BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jamilia

Dit verhaal is op verzoek geschreven voor gebruiker ODB, personages en verhaallijn door hem aangevraagd

Jamilia liep zuchtend door het huis, hier een paar schoenen, een paar sokken, “tuurlijk waarom zou je de controller van je PlayStation niet op de wc neerleggen.”

“Orlando!!” Vanuit de keuken kwam een zachte ja, hij wist dondersgoed hoelaat het was, als zijn vrouwtje zo door het huis liep kon hij beter ver weg blijven van haar.

“Hier ben je!, lieverd, hoevaak moet ik je nou nog vragen om je shit achter je kont op te ruimen?”

Orlando keek schuldig en al gaf hij haar elke keer hetzelfde antwoord wist zij ook dat mannen, haar man in ieder geval nooit zou veranderen.

Ze kenden Orlando al vanaf dat ze samen in de zandbak zaten te spelen, hun relatie werd met de jaren sterker en van een eerste jeugdliefde ging het over naar een volwassen relatie, tuurlijk hadden ze beiden tussendoor andere partners gehad maar steeds kwamen ze weer uit bij elkaar.

Orlando 28 jaar oud, Surinaams, beetje een moeder complex want sprak geen kwaad woord over zijn moeder, want dan kwam hij in opstand, verder was hij altijd lief voor zijn prinses Jamilia geweest.

Jamilia ook 28 jaar oud, halfbloed Antilliaans, met bijbehorend temperament, prachtige vrouw om te zien, schitterend figuur en mooie bos zwarte krullen, type waar de meeste mannen wel een weekje ruzie thuis voor over zouden hebben.

Zovaak had ze gehoord, “Jij en Orlando, lieverd jij kan toch wel wat meer dan hem krijgen” maar ze was gelukkig met hem, helemaal nu ze plannen hadden gemaakt om een echt gezinnetje te gaan worden en samen probeerden een kindje te krijgen.

Beiden een leuke baan op dit moment en vooral Jamilia zag het helemaal zitten om een kindje te krijgen en moeder te worden.

Orlando was zoals altijd ingetogen in zijn enthousiasme en dat stoorde haar wel eens.

De sex tussen hun was oké, niet top maar oke, vooral Orlando gaf de laatse tijd gamen en vrienden voorrang op hun samenzijn, waren al meerdere woorden over gevallen maar zoals wel meer dingen van hem kon ook dit tijdelijk zijn, hoopte ze.

Jamilia werkte bij een installatie bedrijf als receptioniste en telefoniste, altijd enthousiast en gezellig aanwezig, was vaak letterlijk het middelpunt van het bedrijf, zij kon met iedereen overweg.

De voornamelijk mannelijke collegas aten zeg maar uit haar handje, tuurlijk maakte ze wel eens gebruik van haar looks en temperament, ze hoefde maar één keer haar haren even naar achter te gooien of toch haar billen even te showen door wat op te pakken en ze kreeg alle hulp die ze wilden. Vaak dacht ze “mannen zijn zo makkelijk, ongecompliceerd.”

Één collega had Jamilia een zwak voor, Alexander. Hij was iets ouder dan haar, stuk groter ook maar van de stoute blik in zijn ogen werd ze altijd beetje verlegen. Ze zag hem altijd als het typje foute boyfriend, de Player die al honderden vrouwen versleten had, of dat waar was had ze uiteraard geen idee van.

Ze praate vaak bij de balie met hem en hij was altijd onwijs aardig tegen haar, tuurlijk keek hij ook naar haar billen en haar borsten, ze had een mooie cup D en in een jurkje waren die ook wel aanwezig en zichtbaar.

Alexander kon haar aankijken en bekijken want dat deed hij nooit onopvallend maar op een gekke manier stoorde het haar nooit. Hij gaf haar vaak complimenten en zei altijd de juiste dingen.

Attent, hij was heel attent, zag alles. Was ze naar de kapper geweest dan zag haar eigen vent dat eigenlijk nooit maar eenmaal op de zaak, “leuk je haar zo Jamilia” had Alexander het alweer gezien.

Zolang ze hem op een kleine afstand hield ging het allemaal goed, dat was voor Mike de afdeling chef wel anders, omhoog gevallen figuur van 37 ofzo, al kaal en ook nog getrouwd, daar had ze niet veel mee, niemand eigenlijk.

Mike had altijd van die ‘leuke grapjes’ zeg maar altijd vrouw onvriendelijk en hij zag elke vrouw als een lust en gebruiks voorwerp, het idee om daar sex mee te hebben was het beste voorbehoedsmiddel wat er was grapte ze altijd in zich zelf.

Eenmaal thuis had ze berekent dat haar vruchtbare dag zo’n beetje nu zou zijn, dus had ze lekker rotti en kouseband voor haar mannetje gemaakt, “je weet toch, liefde gaat door de maag, stond ze lekker in de keuken mee te gillen op de muziek.” Haartjes weer leuk en zou gezellige avond worden samen.

Helaas was de realiteit iets anders, Orlando kwam al later thuis van werk, at wel en bedankte zijn prinses om daarna naar vrienden te gaan, na haar uitleg over haar periode kalender wou hij alles afzeggen maar de mood was weg, ze had er zelf al geen zin meer in.

Zat ze weer hele avond alleen op de bank, te appen met haar vriendinnen. Voor de buitenwereld was alles oke maar een beetje meer aandacht had ze wel leuk gevonden. “Misschien Alexander even vragen” schoot door haar hoofd, ze schrok er zelf van.

Savonds probeerde Orlando het nog goed te maken en had wel zin in haar, Jamilia wimpelde hem af, “het is 01:00 uur, laat mij slapen man.”

Smorgens op werk kon ze zich weer storten in de afspraken en agenda bijwerken, Mike kwam nog even storend lang praten, had ze al helemaal geen tijd voor eigenlijk, die gasten moesten een planning hebben en zij moest nog afspraken omzetten en hij had het maar over het bedrijfsfeest, ze wist niet eens of ze wel ging eigenlijk.

Hij ging gelukkig weer weg en ze kon weer door met haar werk, Alexander stond achter haar samen met nog een andere collega Wim, ze verontschuldigde zich dat ze nog geen planning had voor hun, “Mike houd mij van mijn werk en dat feest, weet niet eens of ik ga.” Alexander legde een hand op haar rug, ze schrok niet maar dit had hij nog nooit gedaan.

“Meissie doe rustig aan, wij pakken een bakkie koffie en dat feestje, daar ben jij gewoon bij, gezellig juist.”

Ze liepen weg en Jamilia kreeg het gewoon warm, die hand en rustige stem, ze was even de weg kwijt maar herpakte zich en ging weer verder.

Ook aan deze ellendige dag kwam een einde en gauw naar huis, eten koken en ze vertelde aan orlando over het feestje, ze werden met bussen gehaald en gebracht en van de verhalen die ze gehoord had was het wel vaak gezellig, hij was blij voor haar dat ze wat leuks in het verschiet had.

Hij bleef deze avond thuis en hoewel het niet gepland was, verleidde hij haar toch op de bank. Kusjes geven, lieve woordjes, zo kenden ze haar Orlando weer. Ze voelde tegen haar bovenbeen wat hij wilde en nam hem mee naar boven. Hij kleedde haar helemaal uit en bewonderde haar, die mooie heupjes en die lekkere billen van haar wonden hem zo op, ze lag op bed en hij pleasde haar zoals zij lekker vond, haar nek en borsten kregen alle aandacht en met een lekker muziekje op de achtergrond kwam ze nu zeker wel in the mood voor hem. Ze voelde zijn mond op haar geschoren kutje en haar sapjes gingen vloeien, Jamilia werd altijd supernat en nu was geen uitzondering, ze voelde zijn vingers in haar komen en genoot van zijn aandacht voor haar clitje, aanmoedigen hoefde ze hem nooit, als hij haar ging verwennen, werd ze ook echt verwend door hem. Hij streelde haar borsten en speelde met haar tepels, ze voelde zijn vingers diep in haar tegen haar natte wandjes, zijn tong bracht haar vrij snel naar haar hoogtepunt en steunend kwam ze klaar op zijn mond.

Orlando kwam omhoog draaide haar op haar buik, ze hield hier zo van, lekker hard doggy style geneukt worden. Ze voelde hem in haar komen en op het ritme van Crazy G werd ze lekker geneukt door hem.

Hij was nooit echt van het uitstellen en na 30 sec voelde ze hem klaarkomen in haar kutje, ze hoopten zo dat ze deze keer zwanger zou worden en bleef daarom even met haar billen omhoog liggen.

Helaas werd ze 3 dagen later weer ongesteld, en storte zich weer op haar werk, die gasten daar konden haar vaak wel opvrolijken en de helft had clown moeten worden, op Mike na behandelde al die gasten haar als een Prinses.

Weer dat feest, Mike was er zo vol van, ” ja Mike we weten het aanstaande vrijdag, half 6 gaan we weg.”

De mannen vonden het allemaal super leuk dat ze toch meeging, vooral Alexander die vond het wel erg leuk dat ze meeging.

Hij had haar van de week al even geapt, en wat onschuldig begon eindigde in een stout gesprekje, ze had alles gewist maar wist nu wel dat hij een behoorlijke pik had, zij had met alle zenuwen die ze had toen een foto van haar borsten gemaakt en verstuurd, Jamilia kon op dit moment daar geen enkele verklaring meer voor bedenken. Die avond was ze gewoon in the mood en hij maakte haar een soort gek via de app. Ze hoopten alleen maar dat hij zijn woord hield en het alleen voor zichzelf hield.

Vrijdag, om 16:30 sloot ze af, gaf haar even de tijd om om te kleden in de toilet en op te frissen en helemaal frisjes en in een leuk jurkje stond ze te wachten op de rest. De mannen hadden zich uitgesloofd en nu zag ze allemaal een keer in wat anders dan werk kleding, meeste hadden lekker luchtje op gedaan en zoals ze zelf al zei, “ik ga op stap met mijn mannen harem”

“Niet helemaal alleen jou harem.” Hoorde ze een vrouwenstem achter haar, Mike had zijn vrouw ook meegenomen en al had ze 100 vrouwen in een rij staan waar ze zijn vrouw moest uitpikken had het niet deze geweest. Stond een mooie Nederlandse vrouw, lang blond haar en goed figuur, de meeste mannen kenden haar al maar Jamillia had haar nog nooit gezien. Ze stelde zich voor als Caroline en zo kwamen ze achter elkaar te zitten in de bus.

Alexander zat naast Jamilia en begon over dat appen van afgelopen week “Niet zo hard joh,” fluisterde ze, hij lachte een beetje en ging zachter praten. Zij wou er eigenlijk helemaal niet over praten maar gaf wel toe dat ze die avond beetje opgewonden was en ook naar zijn foto gekeken had ja.

Ze voelde zich beetje ongemakkelijk zo naast hem, maar hij rook wel echt heel lekker en had toffe outfit aan en met wat sturing kon hij ook over andere dingen praten.

De bus stopte bij een soort boerderij achtig tent en iedereen stapte uit, ze werden naar een klein zaaltje gebracht wat ze behoorlijk sfeervol hadden ingericht. Mannen waren nog niet binnen of stonden al met bier in hun handen, Alexander had een wijntje voor de dames geregeld en zo stonden de dames samen wat te kletsen en na twee wijntjes mochten ze in de ruimte ernaast aan tafel gaan.

Zoveel eten, leek wel een Surinaamse verjaardag grapte ze tegen Caroline en die twee hadden elkaar wel gevonden nu. Alexander probeerde ook aandacht te krijgen van Jamilia en dat gesprekje ging al snel over in stoute gedachten van hem.

Ze snapten wel na een uur waarom ze met bussen gingen, die gasten waren volle bak aan het drinken, iets wat zij normaal niet zoveel deed, Caroline was duidelijk meer gewend en haalden vaak een wijntje en één voor Jamilia. Ze dronk meer dan normaal maar ze hoefde niet meer te rijden en het gevoel van aangeschoten was opzich wel lekker.

Ze waren weer terug in het andere gedeelte en soms liep ze even mee naar buiten met de mannen die gingen roken, beetje frisse lucht, ze merkte dat ze aangeschoten was van de wijn en begon lekker mee te praten met de mannen en soms beetje teasen. Alexander stond schuin achter haar en ze voelde weldegelijk zijn hand op haar billen, ze keek hem schuin aan maar hij haalde hem niet weg, hij gaf haar een kneepje in haar bil, ze liet hem begaan en voelde een tintelend gevoel in haar buik.

Weer binnen stond hij alweer naast haar en raakte ze weer aan de praat samen, “hij is best leuk dacht ze, zal de drank zijn, of zijn luchtje” maar de manier hoe hij naar haar keek maakte haar week merkte ze.

Weer die hand over haar billen en nu was het wrijven en beetje kneden, of ze nou wilden of niet haar lichaam reageerde hier op, ze voelde dat ze tintelingen in haar kutje kreeg van hem. Heel voorzichtig liet ze haar hand zakken en voelde ze aan zijn been, schoof iets omhoog en raakte zijn stijve pik aan over zijn broek. “Lekker schatje, je bent geil hė?” Fluisterde hij in haar oor.

Ze liet hem snel weer los en ging weer wat te drinken halen, toch weer terug naar hem en ze kon duidelijk zien dat hij een stijve had in zijn broek.

Ze pakte hem beetje en fluisterde in zijn oor, “Alexander ik wil je, kom we zoeken een stil plekje op ergens.” Alexander liet haar daar staan en liep naar buiten. Stond ze dan, alleen, ze was geil nu, ze wou hem, zijn pik en hij liep gewoon weg. Toen hij terug kwam liep hij langs haar, weer haar kont beetpakken weer even perongeluk haar borst aanraken, hij maakte haar helemaal insane nu. Ze volgde hem als een puppie, “please Alexander, ik wil je, je maakt mij gek, Alex!!” Alexander pakte rustig een biertje en keek naar haar gesmeek. Jamilia liep even naar de toilet, zag en voelde haar string, ze was doorweekt. Ze liep weer terug en zag hem staan in een hoekje, ze stond nu achter hem, “Alstublieft Alexander laat mij niet smeken om je pik” zei ze in zijn oor. Ze zag dat hij een glimlach kreeg, hij wou dus echt dat ze smeekte om zijn pik.

“Alexander, please neuk mij, ik wil je echt nu, je maakt mij zo gek.” Hij keek diep in haar ogen, ze smeekte hem echt nu, precies waar hij haar wou hebben, stak een hand uit en ze liep met hem mee een gang in, hij opende een deur en trok haar een kamer in, draaide zich naar haar toe en pakte haar heupen. “Waar zijn we? Kan hier niemand binnenkomen Alexander?” Voor ze nog wat kon vragen drukte hij zijn lippen op de die van haar, rillingen over haar hele rug, ze voelde zijn tong in haar mond en zonder erover na te denken zoenden ze terug en speelde hun tongen wild in elkaars mond. Alex voelde haar borsten over haar jurkje en wreef over haar tepels, ze kreunden zachtjes in zijn mond toen hij haar jurkje omhoog trok en haar blote billen vastpakten, zijn handen gleden naar de voorkant langs het elastiek van haar string en zijn vingers raakte haar kale lipjes aan.

Ze was al nat, nat en opgewonden van deze man, de foute boyfriend, maar zoals hij haar bespeelde maakte haar week en volgzaam.

Hij tilde haar jurk over haar hoofd en klikte haar bh los, haar twee mooie borsten kwamen te voorschijn, hij ging wat naar achter om ze te bewonderen.

“Je bent zo mooi Jamilia, echt zo mooi” en hij zoende haar weer en sabbelde aan haar tepels, zij was bezig met zijn shirt en broek los te maken, ze wou hem, ze wou hem nu. Al haar voornemens om nooit vreemd te gaan vervlogen, ze wou door Alexander geneukt worden.

Hij stond nu naakt voor haar en ze zag zijn grote stijve lul fier vooruit staan, “kom hier schatje ga zitten” en hij wees naar een tafel, ze ging zitten in haar stringetje op de tafel en hij kroop tussen haar benen, schoof de natte stof wat opzij en rook haar natte kutje. Zijn tong gleed tussen haar kale lipjes naar haar clitje, ze gaf een gilletje. “Je smaakt zo lekker lieverd, je kutje smaakt zo goed.” Hij zoog aan haar clit en duwde een vinger in haar natte tunneltje.

Ze had het niet meer, ze voelde zijn lippen om haar clit en zijn tong bewerkte haar clit beter als een satisfyer. Zijn vingers nu in haar, neukende bewegingen makend voelde ze zo goed, deze man wist wat hij deed, hij liet haar super lekker klaar komen en haar geil liep tussen haar billen.

Hij stond daar met zijn stijve pik in zijn hand, ze wist wel wat hij wilden en kwam van de tafel, zakte op haar knieën en likte aan zijn eikel, ze proefde zijn voorvocht, hij was besneden, dat was nieuw voor haar, ze hapte zijn eikel haar mondje in en likte zijn grote paal. Hij pakte haar hoofd en probeerde zijn pik dieper in haar mondje te krijgen, “zoja schatje zuig maar lekker aan die pik” ze voelde hem dieper in haar mondje komen, bijna in haar keeltje, lichte kokhals reflex maar die pik bleef haar mondje neuken, traantjes over haar wangen, maar eigenlijk vond ze dit wel geil zo, een echte man die haar nam zoals hij dat wou.

Hij sloeg even met zijn pik tegen haar wang aan, hielp haar omhoog en draaide haar om over de tafel, “je wil hem zeker wel schatje, jij gaat hem krijgen” ze kreunden toen ze hem van achter in haar voelde komen, “Oh shit Alexander, zachtjes” Alexander liet haar even wennen aan zijn paal maar begon haar hard te neuken, pakte haar haren beet en beukte diep in haar kutje. Jamillia voelde plekjes in haar kutje geraakt worden die ze nog nooit gevoeld had en kreunde toen hij haar baarmoedermond raakte. Hij haalde hem uit haar natte kutje, sloeg wat op haar kont met zijn pik, “ga zitten op tafel” ze ging zitten, hij trok haar string kapot en schoof zijn pik weer in haar, hand achter haar nek trok hij haar naar voren terwijl zij voelde hoe hij onderlijf misbruikte.

Ze voelde zich echt een slet nu, maar Alexander wist hoe hij een vrouw moest neuken, het continu stoten van hem tegen haar diepste plekjes maakte dat ze klaarkwam op zijn pik, haar nagels stonden in zijn schouders en terwijl zij aan het shaken was met haar benen, voelde ze hem versnellen. “Niet in mij spuiten, niet doen ik ben niet aan de pil” kon ze nog net uitbrengen, Alexander hoorde wat ze zei maar spoot zijn ballen leeg in haar vruchtbare kutje.” Nee Alexander nee ik ben niet aan de pil, wat doe je?” Hij lachte een beetje, “sorry schatje maar je kutje voelde te lekker om mijn pik, haal morgen even morning after pil ofzo.” Hij kuste haar voorhoofd en lippen, zij was nog beduusd van de neukbeurt van zojuist, ze voelde haar kutje nog kloppen van haar orgasme en zijn grote pik die haar zo lekker geneukt had, maar hij was in haar gekomen, ze voelde zijn sperma lekken uit haar kutje, dit was zo niet de bedoeling.

Haar string hing los om haar been, “deze neem ik mee naar huis, als ik je weer even wil ruiken en proeven schatje” hij trok het andere touwtje ook stuk en stopte de natte string in zijn broekzak.

Ze kleden zich weer aan, probeerde haar haren weer beetje te stylen, schoot haar hakjes weer aan en keek naar de deur, “die was toch dicht net Alexander?” Hij keek en zei ja.

De deur stond nu op een kier. “Vaag, zal de wind wel geweest zijn, kom we gaan wat drinken” zei Alexander en samen liepen ze, eerst hij en daarna zij weer het zaaltje in.

Pakte een wijntje en sloot weer aan bij een groepje collega’s. Mike kwam er ook bij staan en vroeg hoe ze het feestje vond tot nu toe, “erg gezellig Mike, en je hebt een leuke vrouw” alsof er niks gebeurt was lulde ze met hem. Ze draaide eigenlijk om want ze hoorde Caroline achter haar.

Daar stond Jamilia nu, suf geneukt en zonder string in haar jurkje met haar nog natte doos met Alexander zijn zaad in haar. Caroline was blij dat ze weer een vrouw had om mee te kletsen en al gauw ging het over vrouwen dingetjes. De chef had nog een kleine toespraak en hij kon al niet normaal lullen ook dit ging weer nergens over, Mike was dronken, net als de rest trouwens en de mededeling dat de bus er over driekwartier zou zijn zorgde voor sneller drinken.

De weg terug zat Alexander weer naast haar en bedankte haar voor het leuke feestje, Jamilia schaamde zich aan de ene kant een beetje maar zoals hij haar net geneukt had vond ze wel een erg fijne ervaring. Hij beloofde dat het tussen hun zou blijven.

Eenmaal thuis stapte ze snel onder de douche en kroop naast haar Orlando, die werd half wakker maar ze gaf hem een kus en zei dat hij door kon slapen. Ze lag te piekeren over Alexander en hoe hij in haar was klaargekomen, wat nou als ik door hem zwanger wordt, ze probeerde aan iets anders te denken, morgen zou ze even snel naar de apotheek gaan. Ze sloot haar ogen, Ping whatsapp, Mike?

Wat moet hij nou weer dacht ze, ze opende hem en liet haar telefoon vallen. Neeee, ze pakte hem van de vloer en zag op haar scherm zichzelf, naakt op haar knieën met de pik van Alexander in haar mond.

Ze wiste alles direct van haar telefoon, haar wereld stortte even helemaal in nu. Huilend viel ze in slaap.

Wordt evt vervolgd in overleg met de aanvrager.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 7320 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Jamilia”

  1. Mooi verhaal maar toch iets bizar.

    Ze willen een kindje, sex is ok maar niet top en bij de eerste keer vernemen we dat hij op 28j het amper 30 seconden volhoudt, daar scheelt iets , verwondert mij dan ook niet dat ze valt voor de charmes van een andere man.

  2. Zeer mooi en geil verhaal met Jamlia en Alexander, graag een vervolg hierop, want wie heeft het koppel gefotografeerd terwijl ze lekker aan het neuken waren, en wat voor gevolgen komt er….wordt ze al dan niet zwanger de mooie donkere en sympathieke Jamilia.

Plaats een reactie