BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien met buurvrouw

Ik was in de woning van mijn overleden moeder. Haar huis moest leeg i.v.m. de aanstaande verkoop ervan. Ik had mijn geboortedorp al jaren geleden verlaten voor een woning in de grote stad. ik had een afvalcontainer laten komen voor het storten van alle overbodige zaken. Een aantal dingen kunnen schenken aan goede doelen. Met mijn oude buurvrouw op de plechtigheid af kunnen spreken dat ze vandaag langs zou komen om te kijken of er nog zaken waren die ze wellicht wilde hebben. Zij was altijd vrienden met mijn moeder gebleven ook sinds mijn moeder in het dorp was verhuisd. De buurvrouw was in al die jaren niet veranderd. Inmiddels ook weduw maar nog even vol en mooi. Ze moest volgens mijn inschatting nu midden 60 zijn. In mijn pubertijd gluurde ik altijd haar tuin in waar ze bijna altijd toples lag te zonnen, soms naakt. Ze wist dat ik gluurde en maakte er een spel van. Fysiek contact hebben we nooit gehad. kussen op verjaardagen maar altijd 1 op mijn mond. Altijd inkijk geven op feestjes als ze een rok of jurk aanhad. Zelfs een keer gezien dat ze geen slipje droeg op een feest. Mens wat was dat toe een geil gezicht. Ja heb aan haar vele keren een harde lul gehad in mijn broek.

Ze zou deze middag met de auto komen. Op het afgesproken tijdstip belde ze aan. Ik liet haar binnen, ze kwam naar mij toe en kuste me 2 op de wang en een dikke kus op mijn mijn lippen. Ze rook heerlijk en het gaf me een geil gevoel die lange kus. Ze droeg een zomerse jurk waar haar bollingen en rondingen meer dan goed uitkwamen, Ik had al een aantal zaken neergelegd waar ze interesse zou kunnen hebben. Foto’s boeken etc.
Ze ging naar het toilet zij ze. Ik vouwde een doos voor haar om de spullen in te doen. Ineens riep ze mij vanuit het toilet. Ik liep er naar toe en vroeg of ik haar kon helpen. ze kon geen toiletpapier vinden om haar poes te drogen zei ze. Dat kan kloppen ik had alles al weggegooid. Even nadenken en ik bood haar een papieren zakdoek aan, maar zei ik kan je kutje ook droog likken met mijn tong. Zoals ze daar zat met haar jurk omhoog en slip op haar enkels maakte me in een keer geil. ze keek me aan en zei hmm je tong lijkt me ook lekker om mijn kut droog te maken.

haar linkerbeen stapte uit haar slip en ze spreidde haar benen. ik ging op mijn knieen voor haar zitten en boog voorover. ik rook inderdaad een urinelucht wat mij nieuwsgierig maakte. ik zag wat druppels hangen aan haar half geschoren kutje. Ik likte eraan en zoog de druppels op, Zo zei dat heb je altijd wel gewild he aan mijn klit en kut likken. Ik bevestigde haar vraag en besloot door te gaan met likken. ik licht gekreun bij de buuf hoorde ik bij het zuigen op haar klit. ik besloot twee vingers in haar kut te steken en te blijven sabbelen aan haar klit. haar gekreun werd heviger.Ik bewoog mijn duim richting haar anus en beroerde deze heel zachtjes.. Mijn vingers werd nu nat van haar geil, jemig wat was ze nat,Ik besloot het geil op te likken en mijn duim in haar anus te stoppen. Ze pakte mijn hoofd vast en duwde mij letterlijk in haar natte kut. ik voelde hoe ze klaar ging komen en likte alles op. Mijn pik was nu keihard en ik wilde haar wel neuken. zo ver kwam het niet, ze kwam heftig klaar en mijn tong en lippen waren helemaal nat van haar geil, Ik richtte mij op en ze pakte mijn hoofd om mij te kussen en te tongen. Ze wilde haar eigen sappen proeven.

ik haalde nog twee vingers doorhaar kut en ook deze likte ze af. Hmm dat was heerlijk zei ze. Ze stond op en zei dat we verder moesten met uitzoeken van de spullen mij met een keiharde pik achterlatend. Bij het weglopen zag ik dat haar slip er nog lag ze liep dus in haar blote kont in haar jurk. ik pakte nog wat spullen in die ze had aangewezen. De buurvrouw was inmiddels naar boven gegaan, , Ik ging haar achterna ze stond in het kleine slaapkamertje voorover gebogen in een kast te kijken naar de legpuzzles. Mijn geiligheid was niet meer te stoppen ik trok mijn korte broek uit en bevrijdde mijn harde pik. Met een zwaai tilde ik haar jurk op en schoof mijn pik tussen haar dijen door. met mijn handen pakte ik haar borsten vanachter en kneep in haar tepels. Had verwacht een gil te gaan horen maar ze zei licht hijgend hmm daar ben je eindelijk. ze pakte mijn eikel en begeleidde deze naar haar wederom natte kut. wat was deze dam geil. Ik stootte mijn pik in haar kut, Als of alle jaren van verlangen eruit kwamen zo neukte ik haar.

ze had haar jurk over haar hoofd uitgetrokken en haar beha uitgedaan. Mijn handen streelden haar tepels, ik kuste haar in de nek, Omdat ze een beetje voorover stond zag ik haar anus ook deze stond nog een beetje open na mijn vingerbeurt op het toilet, Ik bedacht me geen tweede, mijn pik was doorweekt van haar kutvocht ik haalde hem uit haar kut en richtte hem op het kleinste gaatje ik zette mijn eikel ervoor en gaf langzaam wat druk op haar gaatje. Zij duwde haar kont meer naar achteren en langzaam schoof mijn eikel in haar kont. toen deze er in zat ging ook de rest van mijn pik erin. Ik neukte haar langzaam. zij vingerde haar kutje en ik streelde haar klit. Ze vroeg om niet klaar te komen in haar kontje want ze wilde het zaad in haar mond. Ik voelde dat ik klaar ging komen haalde zachtjes mijn pik eruit en bood hem aan haar aan, Gewillig ging haar mond open en ik kon me niet meer bedwingen. Ik voelde een groot orgasme aankomen en spoot meerdere warme stralen sperma in haar mond ze slikte alles door zonder bezwaar. Ik bleef spuiten en zij bleef slikken. Ik ging op de grond liggen en zij kwam ernaast. Zij pakte mijn pik nogmaals en likte mijn lul en mijn ballen helemaal schoon. Ze zat met haar kont dicht bij mijn mond, met een beetje verplaatsen kon ik haar billen kussen. met een beetje behendigheid kwam ik bij haar anus die nu nog flink open stond. terwijl zij nog alles aan het schoonlikken kon ik mijn tong in haar anus krijgen.

ik proefde mijn eigen vocht en ook dat van de buuf Mijn tong ging steeds dieper in haar aars Ze begon weer te hijgen en kwam schokkend klaar. We kwamen even op adem en besloten allebei naakt te blijven. we stonden tegenover elkaar en kusten elkaar op de mond, het kussen werd tongen en het tongen werd heftig tongen. Allerlei sappen gaven we zo aan elkaar door. Mijn pik werd l snel weer hard. De buurvrouw begon me tijdens het heftige tongen zachtjes af te trekken. Ze vroeg of ik mijn zaad ik haar kut wilde spuiten Ik legde haar op de grond en ging boven op haar liggen we bleven kussen en ik plaatste mijn gezwollen pik in haar kut. Ik kon bij een een kussen legde deze onder haar billen, zo kon ik dieper en dieper bij haar binnen dringen. Ik voelde dat ze.wederom nat werd en daardoor gestimuleerd verhoogde ik het tempo Voelde weer een zaadstroom aankomen en bereidde haar voor op een explosie aan sperma. Ze legde haar handen op mijn billen en drukte mij zo diep mogelijk in haar lichaam.

Ik spoot haat kut helemaal vol, het liep er zelfs uit. Ik haalde mijn pik uit haar volgespoten doos. ze ging met haar handen voor haar kut en ving het sperma op om het vervolgens met haar tong op te likken en door te slikken. Dat deed ze tot er niets meer uit haar kut kwam. Ik was nieuwsgierig hoe mijn sperma zou smeken dus tongde ik haar naar hartelust. Een cocktail aan smaken viel ons ten deel: sperma urine nog en kutvocht. We vielen achterover en lagen even bij te komen. De buurvrouw stond op en nam bij de wasbak een beetje water om zich een te wassen.Ik stond achter haar en streelde haar rug en borsten. We gingen verder met sorteren van de spullen. Ze gaf aan dat ze met een klein uurtje naar huis moest. Ik dacht nou dan hebben we nog tijd om nog even te strelen en te knuffelen. Nu ze daar zo stond liep ik naar haar toe en begon aan borsten te likken. Ik nam haar tepels beurtelings in mijn mond en beet er zachtjes op. ze begon weer te hijgen en zag mijn pik weer groeien. Haar handen gingen naar mijn pik en ze begon me af te trekken. Ze deed het heerlijk ik voelde weer een lozing opkomen maar dat voelde zij ook. Ze zakte door op de grond en pijpte me wederom helemaal klaar. Alle sperma ging weer gulzig in haar mond en dan in haar keel. Ze stond op zocht haar jurk een beha. en kleedde zich verder aan. Ik haalde de doos van beneden en pakte alles spullen in voor haar die ze wilde. We spraken af dat als ik de overdracht van het huis had ik in het nabij gelegen dorp een hotel zou nemen. Dan kon ze wellicht de nacht overblijven.. Hoe dat afloopt vertel ik in het volgende verhaal. deel 2.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16478 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie