BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

de avonturen van Bertus deel 22

Bertus word behandeld

Bertus werd wakker omdat hij voelde dat er een paar lippen om zijn eikel zaten. Het was Aimee die zijn pik in haar mond had. Ze keek op en zei: goede morgen, ik had even zin in wat zaad in mijn mond. Bertus zei laat mij je niet stoppen en Aimee ging onvermoeid verder. Ze wist hoe ze haar tong moest gebruiken en stak af en toe het puntje van haar tong in zijn eikel, om daarna weer onder zijn toom te likken. Dit ging een kleine tien minuten door tot Bertus zijn eerste zaad van de dag in haar mond deponeerde. Hij zei: kom laten we samen even gaan douchen en daarna ontbijten. Ze gingen samen de douche in en maakten elkaar schoon, van binnen en van buiten. Toen ze zich afgedroogd hadden liepen ze naakt de eetkeuken in waar Jacinta inmiddels samen met Marijke en Anna aan de ontbijt tafel zaten. Jacinta gaf Bertus zijn ontbijt wat bestond uit gebakken eieren en witte bonen in tomatensaus en ze gaf hem haar speciale thee. Die zul je vandaag wel nodig hebben.

Na zijn ontbijt nam Bertus ook nog zijn vitamines in en terwijl hij dit deed fluisterde Marijke in zijn oor: Ik wil je zo even in mijn slaapkamer zien. Ik voel me zo geil, dat ik even gepaald wil worden, kom je zo? Bertus zei ik ben er zo en toen Anna vroeg waar dit over ging zei Bertus: Marijke wil even de dag doornemen met mij. JaJa was het antwoord van Jacinta. Ze wil gewoon een keer flink geneukt worden. Dit had ze ook gewoon kunnen zeggen. Bertus liep de slaapkamer in en zag Marijke onder de douche staan. Kom er bij zei ze. Als je even mijn kontje schoonspoelt mag je me daar eerst neuken en dan is mijn kut aan de beurt. Bertus ging bij haar de douche in en nam de anaal douche kop en stak die bij Marijke in haar ster. Hij spoelde haar grondig uit en zette toen zijn eikel tegen haar ster en ging in een keer naar binnen. Dit had Marijke niet verwacht en ze zei: he idioot, doe je wel effe rustig aan. Bertus begon haar met lange halen te neuken en na een tweetal minuten zei hij: nu in je kut, die spuit ik eerst helemaal vol en dan moet ik je kut helemaal leeg spuiten. Marijke vroeg: ga je in mijn kut pissen? Bertus antwoorde: ja want ik heb nog geen ochtend pis gedaan dus er zal wel het nodige uitkomen. Marijke zei: laat maar komen, hoe meer hoe liever. Bertus ging door met neuken tot hij zijn eikel voelde vergroten en spoot zijn zaad in Marijke wat hij direct erna weer met zijn pis uit haar spoelde. Marijke zei: als je dalijk klaar bent wil ik jou ook even onder pissen. Dus laat je pik zo meteen maar even in mijn kut dan pers ik mijn pis uit over je pik en ballen. En zo gesciede het. Hierna wasten ze elkaar even en gingen weer onder de douche uit om elkaar af te drogen.

Je krijgt het druk vandaag Bertus. Je moet zo meteen eerst Inge flink nemen en daarna hebben Kate en Cathy jou om je helemaal leeg te neuken. Laten we eerst Inge maar eens halen. Inge werd uit de slaapkamer gehaald en op de gynostoel gezet. Eerst even je broekle uit en de pluggen uit dan kan Bertus jou ochtend zaad geven. De lucht werd uit de pluggen gelaten en de pluggen werden verwijderd. Toen werd inge vastgezet en de melkmachine werd op haar aangesloten. Kate stond erbij te kijken en toen de machine eenmaal aangezet werd begon de melk rijkelijk te vloeien. Zo bertus, ze is klaar voor jou. Geef haar maar eens een goeie beurt. Je hoeft je niet in te houden, ze is geprepareerd en jij moet zo met je pik in haar baarmoeder kunnen stoten. Bertus dacht dit ga ik even proberen en stootte zijn lul tot aan de wortel in haar, zonder ook maar te denken aan Inge.

Inge zei tegen hem: krijg ik nog meer of is dit het, ik heb namelijk weinig gevoeld. Bertus zei: je was lekker ruim vandaag. Trek eens met je kutspieren. Inge deed dit en toen voelde Bertus dat de baarmoederhals om zijn pik sloot. Hierna begon Bertus zijn pompwerk en hij stootte op het ritme van de melkmachine Dit ging zo’n kleine 20 minuten tot Inge geen melk meer gaf. Toen zei Bertus, nu even hard doorwerken, dan krijg je in plaats van melk verse room in je kut. Hij stootte nog 4 keer en begon zijn room in haar kut te deponeren. Eenmaal gedaan trok hij zich langzaam terug en hij voelde haar baarmoeder sluiten. Missie volbracht zei hij tegen Marijke. Nu eerst even een pauze zodat ik even kan bijkomen.

Bertus ging terug naar de eetkeuken waar inmiddels iedereen aanwezig was. 2 vrouwen zaten erg ongemakkelijk omdat ze letterlijk vol zaten. Mieke en Janet zaten naast elkaar en er waren 2 handen onder de tafel bezig met activiteiten die niet aan een eettafel horen. Bertus vroeg wat er vandaag voor hem op het programma stond. Cathy zei: we gaan jou eerst helemaal leeg neuken waarna we een 4 tal spuiten in je gaan plaatsen. Dit deel is het minst aantrekkelijke deel van de dag, maar het moet gebeuren om te zorgen dat alles wat je vanaf vandaag zwanger maakt, alleen nog maar meisjes produceert. Mieke zei: en waar gaan die injecties dan in? Kate antwoorde een in elke bal en een in elke bijbal. Je zult er een middag en avond flink last van hebben, maar morgen zou alles weer normaal moeten zijn. We hebben tot nu toe nog geen enkele complicatie gehad. Bertus zei: zullen we dan maar beginnen? Eerst ik zei Kate en ze liep voor Bertus uit de behandelkamer in. Marijke zei: je mag je broekje uit doen.

Kate deed dit en Marijke liet de lucht uit haar butplug en nam deze uit haar. Zo Bertus, ga je gang. Naai haar eerst maar eens in haar kont. Kate zei: dat was niet de afspraak en Marijke antwoorde haar: welke afspraak. Kate werd in de gyno stoel geplaatst en in een liggende positie gezet waarna Bertus zijn pik tegen haar ster zette en bij haar binnen drong. Ben je een beetje voorzichtig, ik ben dit niet gewend zei Kate. Bertus voelde hou strak ze was met die plug nog in haar kut. Hij zei tegen Marijke: kijk eens of er nog lucht bij kan, ze is niet strak genoeg. Marijke piompte nog wat extra luht in de plug en je kon zien dat de schaamlippen nu maximaal ope stonden. Jennifer ging naast haar zus staan en streek zachtjes over haar tepels. Wat zijn ze mooi groot vind je niet? Kate keek naar haar tepels en zei: dit lijkt niet eens op mijn tepels, wat hebben hullie hiermee gedaan.

Intussen was Bertus volop in haar aan het pompen en omdat ze zo strak aanvoelde duurde het niet lang voor hij zijn zaad voelde opborrelen. Hij spoot haar darmen vol en zei tegen Marijke: deel 1 is gedaan. Marijke zei: trek je maar snel terug dan doe ik de plug er weer in. Nee riep Kate. Ja riep Marijke en de plug werd teruggeplaatst en weer opgeblazen. Marijke voelde even aan de clit van Kate en streelde met haar vingers over de gespannen lippen. Kate zei: ik heb al de hele morgen jeuk aan mijn kut. Wat is er gisteren allemaal gebeurd. Jennifer fluisterde in haar oor wat ze allemaal gezien had. Kate liep rood aan en zei: dit zijn niet de afspraken die we gemaakt hadden. Marijke antwoorde: de enige afspraken die jullie gemaakt hebben betreffen Bertus. Gezien Bertus ook van ons is mogen wij wel de nodige tegen prestaties verwachten. Daar komt nog bij dat dit allemaal al gedaan is en niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Je zal straks veel meer plezier van je kut hebben dan je tot nu toe had. Als je denkt dat je zus een nymfo is wacht dan maar eens een paar dagen. Dan gaat je kut pas echt jeuken. Kom nu maar van de stoel dan ga ik je zus halen. En denk eraan, niets vertellen.

Kate werd door Jennifer van de stoel gehaald en Cathy mocht nadat ze haar slip had uitgedaan op de stoel plaats nemen. Ook bij haar werd de plug uit haar kont gehaald en Bertus ging bij haar binnen. Het was net een natte kut, zo gemakkelijk was het voor hem. Hij zei weer tegen Marijke: pomp deze maar eens goed op, want ze is veel te ruim. Marijke pompte haar op tot de plug in haar kut 25 centimeter in doorsnee was. Dit is genoeg zei Bertus en hij begon ook bij haar te pompen. Aimee besloot om Bertus een beetje te sparen en ging met haar vingers bij Bertus binnen. Ze stimuleerde hem anaal en binnen 2 minuten was hij zijn zaad kwijt bij Cathy. Die vroeg: waarom zo snel, ik lag hier net enorm van te genieten. Aimee zei tegen haar: hij moet nog vaker komen vandaag. Straks krijgen jullie hem in volle grootte. Bertus trok zijn pik uit Cathy en ook bij haar werd de plug er terug in gezet. Jennifer streek ook bij haar over haar tepels en zei tegen Marijke: Mieke heeft mooi werk afgeleverd. Cathy vroeg haar was ze bedoelde en Marijke zei: jullie tepels zullen over de komende dagen nog wat prominenter worden en continu hard vooruit staan.

Gaaf zei Cathy, dat staat mooi onder een t-shirt. Ik weet alleen niet of Kate 9en haar man) dit zo mooi zal vinden, ze is nogal conservatief wat betreft kleding. Marijke zei: en wat betreft de sex? Kate riep hou je mond Cathy. Dus antwoorde Jennifer: ze moet blij zijn als ze een keer in de 2 weken een paar minuten recht toe op en neer genomen word. Jezus Jennifer, moet je me zo ten schande brengen? Marijke zei: als haar vent haar niet meer kan geven heeft ze een probleem. Ze word namelijk net zo een grote nymfo al jij, zo niet groter. Ze klaagde net al dat haar kut zo jeukte en ze is gisteren pas ingespoten. Normaal werkt dit spul pas na een paar dagen. Bertus was intussen op een stoel gaan zitten waar Jacinta hem nog een kop thee bracht. Na een klein half uur zei Bertus: zullen we dan maar verder gaan. Jullie mogen van nu af aan het werk doen, ik ga op bed liggen en laat jullie de vrije loop. Aimee, jij komt ook mee en brengt de doosjes ok?

Bertus liep met Aimee en Kate en Cathy naar een slaapkamer en ging op het bed liggen. Marike kwam ook binnen en zei: ik zal de pluggen uit jullie kutten halen, de andere blijven erin. Ze liet de lucht uit de pluggen en trok deze uit de kutten. God dat voelt goed zei Kate. Cathy zei: jij bent net als eerste geweest, nu mag ik. HoHo zei Bertus, niet voor jullie geprepareerd zijn. Aimee kwam met de blikjes tevoorschijn en deed bij beide vrouwen een flinke lik op de clit en lippen. Zo nu mogen jullie dit bij elkaar inmasseren. En terwijl de vrouwen dit deden deed aimee de zalf op de pik van Bertus en masseerde dit goed in. De vrouwen keken toe naar de verandering in de pik van Bertus. Zijn eikel stond prominent boven de pik uit en de pik zelf was dik van de aders. Jezus zus heb jij ooit zo een pik gezien of gehad? Cathy zei: nee maar ik wil dit zeker proberen. Cathy klom over Bertus heen en liet zich langzaam over zijn pik heen zakken, zover ze kon en begon hem heel rustig te berijden.

Kate was intussen boven het hoofd van Bertus gaan staan en liet zich langzaam op zijn gezicht zakken. Bertus begon met blazen tegen haar kut en Kate begon te hijgen voor hij zelfs maar iets had aangeraakt. Ze liet zichzelf verder zakken en Bertus begon haar te likken. Aimee was achter jhaar gaan zitten en speelde met haar tepels. Toen Bertus haar clit tussen zijn lippen zoog kwam Kate als eerste klaar. Hijgend en zuchtend en een hele stroom kutvocht achter latend op het vgezicht van Bertus. Toen stak Bertus zijn tong in haar en begon haar uitgebreid te beffen wat haar in haar orgasme hield. Ze begon wild met haar bekken te stoten en riep: dit heb ik nog nooit gevoeld. Mijn vent vind beffen maar niks, maar dit is geweldig en weer liet Kate een stroom kutvocht uit haar kut lopen. Ditmaal dikker en slijmeriger dan de eerste keer. Intussen was Cathy ook al een keer klaargekomen op zijn pik, maar ze was nog niet helemaal gevuld. Er stak nog een kleine 6 centimeter uit en ze begon nu harder op en neer te gaan.

Ze wilde heel zijn pik in haar en inderdaad langzaam ging Bertus dieper in haar. Cathy zei tegen haar zus: dit heeft nog niemand bij mij kunnen doen. Hij zit met zijn pik in mijn baarmoeder. Cathy begon haar kut spieren te gebruiken in combinatie met haar bekken spieren en dit had als resultaat dat Bertus tegen haar zei: ben je klaar voor mannenpap? Cathy zei: geef me alles wat je hebt en Bertus begon in haar te spuiten. Cathy ging langzaam omhoog om te zien over hoe veel Bertus in haar had gespoten en het zaad liep met lange draden uit haar kut. Kom wisselen zei ze maar Kate zei: laat mij hier nog maar even zitten. God wat kan Bertus lekker beffen en opnieuw kwam Kate klaar, ditmaal zo erg dat ze de controle over haar blaas verloor en het gezicht van Bertus onder piste. Oeps, sorry zei ze. Maakt niet uit zei Bertus, ik vind het wel lekker. Kate liet zich door Aimee van Bertus zijn gezicht afhalen en Cathy naam haar plaats in. Kate was boven zijn pik gaan zitten en liet zich langzaam over hem zakken. Ze was een stuk strakker dan haar zus en toen Bertus zijn eikel langs haar clit ging kwam ze weer klaar.

Oh God wat heb ik toch veel gemist de laatste paar jaren en ze liet zich verder zakken. Toen Cathy op zijn gezicht wilde gaan zitten trok Aimee haar van hem af. Ga jij maar naast hem liggen, ik wil zijn zaad eerst uit jou kut likken en terwijl Cathy naast Bertus lag ging Aimee standje 69 boven Cathy zitten en begon haar lekkende voeg leeg te eten. Ze penetreerde haar met haar lange tong en bracht haar daarmee weer naar een hoogtepunt. Cathy was intussen ook met Aimee aan de gang gegaan en had het ringetje in haar clit tussen haar tanden genomen en bewoog haar hoofd links en rechts om zo haar clit te bespelen. Aimee riep voorzichtig, die zit er nog niet zo lang in en Cathy liet de ring gaan en begon teder aan haar clit te likken. Kate was intussen volop bezig zo veel mogelijk zelf klaar te komen. Ze ging met haar kut op en neer over de eikel die op zijn beurt haar clit bleef stimuleren. Zo kwam ze keer op keer klaar tot het moment dat ze niet meer kon hebben.

Toen liet ze zich met haar volle gewicht op zijn pik zakken en ging Bertus ook bij haar in haar baarmoeder. Kate had dit niet zien aankomen en schrok zich wild. Bertus wat heb ik gedaan zei ze. Heb ik je pik laten krimpen omdat hij helemaal in me zit. Bertus zei: hij zit inderdaad helemaal in je tot in je baarmoeder. Daar heb ik niets van gemerkt zei Kate. Cathy zei: je was te druk bezig met klaarkomen om dat gemerkt te hebben. Kate antwoorde: ik heb nooit geweten dat klaarkomen zo lekker was. Volgens mij heeft mijn vent het nog nooit voor elkaar gekregen. Bertus zei: Ik geef je nog een paar stoten en dan spuit ik jou kut ook vol en hij deed precies dat. OOOHH Bertus ik voel je klaarkomen en ikzelf ben er ook!!!. Kate liet zich boven op hem vallen en Bertus was direct bezig om met haar tepels te spelen. Hij trok zichzelf snel uit haar kut en toen Kate opstond kwam er niets uit haar kut. Volgens mij is Bertus klaar voor de injecties. Bertus vroeg hoezo? Waarop Kate antwoorde ik zie geen zaad meer uit mijn kut komen. Aimee zei: dat is omdat hij alles in je baarmoeder heeft gedeponeert en die heeft zich direct gesloten. Ik durf te wedden dat er zeker 6 flinke stralen in je kut gespoten zijn. Pijp hem maar eens klaar. Nee zei Cathy, ik ben aan de beurt. Ik wil zijn zaad wel eens proeven.

Aimee zei: dan zal ik meehelpen door zijn prostaat te stimuleren. Kate zei: mag ik dat zo meteen ook eens proberen? Aimee zei: ik zal je zo laten zien hoe je dit moet doen. En terwijl Cathy zijn eikel in haar mond had liet Aimee zien wat Kate moest doen. Ze was nog wat onwennig maar na een paar minuten had ze de prostaat gevonden en kneep er zachtjes in. Bertus zijn pik begon te schokken en toen keet nog een paar keer kneep kwam Bertus klaar in de mond van Cathy. Aimee zei: nu moet je doorgaan, dan blijft Bertus klaarkomen. 8 stralen spoot Bertus in de mond van Cathy. Ze verslikte zich en het zaad kwam door haar neusgaten naar buiten. Toen ze opkeek was het net of ze een druip neus had. Lange slierten liepen uit haar neus naar beneden. Jezus zei Kate houd het bij jouw dan nooit op. Bertus zei: ik denk dat het niet meer lang duurt. Wil jij ook nog een keer lekker pijpen? Kate zei: dat heb ik nog nooit gedaan, wil je het me leren? Bertus zei OK ga maar met je tong rondom mijn toom terwijl je mijn eikel in je mond hebt. En als je met je tong voelt kan je ook in mijn pisbuis, dat vind ik erg lekker.

Kate ging aan de slag en Bertus liet haar een tiental minuten bezig zijn, waarna hij Aimee vroeg om hem te helpen. Aimee wist dat dit waarschijnlijk zijn laatste zaadlozing zou worden en ze vroeg aan Cathy of ze wist waar ze de prostaat moest vinden en Cathy zei: ja ik denk het wel. Goed zei Aimee dan mag jij met heel je hand in zijn kont en kan je eens goed rondvoelen. Cathy zei kan hij dat hebben en Aimee zei: zonder problemen. Doe maar wat vasoline op je hand en ga maar rustig naar binnen. Rek hem eerst maar op met vier vingers en dan je duim binnen je vingers en deze erbij insteken en dan rustig naar binnen. Cathy stond ervan te kijken hoe makkelijk dit ging bij Bertus. En vroeg Aimee: zou jij dit ook eens bij mij willen proberen. Aimee zei: zodra Bertus zijn zaad verschoten heeft zal ik het bij jou proberen.Cathy was volop in de kont van Bertus aan het spelen en vond de prostaat. Ze begon er met haar nagels over te krassen en dit gaf Bertus de aanzet om zijn laatste zaad in Kate haar mond te spuiten. Cathy hield echter nog niet op en Bertus bleef doorspuiten.

Kate had intussen haar mond vol en probeerde alles weg te slikken, wat echter niet lukte. Ze liet de pik uit haar mond gaan en Bertus bleef doorspuiten, nou ja het was meer een kraantje wat open stond, er liep een stroompje vocht uit wat geen zaad te noemen valt. Kom Kate zei Cathy, hij is klaar voor zijn spuiten, pak het koffertje maar. Kate haalde het koffertje en zei tegen Aimee: nu moet jij maar op zijn mond gaan zitten zodat hij niet alles bij elkaar schreewd. Aimee ging op Bertus zijn gezicht zitten en Cathy bleef de prostaat stimuleren om te voorkomen dat er nog nieuw zaad aangemaakt zou worden. Bertus bleef gewoon doorlekken. Kate nam de eerste spuit en stak deze in een keer in zijn linker bal en spoot deze snel leeg. Bertus probeerde te schreeuwen maar zijn mond werd gesnoerd door Aimee. Toen ging de spuit in zijn rechter bal en ook deze werd leeggespoten. De derde spuit werd via de ruimte tussen waar zijn zak had moeten zitten en zijn anus in naar binnen gebracht.

Cathy ging vanuit zijn darmen op zoek naar de bijbal en toen ze deze gevonden had bracht ze deze naar waar de naald naar binnen gestoken was. Ze plaatste de bal tegen waar de naald zou moeten zitten en Kate stak door tot ze in zijn bijbal zat en leegde de derde spuit. Goed werk Cathy zei ze, nu de laatste nog en deze ging ook zonder al te veel moeite in de andere bijbal. Aimee vroeg of ze klaar waren en toen ze het jawoord kreeg ging ze van Bertus af. Het zweet liep Bertus over zijn voorhoofd en hij was helemaal wit weggetrokken. Zo nu mag je rusten zei Kate. En geen sex vanavond. Je mag wel naar sex kijken maar niet actief meedoen. Cathy trok haar hand uit zijn Anus en ging liggen.

Nu Aimee mag jij dit bij mij proberen. Aimee liet de lucht uit de butplug van Cathy en trok deze uit haar kont. Ze smeerde vasoline op haar hand en begon deze naar binnen te werken. Het duurde niet lang voor ze haar hand in Cathy had. Ze begon met haar hand te spelen en zei let op en stak haar andere hand in de kut van Cathy, die zeiknat was en geen smeermiddel nodig had. Toen ze daar eenmaal binnen was begon ze om beurten Cathy te fisten, zowel in haar kont als in haar kut. Kate stond vol verbazing te kijken en vroeg: kunnen we dat straks ook eens bij mij proberen. Cathy zei: de beer is los in haar. Je word een echte geile nymfo snol Kate. De vrouwen vertrokken naar de behandelkamer waar Chi op het bed zat met Jennifer aan haar borst. Wat is hier gaande? Vroeg Kate. Jennifer liet de tepel uit haar mond komen en zei: Dit is de lekkerste zoete melk die ik ooit gedronken heb. Als je wil mag je wel proeven.

Kate liep naar Chi en nam de andere tepel in haar mond en zoog een paar keer en proefde de melk. Iets te zoet voor mij, maar als je het lekker vind, ga gerust je gang. Marijke zei tegen Kate : ik wil dat je nu in de stoel gaat zitten voor nog wat experimenten. Kate ging in de stoel zitten en Cathy gespte haar vast. Inge, breng jij de melkmachine maar even en neem de adapter voor tepels en clit mee. De beugels werden zo ver mogelijk open gezet zodat de kut van Kate goed toegankelijk was. De clit adapter werd aan de melkmachine gezet en om de adapter werd een ijzeren strop gedaan. De machine werd aangezet en de adapter op de clit van Kate gedrukt. Haar clit werd naar binnen gezogen en werd bijna 2 centimeter lang. Marijke schoof de strop over de adapter en over haar clit waarna ze de strop strak aan trok. Niet zo strak dat haar doorbloeding afgesloten werd maar strak genoeg om eem mooie paddestoel kop te maken.

Hierna werd de melkmachine uit gezet en de clit ging terug naar een bijna normale grootte. Hierna liep Marijke naar de kast met medische attributen en nam een katheter. Ze bracht deze bij Kate in en sloot de slang aan op een zak. In de slang zaten 2 kraantjes, een om de pis in de zak te laten lopen en een waaraan een tweede slang zat waarmee vocht ingebracht kon worden. Marijke nam een grote kom en zette deze in het midden van de ruimte en vroeg aan alle vrouwen om hun blaas te legen in deze kom. Een voor een leegde de vrouwen hun blaas in deze kom. Toen iedereen gedaan was nam Marijke de kom en zette deze op de tafel naast de stoel waar Kate vastgegespt zat. Toen nam ze een grote injectiespuit en vulde deze met de pis uit de kom. Ze sloot de kraan naar de zak en zette de spuit op de andere slang en opende deze en spoot de inhoud van de spuit in de blaas van Kate, ze sllot de kraan en vulde de spuit opnieuw en deed deze handeling nogmaals en herhaalde dit tot Kate riep: Stop, ik sta op barsten. Marijke zei: niet zo flauw en vulde nog 2x de spuit en leegde deze in haar blaas.

Hierna begon Marijke haar buik te masseren en zei toen, er kan nog wel wat bij en spoot nog 2 volle spuiten bij in de blaas van Kate. Hierna vroeg ze aan Cathy waar de opblaas plug gebleven was die ze voorheen in haar kut had. Cathy zei: ik ga hem even halen en ze kwam terug met deze plug en stak deze weer in de kut van kate en begon deze weer op te blazen tot hij niet meer groter kon. Kate zat te hijgen in de stoel en zei, ik zit zo vol. Marijke reed de melkmachine naar haar bovenlichaam en verwisselde de adapter voor de dubbele cup en zette deze op haar tepels, waarna ze de melkmachine weer aan zette. Zo nu gaan we eens kijken hoe je zus reageerd. Marijke pakte een electro schok naald en begon de clit schokken te geven en bij iedere schok veerde Kate een beetje op. Jezus dat doet zeer Marijke, moet dat nou? Marijke zei, dit is pas het begin.

Ze sloot een draad aan en maarte deze vast aan de strop om haar clit. Toen werd de electronaald aangesloten op dezelfde machine en Marijke zette pulserende schokken op haar clit. Kate begon meteen ongecontroleerd te bewegen en te hijgen. OOOHHH dit voelt zo lekker zei ze. Marijke keek haar aan en begon met de electronaald kaar kutlippen die strak gespannen om de plug zaten te bewerken met schokken. Kate lag klaar te komen toen dit gebeurde en haar orgasme viel weg door de pijn. Marijke zette de pulserende stroom op haar clit op een hoger voltage en sneller, Kate begon weer klaar te komen en weer begon Marijke haar met de naald te bewerken. Ditmaal was de kringspier aan de beurt. Dit leek Kate beter te verdragen en ze bleef klaar komen tot Marijke de stroom opvoerde in de naald en deze tussen haar kut en kont over haar huid streek. AUAU dat doet zeer. Dat is ook de bedoeling zei Marijke.

Laten we de spanning op je blaas nog wat opvoeren en er werden nog 2 volle spuiten in haar blaas gedaan terwijl haar clit met stroom bewerkt werd. Toen nam Marijke de naald weer in haar hand en zette de naald precies boven op haar clit. De tranen sprongen in Kate’s ogen en ze smeekte om genade. Marijke legde de naald aan de kant maar liet de stroom op haar clit door pulseren. Kom laat haar zo maar eens een half uur liggen. Dan komen we nog eens kijken. Je zag de tepels om beurten in de melkcups gezogen worden en weer losgelaten worden. Kate lag bijna continue klaar te komen en riep: een half uur hou ik niet vol Onzin zei Marijke. Leer er maar mee omgaan. Je bent een geile slet aan het worden en moet dan ook zo behandeld worden. We komen straks bij jou terug kijken.

Marijke vroeg aan Cathy of er nog dingen waren waar zij in geinteresseerd was, waarop Cathy zei: ik vind dat jullie hier nogal extreme dingen doen. Inge antwoorde haar: dat is nog niks, we gaan hier nog veel verder, inclusief het gebruik van honden. Wat zei Cathy, jullie doen ook dingen met honden? Ja als je het eens wil zien, moet je meegaan naar het kennel hierachter. Marijke liet Cathy samen met Inge naar het kennel gaan en Inge zei: Wil je een keer lekker klaar komen, dan moet je jezelf door die hond laten likken. Cathy vroeg hoe dan? En inge zei, ga maar op die kruk zitten met je benen uit elkaar dan haal ik de hond uit zijn kennel. Cathy ging op de kruk zitten en Inge nam de hond mee en toen de hond de geur van kut ruikte begon hij te piepen. Inge zette de hond voor Cathy neer en deze stak zijn neus tussen haar benen en begon als bezeten aan haar kut te likken.

Het duurde slechts een paar minuten voor Cathy klaar kwam. De hond was intussen heel onrustig geworden en zijn pik hing ver uit de schacht. Inge vroeg of Cathy ook gedekt wilde worden maar dat vond Cathy nog net iets te veel. Inge vond het zielig voor de hond en vroeg Cathy of ze het eens wilde zien? En wie gaat de hond dan dekken vroeg Cathy. Mij natuurlijk zei Inge en ze ging op handen en knieen op het gras zitten. Ze zei tegen Cathy dat zij de hond moest begeleiden zodat zijn pik in het correcte gaatje zou gaan De hond besprong Inge en cathy leide zijn pik naar de kut van Inge. Eenmaal binnen begon de hond tekeer te gaan en Inge riep tegen Cathy: Daar kan Bertus zelfs niet tegen op.

Na een paar minuten zei Inge let op hij gaat klaarkomen, ik voel zijn pik dikker worden. Geef hem maar een zetje en Cathy duwde de hond naar voren zodat de pik helemaal in Inge zat fen toen begon de knot zich te vormen in haar kut en begon de hond te spuiten. Piepend kwam de hond klaar en hijgend kwam Inge klaar. De hond probeerde van Inge af te komen maar zat vast. Inge zei: meestal raken mensen nu in paniek maar je moet gewoon een minuut of 10 wachten en dan slinkt de knot en floept zijn pik uit je. Ze wachtten en na een kleine 10 minuten kwam de pik uit Inge en droophet zaad tussen haar benen. Wil je eens proeven zei Inge, het smaakt kruidiger dan mannenzaad maar is verder bijna hetzelfde.

Cathy haalde haar vinger door de stroom zaad en stak deze in haar mond. Inderdaad, bijna hetzelfde en ze nam nog wat en likte haar vingers af. Mag ik je uit eten vroeg cathy? Ja hoor was het antwoord en Cathy ging achter Inge zitten en begon haar kut leeg te likken. De hond zag dit en besprong Cathy en zijn pik ging ook bij haar binnen. Hij begon ook bij Cathy als een beest in haar te rammen en Cathy raakte in paniek. Inge stond op en trok de hond van haar af en zei: foei, terug naar je kennel en trok de hond terug zijn kennel in. Marijke had op afstand staan kijken en liep naar Cathy toe en vroeg haar hoe het was om door een hond genomen te worden. Cathy zei: het likken was ok maar het neuken, daar moet ik nog even over denken. Kom zei Marijke, dan gaan we je zus verlossen.

Ze liepen gezamenlijk terug de behandelkamer in en konden alleen het gekreun en gehijg van Kate aanhoren. Chi en Jennifer zaten op afstand te klijken terwijl ze met elkaar aan het spelen waren.Marijke zette de melkmachine nog even op vol vermogen en liet deze toen uitzetten. Ze trok de cups van de tepels van Kate en nam deze even tussen haar vingers. Ze zijn behoorlijk lang geworden, maar dat gaat met een paar minuten wel weg. Hierna maakte ze de draad die aan de strop om haar clit at los en haalde de strop van haar clit af. Jezus wat ben ik blij zei Kate, ik weet niet hoe vaak ik ben klaar gekomen maar het valt niet op 2 handen te tellen. Marijke vroeg aan Chi of ze even wilde helpen.

Chi stond op en ging tussen de benen van Kate zitten en liet de lucht uit de plug in haar kut. Ze trok de plug eruit en stak meteen een hand hiervoor in de plaats. Toen begon ze haar andere hand erbij te duwen en niet veel later had Kate 2 handen in haar kut zitten. Ze voelde een beetje rond en had toen de blaas gevonden. Marijke, zet de kraan maar open en begin maar op haar buik te duwen, dan pers ik wel van binnen uit. Marijke deed het kraantje open en de pis liep met hoge snelheid uit haar blaas, geholpen door Marijke en Chi. Toen ze eenmaal leeg was trok Chi haar rechterhand uit de kut en nam de butplug , na eerst leegelaten te hebben uit haar kont. Haar anus stond ver open en Chi stak haar rechterhand zonder moeite bij haar binnen. Toen begon het spel van 2 handen fisten. Marijke was naast de stoel gaan staan en begon de clit van Kate te stimuleren en Kate kwam nogmaals ontzettend lang klaar. OOOHHH God wat is dit lekker ga door , ga door en Chi en Marijke gingen door tot Jennifer riep, dit is genoeg voor een amateur nymfo. Kate vroeg: nog even ik wil nog een keer klaarkomen en een paar seconden later kwam ze brullend klaar.

Direct daarna trok Chi haar handen uit allebei de gaten die nog een aantal minuten ver open bleven staan. Cathy vroeg aan Marijke of alles gefilmd was zodat dit later nog eens bekeken kon worden en Marijke bevestigde dat. Zo dames zei Marijke, en dan mogen jullie nu kiezen bij wie jullie vannacht blijven slapen. Kate koos Chi en Cathy koos Inge. Jennifer zou die avond bij Anna willen blijven en de rest zou samen in een bed bij elkaar kruipen. Voor het slapen gaan vroeg Jennifer of ze ook bij Anna aan de borst mocht. Anna liet het gewilliog toe. Chi en Kate gingen nog even door met elkaar te bevoelen, zowel inwendig bij Kate als uitwendig bij Chi. Kate nam zelfs wat van de zoete melk. Cathy vroeg Inge of zij bij haar aan de borst mocht en zo werden de drie zussen gezoogd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3903 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie