. Ik sprak normaal gesproken amper met hen en al zeker niet over Angelien. Eenmaal aan mijn bureau dacht ik daar kort over na maar werk vroeg mijn aandacht en ging aan de slag. Tijdens de lunch zag ik Wendel en Greet bij elkaar aan tafel zitten en iets in mij zei dat ik daarbij moest gaan zitten.

“He Andre, we hadden het net over je” zei Wendel. ”Greet en Paulien hebben een vakantiehuisje op de Veluwe waar ze vaak de weekenden doorbrengen. Het leek ons leuk daar eens met z’n 6en een etentje te doen. Hebben jullie zaterdag over 2 weken al iets gepland voor de zaterdag middag en avond?” Ik keek in m’n agenda en zag niks staan die dag. “Het lijkt erop dat we nog niks hebben staan voor die dag dus dat moet wel lukken denk ik.” “Mooi” zei Wendel. “Dan heb je dus nu wel wat die dag. Greet liet op haar telefoon wat foto’s zien van het huisje en de tuin. Het zag er erg knus en gezellig uit, niet groot maar ja, ze zijn natuurlijk ook maar met z’n 2en. De tuin was wel groot, met veel groen, bomen, een zwemvijver, veranda met een grote vuurplaats ervoor, verschillende terrassen omringt door hoge struiken en heggen. Ze appte me het adres en we spraken af om rond 15.00 daar te zijn. Ik zag Wendel ook haar telefoon pakken en iets later trilde mijn telefoon. Ze had een groepsapp aangemaakt met de nummers die ze had. Wendel had Greet, Manuel en mij al toegevoegd en vroeg mij Angelien toe te voegen en aan Greet om Paulien toe te voegen. We deden dat beide meteen en Wendel nam weer haar telefoon en stuurde het 1e bericht in de groep: Lekker in Lunteren.

“Volgende week zaterdag willen we elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke maaltijd en een goed gevuld glas. Greet en Paulien hebben hun leuke huisje in Lunteren ter beschikking gesteld. Zij verwachten ons rond een uur of 15.00. Zij zorgen voor het eten, als Dré en Angelien voor de drank zorgen dan zorgen Manuel en ik voor het toetje. Wij hebben er al veel zin in. Tot dan. Liefs Wendel.”

Kort daarna kreeg ik een appje van Angelien. “Wist jij hiervan? Wel leuk hoor maar had je niet ff kunnen overleggen? “Stuurde ze me. Ik dacht even na en antwoorde: “Ja ik had ook weinig tijd om te overleggen, voor ik het wist was het al besloten. Maar leuk toch?” “Jazeker, dat wel. We hebben het er vanavond wel over” schreef ze en ik liet het daarbij. In de app werd door anderen verder niks gestuurd en we gingen weer aan het werk. Na thuiskomst die avond was het Angelien die meteen het gesprek voortzette over het weekend. “Ik vind de uitnodiging heel leuk hoor, maar wist niet dat je zo goed met hen was op je werk.” “Nee, ben ik ook niet hoor, spreek ze af en toe maar blijkbaar denken hun daar anders over, afgelopen weekend heeft daar waarschijnlijk aan bij gedragen” zeg ik en zie iets in de ogen van Angelien. Geen angst of schrik, maar iets wat ik nog niet kon plaatsen. “Ik kreeg vlak na het toevoegen in de groepsapp een berichtje van Manuel.” Oh leuk” zei ik, “wat stuurde hij?” “Oh, dat hij zin had in die zaterdag in Lunteren en dat hij ernaar uitkeek……” de laatste woorden slikte ze in” “Uitkeek naar?” vroeg ik. “Oh uh, naar die dag,” stamelde ze maar iets verraadde dat er iets meer was dan dat.

Later die avond toen Angelien ging douchen pakte ik haar telefoon en las het berichtje van Manuel. “Ik heb er zin, hoop jij ook? Kijk er erg naar uit je weer te zien!”
Dat uitroepteken…menig man zou er van alles achter zoeken. Ik moest maar aan 1 ding denken: Mijn fantasie die ik al jaren had. Mijn vrouw delen met een andere man en dan het liefst een donkere, fors en sterke man. En laat Manuel nou precies in dat plaatje passen! Ik had nu ineens nog veel meer zin in het uitje en besloot een berichtje te sturen in de groepsapp. Angelien en ik hebben er zin in! We zullen voor voldoende drinken zorgen, is er een mooie plek om in de buurt te kunnen overnachten dan hoeven we s ’avonds niet helemaal naar huis te rijden?” nog geen minuut later reageerde Paulien: “Leuk, wij hebben er ook heel veel zin in. In ons huisje is ruimte genoeg, jullie kunnen allemaal blijven overnachten, is dat voor jullie ook een optie Wendel en Manuel?” “Jazeker!” stuurde Manuel en ook Wendel reageerde: “Top, wij zijn van de partij” Even later kwam Angelien naar beneden en las de berichtjes op haar telefoon. “Oh, gaan we daar ook overnachten?” “Ja, dat leek me wel zo makkelijk, dan kunnen we allebei een drankje doen,” antwoorde ik. Weer die blik in Angelien haar ogen, alsof ze zich iets realiseerde.

In de 2 weken die volgden werd er af en toe iets gepost in de groepsapp, het meeste van huishoudelijke aard. De donderdag voor we naar Lunteren zouden gaan werd het wel erg duidelijk dat het een erg zonnig en warm weekend zou worden. Paulien stuurde een bericht in de app: “Het wordt heerlijk warm weer dus neem je zwemkleding mee. In onze zwemvijver kunnen we dan heerlijk verkoeling zoeken als we dat nodig hebben. Ook is er de mogelijkheid om de nacht buiten door te brengen voor wie wil, we slapen wel vaker onder de veranda, het vuur zal ons warm genoeg houden als het in de nacht toch afkoelt. Wel even een slaapzak en luchtbed meenemen als je daar wil slapen. Wij vertrekken morgenochtend al die kant op, we zien jullie daar!”

Die vrijdagavond kregen we een appje van Greet. Rond de zwemvijver en veranda hadden ze sfeerverlichting opgehangen, het kampvuur brandde flink en hun slaapplek voor die avond was klaargemaakt onder de veranda. Een foto van Paulien, in een weinig verhullende bikini en met een heerlijke cocktail in haar hand deed denken aan een of ander exotisch oord. “Tot morgen in exotisch Lunteren” stond onder de foto. Angelien die naast me op de bank zat zag de foto ook en enige stress ontstond. “Zie haar nou, daar kan ik toch niet aan tippen. Ik heb niet eens een bikini mee, enkel een badpak.” “Nou dan ga je die morgen toch kopen” zei ik, maar daar dacht ze toch heel anders over. Allerlei excuses waarom dat niet kon kwamen voorbij. Haar onzekerheid over haar lichaam, geen tijd, het niet passen bij haar leeftijd om zoiets te dragen enzovoort. Ik luisterde ernaar, wetende dat wat ik ook zou zeggen, het maakt toch niks uit. Ik liet het dus daarbij en we besloten op tijd op bed te gaan, zaterdag zou het zomaar eens heel laat kunnen worden.
Die volgende morgen werden we al vroeg wakker door een stralende zon die onze slaapkamer in scheen. We besloten vroeg op te staan en de dag te beginnen met een goed ontbijt. Daarna had ik bedacht, konden we onze weekendtas inpakken en dan, tot we richting Lunteren vertrokken, rustig aan te doen en te genieten van het mooie weer.

Angelien had echter onrust en moest nog naar de stad, waarvoor kreeg ik niet heel duidelijk. Iets met warm weer, en toch nog even kijken voor een zomerse outfit. Toen ik voorstelde om met haar mee te gaan werd dat niet op prijs gesteld. Ik liet het daarbij, ging m’n eigen tas inpakken en zette alvast alles in de auto wat we nodig hadden, waaronder een grote hoeveelheid drank. Pas 2,5 uur later kwam Angelien terug uit de stad, flink bezweet door het warme weer. Ze liep meteen door naar boven met haar 2 tassen met kleding die ze gekocht had. Even later hoorde ik de douche en besloot even te kijken of ze haar tas al ingepakt had zodat ik die alvast in de auto kon doen. Wat ik toen zag verbaasde me enorm. Ze had haar tas wel ingepakt maar nog niet dicht geritst. Bovenop de voor mij niet nieuwe zomerjurkjes en bekende, niet al te spannend ondergoed lagen 3 pakjes van Hunkemöller. Op de foto’s op de verpakking was duidelijk te zien dat het niet om standaard lingerie ging die ze normaal droeg.

De bovenste 2 waren bikini’s, lijkend op die Paulien op de foto droeg. Een hoog uitgesneden en klein broekje met een ook erg klein topje, in fluor geel en een witte. Niet helemaal dezelfde maar wel beide van weinig stof. Daaronder lag een pakje met een supersexy lingeriesetje. Een stringbody met veel kant gecombineerd met leer, halfopen cups en hier en daar gouden ringen verwerkt. Een licht doorschijnende kimono in dezelfde stijl als het setje lag er los naast. Ik wist niet wat ik zag, zoiets had ik haar alleen heel vroeger zien dragen in de1e jaren van onze relatie. Na de komst van onze 2 dochters kwam de onzekerheid over haar lichaam en verdween al die spannende lingerie. Ik was dus echt heel verbaasd dat ze juist nu dit gekocht had, en dat het boven in haar tas lag die meeging naar Lunteren. Ik voelde me opgewonden bij het zien van deze kleding maar ook verbaasd. De douche ging uit, ik snelde naar beneden en zette de laatste drank in de auto die ik vanwege het warme weer alvast gekoeld had en nu in een grote koelbox met ijs deed zodat we meteen bij aankomst al wat koude drankjes hadden. Ik keek nog even naar de route, het was iets meer dan een uur rijden en zag op de klok dat het al 13.00 was, dus we waren nog iets te vroeg om te vertrekken. Ik hoorde Angelien boven rommelen een 10 minuten later de trap afkomen, met haar weekendtas, dichtgeritst, stevig vast. Ik wou hem overpakken om hem in de auto te doen maar dat deed ze zelf wel zij ze.

Onze beide telefoons trilden, een appje in de groepsapp: “We zijn er al helemaal klaar voor, dus als jullie eerder willen komen is dat geen enkel probleem. Groetjes Greet en Paulien” met weer een foto, nu van Greet in ook al een even weinig verhullende bikini. Greet was een slank en kleine vrouwtje, maar wel met een paar hele stevige borsten, die door de kleine bikini maar voor een klein gedeelte bedekt werden. Ze stond tot haar knieën in de zwemvijver met een cocktail in haar hand. Ik moest meteen aan de bikini’s denken die in de tas van Angelien had gezien? Zou ik haar vandaag daarin zien? Ik kon het me nog niet voorstellen, maar ze zal ze toch niet voor niks gekocht hebben, en dan nog wel 2…? De telefoon van Angelien trilde ze las een berichtje op haar telefoon en kreeg een beetje blosjes op haar wangen. Ze werd wat ongeduldig en zei dat we wel konden gaan, of ik alles had gepakt en of alles afgesloten was. Ik bevestigde dat en sloot als laatste de voordeur af. Angelien zat al in de auto, typend op haar telefoon. Toen ik instapte deed ze die snel weg en keek weer wat gestrest. Ik startte de auto en we reden weg.

Het was erg rustig onderweg, de meeste mensen lagen waarschijnlijk aan het strand of ergens in de schaduw want zo op het heetst van de dag zit je liever niet op de snelweg in de auto. Na een uurtje waren we er dan ook en we parkeerden de auto. Greet en Paulien kwamen al meteen aangelopen, beide nog in hun bikini maar met een dunne doorzichtige blouse erover. We werden hartelijk welkom geheten en zoenen gingen over en weer, alsof we al jaren goede vrienden waren. Ze hielpen ons met het uitladen van de auto, het eten ging meteen de koelkast in de keuken, alle drank in de koelkast onder de veranda en daarna kregen we een korte rondleiding door het huis want, zoals Paulien het zei: “we houden het kort, de meeste tijd zullen we toch buiten doorbrengen met deze temperaturen.” Ze liet ons de keuken zien, de kleine knusse woonkamer en de slaapkamer waar hun zelf sliepen. De badkamer was groot, een mooie ruime inloopdouche en een 2 persoons bubbelbad maakten er een luxe ruimte van. In de hoek van de woonkamer was een duur met daarachter een trap naar de kelder. Daar waren nog 3 kamers. 1 daarvan werd overgeslagen, de andere waren ongeveer hetzelfde kwa grote en inrichting. Een kleine kledingkast, ruim 2 persoons bed en een wastafel. Simpel maar prima kamers voor loges. We lieten onze tassen achter op 1 van de kamers en liepen weer naar boven. Daar hoorden we een auto aan komen rijden, en we liepen met z’n 4en naar de voorkant van het huis. Daar zagen we Wendel en Manuel aan komen rijden. Ze parkeerden hun auto naast die van ons en stapten uit. Wendel en Manuel werden even vriendelijk begroet door Greet en Paulien. Angelien leek ineens wat zenuwachtig te worden, vooral toen Manuel haar begroette, de drie zoenen op haar wangen waren net iets langer dan bij de rest en hij leek haar niet iets langer vast te houden in z’n omhelsing. We wandelden met z’n 6en om het huisje heen, de auto’s stonden geparkeerd aan de straatzijde en vanaf die kant was niks te zien van het paradijsje wat achter het huisje lag. Het gehele terrein was afgesloten van de buitenwereld door hoge heggen en dichte bebossing.

Eenmaal om het huis heen kregen Manuel en Wendel dezelfde snelle rondleiding door het huisje terwijl Angelien en ik alvast een en ander aan drankjes klaarzetten. Bij terugkomst liep Wendel, net als Greet en Paulien, ook in een weinig verhullende en felgekleurde bikini, met daarover een witte doorzichtige blouse. Haar donkere lijf stak fel af bij haar blouse maar wat nog veel meer opviel waren haar enorm grote maar ook stevige rechtvooruitstaande borsten in een erg kleine felgele bikini. Jeetje, dacht ik, die dames zijn niks preuts om er zo bij te gaan lopen. Ik keek naar Angelien, die zich zichtbaar erg ongemakkelijk voelde in haar zomerjurkje. Nu kwam ook Manuel naar buiten, in enkel een korte nette broek. Zn gespierde donkere en gladde lijf was niet te missen. Toen hij Angelien zag keek hij haar indringend aan en Angelien werd vuurrood en snelde weg. Bij het passeren van Manuel kruisten hun blikken elkaar kort en zag ik Angelien kort iets zeggen tegen hem. Een minuut of 5 kwam Angelien weer naar buiten, in iets wat me totaal verraste en een raadsel was waarom ze dit droeg. Ze droeg 1 van de bikini’s die ik in haar tas had zien liggen, de witte, met daarover, net als de andere vrouwen een witte dunne doorzichtige blouse.

Ik stond helemaal perplex, niet begrijpende waarom ze dit, en waarom ze het juist nu, droeg. Ik probeerde even contact met haar te krijgen maar dat werd me haast onmogelijk gemaakt door de rest van het gezelschap. Van alle kanten kreeg ze complimenten, over haar figuur, haar kleding en haar durf. Zelf wist ze niet zo goed daarop te reageren. Ze begon iedereen maar te voorzien van drank en als laatste kreeg ik een drankje van haar. “Wat doe je?” was het enige wat ik kort tegen haar kon zeggen maar een reactie kreeg ik niet.
Het feest was begonnen, Paulien had een gezellig muziekje opgezet en de ene na de ander cocktail werd door de dames in elkaar getoverd, en achterovergeslagen. Ik zat onder de veranda met Manuel in m’n buurt. Hij keek aandachtig naar de dames, gefascineerd door wat hij zag. Af en toe zocht Wendel oogcontact met hem en flirtte wat met hem. Angelien leek zich aan het begin een beetje ongemakkelijk te voelen, niet gewend aan deze sfeer en in deze setting maar na een paar cocktails leek ze wat losser te worden.

Ondertussen had Paulien als eerste haar blouse uitgedaan een slingerde hem mijn kant op. Ook wenkte hij mij erbij te komen, iets wat totaal niet bij me past en ik probeerde dat dus ook zo lang mogelijk uit te stellen. Misschien, als ik wat meer drankjes had gehad, zou ik me laten overhalen. Nu volgde de blouse van Wendel en deze werd de richting van Manuel opgeworpen. Ook hij kreeg de uitnodiging om te komen dansen en hij ging er wel op in. Soepel en ritmisch, zoals bij Antilliaanse mensen past, danste hij met Wendel. Paulien en Greet, ook duidelijk soepele dansers vermaakten zich prima met elkaar en Angelien danste, een beetje houterig, een beetje afzijdig. Greet had inmiddels ook haar blouse uit. Alleen Angelien had dus haar blouse nog aan. Maar toen Manuel dat zag danste hij haar kant op en Angelien verstijfde een beetje en dat gaf Manuel de gelegenheid haar 3 knoopjes van haar blouse los te knopen en deze gleed van haar schouders af.

Hier bleef het niet bij, Manuel begon met haar te dansen, eerst met een kleine afstand maar als snel dichterbij, sensueler en met steeds meer aanrakingen. Wendel, Greet en Paulien dansten nu met z’n 3en en leken helemaal in elkaar op te gaan. Toen ik een biertje uit de koelbox pakte en me weer omdraaide keek ik m’n ogen uit. Wendel, Paulien en Greet waren bezig bij elkaar hun bikini topje los te knopen en een paar tellen stonden ze topless. Wat meteen opviel bij Wendel en Paulien waren de tepelpiercing die ze allebei in beide tepels hadden. Wendel had door beide tepels een staafje, Paulien ringen. Het dansen ging gewoon door en werd steeds intiemer. Angelien zag uit haar ooghoeken de andere dames en leek weer een beetje te schrikken. Manuel fluisterde wat voor nog meer schrik op haar gezicht zorgde. Angelien kwam nu mijn kant op lopen, keek me niet aan en maakte een nieuwe cocktail voor haar en Manuel.

Toen ze klaar was om terug te lopen zag ik een aarzeling, keek ze naar Manuel die haar doordringend aankeek en deed ze langzaam en onzeker haar bikini topje uit, Manuel knikte goedkeurend en wenkte haar. Ze nam de drankjes mee en liep ongemakkelijk zijn kant op. De dames reageerden vrolijk bij het zien van Angelien nu ze topless was. Ze joelden en floten en zichtbaar ongemakkelijk nam ze de complimenten in ontvangst. Het dansen ging onverhinderd verder en werd steeds intiemer, zowel bij de 3 dames als bij Angelien en Manuel. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen en leek een beetje uit het veld geslagen en durfde ook niet iets te doen. Ik zag mn vrouw, gekleed in slecht een klein hoog uitgesneden broekje dansen met een grote stoere en sterke donkere man. Iets waar ik vaak over gefantaseerd heb maar nu ik het in het echt zag me ook wel bang maakte. Iets waar ik niet lang bij stil kon blijven staan want Greet kwam mijn kant op gelopen en wou me mee sleuren het feestgedruis in. Ik kon u geen kant meer op en werd mee gesleurd richting Wendel en Paulien die me luid begroeten en meteen m’n shirt van m’n lijf trokken.

Manuel en Angelien stonden nog steeds intiem met elkaar te dansen, iets afgezonderd van ons. Paulien zag me keken en kwam naar me toe en al hangend om m’n hals fluisterde, nou ja dat probeerde ze in ieder geval: “Dit is toch wat je wou? Je vrouw lekker de los zien gaan, flirten met een andere man?” “Ja klopt” antwoorden ik aarzelend, nog steeds niet helemaal wetend wat ik nu eigenlijk van de situatie moest vinden. Ik probeerde het allemaal een beetje los te laten en danste met de 3 vrouwen. Die hadden het erg naar hun zin, en leken steeds losser door de grote hoeveelheid drank die ze naar binnen goten. Het bleef niet alleen meer bij dansen, Angelien en Greet zoenden elkaar uitgebreid, niet geheel vreemd natuurlijk aangezien ze getrouwd zijn maar ook Wendel deed mee in deze zoenpartijen. Vooral Wendel en Paulien waren op zn tijd erg intiem met elkaar en tongden soms minutenlang waarbij hun handen elkaars borsten niet onberoerd lieten. Zo dansten we een lange tijd, het werd steeds gezelliger en later en iedereen leek het steeds meer normaal te vinden.

Het was inmiddels al etenstijd geworden en we begonnen honger te krijgen. Ik begon met de voorbedingen door de bbq aan te steken en liep samen met Manuel naar de keuken om het vlees, salades en al het lekkers wat Greet en Paulien hadden voorbereid te gaan halen. Bij terugkomst hadden de dames hun blouse weer aangedaan maar zonder hun bikini’s. Die hingen als slingers aan de feestverlichting die rond de veranda en de zwemvijver hing. De muziek was wat zachter gezet en e veranderd van dance naar een meer zwoeler muziekje. Onder de veranda stonden grote loungebanken met genoeg plek voor ons 6en. D dames waren daar al gaan liggen en Manuel en ik begonnen het vlees te berijden. Op het moment dat ik een gesprek wou beginnen met Manuel over Angelien en wat ik allemaal gezien had die middag was hij me net voor. “Je vrouw is goed bezig vandaag. Ze heeft goed geluisterd naar me, een mooi begin voor dit weekend.” Ik moest even slikken, niet wetende hoe te reageren. “Uh ja, was wel verrast door wat ze droeg en dat ze topless met je danste, dat durft ze anders echt niet,” stamelde ik ene beetje.

“Nee, ze heeft leiding nodig, dat had ik laatst al snel gezien op het feest van jou werk. Maar geen probleem hoor, die leiding neem ik graag, en maak je niet druk, ik pak haar niet van je af hoor, ik laat haar gewoon even zien hoe ze vrouw moet zijn en jij mag op een afstandje meekijken.” Hij keek me bij dat laatste doordringend aan en kon niet anders dan knikken. Even later begreep ik waarom Angelien soms zo reageerde als Manuel wat tegen haar zei, z’n stem was dwingend en waarschijnlijk praatte hij ook zo naar haar.

Dat alles zette me aan het denken tijdens het eten en sommige dingen vielen op hun plek. Paulien had tijdens het dansen het een en ander in mn oor “gefluisterd” over waar we het op het feest hadden gehad, over Angelien die eens uit de ban moest springen, dat ze een duwtje in de rug nodig had, dat Manuel dat duwtje wel wou geven, dat hij en Wendel een open relatie hadden, dat zij dit weekendje had gepland met deze opzet en Manuel al eerder deze week meermalen via de app contact had gehad met Angelien. Ik kon u wel invullen waarover. De kleding die ze gekocht had was waarschijnlijk in opdracht van hem, dat ze zich onmiddellijk ging omkleding na aankomst van Manuel was zijn opdracht. Aan de ene kant werd ik geil van het idee, dit was toch waar ik jaren over gedroomd had…. Maar hoe ver zou hij gaan? En wat werd mijn rol nu dan? De woorden van Manuel stelden me enigszins gerust, maar een beetje angst bleef.

Nadat we het eten ons goed hadden laten smaken ruimden we samen de etenspullen op en zetten alles in de keuken. De dames ruimden daar alles op terwijl Manuel en ik buiten een kampvuur maakten want ondanks dat het nog redelijk vroeg in de avond was begon het al een klein beetje af te koelen. Ook begon het al een heen klein beetje te schemeren wat en hele zwoele en gezellige sfeer gaf met de feestverlichting. Het vuur brandde als snel en Manuel besloot even lekker te gaan zwemmen in de zwemvijver. Zonder enige aarzeling stapte hij uit zn broek en onderbroek en liep het water in. Kort draaide hij zich om zodat ik hem volledig naakt zag. Een flinke lange en dikke slappe pik bungelde tussen zijn benen met daarbij een volle hangende zak met fikse ballen. “Kom ook zwemmen, het water is heerlijk” riep hij me toe en draaide zich om en nam een duik. Ik twijfelde maar besloot het toch te volgen. Ik deed mn broek uit maar hield mn boxer aan en dook ook de vijver in. Heerlijk verfrissend was het water inderdaad en we zwommen een tijdje rond zonder te praten. De dames waren inmiddels klaar en kwamen onze kant weer op. Bij het zien van ons in de vijver gingen alle 4 de bloesjes snel uit en doken de dames ook de vijver in. Iedereen genoot heerlijk van de verfrissing van het water en iedereen leek weer een beetje te ontnuchteren na de middag vol drank.

Na een kwartier besloot ik als 1e om de vijver te verlaten en ging op de loungekussens liggen die we rond het kampvuur hadden gelegd. Paulien, Greet Angelien en Wendel volgden mijn voorbeeld en deden hun blouse weer aan wat een mooi gezicht was op hun natte lijf. Alle viert hadden ze stijve tepels van het frisse water, wat een prachtig gezicht was door hun natte blouse heen. De tepel piercings van Wendel en Paulien waren nu nog beter zichtbaar en ik zag Angelien geïnteresseerd kijken. Manuel volgde een minuut of 5 later. Langzaam liep hij het water uit. Op het moment dat zn pik boven water kwam zag ik Angelien kijken, verschrikt maar ook belangstellend. Langzaam liep hij verder en deed allen zn boxer aan en ging naast Wendel liggen. Die zoende hem vol op zn mond en kort vonden hun tongen elkaar. Toen stond hij weer op en ging drinken halen voor iedereen. De cocktails hadden de dames wel geien u en besloten over te gaan op wijn. Ik nam een biertje en Manuel hield het even bij water. Nadat iedereen iets had ging de zwoele muziek iets harder en lagen we heerlijk bij het kampvuur en al snel waren we weer helemaal opgedroogd.
Ik was weer in gedachten over wat er vanmiddag allemaal gebeurd was en wat ik allemaal gezien had, en vooral hoe ik Angelien en Manuel had gezien. De avond was nog jong, wie weet wat er verder nog allemaal kon gaan gebeuren…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 11517 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 2”

Plaats een reactie