BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dancing in de night

Na mijn scheiding die ik aangevraagd heb heb ik besloten even mijn biezen te pakken helemaal even uit Holland weg.

Strijk neer in New York waar ik gelijk aan het werk kan op een advocaten kantoor, doe daar zes van de zeven nachtdiensten van 20 uur tot 8 uur de volgende ochtend, zwaar is het wel buiten dat ik in de kantine sta moet ik ook schoonmaken en alles gaat hardlopend.

Op een vrije avond loop ik door het een centrum New York heeft er meerdere en hoor daar iemand leuk zingen wat mijn aandacht trekt, sta even tegen een lantaarn paal als er een andere dame zich meld te zingen, ze kletsen wat het blijkt een studente te zijn die hier studeert.

Hoor dat zij een liedje van Ed Sheeran gaat zingen die ik erg vaak luister, benieuwd wat ze gaat zingen gaat er door me heen, ze gaat Perfect zingen een prachtig lied waar je zo heerlijk op kan wegdromen.
Ze begint klinkt erg goed en sta wat in mijn eentje te dansen, heb mijn ogen dicht droom dat ik de klip dans, voel een tik op mijn schouder kijk een halfkali man aan die me vraagt te dansen.
Hij is gekleed in een zwarte broek zwart shirt zonder mouwen en verder niks, een dikke baard zonder snor die me heel vriendelijk aankijkt, neem zijn hand dans met hem en het voelt alsof we bij elkaar horen.
Waarom mij denk ik heel even heb me helemaal niet gekleed voor een dans, heb een camel kleurig shirt aan ook zonder mouwen en geen bh er onder, om mijn heupen heb ik een lange rode rok die tot mijn kuiten komt die weid uitvalt en met heel veel bloemetjes.
Verder heb ik een hoofddoek om omdat mijn haren net gewassen zijn en omdat ik er veel haar heb droogt het slecht en is het niet zwaar.
Mijn bril die een beetje groot is stoot een paar keer tegen hem aan maar blijft gelukkig wel op mijn neus hangen.

We dansen alsof we op een wolk dansen gaat zo licht gaat zo lekker en als de text aangeeft zacht te kussen doen we dat ook heel even, zijn lippen voelen als sponsjes zo zacht zo lekker om dan weer door te dansen in de nacht wat het liedje zegt.
Als het liedje afgelopen is sta ik met mijn rug tegen hem aan, zijn armen over en om me heen voelt zo lekker zo vertrouwd, heb honger gekregen zegt hij zacht zin in wat vraagt hij, pizza vraag ik zo zacht mogelijk omdat het in het filmpje bij het liedje ook zo gaat.

Krijg een lief kusje als hij me omdraait en aangeeft goed idee, met een arm om me heen en mijn arm om hem heen huppelen we naar de eerste de beste pizza boer en bestellen daar een pizza, waar eten we het op vraagt hij rondkijkend.
Wijs naar een hotel aan de overkant en zeg kamertje huren, we lachen kussen elkaar weer een tel en als twee verliefde tieners vragen we of er een kamer vrij is om de lift in te stappen en daar tegen elkaar aan staand heel even echt vrijen.

De deur gaat open we openen de kamerdeur om dan haast tegelijk op bed te duiken en daar samen gezellig kletsend de pizza te nuttigen, de rest gaat als vanzelf onze monden plakken aan elkaar mijn handen strelen onder zijn shirt en voel het weinige borsthaar, zijn hand volgt de mijne alleen glijd bij mij onder mijn shirt om heel lief met mijn kleine cup B tietjes te spelen.

Het is geweldig dus maak zijn broek los waar al een flinke paal in zit, we gaan van bed ik doe zijn broek los en omlaag en hij mijn broek los en omlaag, kussend stappen we uit ons broeken om dan haast tegelijk elkaar shirts uit te doen, daar staan we beide in ons slippen.

Oké heb geen string aan maar een keurige zwarte heupslip en hij een ruim vallende boxer waar een paal strak in aftekent, kussen weer even dan zakken onze slippen haast tegelijk, help zijn slip over die paal van hem heen en voel als ik mijn hand er om heen sla een hele flinke jongen.

Zijn vingers glijden langs mijn strakke lijf omlag door mijn schaamharen heb me al tijden niet meer geschoren maar lijkt hem niet te deren, we kussen weer even zijn vingers weten mijn clit en holletje te vinden en wat is dit weer eens lekker.
Sluit mijn hand rond die pik van hem die ik langzaam op en neer trek, geef aan dat het lekker is maar dat ik zijn pik in me wil voelen, we schuifelen naar het bed waar ik op mijn rug beland en spreid gelijk mijn benen.

Hij kruipt op me voel dat hij zijn pik naar de juiste plaats brengt schrik heel even als ik hem tegen mijn anus voel drukken maar dan schuift hij heel langzaam mijn druipende kut in.
Voel mijn kut open getrokken worden, zijn paal glijd heel langzaam naar binnen en lig met open mond van dat ding te genieten, trek mijn benen op leg die over zijn schouders om hem nog dieper in me te voelen komen, raakt hij mijn baarmoedermond aan gaat er even door me heen heb dit ooit gevoeld met een komkommer in me.

Dan begint hij me echt te neuken als ik zeg dat hij me hard nemen mag, hij begin me toch een eind hard te neuken het zweet spettert in het rond van zijn voorhoofd af, hoor hem zeggen dat ik een onwijs lekker wijf ben wat een heerlijke strakke kut ik heb.
Dan wil hij me van achter nemen opa’n hondjes dus snel ga ik op mijn knieën krijg die pik nu gelijk helemaal in me geramd waar ik eerder zo’n hekel aan had maar nu voelt het zo geweldig.
Hard ramt hij die pik in me hoor zijn schaambeen tegen mijn billetjes slaan en mijn kut sopt en slurpt af en toe.

Als hij me beetpakt bij mijn middel wilt hij me op gaat zelf op zijn rug liggen en plaatst mij met mijn druipende lekkende over geile kut op die pik van hem.
Het voelt alsof hij er boven weer uitkomt, zijn handen hebben mijn heupen beet tilt me op en laat me gewoon op die pik vallen waardoor het voelt alsof hij me spietst, af en toe word het me zwart voor ogen maar die kerel neukt zo onwijs lekker.

Als ik die pik weer eens mega diep in me voel het een beetje zeer doet zelfs kom ik wild schokkend en treiterend klaar zoals ik niet weet hoe eerder, voel het vocht uit mijn kut stromen volgens mij spuit ik zelfs, de geluiden tussen ons worden steeds heftiger en die pik lijkt zo ontzettend lekker diep te gaan.
Hij opent zijn mond geeft aan onwijs te gaan komen en dan voel ik voor het eerst echt de sperma mijn kut in geschoten te worden, het voelt echt alsof er steeds een klein naaldje naar mijn baarmoeder in schiet onwijs lekker gevoel en kom dan ook gelijk voor de tweede keer op hem klaar, voel mijn kut samentrekken dan weer zich openen en zoo gaat het een tijdje door tot ik op hem neer daal en we zeker een half uur op elkaar gelegen hebben en zijn pik uit me voelde glijden.

Na een tijdje heerlijk gezoend te hebben waarna we samen met moeite gedoucht hebben omdat de douche zo klein was maar wat was het leuk.
De pizza die inmiddels koud geworden was hebben we naakt naast elkaar zittend op bed op gegeten ons aangekleed de kamer betaald en buiten elkaar nog even gezoend hebben.

Als we elk een kant oplopen heb ik het gevoel alsof die pik van hem nog steeds in me zit en loop heel langzaam terug naar mijn kamer omdat dikmaals ik mijn benen te ver uit elkaar doe zijn sperma langs mijn been voel glijden.

Op mijn kamertje kleed ik me snel uit spring op bed grijp naar mijn dildo druk die mijn nog steeds geile en natte kut in om nog twee maal klaar te komen.

Draai me uiteindelijk op mijn zij denk bij mezelf hoe zou hij heten heb geen naam geen telefoonnummer maar wat zou ik dit graag overdoen.
Val in slaap en het is tot de dag van vandaag een van mijn beste ervaringen op seksueel gebied en heb sinds dat ik die avond met hem gedeeld heb nog geen man meer tot me toegelaten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7912 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie