BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Betrapt in de IKEA!

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen ervaring(en) te delen. De laatste is alweer even geleden, 31-mei. Maar na hetgeen me vorige week is overkomen, moet ik dit gewoon weer met jullie delen; Betrapt in de IKEA! En hoe! In onze studentenflat zijn er volop wisselingen, oudere gaan en jonge studenten komen binnen. Allemaal druk hun spullen op te ruimen of juist te installeren. Zo liep ik vorige week bijna letterlijk een meisje tegen het lijf die ik ken van een grote sportclub in Amersfoort, waar ik stageloop. Tess. Tess is een paar jaar jonger als ik en heeft blijkbaar voor dezelfde sportacademie gekozen als ik, hier in Utrecht. Ze is kleiner dan ik, extreem sportief en fit. Superslank, maar wel heel vrouwelijk. Schitterend blauwe ogen waar ik in verdrink. Ik zit meer in de fitness hoek, zij was altijd aan het spinnen of deed pilates. Niet mijn dingen, maar toch, in de sauna en Turks stoombad raakten we wel degelijk aan de praat, alhoewel. Praten is daar niet gewenst dus gingen we aan de bar verder.

Het is helaas nooit verder gekomen en nu staat ze in het portaal ineens voor me met een grote kartonnen bananendoos spulletjes! He-jij begin ik. En voor we het weten help ik haar een klein autootje (haar) uitladen, haar gedeelde kamer in, waar nog 3 studentes wonen die ik dus wel ken. (Alle appartementen hebben 4 studenten, jongens of meiden, met eigen slaap/studeerkamer en gemeenschappelijke keuken, zitkamer en toilet/douche. Die ander drie ken ik heeeeel goed; We hebben het allemaal wel eens met elkaar gedaan 😊 Als ik met een lamp opnieuw hun flat in loop staat Tess me blozend aan te kijken; De meiden zeggen dat ik jou moet meenemen naar de IKEA om me te helpen… Komt er wat hakkelend uit. OK, denk ik. Extra tijd met haar. Dus ik zeg van harte ja en een uur later staan we in de IKEA, Utrecht.

Ze had al het een en ander uitgekozen op de app, maar sommige dingen wil ze eerst echt zien, voordat ze het besteld en laat bezorgen. We beginnen aan de tour en van woonkamers gaan we door naar Koken en Eten. De geile spanning is te snijden. Het begon al in de auto maar ook nu pakte ze allerlei spulletjes en vraagt me; Zo groot? Waarop ik vraag: Groot genoeg? En maar door. Via wandmeubels en werkplekken komen we op de slaapkamer afdeling. En ja, dan ligt het er dik op. Spelend ploffen we van het ene in het andere demo bed; Huppend en wat schurend om en tegen elkaar. Het publiek deert ons niet, maar later weten we dat dit ook de aandacht van de bewaking trok. Ze ziet overduidelijk mijn erectie, schuin in mijn skinny jeans staan, ik zie haar donkerblauwe naadloze sportlegging tussen haar benen nog donkerder worden. Als ze een bed uitgekozen heeft, gaan we verder waarbij ik mijn stijve moet verleggen, lopen gaat amper meer!

Tussen de keukens door. Er zit echter een groot gat tussen twee demo-keukens met een geel lint. Daar moet er dus nog een gebouwd worden, maar dit is mijn kans. Ik pak haar schouder en duw haar het brede gat in. Het lint breekt snel en achter een zwart gordijn komen we in de loze ruimtes achter de keukens. Ze is gretig, giechelt terwijl ze mijn schouders pakt en mijn gezicht begint af te likken. Ik grijp haar om haar middel, lik haar hals en schuif snel daarop haar legging omlaag. Het ding heeft enkel een strak, brede elastiek en ze heeft er niets onder aan! Likkend, kussend, strelend vozen we verder. Ik leg een hand achter op haar blote billen en schuif mijn andere er, van voor, tussen. Ze is kletsnat. Ik duw haar billen naar me toe, haar kruis dieper op mijn andere hand. Ik ben dan ook van opwinding wat onhandig maar ze vergeeft me, sterker, ze licht een been iets op om me beter toegang te geven en zegt me links, ja.. Verder, hoger o jaaaa, daar ja. Ik vinger haar traag. Ik weet niet hoe lang, maar na even zegt ze: Nu mag ik. Checken of je echt zo bent als de meiden me vertelde!

Terwijl duwt ze me krachtig van haar af en trekt mijn riem los. Het is een skinny jeans, stroopt dus heel moeilijk omlaag, helemaal nu mijn stijve lul onder, tegen de band drukt. Ik help haar, vind het perfect om zo ‘aangevallen’ te worden! En dat doet ze. Terwijl ze op haar knieën zakt, trekt ze ook mijn jeans omlaag. Ze trekt rukkend mijn lul horizontaal, prikt mijn eikel in haar mond en zuigt me terwijl ze met haar andere hand mijn balzak kneedt. Ik hoor winkelend publiek langs de keuken lopen, waarachter wij bezig zijn. Ik kreun zacht, kan niet anders, terwijl ik haar hoofd streel en zachtjes plukjes van haar lange haren een en weer leg. Tess trekt en pijpt me hummend en smikkelend. Heerlijk. Dan pakt ik haar hoofd weerszijde beet en geeft aan hoe snel en diep ik het lekker vind en voel een orgasme tussen mijn benen omhoogkomen als precies op dat moment achter me een zware stem klinkt: En waar zijn we hier mee bezig! Ik schrik me dood. Net als Tess; Ze bijt me! Ik vloek en omdat ze me ‘los’ laat draai ik me met mijn jeans op mijn knieën om. Tess blijft op haar knieën zitten en samen kijken we naar een bewaker, duidelijk een beveiliger in zo’n streng ‘uniform’ (Zwartebroek en vest, met witte kraag en stropdas) en oortje. Niets geels. Zo-zo-zo gaat hij verder met die bromstem.

Bedje uitgezocht zag ik, maar jullie kunnen dus niet wachten op de levering? Dit kan echt niet! Snappen jullie; ECHT NIET! Sta eens op jij, wijzend naar Tess. Kom-op zeg, teefje dat je bent! Jij lebbert die enorme lul hier af?! Kom maar eens op met je tasje. En terwijl pakt hij haar handtasje van de vloer, trekt hem op en haalt haar portemonnee eruit. Eens ff kijken wie jij bent, heb ik nodig voor de aangifte. En jij ook hengst, kom op, wie ben jij? Terwijl hij naar mijn glinsterende lul staart die inmiddels recht omhoog is geklapt, direct nadat Tess hem had laten gaan. Mijn dieprode eikel puilt er nog helemaal uit, ik til mijn handen naar voor, wil hem afdekken, waarop hij zegt. MMMMm-nee-nee meneertje, gewoon laten staan, dus handjes weg. Ik wil wel eens zien hoe dit afloopt! Dus teefje, pak die paal nog maar eens! Terwijl hij naar mijn lul wijst en Tess aankijkt. Die zakt beduusd weer op haar knieën en kijkt hem aan. Hij blijft haar aanstaren, ja zo-ja en terwijl ze hem aan blijft kijken pakt ze mijn lul beet, duwt hem horizontaal en begint me weer af te trekken, te pijpen en mijn balzak te kneden. Ook ik kijk hem aan, maar hij ziet me niet, blijft strak Tess en mijn lul bekijken. Ik zie hem naar zijn kruis grijpen, hij krijgt zichtbaar een stijve. Na een paar halen zit ik er weer helemaal in, alsof ik onverstoord ben. God, wat is ze goed! Ik tik haar als soort van teken tweemaal snel op haar hoofd, vlak voordat ik ga spuiten. Instinctief of wellicht uit ervaring (?) buigt ze mijn lul om, uit haar mond, zodat een serie aan witte spermastralen opzij spuiten. Richting de beveiliger. Ik raak hem totaal niet maar beide zien we hoe ook hij hijgend klaar lijkt te komen. Wat nu?

Het duurt even voor de oude man weer op adem is. Tess staat inmiddels weer als hij ons beide aankijkt. Goed-zo jongelui kreunt hij. Dan legt hij een hand op zijn oortje en zegt collega, kom eens naar achterzijde van keuken in aanbouw. Ja nu graag. De kerel roept er een collega bij! Dan kijkt hij ons aan. Ik laat het aan mijn collega over om jullie wel of niet aan te geven, als jullie hem overtuigen doen we het niet, dus doe nog maar eens een keer je best! Enne hengst, deze keer is je teefje aan de beurt, ja? Ja-ja mompel ik, maar hij beveelt JA!? Ja meneer, zeg ik. Ik draai naar Tess, wat hebben die meiden je verteld? Ze lacht zenuwachtig, dat jij het staande kunt met ons… Inderdaad is dat mijn favoriete standje. Ik til de dame op, haar heupen tot tegen mijn borst, haar benen wijd uiteen of beter, over mijn schouders en laat haar dan zakken, recht op mijn staande lul. Zwaartekracht doet zijn werk, tot op mijn ballen. Door haar bij haar heupen weer op te tillen en los te laten paal ik haar over mijn hele lengte en in mijn ritme. Dat is mijn favoriet en ze komen altijd klaar, gegarandeerd. Dus, zo snel ik ze kan tillen…

Kom, zeg ik mezelf aftrekkend. Ik ga je voorbereiden. Mijn natte slap lul wordt weer wat harder, helemaal als ik haar tussen haar benen grijp en vinger. Zo geil! Ik ben alweer stijf, nog voordat de collega van de beveiliger arriveert. Eenzelfde type. Tess is drijfnat als ik drie vingers gebruik, terwijl ik met mijn duim haar clitje bewerk. Ze zucht en steunt, dat moet te horen zijn door het winkelpubliek, maar shit, er zijn twee beveiligers bij! Kom maar fluiter ik Tess in haar oor, ik zak wat door mijn benen en pak haar met mijn armen om haar benen heen gebogen, bij haar heupen. Ze is licht, heel licht en til haar, met mijn jeans nog steeds op mijn knieën, helemaal op. Ze weet precies wat te doen, legt haar knieholtes op mijn schouders en grijp me met beide handen om mijn nek. Ik kijk de collega beveiliger aan, die fluisterend is ingelicht door de eerste en vraag hem: Wil jij mijn lul erin leiden?

De man wordt vuurrood, proest en zijn collega buldert van de lach. Toch stap hij naar voor, bukt en ik voel hoe hij mijn stijve beet pakt en rukkend rechtop houdt, terwijl ik Tess langzaam laat zakken. Ze is nat, ik voel haar onmiddellijk over mijn eikel omlaagglijden. Ik weet niet wat me bezielde, wilde het langzaam doen maar laat haar er met een ruk hard helemaal op zakken. Mijn 20cm spietst haar en rijg haar zo tot op mijn ballen. Ze gilt. Van schrik, van pijn? Ik weet het niet, maar zie wel hoe beide toekijkend heren eerst schrikken en dan geil smuilend, iets door hun benen gezakt toekijken hoe ik haar weer op til, laat zakken. Deze keer langzaam. Tess’s gil gaat over in een lange, diepe zucht die stil wordt als ze of op mijn top zit, of juist helemaal op mijn ballen geperst wordt. Beide heren grijpen zichzelf bij hun kruis, laat zich raden wat daar gebeurt. Ik weet niet hoe lang of vaak ik haar spiets, maar haar zuchten en steunen gaat harder. Tussen de keunen door spoort ze me aan. Sneller, sneller Janus. JAAaa, sneller Janus sporen de mannen me aan en ik doe mijn best. Als een rodeo-cowboy berijd ze me…, berijd zij me? Euh.. Tja hoe het anders te zeggen….

Als ze klaarkomt kreunt ze diep en lang. Haar lijf siddert spastisch, haar benen totaal ongecontroleerd weerszijde op mijn schouders. Tjee, ze komt echt hard klaar. Voelde ik haar hoogtepunt aankomen, de heren reageren bewonderend, verbouwereerd en grandioos geschokt lijkt het wel. Ik houd haar op mijn stijve gespietst, ook als haar adem weer wat op rust en het trillen voorbij is. Dan klinkt er een klein bedeesd applaus, Grandioos! Zegt een van hen we moeten stil zijn, maar grandioos wat een neukstel zijn jullie! WaaaW, heel goed. Maar terwijl die ons dus toespreekt en ik Tess van mijn stijve pik til, heeft de andere Tess’s IKEA klantenkaart in zijn hand. Zo mevrouw T Boomsma, de eerstvolgende keer dat u weer komt winkelen zult u en uw hengst zich moeten melden bij ons, voordat u de winkel betreedt. Ik stop mijn visitekaartje erbij, dan zien we jullie de volgende keer weer…, anders volgt aangifte! En dat is de waarschuwing waarmee we het moeten doen. Beide heren verdwijnen achter het zwarte gordijn en wij maken dat we wegkomen. Tess bestelt haar spullen via de App!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 11090 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Betrapt in de IKEA!”

  1. O-shit, jij alweer! Wat een geil verhaal. Je hebt ons geïnspireerd om het ook een te doen in een winkel, de IKEA hier in Amersfoort dus, met of zonder ‘hulp’ van een beveiliger, verkoper of verkoopster. We zien wel. Dit weekend gaan we het doen, we worden nu al bloedgeil bij de gedachte aan dit plan. ALS het lukt, vertellen we erover in een verhaal hier 🙂 Thanks man!

Plaats een reactie