BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Annelies ‘Alle wensen van de familie’

De geliefde met wie ik in die tijd huis en bed deelde voelde feilloos aan dat Annelies een opwindende bedreiging vormde toen zij ons leven binnen kwam. Onze relatie was op dat moment spannend, we hadden meerdere keren per week zinderende seks. Annelies kwam in ons leven toen onze familie hem, uit wie alle leven was uitgeblazen moesten begraven. Annelies verzorgde een en ook deze uitvaart tot in de puntjes, en hield zoals ze op de meest onverwachte momenten liet weten met alle wensen van de familie rekening.

Dat ze het puntje tussen haar benen goed verzorgde en ook daar met alle wensen ‘van de familie’ rekening hield voelde mijn geliefde net als ik haarscherp aan. Het werd bevestigd toen ik haar schoot bezocht. Annelies was iedere keer keurig gekleed, stijlvol, passend bij een bezoek om alle wensen rond een uitvaart te inventariseren. Ze was een sfinx, en het mysterieuze dat om haar heen hing maakte dat mannen gretig werden om dat mysterie te ontrafelen, door te zoeken totdat ze onder haar kleding de transparantie naar de kern van deze vrouw hoopten te vinden. Want al was ze een sfinx je voelde haar zinderen van eros en tintelen van geilheid. Mijn zwager ‘happily married’ stak niet onder stoelen of banken, in de keuken toen we samen koffie haalden, dat hij zo’n lekker stuk best een keer goed zou kunnen nemen, als het moest om een omgekeerde kist. En liever nog meer dan een keer

De nacht na de kennismaking met Annelies verleidde mijn geliefde me in bed en vroeg me hoe vaak ik die middag had gefantaseerd hoe ik haar zou nemen, ruggelings, overdwars, in haar kut, in haar kont, in haar mond. Ze had de erotische spanning wel gevoeld en door mij te verleiden hoopte ze die weg te nemen. Ze wilde dat ik haar nam zoals ik Annelies zou willen nemen. Ik nam haar anaal, nam haar heftig, en beide keren dat ik klaarkwam met de woorden ‘ik neem je Annelies’. De eerste keer zo hard dat het ieder die langs ons raam liep had moeten horen. De tweede keer sensueel, fluisterend, dat mijn geliefde wist hoe gek ze me had gemaakt. En inderdaad, ze hoopte hiermee de erotische spanning bij me weg te nemen, het omgekeerde was het gevolg. Mijn verlangen naar Annelies -en mijn lul -groeide alleen maar door de seks met mijn geliefde; die stond een volgend bezoek van Annelies zo strak gespannen dat de geringste streling van mijn eikel in mijn slip bijna tot een spontaan orgasme leidde.

Ik bezocht haar die middag in het rouwcentrum met in mijn handen het overhemd en de schoenen die hij in de kist zou dragen en om zijn trouw- en zegelring bij haar op te halen. Ze was alleen in haar kantoor, en ook nu weer perfect gekleed. Ze droeg een witte blouse en beha, haar borsten pikant, sensueel en net niet hoerig. Haar borsten schreeuwden in stilte ‘streel me, proef me, zuig me’ naar me. Daaronder droeg ze een strak zwart kort rokje, waarin haar billen als ze voor me liep fantastisch uitkwamen. Netkousen kleedden haar benen af. Of ze daaronder nog een slipje droeg, een hipster, een boxershort of misschien wel helemaal niets, die vunzige gedachte riep de zinderende hitte die uit haar kruis kwam op. Ik voelde die warmte maar al te goed toen ze dicht bij me kwam om me de ringen te geven. Ik hield haar hand vast en in een reflex kusten we elkaar, tegelijk, op onze mond. De beide ringen legde ik op tafel, ik knoopte haar bloesje los en streelde met een vinger tussen haar borsten.

Ze attendeerde me er op dat de volgende klant over 15 minuten zou verschijnen en dat ze er dan onberispelijk uit moest zien. Direct draaide ik haar om, duwde haar op tafel, trok haar rok omhoog en zag een maagdelijk witte slip. Geen tijd te verdoen, ik voelde haar klit, gezwollen, ze was ‘prepared to be fucked’. ‘Tot in je puntje’ verzorgd zei ik toen ik langs haar slip mijn harde lul in haar stootte. ‘Alle wensen van de familie’ kreunde ze, liggend op haar eigen bureau, oh alsjeblieft kom in me, en ook al gaf ze me weinig tijd, ik ontlaadde me binnen 5 minuten diep in haar schoot.

Precies op tijd, want nog voor ik de ringen weer gepakt had ging de bel van het rouwcentrum. De volgende klant dient zich aan, knipoogde ze naar me. Morgen om drie uur kunt u ons weer bezoeken, dan is er niemand anders in het centrum.

Mijn geliefde, gespitst om seksuele spanning en geuren te ontwaren, liet op geen enkele manier merken dat ze ook maar iets rook van de seksuele geuren die Annelies om mij heen verspreid had, geen vraag over het bezoek en of er iets van spanning had gehangen tussen ons bij ons bezoek. Die nacht verleidde ze me en precies zoals ik Annelies die middag had verleid, zo nam ik mijn eigen lief. Ik nam haar op de rand van ons bed, en alsof ze bekend was met de lingerie van Annelies onder haar pyamabroek droeg ze een witte slip waar ik mijn paal langs kon schuiven en ik vuurde haar aan, alle wensen van de familie he, ik wil je, ik neem je, geef je kut. Ik voelde haar opwinding, haar verlangen, haar lust, ze vuurde me aan ‘toe dan, naai haar, naai Annelies, kom dan, kom dan in haar, in mijn kut.’ Binnen vijf minuten had ik al het zaad dat over was van die middag in mijn lief gestoten. Annelies gaf onze relatie nieuw vuur, zij wakkerde de passie aan in ons bed. Of mijn geliefde ooit geweten heeft dat zij mij gedurende vier maanden met Annelies gedeeld heeft? Alles, werkelijk alles, wat ik met Annelies gedaan heb heb ik haar tot in detail laten zien, laten voelen, de ruige sex, vrijen in zee in de avond, het pijpen in het bos met een voyeur die zich aftrok, de seks op onze eettafel. Alles heb ik steeds ‘tot in de puntjes verzorgd’ net zo met haar gedaan. Zo kon ook zij voelen op welke manier rekening hield met ‘alle wensen van de familie’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13515 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Annelies ‘Alle wensen van de familie’”

Plaats een reactie