BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jamilia deel 2

Ze was huilend in slaap gevallen, echt geslapen had ze niet, continu lag ze te piekeren over de avond ervoor, Alexander die haar zo lekker geneukt had daar op een tafel in de feest boerderij, het feit dat hij in haar klaar gekomen was moest ze vandaag actie voor ondernemen.
De foto die Mike gestuurd had van haar pijpscene, snel checkte ze of hij meer gestuurd had, gelukkig zag ze geen nieuwe berichten.
Orlando werd ook wakker naast haar, ze probeerde zo normaal mogelijk te antwoorden op zijn vragen over gister avond, kort en bondig.
Hij was in the mood merkte ze, heel vaak was het dat ze op zaterdag ochtend samen wakker werden en sex hadden.
Hij probeerde Jamilia een beetje op te warmen en was haar kusjes aan het geven in haar nek, zijn handen zaten al op haar borsten, ze voelde zijn opwinding tegen haar been aan, ze kon het niet.

“Sorry schatje, mijn hoofd staat er even niet naar, ik ga douchen.” Ze liet hem achter in bed, hij snapte er niks van en liep achter haar aan. “Wat wil je nou lieverd, ene dag wil je sex, dan weer niet, ik snap jou echt niet meer.” Hij stond met een stijve lul voor de douchecabine, Jamilia reageerde niet, Orlando was een beetje geïrriteerd, dat merkte ze. “Dan zal je wel geen kindje willen dus, je kijkt maar even.” Hij gooide deur deur dicht, zij barste in tranen uit in de douche. Wat had ze in één feestavondje allemaal kunnen verkloten in haar leven, 1 beslissing genomen uit lust en niet met haar verstand en nu leek de hele wereld tegen haar te zijn.
Ze zat op de douchevloer, probeerde de hele foute film van gister te organiseren in haar hoofd, waarom was ze vreemd gegaan, waarom Alexander, waarom had ze ze hem in haar laten komen, ze werd zo kwaad op zichzelf. Dan nog Mike, hij had alles gezien, alles gehoord en vastgelegd, hoever zou hij gaan? Vragen zoveel vragen.

Aangekleed kwam ze verontschuldigend naar beneden, Orlando zat in de woonkamer, ze probeerde te praten met hem. Sorry lieverd, mijn hoofd stond er niet naar zojuist in bed, ik wil echt heel graag kindjes met jou, denk dat ik gister iets teveel gedronken heb.” Verzon ze maar snel.
Hij was het alweer vergeten en wou zoals elke zaterdag samen ontbijtje doen met zijn vrouw. Jamilia haar zus kwam eind van de ochtend nog even langs en smiddags nog een vriend van Orlando, het was eigenlijk de moeder van Orlando die savonds vroeg naar het feest, toen ze belde.
Nee dacht ze, de apotheek hoe kon ik dat vergeten, ze keek op de klok 19:30, hoe in hemelsnaam kon ze nu nog wat bedenken om uit huis te komen, welke smoes moest ze verzinnen.
Paniek sloeg toe, door alle aanloop en gezeur met haar vent was ze die hele morning after pil vergeten.
Orlando zag dat er wat was, zij gaf aan dat alles oke was maar in haar hoofd ging het allemaal verkeerd.
” Denk na Jamila, denk na, focus nu even.” Paniek sloeg om in grotere paniek, wat als ze wel zwanger was van Alexander, Orlando bleef aandringen en ze snauwde hem af, “Laat me met rust man, rot op.”

Niet alleen hij schrok van haar, ze schrok ook van zichzelf, Orlando riep nog na toen hij naar de douche liep, “Serieus jamil, jij hebt echt een issue, get your shit together woman.” En stampte de trap op.
Gauw haar tel gepakt, Google kan helpen, gelukkig binnen 72 uur kan het nog maar kans op slagen is het beste binnen 12 uur, die optie was verkeken, oke denk na..Orlando, dat was het, hij moest haar neuken vandaag. “Fuck wat ben ik toch een domme kut afentoe” zei ze best hard. “Hij ziet me aankomen na net, oke jamil jij kan dit, gewoon naar boven gaan, hij is ook maar een man.”
Ze liep naar boven, hoorde de douche, kleede zich uit, liep naar de badkamer, “Orlando ik kom mijn excuses aanbieden.” Duwde een bloot been naar binnen. “Ga weg lieverd, laat me met rust.”

“Als ik nou heel lief voor je ben, mag ik dan binnenkomen schatje?” Stilte. “Kom maar binnen dan” hij zag haar naakte lijf, ze had al gewonnen dacht ze, zijn pik verraadde hem. Ze stapte in de douche en zakte op haar knieën, Orlando was kansloos nu, ze pijpte hem daar in de douche, afentoe een flashback naar de handen van Alex op haar hoofd, Orlando niet, die liet haar bepalen hoe ze hem pijpte. Ze hoorde hem kreunen, ze wist exact hoe ze haar mannetje moest pijpen. “Kom schatje, kom mee naar de slaapkamer, ik wil je likken”
Nu zou ze graag een Alexander in de douche hebben gehad, hij zou haar daar klaar gebeft hebben en hard doggy onder de douche geneukt hebben, Orlando was meer van de romantiek, en zo liep ze nat van de douche achter hem aan de slaapkamer in, hij droogde haar een beetje af en liet haar op bed liggen.
Ze voelde zijn mond over haar borsten en buik, zij dacht aan de avond ervoor, ze voelde zijn tong over haar schaamlippen gaan, haar gedachten gingen alle kanten op, ze dacht aan Alexander, aan hoe hij haar op een tafel neer gezet had, haar benen stevig had beet gepakt, haar string stuk getrokken had, hoe ze echt genomen was door hem. Haar vent deed echt zijn best hoor om haar te pleasen, ze voelde haar clit gelikt worden, hij vingerde haar nu, ze kroelde door zijn haren, “lekker schatje, je likt mij zo lekker maak mij klaar lieffie.” Haar gedachten gingen weer van hem af, “zou Orlando door hebben dat ik er niet helemaal bij ben.” Dacht ze.

Hij bewerkte haar clitje met zijn tong, zijn vinger voelde ze in haar kutje, ze dwaalde weer af, ze haalde het hele filmpje terug van de avond ervoor, ze voelde weer de stotende vingers van alex in haar natte doos, zijn tong die haar zo zalig likte gister, zijn ruige manier van haar nemen, zijn dwingende handen op haar hoofd terwijl hij haar keeltje geneukt had, zijn stotende grote pik in haar, hoe hij haar haren had gepakt en haar hoofd achterover getrokken had terwijl hij haar hard nam terwijl ze voorover op een tafel lag, hij had haar zelfs pijn gedaan, alles kwam terug in haar hoofd. Ze voelde dat ze natter en geiler werd, ze pakte Orlando zijn hoofd en duwde haar kut tegen zijn mond, “lik me harder Orlando laat mij komen nu.” Gilde ze uit. Daar was het gevoel wat ze zocht, ze kwam kreunend klaar, Alex verdween even uit haar hoofd nu.
“Neuk me Orlando, neuk je vrouwtje maar goed.”

Hij kroop op haar en duwde zijn pik in haar, haar geile praatjes hadden hem opgefokt, 20 seconden later voelde ze hem klaarkomen in haar.
“Zo lekker schatje, je bent zo lekker Jamilia, ik houd zo van je.”
Jamilia lag daar en kuste hem, ze pakte een kussen en deed het onder haar billen en bleef liggen.
Orlando was allang blij dat ze weer normaal deed tegen hem, en ging plassen en zijn pik schoonmaken. Jamilia lag op bed, raakte haar eigen clitje aan, schokje, ze dacht weer aan Alex, wat zou hij nu aan het doen zijn, zou hij ook haar denken?
Ze stapte uit bed en maakte haar hoofd leeg, voelde Orlando zijn zaad uit haar sijpelen en haaste naar de toilet, waste haar kutje en liep naar beneden.
“Straks weer schatje? 2 x is altijd beter.” Grapte Orlando.
Ze lachte maar had er nu al geen zin meer in.
Ze had zich toch over laten halen door hem en nu kon hij haar toch wel een minuutje neuken doggy style, ze had zich zelf maar klaar gevingerd achteraf.

Smorgens schrok ze wakker, keek direct naast haar, Orlando, gelukkig.
Ze ging weer liggen, haar droom leek zo werkelijk. Ze voelde haar string, die was zeiknat. Alex had haar op werk opgewacht smorgens in haar droom, (korte versie) hij had haar op een brute manier helemaal gesloopt in de kleine badkamer op de zaak, ze had zijn rug open gekrabt terwijl hij haar bruut nam tegen de deur op hangend aan zijn nek.
Hij had haar over een tafel gelegd haar hoofd over de rand getrokken en haar keel geneukt, hij had laten smeken om klaar te mogen komen op zijn vingers, het leek zo echt allemaal.
Ze raakte Orlando aan, ze moest het zeker weten, hij was het echt, snel uit bed even opfrissen en droog slipje aan, ze zag haar geil in haar slipje, ze was gewoon in haar droom klaar gekomen vannacht.

Zachtjes kroop ze naast haar vent, tegen hem aan ze probeerde nog wat te slapen.
De rest van de zondag dwaalde haar gedachte continu af, tijdens het plassen zag ze wat ze gevoeld had, “niet goed hoor dit” dacht ze terwijl ze de afscheiding in haar slipje zag, als ze aan Alexander dacht werd ze zeiknat.
Hij apte ook nog, Orlando boeide nooit met wie zij apte maar nu voelde ze dat op haar hoede moest zijn en ook nog normaal moest doen.
Alex, “Hoest nou schatje, pilletje gelukt en sorry nogmaals schatje, maar fuck je bent ook zo lekker, je lijf, je tieten, je kutje ik denk er al het hele weekend aan.”
Jamilia terug,” Alex, ik heb zo genoten van je maar ik ben samen met Orlando nu, ben dat pilletje vergeten kwam van alles tussen, haal ik maandag, ik denk de hele dag aan je.”
Alex “Ik laat je met rust schatje, je weet zelf ook dat je mijn pik weer wil, komt goed lekkertje spreek je morgen wel, maar fuck wat was jij lekker vrijdag.”

Ze wiste het gesprek en gooide nonchalant haar tel aan de kant.
Maandag, ja maandag was Mike er ook, en dan? Nog meer vragen zonder antwoord, Orlando vroeg wat maar ze hoorde hem niet. “Zo gaat het lieverd, waar was je?”
“He? Wat? Onee laat maar, was mijn zus met stomme vragen, ik ga even de was doen. “Ze nam haar telefoon mee en liep naar boven.
Savonds wou hij weer sex met haar, ze zette zich eroverheen en genoot eigenlijk wel van zijn handen en tong, al neukte hij haar niet als Alex, hij kon haar wel altijd laten komen met zijn tong.

Ze was via de apotheek naar werk gefietst, meisje in de apotheek had haar direct de pilletjes in laten nemen omdat de grens van 72 uur wel een deadline was, de eventuele misselijkheid en andere bijwerkingen had ze wel gehoord maar vervlogen toen ze wegfietsen.
Ze stond voor de deur, nog op slot? Ze viste de sleutel uit haar tas, zocht de alarm code op haar telefoon en liet zichzelf binnen, geen Mike?
Prima dacht ze, beter ook, pakte koffie en merkte direct dat dat niet goed viel, dan maar water.
Wim was de tweede binnen snel gevolgd door Alex en de anderen.
Wim kwam terug, “is onze grote vriend er niet vandaag?” Jamilia trok haar schouders op en gaf aan zelf geopend te hebben. “Beter komt hij helemaal niet meer” zei ze hardop, wat direct een hoop gelach van de mannen opleverde.
Na koffie had Jamilia alle werkbonnen netjes geordend voor hun en gingen ze op pad, Alex bleef nog even staan en raakte haar rug aan. “Snel weer schatje, jij wil het ook, ik zie die geile blik van je.” Hij kneep in de zijkant van haar bil, en of ze het nou wilden of niet, ze kreeg weer de kriebels van hem.

Ze apte snel Orlando even of hij nog melk en brood wilden halen, hij werkte vandaag thuis en kon makkelijk even boodschap doen.
De ochtend verliep tot nu toe prima, Mike was er nog steeds niet en dat beviel haar prima. Ze kon rustig haar crackers smeren en bakkie thee zetten, wat een rust.
Half 2 smiddags was het over met haar rust en begon de paniek.
App van Mike “Wat woon jij leuk zeg, en wat een aardige man die Orlando, die bloemen op de tafel van hem gekregen?”
Jamila direct terug, “Wat doe je in mijn huis? Wat heb je verteld aan hem?” 15 min niks, de langste 15 min van deze dag. “Zorg jij nou maar dat je morgen om 08:00 in mijn kantoor staat.” Daarna niks meer.
Ze belde direct naar huis, hing direct weer op ook, wat moest ze zeggen, wat als die lul alles verteld had.
Orlando belde terug, ze nam nerveus op. “Hé lieverd”
“Jij raad nooit wie hier net was Jamilia, je baas wou weten hoe het ging met je na toch wel wat alcohol gebruik vrijdag, hij dacht dat je je had afgemeld en kwam even kijken bij je, wat een attente baas heb jij zeg.” Ze zweeg even. “Kwam die enkel kijken of ik ziek was? Wat een dwaas joh.”
Orlando zei “hij was vol lof over je en hoe omgaat met collegas en dat je zo goed in de groep ligt en altijd wat extra wil doen voor sommige collega, je boft maar met zo een werkgever.”
Ze wou ophangen, ze vertelde dat ze het druk had.

Liefst had ze Mike nu gebelt of Alex, dat laatste hoefde niet, hij kwam samen met zijn collega aanrijden. Ze wilden hem alles vertellen, maar dat kon niet. Ze werd nu onwijs misselijk van die pillen, haar eten voelde niet goed in haar buik, rende naar de toilet en kotste alles eruit, snel wat water en tanden gepoetst. 10 sec later voelde ze een hand op haar billen, “Je mag me wel even pijpen hier” fluisterde hij zachtjes in haar oor. Alex stond tegen haar aan, beroerde haar borsten, “Wim staat te wachten maar app mij maar als je weer zo geil bent schatje”. Misselijkheid of niet, deze man, dit beest, want dat was het, maakte haar zo gek. Ze voelde zijn stijve tegen haar billen aan drukken. “Wat doe je met mij Alex, ga weg ik word gek van je.” Ze zag hem lachen in de spiegel terwijl hij in haar kont kneep, “tot snel mooie vrouw.” Weg was hij weer.
17:30 sloot ze af, misselijkheid was weg gelukkig snel naar huis en op van de zenuwen over wat Mike allemaal gezegd had tegen haar Orlando.
Bleek gelukkig mee te vallen, alleen slap gelul, morgen zou ze Mike de waarheid vertellen.

Orlando had al gekookt voor zijn meisje en samen gezellig aan tafel eten, ze hoorde haar telefoon, appjes die binnenkwamen, ze negeerde ze en genoot van haar mannetje. Na het eten en opruimen toch even snel kijken, allemaal van Alexander, de ene nog geiler dan de ander, paar filmpjes van hem aftekkend en spuitend haar naam kreunend, geile teksten, ze keek en las ze, keek weer naar zijn grote pik, ze werd er weer geil van. Gauw van de wc af, Orlando zat al op haar te wachten, “daar is mijn mooiste prinses, kom zitten schatje.” Hij was zo lief voor haar nu. Begon haar hoofd te masseren en haar nek, vanaf daar werd het enkel stouter, voor ze het doorhad zat zijn pik al in haar mond, hij wou naar boven maar Jamilia niet, ze trok haar jurk uit en deed haar string op zij, “mond houden, ik ben geil, zitten jij.”

Hij deed wat ze vroeg en zij ging op hem zitten, dit was nieuw voor hem, hij had haar nog nooit zo wild gezien. Ze zakte snel en diep over hem heen, in gedachte voelde ze Alex haar neuken nu, steeds sneller neukte ze Orlando, hij had het niet meer. “Schatje ik ga komen.” “Nog niet lieffie hou het op ik ben er bijna.” Het lukte hem niet, ze voelde hem spuiten maar bleef door gaan op zijn nog stijve lul, ze was er bijna, ze zag alex voor zich en toen kwam ze klaar op zijn schoot. “Jaa, zo lekker diep en hard schatje, zalig, neuk me vaker zo hard.” Orlando keek naar haar, ze keek terug, “sorry lieverd ik moest je even hard en diep voelen in mij.” Orlando gaf aan dat hij dit wel erg geil vond zo, string naar de zijkant en dat zij hem nu nam. Ze had gezegd dat hij wel vaker wat harder met haar mocht zijn, hoe of wat liet ze in het midden maar Orlando was nog geen fan, hij was bang haar pijn te doen, ze liet het maar even zo.
Savonds op bed kwam ze niet in slaap, niet door het gesnurk naast haar maar alles wat er gebeurt was en dan kwam morgen Mike nog, die zou ze aanpakken.

Daar lag ze kijkend naar het plafond, vreemdgaand wijf, zwanger of niet van Alex of Orlando, zich laten neuken om de goede vrede te bewaren door haar vent, terwijl ze aan Alex dacht, droom over Alex gehad waar ze nog geil van werd als ze eraan terug dacht. Wat een puinhoop heb ik er van gemaakt, ze begon te huilen en ging uit bed, zat op de wc te snikken om de puinhoop die ze veroorzaakt had. Niemand had wat door gehad, ze hield alle ballen alleen in de lucht. Was het slim, nee absoluut niet maar ze apte Alexander, geluid uit. Hij apte direct terug. Haar hoofd zei, breek nu met hem, haar lichaam zei wat anders en 20 min later stond hij achter haar huis in zijn auto te wachten op haar.
Stilletjes was ze uit huis geslopen en liep naar zijn auto, ze wist zo goed dat dit niet kon maar toen ze hem zag zoende ze hem direct. “Wist wel dat je me zou bellen schatje, slaapt je vriendje?” Ze knikte.

Wat had hij voor iets magisch? Waarom was hij hier? Wat voor een hoer moest je zijn om je slapende man achter te laten in bed om in de auto die foute boyfriend zijn pik uit zijn broek te halen en hem te gaan pijpen.
Ze voelde zijn hand weer dwingend op haar hoofd, “goed zo sletje, je kan niet meer zonder mijn pik hė?” Ze kokhalsde op zijn grote lul in haar keel maar god wat genoot ze hiervan, hij voelde al met zijn andere hand haar billen en schoot snel onder het elastiek door en voelde haar blote reet en bilspleet, hij wou haar kontgaatje vingeren, ze stopte, “niet doen, niks in mijn kontje.” Hij lachte een beetje, “dat zullen we wel zien lekkertje, goed zo pijp mij maar lekker diep.”
Hij schoot door en raakte haar zeiknatte kut aan.

Ze kreunde toen hij 2 vingers in haar kreeg. “Oh lekker sletje ben je ook, zeiknat al, kom laat me dat kutje zien.” Hij deed haar stoel naar achter en trok haar broek en string van haar reet af. “uit die broek, kom op benen wijd,” ze deed wat hij vroeg en voelde zijn vingers weer in haar, godsamme wat kon hij lekker vingeren dacht ze, haar bovenkantje van haar kutje werd hard gemasseerd nu, dat kleine zachte plekje, noem het de G-spot, whatever, zijn andere hand wreef haar clit terwijl twee vingers non stop in haar kwamen, ze voelde het al opkomen en binnen no time was zijn passagiers stoel ook zeiknat. Ze lag te zuchten en steunen, voelde haar kut nog krampen om zijn vingers. “Alex, Alex je maakt mij zo gek.”
Hij zei niet veel. Ze zag dat hij condooms mee had en er eentje omdeed. “Kom op me zitten”
Ze kroop op hem en hij nam de leiding.

Ruw werd haar kutje nu misbruikt door zijn grote pik, minuten lang voelde ze hem in haar stoten en haar baarmoedermond raken, oh dit voelde ze zo goed, deze pijnscheuten voelde zo lekker. Ze kreeg een hand ertussen op haar clit en terwijl hij haar bleef neuken en haar wandjes aan het kneuzen was wreef ze haar clitje, hij trok weer aan haar haren, “ga je helemaal vol spuiten dat wil je wel hė?” Ze kon amper nog praten maar voelde hem pulsen toen ze er zelf ook er bijna was, nog paar keer voelde ze hem diep stoten en kwam ze zelf ook. Versuft viel ze tegen hem aan, “tering wat lekker Alex, dank je wel.”

Ze stapte van hem af en zag zijn gevulde rubber hangen. “Weltrusten schatje, en je weet, je kan mij altijd bellen of appen.” Gaf hem een zoen, trok haar kleren aan en liep zachtjes naar binnen, ze hoorde hem nog snurken terwijl ze in de gang stond.
Haar doosje voelde beurs en gebruikt, maar zo kroop ze naast Orlando, onrustig in haar hoofd, pijnzend over alles.
Hoe zeker was ze nog over Orlando, waarom was ze nu een vreemdgaande vrouw geworden, Mike, ja Mike. Wat voor zieke ideeën zou hij hebben?

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 6449 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie