BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lizette en Mark haar zoon deel 2

Nou vooruit dan maar het vervolg op Lizette en Mark haar zoon. Ik hoop dat jullie net zo genieten als van het vorige deel.

Mark werd wakker zijn moeder lag op haar zij met haar rug naar hem toe. Zachtjes streelde zijn hand over haar buik en tietjes, en drukte zijn ochtendlul tussen haar billen.

Lizette werd langzaam wakker, van de hand die met haar borsten speelde, ze moest snel denken, waar ze was. Toen ze het weer wist gleed er een glimlach op haar gezicht en kneep met haar billen in zijn harde lul. Na een paar minuten draaide ze zich om, kuste hem op zijn mond en zei slaperig “goedemorgen, lieverd…”. “Goedemorgen, schoonheid..” kreeg ze terug.

“Gaan we nog iets doen, of vermaken we ons hier” vroeg Mark grijnzend. “Als we zometeen even boodschappen gaan doen. Dan hebben we de rest van de dag voor ons samen” antwoordde ze met hese stem. Ze stonden beiden met enige tegenzin op. Mark maakte een ontbijt terwijl zijn moeder zich ging wassen en aankleden. Na het ontbijt ruimde Lizette af en ging Mark zich wassen en aankleden.

Het was weer warm, Lizette had alleen een kort zomerjurkje bij zich en nog een setje schoon ondergoed. Mark liep in een dunne linnen korte broek met een tshirt erop. Binnen een half uurtje waren ze in het kleine centrum, hier konden ze gerust gearmd rondlopen want niemand wist dat ze moeder en zoon waren. Mark deed de boodschappen in de super terwijl Lizette nog even wat winkels wou bezoeken. Een uur later troffen ze elkaar weer bij zijn auto.

Thuis liet ze enthousiast haar nieuwe aankopen zien behalve ééntje, “dat was een verrassing” zei ze. Mark pakte de boodschappen uit toen zijn moeder met haar aankopen naar de slaapkamer liep. Na een kwartier was ze nog niet terug en hij riep haar. Ze antwoordde en vroeg hem “te komen”

Lizette kleedde zich snel uit en pakte het tasje wat ze niet aan hem had laten zien. Ze haalde er een mooie doorzichtige, zwart met rode body met open kruis uit en trok hem aan. Bekeek zich in de spiegel, stifte haar lippen bij , checkte of haar haar nog goed in de staart zat, deed een geurtje op en werd geil van zichzelf, ze zorgde dat haar lipjes net door het kruisje staken. Ze was net klaar toen ze hem hoorde roepen.
Hij opende de deur, ze zag zijn mond iets open vallen en zeggen “godver..mam…je ziet er fantastisch uit..”.

Mark keek zijn ogen uit, hij zag haar lipjes glinsteren en haar tietjes met stijve tepeltjes door de stof. “Speciaal voor jou, jongen..” zei ze met schorre stem, terwijl ze verleidelijk op hem afliep. Hij begon zijn broek los te maken en stapte eruit, zijn pik stond loeihard tegen zijn buik, liep op haar af, sloeg zijn armen onder haar oksels en tilde haar op als een veertje. Hij voelde haar heuveltje over zijn lul gaan toen ze haar armen om zijn nek en benen om zijn heupen sloeg. Hij liep op de muur af en zette haar rug er tegenaan, zijn handen pakten haar billen vast. Kuste haar vurig en tilde haar iets op. Ze zette haar natte opening boven zijn eikel en liet zich kreunend met gesloten ogen zakken.

Lizette voelde elke ader van zijn pik in haar begerige kutje. Ze was kletsnat, al snel vulde de kamer zich met gehijg, soppende geluiden en de geur van seks. Zijn pik kwam nu zo diep dat hij af en toe tegen haar baarmoeder aan tikte. Ze was al twee keer klaargekomen, hij neukte haar diep maar wel liefdevol. Ze wou nooit geen andere pik meer, dat stond vast voor haar. Of het kwam door de genen, wist ze niet maar nog geen één man had haar zo intens laten genieten als haar zoon, Mark.

Mark voelde het kutje van zijn moeder voor de derde keer spastisch aan zijn lul melken. Hij genoot volop toen hij hijgend kreunde “ik ga je kutje weer volspuiten..” en vulde het kutje van zijn moeder met zijn sperma.

Lizette kwam voor de derde keer klaar toen ze gelijk met haar, zijn zaad tegen haar baarmoedermond voelde spuiten, maakte haar orgasme nog feller. Ze moest zich goed vasthouden met haar armen want haar benen werden week. Ze trilde en ademde zwaar toen ze hem aankeek en zei “ik hou van jou, lieverd…”.

“Ik hou ook van jou, mam en kan me geen mooiere, lievere, geilere vrouw wensen, dan jij…” antwoordde Mark. Hun monden vonden elkaar, zijn pik zat nog diep in haar. Ze kneep met haar kutspiertjes continue in zijn paal. Ze had weer controle over haar benen en klemde ze weer goed om hem heen. Al kussend liep hij met haar naar het bed, zakte door zijn knieën en kroop op het bed. Zijn moeder hing als een jonge koala onder hem. Zijn pik nog steeds diep in haar. Toen ze zich losliet plopte zijn pik uit haar gevolgd door een lading zaad. Ze wou even haar body uitdoen en kroop onder hem vandaan.

Mark keek toe hoe ze zichzelf ontdeed van de body en trok zichzelf langzaam af. Haar kleine tietjes schommelden heen en weer toen ze weer rechtop kwam. Hij vond het een geil gezicht en realiseerde zich toen dat zij de enige was die hem gelukkig kon maken. Hij wou haar op z’n hondjes nemen zodat hij ook van haar mooie billen kon genieten en vroeg haar dat ook.

Lizette vond het een goed idee, ze ging op haar handen en knieën op de bedrand zitten met een holle rug, kontje iets omhoog.

Mark stond op en ging achter haar staan, haar gezwollen lipjes glommen nog nam zijn zaad en haar sappen. Hij pakte zijn lul en wreef er even mee over haar lekkende poesje, soms gleed hij even mee over haar poepgaatje, wat een geile gekreun opleverde. Hij zette zijn eikel tussen haar lippen. Zijn moeder keek over haar schouder en zei met een geil stem en blik “neuk me…dek je teefje..”.

Lizette voelde zijn neuk staaf weer diep in haar glijden. Zijn handen speelden met haar billen, trokken ze soms uit elkaar. Wat haar een aangenaam gevoel bezorgde. Hij neukte haar diep maar niet stevig, ze genoot ervan maar wou toch wel iets steviger genomen worden. Ze keek weer even over haar schouder en hijgde “neuk me maar harder…neuk je klaar in me..”.

Mark pakte haar heupen vast, zijn duimen trokken haar billen uiteen. Soms stond haar gaatje iets open. Hij verhoogde zijn tempo. Zijn moeder zakte op haar ellebogen en ving iedere stoot gewillig op. Hij was blij dat hij net was klaargekomen, want de blik op haar geweldige kont maakte hem supergeil. Hij neukte haar nu echt als een teefje, hard, snel, diep en lang.

Lizette voelde zijn enorme staaf nu in haar grotje beuken. Ze was botertjegeil en wou dat hij haar helemaal afneukte. Tussen het geweld door moedigde ze hem aan “om maar door te gaan”. Haar geil liep langs haar benen en zijn zak. Ze kwam aan één stuk achter elkaar klaar. Haar hand stimuleerde haar klitje en knepen afwisselend in haar gevoelige stijve tepels.

Het zweet liep Mark van zijn hoofd, zijn pik maakte soppende geluiden in haar natte kutje. Zijn duim drukte op haar sterretje en ging iets voorbij haar sluitspier. Zijn moeder kreunde luid toen hij verder drukte terwijl hij haar kutje stevig door neukte. Ze smeekte bijna dat hij haar vol zou spuiten.
Nog even stootte hij, tot hij zijn pik diep in haar drukte en brullend klaarkwam.

Lizette voelde zijn zaad weer in haar schieten. Toen ze voldaan zijn pik eindelijk voelde verslappen en uit haar gleed liet ze zich voorover op het bed zakken. Ze voelde dat hij over haar billen likte en er af en toe in zachtjes in beet. Hij trok haar billen uit elkaar en zijn tong bewerkte haar sterretje. Ze was wel eens in haar kontje geneukt en had er van genoten maar dat was jaren geleden en die pik was de helft van die van haar zoon. Ze voelde zich ontspannen en drukte haar kontje iets omhoog, gelijk drong het puntje van zijn tong in haar kontje en een vinger in haar druipende kutje. Ze kronkelde onder hem en kermde dat ze even rust nodig had.

Mark liep naar de keuken om iets te drinken in te doen terwijl Lizette uitgeput op bed bleef liggen. Hij liep weer richting slaapkamer toen hij op de fruitschaal een komkommer zag liggen. Hij griste hem van de schaal en nam hem met de glazen mee. Ze lag nog op haar buik toen hij binnen stapte. Hij gooide de komkommer achter op het bed en gaf haar haar drinken, toen ze zich omdraaide.

Lizette lag te mijmeren in bed, ze twijfelde of zijn pik zou passen in haar strakke kontje. De gedachten alleen zorgden ervoor dat ze weer kriebels in haar lendestreek kreeg. Ze hoorde hem binnen komen, draaide zich om en pakte het glas aan. Hij ging achterop het bed zitten en zij zat met haar rug tegen het hoofdbord. Haar benen in kleermakerszit. Ze zag hem naar haar borstjes en haar kutje kijken, gooide haar twijfels aan de kant en zei geil “je mag me zo in mijn kontje neuken…maar wel voorzichtig zijn lieverd…mama is jou formaat niet gewend…”.

Mark kon zijn oren niet geloven, hij had nog nooit een kontje geneukt en nu vroeg zijn eigen moeder of hij dat wou doen. Hij was al twee keer klaargekomen in redelijk korte tijd en wist niet of hij nogmaals kon komen. Maar in zijn pik kwam weer leven. Toen ze de glazen leeg hadden pakte hij zijn moeders enkels vast en trok haar benen naar zich toe, dook met zijn hoofd tussen haar benen en zoog op haar klitje. Pakte haar benen en legde die tegen haar schouders, ze nam ze over. Haar kutje recht omhoog en haar billen iets uiteen. Snel pakte hij de komkommer zonder dat zij het merkte en begon haar met lange halen te likken, van haar sterretje tot haar klitje.

Zwaar hijgend keek Lizette naar hoe hij haar likte en voorzichtig één vinger in haar holletje stak. Haar ogen sloten zich, ze sloeg haar armen in haar knieholtes zodat haar vingers met haar gevoelige tepels konden spelen. Opeens voelde ze iets groots tussen haar gezwollen lipjes wrijven en een beetje in haar verdwijnen. Haar ogen werden groot, toen ze zag dat het een komkommer was.

Mark ging even verzitten, zijn mond zoog weer op haar klitje, terwijl hij de komkommer steeds verder in haar schoof. Zijn moeder drukte haar klit hard op zijn mond en kwam gillend klaar. Hij neukte haar met de komkommer en ging weer tussen haar benen zitten, pakte haar hand en legde die om de komkommer. Zijn tong ging weer richting haar poepertje en begon haar te likken. Toen hij even met twee vingers haar kontje had gevingerd, spuugde hij op zijn hand en wreef er zijn eikel mee in.

Lizette pompte de komkommer met soppende geluiden in haar moederkut, terwijl haar kontje gevingerd werd. “Mama is klaar….schat…voorzichtig doen hoor…”.

Mark hoorde een beetje angst in haar stem, toen hij zijn eikel tegen haar iets openstaande sterretje zette. Hij zou voorzichtig doen beloofde hij. Zijn eikel gleed na even drukken langs haar sluitspier. Hij zag haar naar adem happen maar gelijk zeggen “oef…jaaah…dat..voelt..lekker…dubbel gevuld” en drukt haar kontje iets naar hem toe. Heel langzaam gaat hij steeds iets verder in haar. Ze is verschrikkelijk strak, haar darmpjes zijn nog nauwer dan haar pruimpje en trekken zijn pik steeds dieper. Na 5 minuten zit hij helemaal in haar kontje. De komkommer in haar kutje steekt er nog maar een klein stukje uit.

Lizette had de komkommer diep in haar lusthof begraven en met rust gelaten toen ze haar darmen gevuld voelde worden. Het duurde even maar het viel haar reuze mee. Voor het eerst in haar leven werd ze dubbel gepenetreerd, al was het niet door twee pikken. Ze voelde zich hoerig en een slet. Ze was blij dat ze zich bij hem helemaal kon geven. Toen zijn pik in haar begon te bewegen, pakte ze de komkommer beet en begon in tegenover gesteld tempo in haar poesje te pompen.

Mark voelde de groene jongen over zijn stijve wrijven door de dunne scheidingswand, als hij in haar stootte.
Het was een geil gevoel. Hij neukte haar met lange halen, haar sterretje werd naar buiten gedrukt als zijn eikel er aan de binnenkant tegenaan drukte. Zijn kloten kletsten bij iedere stoot tegen haar billen aan.

Lizette keek even naar haar zoon en zag dat hij met gesloten ogen, genietend in haar stootte. Ze verhoogde af en toe het tempo en pompte dan stevig en diep in haar genotsgrotje met de komkommer. Ze was al tig maal klaargekomen op de twee giganten die in haar lijfje stootten en kreunde “kom..lieverd…spuit…mijn..laatste..gaatje..ook..vol..met..je..zaad..”.

Mark zijn pik was erg gevoelig, hij keek nu weer naar beneden en zag zijn moeder glazig kijken. Keek naar zijn pik die maar in haar poepgaatje schoof en de komkommer die onverstoord in haar kutje pompte. Nu begonnen zijn ballen zich te roeren voelde hij. “Het zal niet veel zijn maar ik ga klaarkomen in het mooiste en lekkerste kontje op deze aardkloot” dacht hij blij.

Lizette voelde dat hij haar iets harder begon te neuken en voelde zijn pik iets verdikken. Keek hem aan en hijgde.”jaah..spuit..mijn..kontje..vol..”. Ze voelde dat hij klaarkwam. Ze trok de komkommer uit haar kutje en trok hem op zich.

Mark voelde toch nog drie ferme stralen uit zijn overgevoelige pik spuiten en kreunde “ik..koooom…”, toen ze hem op zich trok. Hijgend en uitgeput begonnen ze elkaar liefdevol te zoenen. Zijn pik verslapte en gleed uit haar kontje. Hij keek haar diep in haar ogen en vroeg “blijf je nog een nachtje?”.

Lizette glimlachte en zei “ik dacht dat je het nooit zou vragen..”, “natuurlijk blijf ik nog een nachtje..”. “Maar zullen we nu zo iets gaan eten, ik heb voorlopig wel even genoeg gehad”. Ze zag wel dat hij ook even genoeg gehad had. “Kom we gaan douchen..” zei ze kordaat.

Na het douchen maakten ze samen eten klaar, sla tomaat en natuurlijk komkommer, die eerst nog één keer in haar grotje verdween voor hij gesneden werd, gebakken piepers met een karbonade. Smaakvol en hongerig aten ze hun borden leeg, ruimden op en brachten de avond verder halfnaakt op het balkon rustig door.

In bed vrijen ze nog lang, als ze lepeltje lepeltje gaan liggen drukt Mark zijn toch weer stijve lul in haar kutje en laat hem daar stil zitten. Zijn moeder knijpt er met haar kutspiertjes in. Zo vallen ze vermoeid in slaap…dromend over de dag van morgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 13914 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Lizette en Mark haar zoon deel 2”

Plaats een reactie