BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Albertje komt op mijn pad 2 en slot

Naomi is een plas sletjeDrie maanden zijn we nu samen, neuken voor het vaderland weg, plassen hoort er haast een beetje bij en ben het leuk gaan vinden.
Zij heeft haar huisje aangehouden zodat de kinderen een uitvalbasis hebben en het tussen ons ineens niet meer zou gaan ze terug kan.
Met haar zoon lukt het steeds maar niet die komt op het verzoek van zijn moeder wel eens een keer eten of borrelen maar liever niet we liggen elkaar niet.
Ik ben liefhebber van auto en motorraces en hij weet echt alles van voetbal, met haar dochter Naomi die ik nu ook haast drie maand ken gaat het beter, zij is iets groter als Albertje noemen elkaar bij de voornaam en als z elkaar kussen is dat altijd vol op de mond.

Naomi is een 178 lange slanke dame die best veel aan sport doet wat ook te zien is aan haar bouw, loopt vaak in wat ruime kleding en dan veel in truien, af en toe heeft ze een vriendje maar soms ook een vriendin maar of ze daar ook de koffer mee induikt en plezier hebben weet ik niet.

Hebben afgesproken dat we samen zullen eten, Albertje heeft alles gekookt staat in de oven zij zijn dol op ovenschotels en is zich aan het douchen en omkleden, wil je wat drinken vraag ik aan haar zoon, doe maar een pilsje is het glas tenminste schoon.
Wil hem wel een tik aan zijn hoofd geven maar vraag dan Naomi wat ze wil drinken, loop even mee kijken wat je hebt zegt ze me vrolijk zoals altijd aankijkend, loop voor haar aan de keuken in.
Pas een pilsje uit de koelkast en breng die naar hem, hij doet de balkondeur open en gaat buiten op het balkon zitten te bellen, loop terug naar de keuken waar ik Naomi een wijntje in zie schenken.

Een lekkere droge zeg ik, hou jij niet van he lacht ze je hebt liever een lekkere natte poes, bedoelde een droge wijn zeg ik haar aankijkend, hoorde dat jij mama haar plas ook lekker vind.
Kijk haar aan met stomme verbazing, waar hebben jullie het over vraag ik, ze legt een hand om me heen in mijn onderrug en zegt dan dat zij mams ook lekker vind en dan loopt ze de kamer in, Albertje komt binnen lopen en zegt gelijk tegen Naomi heb je voor mij ook een ingeschonken, misschien dat hij je glaasje vol wil maken is hij goed in vertelde je toch, gedraag je geeft Albertje aan en geeft haar een plagerig tikje.

Hee sorry mensen moet weg geen tijd en blijf het hele weekend weg dus jij mag alle bedden gebruiken zegt hij tegen Naomi.
Hij slaat de deur achter zich dicht en weg is hij, nou kunnen we tenminste gewoon kletsen niet die lulhannes erbij, gedraag je geeft Albertje aan om dan te zien dat ze een mooi dun bloesje aangeeft.
Zie door de bandjes op haar schouder dat ze een roze bh draagt, zou het die mooie dunne kanten zijn gaat er door me een, Albertje schept onze borden vol iets wat zij normaal vind dus laat het gebeuren.
Kletsen wat gewoon over onnozele dingen als Naomi aangeeft in geldgebrek te zitten, ze kijkt daar niemand bij aan maar Albertje reageert na een tijdje, en hoe denk je dat te verdienen vraagt ze zonder Naomi aan te kijken.

Voel enige spanning tussen hen dus let goed op hun gezichtsuitdrukkingen, weet het eigenlijk niet zo goed, waarom weet ik niet maar vraag of het de eerste keer is dat ze op zwart zaad zit.
Zwart zaad vraagt ze heb jij ooit zwart zaad gezien vraagt ze, zaad van een neger zeg ik, ze kijkt me met grote ogen aan en vraagt dan hebben die zwart zaad.
Albertje stikt van het lachen, nee stomme trut natuurijk niet dat is een gezegde als je geen geld hebt zit je op zwart zaad, ze hinnikt wat en zegt dan nee niet de eerste keer en zal denk ik ook niet de laatste keer zijn.

Hoe losten jullie dat eerder op vraag ik hen beide aankijkend, ze kijken elkaar aan en Albertje krijgt een kleur, heb wel een vermoeden en als die klopt heb ik er twee honderd voor over het vanavond te zien.
Nee gebeurt niet zegt Albertje geef je zo het geld wel, nee niks voor niks wil zien hoe jij je geld bij je moeder verdient, als ik denk hoe het verdient word ben ik wel heel geïnteresseerd en mijn bod staat nog steeds.

Wat dachten jullie ervan vanavond tegen negen uur in de badkamer, ze kijken elkaar aan en dan zegt Naomi als jij ook meedoet, nee zegt Albertje dat gaan we niet doen, mam moet nodig geld hebben en mag hij jouw pis alleen nog maar slikken.

Blijft even doodstil rond de tafel, hoe weet je dat vraagt Albertje zachtjes duidelijk betrapt, vorige week zaterdag was ik hier om half tien, wat moest je hier om half tien vraagt Albertje, dacht gezellig bakje met jullie maar dat liep even anders.

Zag je op je hurken zitten en hij plaste in je mond wat je doorslikte en even later plaste jij hem in zijn mond wat hij ook doorslikte net als ik dat deed voor jou.
Blijft weer een tijdje stil rond die tafel als ik zeg dat ik de tafel ga afruimen en negen uur in de badkamer ben, Naomi helpt me de tafel af te ruimen, Albertje zit in de kamer met haar iPad en die is duidelijk niet blij met de zaak.

Ga jij ook in me plassen vraagt ze ben wel benieuwd hoe jij smaakt, kijk haar aan zie twee harde puntjes onder het truitje en vraag of ze dat graag wil, heel graag vind het zo lekker maar er zijn maar weinig mensen die het doen en durf het aan niemand te vragen.

We stoppen zoveel mogelijk in de afwasmachine en was de grote dingen zelf af, Naomi staat net niet tegen me aan te draaien als ze wat ik af gewassen heb te drogen, wil je even mijn billen voelen vraagt ze heel zacht lijkt me zo lekker die handen van je op me.
Nee schatje dat kan niet je moeder gaat gek worden, of zal ze boter geil worden lacht ze gemeen, ze drukt haar bil teen mijn heup en blijf er verder maar af, dan horen we Albertje Naomi roepen kunnen we even onder vier ogen praten.
Kijk Naomi na en zie ze onze slaapkamer in gaan, duurt een half uurtje dan komen ze er uit, kijk zittend op de bank naar hun gezichtsuitdrukking die vrolijk staat dus of er gebeurt niks of het wordt een dik feest straks.

Wil je wat drinken vraagt Naomi aan me, ja graag thee graag, tel later komt ze terug met drie grote glazen water, Yes denk ik weet al wat er te gebeuren staat.
Kijken journaal om Naomi veel water te zien drinken maar ook Albertje kan lekker veel op, ik heb drie glazen op en voel mijn blaas al aardig gespannen, Albertje die stijf naast me zit kus me op mijn wang.

Zeg vind jij Naomi wel een leuke meid of zeg je heb ze beter gezien, nou moet ik eerlijk zijn Naomi is niet het meisje waarvoor ik mijn hoofd omdraai maar dat zeg je nu natuurlijk niet wetende wat er achter weg gaat komen, wel een lekker ding zeg ik mooi kopje volgens mij wel mooie borstjes en een lekker stevig kontje ja die mag ik wel.

Hee sletje roept Albertje laat ons je borsten eens zien, Naomi gaat staan doet dan haar trui iets omhoog en zie voor het eerst een super strak buikje, wouw wat een mooi strak buikje zeg ik.
Als die volgestopt is met armen en benen is dat wel over, kom laat ons die uiers van je eens zien moedig Albertje haar op een misselijkmakende manier aan.

Het truitje gaat wat verder omhoog en dan komen de twee prachtig mooi borsten in beeld, wouw wat heb jij mooi borsten zeg ik, maak die tepels eens lekker hard sletje draai ze maar tussen je vingers en probeer er maar aan te likken.
Kijk Albertje aan zo van moet dit nou, hij is jaloers hij wil likken bijten en knabbelen kom hier voor hem, Naomi rent nog net niet naar me toe en drukt ook nog net niet een borst in mijn mond.
Zie die slet een geil zijn lacht Albertje, 21 aar en nu al verslaafd aan alles wat met seks te maken heeft, kom neem die tepel in je hand en mond die geile teef droomt er al tijden van, kijk Naomi aan en die lijkt haast te smeken van doe het.
Pak een borst beet die nog zo lekker stevig aanvoelt om dan twee vingers rond een tepel te zetten, knijp er maar lekker hard in hoe harder ze gilt hoe geiler ze wordt, knijp een beetje stevig in haar harde tepel en hoor haar ja zeggen harder ga door bijt op mijn tepel.

Zet mijn mond erom heen en wat een heerlijke tepel is dit om er dan zachtjes in te bijten, haar hand ligt op mijn achterhoofd en drukt me stevig tegen haar borst aan, oh lekker hoor ik haar zeggen maar moet eigenlijk plassen.
Hoor je wat die pisslet zegt ze heeft drang zullen we eens kijke waar die drang wegkomt, kom mee zegt Albertje best streng om Naomi toples haar te zien volgen, Naomi kijkt even naar me om werpt een een brede lach toe en een duimpje.

De badkamer in en Naomi krijgt opdracht van kleed je uit sletje, broek gaat omlaag een roze stringetje blijft tussen haar benen, handen in je nek en show je commandeert Albertje.

Ze doet haar handen in haar nek en haar borsten richten zich nog beter op, lekkere tietjes heeft dit sletje en slaat dan met de vlakke hand tegen een borst aan, wil er wat van zeggen maar zie Naomi haar hoofd schudden lekker man zegt ze dan, ja dit is echt een smerige slet lacht Albertje en slaat nog twee maal tegen een borst.
Omdraaien en snel een beetje, ze draait zich om en zie dan die mooie perfect gevormde appelbillen van haar, haar moeder pakt haar bij eenbil en verteld me dat zij ook graag zulke mooie billen zou willen, weet je wat ik er zo mooi aan vind vraagt ze me, vertel zeg ik maar dan heft ze haar hand en slaat gelijk een ree plek op haar bil.
Naomi geeft een gil maar na nog twee slagen gromt ze alleen nog maar, moet je nu die tepels van haar voelen die zijn harder dan hard nu, ze stoot me aan dat ik het moet doen om dan mijn handen om haar heen te slaan en nog steeds twee knal harder tepels te voelen.
Bijt er maar even zacht in als beloning krijg ik als opdracht, ga voor Naomi staan die me een luchtkus toewerpt en laat blijken dat ze het leuk vind, zet mijn tanden op die harde tepel en bijt er zachtjes in, harder hoor ik haar zachtjes brommen dus wat harder en harder tot ze terugtrekt als ik hem net vol tussen mijn tanden heb.

De tepel is helemaal rood en staat als een kegel naar voren veel groter als de ander, goed gedaan mannetje jij weet hoe je een sletje moet pakken, trek dat broekje nu maar van die rooie kont die teef mot pissen.

Als ik het stringetje omlaag doe is het net alsof zij haar benen iets veder van elkaar doet, kijk tegen een mooi stel schaamlippen aan die iets omlaag hangen, die van Albertje hangen niet die hebben een correctie gehad al op jonge leeftijd wegens spatlappen vertelde ze zelf.
Mijn pik staat inmiddels op knappen als ik dat jonge ding naakt voor ons zie staan, jij moet pissen vraagt Albertje, ze staat nog steeds met haar handen achter haar hoofd en dan kijkt ze mij aan.
Wil jij het eerst proeven of moet ik het voordoen, je hoeft het niet voor te doen maar laten we het in de familie houden zeg ik sluit graag aan.

Eerst uitkleden zegt Naomi wil wel een wat jullie me te bieden hebben, we kijken elkaar aan en dan begint Albertje te strippen tot ze alleen aar zwarte stringetje nog aanheeft, ik volg geholpen door Albertje om dan in mijn onderbroek te staan met een tent van weet niet hoe groot.

Naomi likt het kwijl van haar lippen maar geeft nu wiebelend met haar heupen aan zo nodig te moeten plassen, kijk Albertje aan die vraagt of we het zullen delen die meid pist maar een klein beetje.
Zet het krukje uit de keuken die nog steeds in de badkamer staan voor Naomi neer en die snapt het gelijk, een been op het bankje de ander op de kraan zoals ik stond toen Albertje mijn pis uit me naar binnen lied gaan.

Gaan op onze hurken voor Naomi zitten die haar lippen van elkaar trekt, zo’n mooie strakke pruim wat is dat lang geleden dat ik die in het echt gezien heb, zie haar plasbuis iets omhoog komen en dan komt de eerste druppel er langzaam uit gelekt.
Zie Albertje haar hand onder haar kut gaan om een vinger in haar te drukken, Naomi sluit haar ogen en dan een flinke straal witte urine, Albertje hapt gelijk toe om het tegen haar gezicht uit elkaar te zien spatten.
Dan opent ze haar mond en krijgt een flinke slok binnen, druk haar aan de kant zo van wil ik ook, ga op een paar centimeter van dat mooie kutje met mijn hoofd om haar plas in mijn mond te laten komen.
Slik een paar keer en dit smaakt beter dan die pis van Albertje, krijg een drukker en Albertje wil weer een beetje, dan is ze leeg geeft ze aan, zal k het laatste er maar uitzuigen lach ik en grijp haar bij haar billen.
Druk die geile piskut tegen mijn mond een begin er aan te zuigen, Naomi haar handen drukken me steeds steviger tegen haar kut die ik nu lik, Naomi kreunt en voel Albertje tegen me aan staan.
De meiden staan elkaar te zoenen om dan haar hand tussen mijn gezicht en Naomi haar kut te schuiven.
Genoeg boef we willen nu jouw gezeik proeven kom op op het krukje, sta op het krukje de meiden hoeven nagenoeg niet te bukken, om dan gelijk mijn harde pik in Naomi haar mond te zien gaan.

Probeer te plassen maar dat lukt me niet met zo’n harde staaf, na Naomi aan mijn pik gezogen te hebben probeert Albertje het maar een druppel misschien meer krijg ik eer niet uit, als Naomi me weer pakt begint me die gewoon te pijpen.
Haar vingers bewerken mijn ballen om mijn handen op haar hoofd te leggen, druk haar steeds wat harder tegen haar hoofd om hem haast tegen haar huig te drukken, als ze van me af gaat is het Albertje die het snel overneemt.
Pijpt me zo geweldig zo lekker dat ik haar hoofd helemaal tegen me aandruk, steek maar een vinger in zijn reet vind ij lekker, wouw een echte kerel roept Naomi om een moment later haar vinger diep in me te voelen.

Wat is dit lekker voel dat ik tegen een orgasme aan zit als de vinger en mond tegelijk weg gaan, Naomi pijpt me nu weer en voel weer een vinger binnen komen alleen die streelt mijn prostaat.
Oh wat lekker pas op ik ga komen en voelt alsof ik ook moet plassen.
Voel Naomi helemaal over me heen gaan druk haar hoofd nog even stevig door en dan begin ik te spuiten, alles ontlaad zich voel dat er geweldig veel uit me komt wat haast zeer doet, Naomi trekt zich terug krijgt een flinke straal in haar gezicht en dan neemt Albertje het over.
Doet een paar slokken dan Naomi haar mond weer voor me die ik vol zie lopen, knijp mijn pik dicht als haar mond vol is, dan wisselen de dames mijn urine met elkaar en neemt Albertje een volle mond die ze eerst doorslikt om vervolgens aan mij wil geven.

Kom van het krukje zet mijn mond op Algerije haar mond en druk mijn eigen urine wat niet eens verkeerd smaakt het is meer de gedachten.
Wil ik ook roept Naomi en opent haar mond als Albertje mijn pik nu dicht of open knijpt vol te laten lopen, hang scheef onder Naomi als ze haar mond vol heeft om het dan ook met haar te wisselen.
Dan gaan de dames naast elkaar op de grond liggen en moet ik de rest tegen hun kutten plassen, ga over hen heen staan, mijn ook is inmiddels zo goed als slap dus kan nu goed richten.

Begin dat lekkere strakke kutje van Naomi te sproeien zo noemen zij dat, ga door naar die geile kut van Albertje die hem voor me openhoud, probeer wat in me te pissen vraagt Albertje me haast smekend aankijkend.
Zij doet haar benen recht d lucht in om haar enkels vast te pakken, kom maar Paul pis die geile stinkkut van je sletje maar lekker vol zegt Naomi nu naast me, lig nu tussen haar benen til die kont van haar op om Naomi haar lange vingers aan mijn ballen te voelen.

Mijn pik is niet hard meer maar krijg hem wel een stukje die geile kut van Albertje in, ja pis die geile kut maar vol Paul, dan voel ik het komen en als ik omlaag kijk zie ik mijn urine langs mijn pik lopen.

Nu ik roept Naomi en ligt al met haar benen weid naast haar moeder, ja pis die kut van mijn meisje ook maar vol het is zo lekker, ga tussen haar benen liggen zij heeft haar lippen van elkaar getrokken.
Druk die slappe tegen haar grot aan maar ze is te strak kom er niet in, wacht maar zal je helpen hoor ik achter me Albertje zeggen, ze pakt van achter mijn pik beet tussen mijn benen door en zou haar vingers langs mijn staaf dat strakke kutje in gaan.

Zo mannetje pis dat jonge sletje maar vol leeg die blaas van je in haar ze heeft nog veel in te halen, leeg mijn blaas helemaal op de kreunende en geile taal uitslaande Naomi, als ik uitgeplant ben glij ik uit haar, pas maar even schatje zegt haar moeder.
Naomi zet aan om een dikke straal met mijn urine uit haar te spuiten wat Albertje gelijk weer in haar mond laat spuiten.
We zijn moe hangen tegen elkaar aan om dan Albertje te horen zeggen dat zij een zere blaas heeft zit boordevol denk wel tien liter.

Liggen jullie ga jullie helemaal onder zeiken, kom zegt Naomi trekt me op de grond stijf naast haar en zien dan Albertje boven ons staan, wat een geil kutje heeft mijn moeder zegt Naomi.
Bek houden commandeer haar moeder hier de eerst lading, zien de pis uit haar pisbuis komen die tegen Naomi haar borsten uiteen spat, Naomi wrijft met haar handen haar borsten maar dan zie ik de straal omhoog gaan.
Vol in Naomi haar gezicht die sputtert en gelijk haar mond opent, zie het in haar mond kletteren maar hoor dan ja jij ook mond open mannetje, de plas kletst al op mijn gezicht open snel mijn mond om daar een flinke straal in gespoten te krijgen.
Laat et als een fontein uit me gaan om een volgende mond vol te krijgen, kom wil ik hoor ik naast me, moet het omhoog in Naomi haar mond spuiten wat nog aardig gaat ook.

Albertje heeft de straal naar onder verhuist en pist me nu vol op die slappe pik van me en die billen van haar dochter, omdraaien schatje wil dat smerig geile kutje van je even wassen, zij draait zich om Albertje is door haar knieën gegaan en spit nu precies tegen haar dochters kut aan.
Ja hee jij wassen dat smerige ding van buiten maar ook goed van binnen lacht ze tot dat geiel kreng klaar komt maakt me niet uit hoe.

Druk mijn hand tussen de straal en dat kleine geile kutje, druk ook mijn mond op haar mond die me gelijk met plezier lijkt te ontvangen, mijn vingers glijden gelijk naar binnen om de straal van Albertje omhoog te voelen gaan.
Als wij liggen te kussen komt de straal van haar op mijn achterhoofd en lekt het via mijn gezicht Naomi haar mond in als we even van elkaar gaan.
Bef me sputtert Naomi een straaltje urine uit haar mond spuitend.

Duik gelijk omlaag zo dat zij mijn slappe weer wat leven in kan blazen, die lippen van Naomi lijken dikker dan de vorige keer, lik om alleen maar urine te likken en natuurlijk dat harde knopje.
Naomi kronkelt onder me hoor dat ik haar anaal moe vingeren van haar modere neemt zij dat kutje wel onderhanden.
Haal mijn mond van het zalige kutje om een dikke zoen van haar moeder te krijgen, die begint haar dochter te vingeren en beffen, ik druk eerst 1 vinger die geile kont in om niet veel later als opdracht krijg er drie in te drukken.
Krijg twee vingers in die strakke anus van het kind om haar te horen gillen, waarvoor weet ik niet maar Naomi komt zo wild schokkend klaar dat mijn vingers het contact verliezen, zie een straal uit Naomi haar kut spuiten wat zeker geen urine is.

Albertje heeft haar vingers nog steeds diep in het geile kutje gedrukt en roept dat ze maar klaar moet blijven komen, zit vermoeid te kijken hoe Naomi steeds blijft willen en kronkelen als haar moeder haar klit en fikse tik geeft en die vingers die in haar dochter laat zitten.

Wee niet hoelang ze dit door gedaan heeft maar als Naomi met haar hoofd opzij ligt en alleen nog maar ligt te schokken stopt haar moeder.
Kijk hoe ze die drijfnatte vinger uit haar dochters kut haalt, ruikt er aan om ze dan onder mijn neus te drukken, wat een stinkend geil kutje heeft mijn meisje, lik er aan en wat ik proef weet ik niet maar het is voornamelijk geil.

Duurt even zit met Albertje te zoenen en overleggen wat we moeten met dat geile wijfje.
Kapot neuken horen we haar zeggen, ze komt overeind en geeft aan dat dit zo gemeen was je hebt me ongelofelijk vaak klaar laten komen, wat waren jullie goed om ons dan om beurten een tongzoen te geven.

We gaan onder de douche om ons goed af te spoelen en besluiten een fles wijn open te trekken, loop in mijn blote kont de kamer in en tap drie glazen wijn in, de meiden komen de kamer in elk me een slipje aan.
Dacht dat het en nudistenavond was lach ik, nee schatje en kust me dit is om geen vlekken in de bekleding te krijgen, ze laten me beide zien dat ze een inlegkruisje in hebben niet geschikt voor een string maar het helpt.

We nippen de glazen leeg Naomi geeft aan het geweldig gevonden hebben en bekend dat zij met haar moeder al een tijdje aan plassex deed.
Als de fles leeg is geeft Albertje aan dat Naomi vannacht wel bij ons slaapt je zal een beetje moeten inschikken lacht ze.

Gaan naar bed pak er een extra kussen bij oma dan tussen de dames in te liggen, och mam moet je zien er zit alweer leven in, Naomi haar hand ligt op mijn pik en ja die begint gelijk weer te groeien.
Wat wil je daarmee vraagt Albertje half op me kruipend, waar is die voor gemaakt vraag ik heb jij enig idee, om ons zeik nat te pissen lacht Naomi en dat kan je goed mag je vaker doen.

Dan kruipt Albertje over me heen, voel een hand rond mijn pik die zeker niet van haar is omdat die beide aan een kant van mijn hoofd staan, de natte kut van haar voel ik over mijn pik zakken om me dan even heerlijk te neuken.
Heb haar borsten vast en draai haar tepels tussen mijn vingers, nou ik even mam voor hij in je klaarkomt, de natte kutten wisselen en voel dat die van Naomi behoorlijk strakker is.
Zij pijpt mijn pik haast, doe met haar borsten wat ik met die van haar moeder ook deed, om haar te horen kreunen van mam hoe heb je deze geile kerel gevonden.

Ze voelt denk ik dat ik klaar ga komen en roept dat ik op het punt sta, ze springt an me af en beide duiken ze naar onder, voel lippen rond mijn eikel dan andere lippen om als ik begin te spuiten er geen mond aan me zit.
Een van de twee trekt me nog een tijdje af tot ik helemaal leeg ben, voel nog wat lipjes aan mijn eikel zuigen om dan beide naar boven te komen, lik jij onze gezichtjes schoon vraagt Naomi om de sperma op beide gezichten te zien.
Dat is zo smerig voor jullie heb wel een mooie zachte handdoek hier om ze heel voorzichtig hun gezicht schoon te vegen.
We kussen nog even een rondje om dan de slaap te vatten.

Dit gaat inmiddels 8 maand zo aan, Naomi is er niet altijd bij maar als ze er is gaan we helemaal los, verder komt er weinig nieuws bij dus laat het hierbij maar mocht er een verrassende ontwikkeling komen wie weet kom ik nog eens terug.

Even reagerend op de opmerking van mijn leestekens dat zal komen omdat ik geen geboren Nederlander ben dus sorry daarvoor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6949 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Albertje komt op mijn pad 2 en slot”

Plaats een reactie