BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Eenhoorn-jagers

Janus heeft al vroeg een enorme lulDe relatieve grootte van mijn geslachtsdelen zijn lang een probleem voor me geweest. Relatief omdat ik skinny ben en dat dus eruitziet als groot, maar niet is. Helemaal in mijn verwarrende tienerjaren, toen ik nog volop in de groei was. Mijn ouders zijn overtuigd naturist en ik weet niet anders las dat we zomers bij mooi weer altijd naakt waren. Iedereen, dus ok mijn jongere broer en zus, maar ook familie, vrienden en kennissen. Zo ging ik bijvoorbeeld tot en mijn 17e ieder jaar met hun op vakantie naar dezelfde naturistencamping bij Draguignan, zuid Frankrijk. Mijn vader is internist bij het UMC en zag het eerder als ik zelf besefte, ik was mager, skinny. Misschien wel te, dacht ‘ie. Daarbij kreeg ik steeds meer en steeds vaker spierpijn en ondanks dat ik heel veel (gezond) at en dronk, bleef ik skinny. Het werd Pa duidelijk dat ik puberale groeipijnen had.

Toen hij me voor het eerst die zomer naakt zag, schrok hij en stuurde me met ma naar onze huisarts, want je eigen kinderen onderzoeken of behandelen doe je niet. Nu (23 jaar oud) besef ik dat wat hem opviel behalve de groeistuipen mijn geslachtsdelen waren omdat die naar verhouding wel erg snel groeide, überhaupt sneller en groter dan normaal. Ook masturbeerde ik vaker als ooit tevoren, tig keer per dag en nacht. Mijn ouders wisten het maar zeiden er nooit iets over, anders dat dan Ma die me vroeg een handdoek te gebruiken in plaats van de lakens van mijn bed. Verder durfde ik eigenlijk ook niet te sporten op school. Niet vanwege de naaktheid, maar mijn lijf. Ik schaamde me diep, zag er immers niet uit. Uit voorzorg droeg ik altijd zeer ruim zittende kleding. Dat maakte me wat groter, breder en je zag niets van mijn rondfladderende geslachtsdelen, ook niet als ik weer eens een stijve had, want ik kreeg de hele dag en nacht, totaal ongepast en ongecontroleerd. Net als op de dag van vandaag; Ik kan me aftrekken en/of selfsucken wat ik wil, hij wordt er lang niet altijd slap van of is in no-time weer op volle oorlogssterkte.

Om een idee te geven, toen de Eenhoorn-jagers me te pakken kregen was ik 17, 18 jaar oud en mijn slappe 14,5 en stijve ruim 20cm groot. Mijn lichaamsbouw was en is nog steeds best verbazingwekkend. Ook die zaterdagmiddag, 10-jun-2018, als we met het hele gezin, vaste bezoekers op de naturistencamping zijn, bij om de hoek. ’De Birk’ is een verenigingsterrein in het natuurgebied ‘de Soesterduinen’. Max Verstappen is die middag weer de snelste in de derde training van de GP in Canada en jaagt op de polepositie tijdens de kwalificatie, die pas die avond om 8 uur verreden wordt. Een voor mij onbekend koppel zit naast me als we met een groep geïnteresseerde naar de training kijken. Het is mijn beurt om ijsjes te halen voor mijn vriendenkringetje, sta te wachten voor de lege bar als meneer naast me gaat staan en zegt, ‘Dag jongeman, mijn vrouw en ik zitten langs en we zijn nogal onder de indruk van je, je. Mijn vrouw vind je blonde krullen fantastisch! Net zoals ik trouwens.’

Ik ben sprakeloos. Zo ben ik nog nooit aangesproken, nooit en hoezo ben ik mooi?! Hij gaat verder, ‘We willen je beter leren kennen…’ en terwijl komt zijn vrouw bij ons staan. Ze is bloedmooi. En DIE is geïnteresseerd in mij? Really? Blijkbaar zien ze mijn verbazing, wellicht omdat mijn mond openvalt en ik tot mijn grote schaamte een ongecontroleerd erectie krijg. Shit, normaal heb ik altijd een handdoek bij de hand (naturisme etiquette) maar die ligt nog op mijn stoel. Nu kijken beide op hun beurt bewonderend naar mijn pik die eerst dikker, dan langer wordt en zich zo strak, recht omhoog richt dat de ontblote eikel (helemaal uit zijn vlezig omhulsel geschoven) tegen mijn platte maag, net boven mijn navel prikt. Mijn paal gaat van 14 naar bijna 21cm, recht vanuit mijn schaambeen, dat (vertelde ze me later) zo verbazingwekkend was, dat ze zich niet hadden kunnen voorstellen bij zo’n een schriel joch met zo’n glad en skinny lijf. Ze hadden mijn slappe al groot gevonden.

‘Buitenaards..,’ stamelt meneer’! ‘O- God…, Dirk-Jan!’, flapt mevrouw eruit. ‘We zagen al dat je wat bijzonders hebt…, maar Jezus…’ Ze maakt de zin niet af. ‘Die is inderdaad bijzonder…’, mijmert meneer er doorheen. Zonder verder nog een woord te zeggen strekt hij een hand en vormt een kom onder mijn scrotum die op en neer beweegt, me lijkt te wegen daar. Hij bevoelt mijn zeker dubbel zo grote testikels dan hij heeft. Ze verslinden me met hun ogen en hand terwijl mevrouw O’s zucht en wiebelt op haar benen. Dirk-Jan zegt wat mevrouw denkt, ‘Ok jochie, hoe heet dit enorme geval?’. ‘Janus’, antwoord ik dommig. ‘Ze lachen en hij gaat door, ‘daar kunnen wij van alles mee doen, kunnen je maximaal laten genieten. Hoe lang is ‘ie wel niet… 18 of zo?’. ‘20’ vul ik beschaamd, rood aangelopen aan. Dit is zo fout op een naturistenplek! We hebben puur geluk dat de barman er even niet is. Meneer gaat onverstoord verder, ‘Heilige Jezus…, en zo te voelen staan je ballen op springen, het zijn de grootste eieren die ik ooit gezien heb’, verzucht hij. Wij willen je ECHT wel veeeeel beter leren kennen’ zucht mevrouw. ‘Dat wordt… ingewikkeld, het is het beter als anderen dat niet weten’.

Dan, zonder waarschuwing grijpt mevrouw me bij mijn borstkas, streelt eerst zacht en ontspannen mijn tepels. Ik stap als door een wesp gebeten terug, meneers handen laten mijn ballen los en voel me wanhopig, hopeloos geil en volkomen hulpeloos. Ze zien het en weten het. Mevrouw loopt weg om een handdoek voor me te halen die ik omwikkel terwijl meneer mijn telefoonnummer vraagt. Die middag krijg ik een sms met hun adres en de vraag of ik morgen om 10u00 langs wil komen. OK dan. Dus de volgende dag meld ik me om 10u15 bij een grote dichten, houten poort in een lange smalle laan met grote bomen erlangs in Blaricum. Ja, zo’n grote villa. Ik ben ruim een uur onderweg geweest in bussen en lopend om er te komen. Gelukkig heb ik een studentenkaart, kost het me niets. De stem van meneer klink door de luidspreker, ‘Kom maar binnen Janus’. Een van de twee enorme voordeuren staat op met meneer erin. Het is een gigagrote villa. Klassiek wit met strooien dak en speels verdeelde, tot wel 4 verdiepingen hoog. Ik stap naar binnen, wen aan de schemer en het valt me op hoe koel het is in de enorme hal.

Een wijde, houten trap krult inderdaad vier open verdiepingen omhoog. Hij legt een hand op mijn schouder en we lopen dwars door het hele huis naar een enorme woon/zitkamer, met grote glazen wand die helemaal open staat. Mevrouw loopt buiten en komt net poedelnaakt uit het zwembad, is kletsnat als ze een doorzichtige Pareo-doek omslaat en me ziet. ‘Dag Janus, wat leuk dat je er bent. Gaat het, we hebben je gister wel laten schrikken toch?’. ‘Echt’, vraagt meneer me nog een keer terwijl ik ja schud. ‘Je liet ons anders wel zien dat je ons ziet zitten…, toch?’. Ik lach wat maar voel me onzeker, wat doe ik hier?. ‘Nou’, gaat mevrouw verder, ‘doe anders maar gauw die stomme kleren uit…, zo’n pofbroek en veel te groot T-shirt.., waarom kleed je je zo?’ is een vraag waar ik geen antwoord op geef. ‘Kom, kleed je uit en kom bij ons buiten zitten’. Terwijl tikt ze op een lange, lage stenen tafel die voor een loungeset staat. ‘Dirk-Jan haal wat voor het joch, wat wil je drinken, je Red Bull?’. Ze weten wat ik graag drink en terwijl ik mijn als laatste mijn T-shirt over mijn hoofd uittrek komt meneer terug met een koud blikje. ‘O-goed zo jochie, ja mooi, draai eens langzaam rond’. Áls een mannequin draai ik langzaam rond, als hij bij zijn vrouw op de enorme bak zitten, vraagt hij me nog een keer rond te draaien. ‘O-ja…, voortaan willen we je alleen nog naakt zien Janus, helemaal naakt. Dus je moet je in de hal uitkleden, er is een garderobekast voor jou aan de linkerkant’. En sindsdien doe ik dat. Altijd, ongeacht het weer. Altijd, zowel in/rond hun huis als later ook op hun boot en vakantiehuizen. Ook als ze bezoek hebben. Altijd.

Ik ga recht voor ze op de lage tafel zitten en spreid mijn benen net vergenoeg dat mijn zaakje er zonder te klemmen, tussendoor kan hangen met mijn zak nog net op het blad en mijn slappe pik eroverheen hangend, veel verder omlaag. Ze kijken me verlekkerd aan als meneer serieus klinkend het woord neemt ‘Tja, Janus, wat je moet weten is dat Yvonne en ik nu 8 jaar getrouwd zijn, Yvonne is 32 en ik ben 52. En de spanning is uit onze relatie gelopen, we hebben eigenlijk nooit meer seks en dat zien we als een echt gemis. We zijn alweer even op bezoek geweest bij een seksuologe in Utrecht en na wat sessies adviseerde die ons een derde erbij te halen, een zogenaamde ‘Eenhoorn’. Wij wisten niet wat dat was, jij ook niet zie ik, maar ze begeleid ons en in het kort komt het erop neer dat die derde persoon die vertrouwd, discreet met onze affaire omgaat, eigenlijk er alleen is voor het plezier en de seks van ons alle drie. Een seksspeeltje. Dus moedigde ze ons aan op jacht te gaan naar onze Eenhoorn. En dat hebben we sindsdien, ongeveer 7 maanden gelden. Moeilijk, maar het heet immers ook niet voor niets een Eenhoorn, naar dat fabelachtige maar uiterste zeldzame en schuw wezen…, TOT we je gister zagen volleyballen. Wat een ontdekking! Wij vonden je beide in dezelfde split-second en je reactie, toen we ons voorstelde was zo verbluffend en….(lachend) zelfs de hoorn heb je, al hangt ‘ie gelukkig wel tussen je benen’.

Hij gaat grinnikend door, ‘Je bewijst het opnieuw door vandaag te komen en je lijf verraad je opnieuw want je hoorn staat weer overeind!’. ‘Maar toch’, gaat Yvonne verder, ‘er is nog iets wat we moeten weten’, en plots kijken ze me serieus aan. ‘Je moet op ons beide vallen, want Dirk-Jan wil ook wel eens alleen met jou…, weg’, Dirk-Jan?’. ‘Ja ’vult die aan, ‘het is gebleken dat ik seksueel veel actiever wordt als er een andere man bij is, nou-ja, eigenlijk niet alleen erbij, maar ook met mij mee doet…, en dat niet een keer als geil avontuurtje waarvoor ik nu escorts laat komen’, waarna ze me vragend aankijken. Ai, denk ik, dat is best wel een vraag. ‘Nou ben ik daar eigenlijk best wel mee bezig’, beken ik hardop. ‘Als ik porno kijk, dagelijks dus, vind ik het ook mooi te zien hoe de man tekeergaat en als hij de middelste is in zo’n sandwich, vind ik dat hartstikke geil’. Dan is het lang stil. ‘OK’, gaat meneer verder’ dus eigenlijk ben je ‘bi-nieuwsgierig’, nou ja dat kan natuurlijk. Dan kan het ook natuurlijk want je, een Eenhoorn kan tenslotte ook vertrekken als hij dat wil. Dus dan doe je het als soort van experiment? Enne hoe je je uiteindelijk voelt, wordt is dan nog te bezien…, toch?’. ‘Ok’, stem ik in.

Achteraf gezien ontstaat zo de relatie tussen ons. Zij geven mij ervaringen hoe om te gaan met mijn lijf en gevoelens, geven me eigendunk en ik geef ze jeugdige energie en mijn lijf wat ze zo aanbidden. Ik beloon ze met potentie, energie en maak mevrouw behoeftig en tochtig voor meneer en meneer weer aantrekkelijk voor zijn vrouw en potent om ook haar weer actief te gaan beminnen. Dat ze me later die ochtend nog verder overtuigde komt door allerlei beloftes die ze doen. Zo mag ik mijn grenzen aangeven voor wat ze (met me) mogen doen, ze gaan me cadeaus geven (beloven reizen, kleren, sportspullen met zelfs een personal-trainer en gebruik van hun chauffeur!) maar willen wel dat ik medische checks accepteer (prima toch?) en absolute geheimhouding vanwege meneers werk. Zo mag ik ook geen telefoon bij me dragen. Verder willen ze me exclusief gebruiken, mag natuurlijk wel vrienden/vriendinnen hebben maar alleen voor hun beide beschikbaar als seksspeeltje, mogen ze me uitlenen en mijn gebruik vastleggen op foto en video. Zo kunnen ze me ook wegsturen, net zoals ik ook weg kan.

En zo komen we tot een beging, fantastische begin als er plots een butler naar buiten komt. Butler? Is het echt? Inderdaad, het is een keurig in zo’n klassiek kostuum geklede, oudere man met wit shirt en zo’n lange slipjas. Kaarsrechte houding en hij vertrekt geen spier bij het zien van ons drie daar, volkomen naakt (meneer had zich inmiddels ook helemaal ontkleed) en meld vriendelijk dat de lunch is geserveerd op het lunch-terras. Meneer en mevrouw zijn totaal niet verrast, ik wel en volg ze door de woon/zitkamer naar een ander groot terras met lange eettafel en stoelen, onder een enorme parasol. Wat daar opgediend staat! Wow en daarbij, de butler schuift netjes mijn stoel onder me als ik ga zitten. Nou-ja?! Meneer en mevrouw vermaken zich om mijn verbazing als we verder brabbelen, ik ze vertel hoe fanatiek ik F1 volg, helemaal sinds een jaar dat Max mee doet. Maar het kan bijna niet anders, ondanks het perfecte eten, de blabla is de geilheid bijna te snijden en zijn we alle drie zo hitsig als wat. Er moet wat gebeuren want zoals mevrouw zegt, ik heb wat, wat ze willen.! En dat is exact wat ze voorstellen na het ijsje, ze nemen me mee naar het zwembad.

Daar aangekomen gaan hun via de breder trap, maar plons ik in het water. Het mag duidelijk zijn, ik had een volkomen stijve lul, die niet afkoelde, kleiner werd in het koele water. Ik zwem naar mevrouw en zijn pakt mijn pik stevig beet. De eerste keer pakt ze me beet. ‘Maak je geen zorgen jochie, Dirk-Jan en ik zullen je verwennen.’ ‘Moet je zien hoe geil hij is.’, fluistert meneer naar haar terwijl ik stevig vastgegrepen, langzaam afgetrokken wordt. En terwijl pakt hij ook mijn pik vast. Ik zak bijna door mijn benen van spanning maar ben erg zenuwachtig. ‘Pas op dat je hem niet meteen laat spuiten’ kreunt mevrouw terwijl ze me loslaat en een stapje terug doet om ons beide te bekijken, terwijl ze zichzelf begint te vingeren. We staan op het ondiepe deel, tot mijn knieën in het water, dus er ontgaat haar niets. Ik zie niets, ben blind van geilheid en laat alles gebeuren. ‘Dit vindt íe fijn geloof ik’ hoor ik meneer zeggen. ‘Kun je je ogen openhouden Janus, open voor mij? Dan kan ik zien hoe ver op het randje je bent’. En dat is nieuw voor me, maar blijkbaar wil hij me in de ogen kijken en inderdaad, ook al is het de allereerste keer, hij brengt me steeds weer tot op het randje van een orgasme om dan plots te stoppen, me sidderend en stuiptrekkend bij te laten komen en weer opnieuw te beginnen. Ze genieten er duidelijk allebei van en ik hoor en zien uiteindelijk ook hoe mevrouw kreunt, heen en weer wiegt op haar benen en klaarkomt. Mij bijna klaar laat komen, maar meneer weer weet te voorkomen. Ik word gek, het is bizar hoe geil ik ben en als ik mezelf wil pakken om het af te maken merk ik dat mevrouw achter me staat, mijn polsen achter mijn rug vasthoudt. Ik kan geen kant op, anders als met mijn heupen stoten, zo te proberen meneers rukken te verstreken. Hij trapt er niet in, beweegt mee en blijft met zijn duim mijn eikel en hand mijn paal klemmen en buigen, sjorren.

Geen idee hoe lang. Wel lang. Heel lang. Ik was nog nooit zo diep, zo ver gegaan. Had het zelf ook niet gekund. Onmogelijk. Ik ben volkomen dwaas en radeloos als hij me ineens beet pakt, me optilt en op de brede rand van het zwembad zet. Ze staan beide voor me. ‘Nou Janus, om te weten wat jij nou echt lekker vindt moet je je maar eens aftrekken voor ons. Als je jezelf aftrekt doe je dat immers op de manier zoals je dat het liefste wilt’. Nou, daar was weinig voor nodig, al hadden ze het niet gevraagd. Maar het mag niet zomaar. ‘Nee-nee, eerst je knieën wijd, wijd uiteen en je ogen open, kijk ons aan!’ en dan mag ik eindelijk. Ik pak mezelf beet zoals ik het liefst doe, met twee handen. Mijn linker knijp ik boven om mijn balzak en duw het ding dan diep omlaag, dat maakt mijn lul een centimeter of twee langer, veel langer als mijn andere hand groot is. Met mijn duim omhoog pers ik mijn voorhuid hard over mijn eikel, of juiste helemaal terug, een flinke schroef/draaibeweging makend. Na een paar rukken tokkel ik mijn eikel, sla hem met mijn schacht hard tegen mijn platte maag, boven mijn navel. Ik let instinctief op mijn adem, hijg als een gek, maar in het tempo waarmee ik mezelf beet heb. Tot ik het niet meer te stoppen is. Dat gebeurt die middag na mijn gedwongen aanloop snel. Heel snel. Ik kom klaar als een geiser. Ontplof in wellicht wel 20 (?) fonteinen en geneer me niet. Totaal niet. Voel me helemaal vrij en op mijn gemak als ik daar bij hen voor het eerst klaarkom, O-shit denk ik, wat gaat dit worden met hen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 9500 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De Eenhoorn-jagers”

 1. Dag Carla, ik heb zojuist een nieuwe ervaring gepubliceerd ie jij al kent, de tekencursus in Laren. Laat maar weten wat je ervan vind, ik heb geprobeerd mijn dagboek zo goed mogelijk neer te zetten.

  Groetjes en dikke kus, Janus.

 2. Dag Captain K. Inderdaad ik denk dat ze het contract dit jaar willen stoppen; Ik wordt te oud (23 jaar oud) naar hun zin. Maar goed, ze hebben me veel gebracht. Zo ook het avontuur wat ik net ingezonden heb, ‘Tekencursus’, zoals Carla wil weten denk ik. FF afwachten wat ook zij ervan vind, volgens mij heb ik mijn dagboek goed vertaald.

 3. Interessant gegeven, dat “unicorning’.
  Ik kende het niet.
  Jammer, want met mijn 56 lentes ben ik nu vast te oud daarvoor.
  Had wel leuk geweest, zo’n vaste regeling met een koppel.
  Nu geboeid je vervolg opzoeken.
  Groet!
  Kris

 4. He Janus. Geil verhaal. Je zegt dat het echt gebeurd is. Dit was 2018 alweer. Ik woon in Blaricum en ik ken een echtpaar dat speciaal met F1 wedstrijden een ‘huisvriend’ over hebben die ik een paar keer gezien heb bij een tekencursus in Laren. De dame nam hem mee en jouw beschrijving en de profiel foto van je, lijkt heel erg veel op die van hem, maar dat was in de zomer van 2019. Je maakte nogal veel indruk op de cursusgroep die het model wekelijks een andere pose aan liet nemen. Ben jij dezelfde? Ik ben benieuwd 😉

  • Dag Carla. Wow ja, dat is inderdaad waar. Ik ben nu 23..24, toen in 2019 was ik 18..19 en inderdaad de vrouwelijk Eenhoorn-jager nam me mee naar haar tekenklas cursus die zomer. Ik ben daar door haar een week of 6 (van 3 dagen per week) als naaktmodel ingezet, voor de hele klas. iedere week in een andere kamasutra-pose. Tja, niet te ontkennen. Ik denk dus dat je inderdaad wat schetsen, wellicht tekening/schilderij van me hebt! O-shit. Hou het tussen ons aub. OK?

Plaats een reactie