BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Indy en haar zoon

Indy is al op jonge leeftijd moeder geworden, ze was 16 toen ze zwanger raakte. Een week na haar 17e verjaardag werd haar zoon Bo geboren. Ze heeft haar school afgerond en is gaan werken om voor haar zoon te kunnen zorgen. De vader van Bo, is nooit in beeld geweest. Indy heeft leuk werk en al haar vrije tijd steekt ze in haar zoon. Nu hij bijna 17 is gaan ze bijna met elkaar om als broer en zus.

Indy heeft hem op zien groeien van een klein iel mannetje tot de bink die hij nu is. Hij loopt kilometers hard en hangt bijna dagelijks aan de gewichten van zijn eigen fitnesstoestel. Af en toe staat ze te kijken hoe hij zich met ontbloot bovenlijf en een strakke broek in het zweet werkt. Ze is erg trots op hem en zichzelf. Ze hebben bijna vakantie en gaan dan lekker met z’n tweeën een weekje naar de kust.

De laatste vrijdag voor hun vakantie lijkt eeuwig te duren. Als ze ‘s middags thuis komt ruikt de keuken al heerlijk, Bo had het avondeten al voorbereid en stond onder de douche.

Bo keek uit naar het weekje met zijn moeder, hij wist dat het huisje maar één slaapkamer had. Als hij ‘s avonds in zijn bed lag dacht hij vaak aan haar. Het laatste anderhalf jaar was hij zijn moeder met andere ogen gaan bekijken. Als hij haar nu eens naakt naar de douche zag lopen dan trok hij zich stiekem in bed af. Ook zocht hij de wasmand wel eens door om een gedragen slipje van haar er dan uit te vissen. In bed rook hij dan aan het kruisje dat besmeurd met haar geil was en likte het dan schoon als hij klaar gekomen was.

Indy liep naar boven om zich te wassen en om te kleden. Ze hoorde de douche nog stromen en liep naar haar kamer, greep een lang wijd shirt en een slip uit de kast. Ze kleedde zich uit en liep naar de badkamer. De cabine was beslagen toen ze zei “laat de kraan maar lopen als je klaar bent. Ik ga me gelijk douchen, dan kunnen we lekker eten..”.

Bo stapte uit de cabine terwijl zijn moeder erin stapte, hun lichamen streken langs elkaar. Hij voelde haar stevige kleine borsten tegen zijn rug wrijven en haar kruis tegen zijn billen drukken. Gelukkig kon zijn moeder zijn opzwiepende lul niet zien, hij droogt zich snel af, trekt een shirt en een wijde trainingsbroek met korte pijpen aan. Hij kijkt nog snel even naar de douchecabine en vangt nog een glimp van haar mooie ranke lijfje en lekkere ronde kont op en glipt de badkamer uit.

Indy haar tepels worden hard als haar borsten over zijn gespierde rug wrijven, als ze achter hem langs stapt. Snel kijkt ze nog even naar zijn achterkant voor ze de deur dicht schuift. Alle stress van het werk spoelt ze van zich af onder de stortdouche, ze ontspant en voelt sinds lange tijd haar kutje weer jeuken. Ze vingert zich in no time klaar en draait de kraan dicht. Ze droogt zich af, trekt het shirt en haar slipje aan en loopt naar beneden.

Bo heeft de tafel al gedekt en omdat het nu vakantie is twee glazen met wijn gevuld. Als zijn moeder de deur opent bekijkt hij haar goed, hij vind haar er geil uit zien en zegt grijnzend “je ziet er lekker uit mam..”.  Hij ziet dat haar tepels stijf staan als ze lachend een rondje draait en zegt “speciaal voor jou..” en gaat aan tafel zitten. Bo kan zijn ogen niet van haar afhouden onder het eten. Als ze afgewassen hebben gaan ze nog even in de tuin zitten met een glas wijn. Nu drinken ze beiden normaal gesproken niet en hun gesprek werd steeds intiemer, door de alcohol en ze zaten elkaar een beetje uit te dagen na hun vierde glas.

Indy zat Bo een beetje te plagen, hij sprong op en begon haar te kietelen. Ze draaide alle kanten op zodat hij af en toe haar borsten streelde. Ze kreeg weer hetzelfde gevoel als toen ze onder de douche stapte. Haar kutje begon nat te worden en haar tepels werden hard.

Bo had haar borsten nu al een aantal keer aangeraakt, zijn lul stond loeihard in zijn broek. Toen ze weer draaide pakte hij haar borst in zijn hand en kneep zacht in haar tepels, hij keek haar aan want ze draaide haar hoofd naar hem toe. Het was even stil terwijl zijn hand nu haar beide tietjes masseren.

Zonder een woord te zeggen slaat Indy een hand in zijn nek en trekt zijn hoofd naar de hare, met een schorre stem zegt ze hijgend “zullen we naar binnen gaan?” terwijl haar hand over zijn forse lul wrijft, lopen haar sapjes in haar slipje. Samen lopen ze zwijgend en bloedgeil, naar binnen, beiden weten dat wat nu gaat gebeuren, niet kan en mag. Maar ze zijn beiden aangeschoten en botergeil en vergeten het snel. Binnen lopen ze gelijk door naar boven als Indy haar deur opent draait ze zich om en kust hem vurig op zijn mond.

Bo trekt het shirt over haar hoofd uit en streelt haar rug als ze op het bed afloopt en trekt zijn eigen shirt ook uit. Als ze op de rand gaat zitten, pakt hij haar slipje en trekt die ook uit. Hij knielt voor haar en kust haar innig, dan zakt zijn hoofd naar beneden. Hij likt over haar stijve tepels en zuigt ze één voor één in zijn mond. Zijn moeder kreunt goedkeurend, na een tijdje trekt hij met zijn tong een spoor naar beneden hij speelt even met haar navel piercing en daalt verder. Hij ruikt haar zoete geur en proeft voor het eerst de nectar van zijn bloedeigen moeder.

Indy zit wijdbeens op het bed met haar zoon tussen haar knieën ze is al klaargekomen toen hij haar tepels verwende maar nu hij haar kutje likt is elke schroom verdwenen en ze moedigt hem aan. Ze komt gillend klaar op zijn tong. Ze voelt zijn tong en mond nu op en over haar gevoelige clitje gaan en twee vingers in haar poesje glijden. Ze laat zich achterover op het bed vallen en drukt haar clit hard op zijn mond, zijn vingers pompen in haar zeiknatte soppende gleuf.

Bo zuigt op zijn moeders clitoris, die hij als een klein pikje pijpt. Zijn kin is nat van haar rijkelijk vloeiende sappen. Hij vingert zijn moeder, die jammerend ligt te kreunen, naar opnieuw een hoogtepunt. Zijn vingers pompen in haar zuigende, strakke poesje. Als ze bijgekomen is trekt ze hem op het bed, zijn loeiharde pik komt boven zijn broek uit.

Indy ziet zijn een gedeelte van zijn forse lul en fluistert met een hese stem “toe trek uit die broek..” wat hij snel doet. Als hij op zijn rug naast haar gaat liggen ziet ze zijn pik voor het eerst in stijve toestand en schrikt toch wel even. Zijn eikel komt boven zijn navel uit en is ook behoorlijk dik. Haar hand omsluit trillend zijn enorme lul en trekt zijn voorhuid over zijn eikel. Een grom ontsnapt uit zijn mond als ze haar lippen op de zijne drukt. Hun tongen glijden langs en over elkaar, minutenlang gaan ze helemaal op in elkaar. Hun handen strelen elkaars lichaam.

Bo vingert haar kletsnatte liefdesgrotje. Als ze plots bovenop hem gaat zitten, legt ze zijn lul op zijn buik en glijdt met haar kutje over zijn volle lengte. Na een paar keer glimt zijn lul van haar sappen. Hij ziet haar opwippen en gelijk zijn stijve rechtop zetten.

Indy wil zijn enorme pik in zich voelen en wrijft met zijn dikke paarse eikel over haar gezwollen lipjes en clitje. Het voelt of ze in tweeën gespleten wordt als ze langzaam over zijn eikel zakt. Ze kreunt en ademt zwaar, haar ogen staan glazig als ze steeds iets verder zakt. Ze slaakt een gil als ze zijn eikel tegen haar baarmoedermond voelt drukken en hijgt “oooh wat kom je diep..”.

Bo kijkt naar zijn moeder die geile grimassen trekt en zich volledig laat gaan. Hier heeft hij lang van gedroomd, hij kan het bijna niet geloven dat zijn pik diep in haar zit. Als zijn moeder haar handen op zijn borstkas zet en langzaam op en neer begint te wippen, speelt hij met haar borstjes en stijve tepeltjes. Hij begint zachtjes tegen te stoten en voelt haar warme, nauwe zachte kutje in zijn lul knijpen.

Indy is gewend aan zijn grote lul en voelt hem tegen stoten. Zijn eikel komt met elke stoot in haar baarmoeder, ze is al enkele keren klaargekomen en voelt de volgende al weer aan komen stormen. Ze krast met haar nagels in zijn borst en hijgt
“Jaaa..neuk mama..oooh ik KOOOM..

Bo voelt dat zijn orgasme ook niet lang meer op zich laat wachten. Hij pakt zijn moeder vast en trekt haar op zijn borst, trekt zijn knieën op en begint genadeloos hard en snel zijn pik in haar te stoten. Hij hijgt in haar oor “ik kom bijna…”.

Indy is nog nooit zo hard en diep geneukt maar geniet volop, ze voelt elke ader op zijn pik die haar poesje hard, snel en diep neukt. Het enige wat ze wil is neuken en klaarkomen. Ze gilt het bijna uit als hij plots keihard in haar stoot en brullend zijn zaad loost in haar baarmoeder, straal na straal.

Bo ramt zijn pik zo diep als hij kan in zijn moeder en spuit zijn zak brullend leeg. Wel acht stralen verlaten zijn lul. Uitgeput strekt hij zijn benen, zijn lul blijft diep in haar zitten als hij haar begint te zoenen en alleen “Wow” kan zeggen. Zijn moeder ligt slap op zijn borst, haar hoofd legt ze in zijn nek. Hij slaat zijn armen om haar heen, streelt haar rug en kneed haar billen.

Indy kneed met haar kutspiertjes in zijn nog massieve staaf, ze voelt zijn handen op haar billen en kreunt zachtjes “neuk me nog een keertje, lieverd…op z’n hondjes..”. Ze komt omhoog en laat zijn pik langzaam uit haar glijden. Snel drukt ze haar hand tussen haar benen.

Bo kijkt wat zijn moeder doet, ze vangt zijn zaad op in haar hand, brengt die naar haar mond. Ze kijkt hem geil aan als ze haar hand aflikt. Zijn pik steigert een paar maal en tikt tegen haar kutje.

Indy voelt zijn pik tegen haar hunkerende kutje slaan. Ze kruipt naar de bedrand, Bo staat op en gaat achter haar staan. Ze draait haar hoofd over haar schouder, kijkt hem met half gesloten ogen aan en zegt met een hese stem “neuk me, Bo…neuk me hard en diep met je lekkere pik..”.

Bo zet zijn eikel tussen haar lippen die hem hongerig omsluiten, pakt haar heupen en trekt haar billen met zijn duimen uit elkaar. Hij trekt haar in één keer keihard over zijn neukstaaf heen, ze geeft een gil maar kreunt gelijk als hij hem er weer tot zijn eikel uittrekt. Hij neukt zijn moeder genadeloos.

Indy komt keer op keer klaar, het lijkt of hij precies weet wat ze lekker vindt. Hij weet al haar gevoelige plekjes feilloos te vinden. “Ze zou dit zeker vaker met hem willen doen” gaat het door haar hoofd. “Jaah…mijn god…ga dooorr…”. Dan wordt het zwart voor haar ogen en zakt ze door haar armen, komt klaar en perst een straal langs zijn pik uit haar geteisterde kutje.

Bo houd zijn moeder goed vast als ze door haar armen zakt en blijft haar keihard door neuken. Na een klein kwartiertje trekt hij zijn moeder hard over zijn op knappen staande lul en komt met een oerkreet klaar, “ik kom…Ooohh…jaah..ik spuit je vol..” zijn sperma knalt in haar buik. Eindelijk verslapt zijn overgevoelige lul en glijdt langzaam uit haar. Hij laat haar langzaam op het bed zakken en gaat naast haar liggen.

Indy lag half bij haar positieven op haar buik op bed het zaad van haar zoon stroomde uit haar genotsgrotje. Ze was nog nooit in haar leven zo heerlijk geneukt als vanavond, uitgeput maar voldaan, tilt ze haar hoofd op en kust hem vurig op zijn mond. Als ze zich even losmaakt en hem in zijn ogen kijkt zegt ze met een schorre stem van het kreunen “blijf je bij me slapen, schat?”.

Bo ligt nog na te hijgen en hoeft geen seconde na te denken en antwoordt “graag…mam…uhh..en mam…ik heb nog nooit zo genoten..”. “Al mijn vriendinnen schrokken en haakten af als ze mijn lul zagen…maar jij, jij genoot alleen maar…”.

Indy slaat haar been en arm over hem heen, kust hem teder en fluistert “lieverd, ik ben nog nooit zo voldaan en uitgeput na een beurt geweest…jou pik is idd groot maar je gebruikt hem perfect..” en er nog zachtjes achteraan “en ik hoop dat we samen nog veel en vaak van elkaar mogen genieten…”. “Dat hoop en wil ik ook…mam..” antwoordt hij en legt zijn hand op haar rug. Beiden vallen in een diepe slaap.

Tja hoe zou het verder gaan..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 26593 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Indy en haar zoon”

Plaats een reactie