BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een grote pik voor Ellie

Vakantie Malaga endelijke een grote pikHallo ik ben Ellie een 42 jarige vrouw samen met Luc 46 jaar , dit jaar zouden we voor het eerst weer met ons twee op vakantie gaan . De dochter wilde niet meer mee met ons we trokken naar Andalousiä , in een stad nabij Malaga hotel aan het strand . De eerste dag wat rond gewandeld en merkte veel vrouwen topless en zelfs naakt op het strand , en s’avonds vroeg Luc of het me iets deed omdat vrouwen er topless bij lagen . Het stoort me niet als je het ook doet , we keken thuis wel eens samen porno wat ons dan in de stemming bracht voor heftige sex op het einde .

Zeker als er zwaar geschapen donkere mannen bij waren , dat maakt me zo hitsig zodat ik alles deed voor Luc ik liet mezelf ook wel eens in mijn kont nemen . Door te dromen over een grote lul Luc zijn pik was lang zo groot niet , die namiddag lag er wat verder aan het zwembad de man van mijn dromen . Die man had wel door dat ik naar hem keek en zeker naar de bult in zijn slip, die avond vroeg ik Luc of we morgen terug naar het strand gingen oké was goed .

Die middag op het strand ging het topje van mijn bikini af en liet Luc eerst mijn rug insmeren , en ging op mijn rug dan en doe maar voort spoorde ik Luc aan . Hij masseerde mijn borsten en buik , dan zag ik hem aankomen en niet zover van ons ging zitten . Luc zag ook de afdruk van zijn pik in zijn slip ook omdat ik bleef kijken , moet ik het hem gaan vragen of hij je wil neuken waarop ik mijn man vroeg mag het van jou . Daarbij stond Luc op en ging naar de man ze praten samen een tijdje , en bij het terug komen zegde Luc hij John wil je wel eens neuken maar ik moet erbij blijven .

Deze avond 22h in onze hotelkamer eerst zijn we in het restaurant gaan eten ik kreeg bijna geen hap binnen , eens terug op onze kamer vroeg ik Luc of hij mijn kutje nog wilde gladscheren . En ook door dat gefriemel waar ik nog geiler van werd , en wilde ik wat mooie lingerie aan trekken maar dat was niet nodig vond Luc . Dan werd er geklopt en bij het open maken van de deur , stond John er geheel in het wit en zegde tegen Luc je weet wat ik vroeg . En kwam naar me toe groete vriendelijk en begon zich uit te kleden , ook Luc kleedde zich uit John nam mij op en droeg me naar bed waar hij me neer legde . Om mijn kutje te likken dat gevroed in mijn kut met zijn tong maakte mij heel gek , na een tiental minuten stopte hij en vroeg ben je klaar en knikte van ja . Dan kwam John op mij liggen en in een stoot kreeg ik dat monster in mijn kut , ik moest naar adem snakken het was een hevige steek van pijn maar liet dat niet blijken aan Luc . En John liet mij wennen aan zijn grote pik en bleef stil op mij liggen , ik zag om waar Luc stond met ook een harde pik maar niet zo een joekel .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 19972 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie