BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Eenhoornjagers – Contract

De ontmoeting (zie ‘De Eenhoornjagers) is echter verre van spontaan. Janus denkt van wel, maar dat is het niet. Het is een wel opgezet plan van zijn ouders, in samenwerking met de huisarts. De jarenlange medische check-ups van de huisarts, met alle daartussenin gelegen onderzoeken als gevolg van de reeks van fysieke kwalen (Janus’s extreme groeistuipen) geven zijn Pa, zelf internist en de huisarts een volledig medisch beeld van Janus; Hij is een oversekste puber met hyperspermie. Hyperseksualiteit bij vrouwen noemt men nymfomanie, bij mannen satyriasis. Ze verlangen continue seks en hebben het bij een gebrek daaraan bijzonder moeilijk mee. Ze lijden onder hun onbedwingbare driften die zich dan uiten in een reeks aan zowel psychisch als lichamelijk lasten. Schuldgevoelens, ontevredenheid met hun lijf, hebben vaak hoofd-, rug- en buikpijnen en ze leiden aan slapeloosheid. Hij is bij mannen zeldzamer als bij vrouwen en daarnaast leidt Janus ook nog eens aan hyperspermie. Ofwel hij ejaculeert bij een orgasme niet de standaard 3 tot 5ml sperma, maar wel tweemaal zoveel. Dat, in combinatie met de aangeboren hersteltijd, die meer dat viermaal zo snel gaat. Ofwel, hij krijgt in een paar seconden een tweede erectie of blijft de bestaande behouden om opnieuw klaar te kunnen komen in plaats van de gangbare 20 minuten tot 3 uur! Ze laten Janus door verschillende artsen onderzoeken en testen op allerlei syndromen en afwijkingen. Maar er blijkt helemaal niets mis met hem, de combinatie van satyriasis en hyperspermie zit in zijn genen. De vraag rijst dus: Hoe dit te begeleiden, kanaliseren?

Ofwel, hij is precies het specimen waar Dirk-Jan en Yvonne naar zoeken. Tijdens de zoektocht van zijn ouders en de huisarts, ontmoeten ze Dirk-Jan en Yvonne, een power-koppel die Janus’s leven kunnen ombuigen tot een levenswijze waarin hij om leert gaan met zijn lijf en gevoelens, hem eigendunk en trots geven terwijl Janus hen zijn energie, zijn lijf en alles wat ze zo aanbidden biedt. Janus zal dan gaan vertrouwen op zijn eigen intuïtie en lijf en zo beloven hun dat ze het joch tot bloei zullen brengen, vrij van angsten, dus ook zonder hem iets aan te laten trekken van wat anderen wellicht van hem vinden, of laten geloven. Om dat alles de komende jaren te bereiken bedenken ze een contract waarin Janus belooft met zijn talent, potentie en energie Mevrouw weer behoeftig en tochtig te maken naar Meneer en Meneer weer aantrekkelijk voor zijn vrouw, waarbij hij hen als slaaf zal dienen en iedereen mee laat genieten van mijn volledige onderwerping. Zo gaan ze Janus laten sporten onder de begeleiding van een personal coach, eten onder begeleiding van een diëtiste, gaat regelmatig naar een kledingmaker, kapper en levenscoach en zal zo zijn leven radicaal veranderen. Alles tezamen zal hij bevrijd worden en ondergedompeld worden in seks (experimenten) als sociaal geaccepteerde uitlaat voor zijn extreme behoefte daaraan. Totaal niet van stuk om aangestaard te worden, aangestaard worden uit bewondering. Van de vloek wordt een zegen gemaakt.

Vrijdag 15 juni 2018
Zoals de zondag ervoor afgesproken na beëindiging van de F1 race in Canada (Max start als derde en eindigt als tweede achter Vettel) meld ik me keurig op tijd om 10u00 bij Dirk-Jan en Yvonne in hun villa in Blaricum. Om te ‘chillen’ en ‘zaken te bespreken’, ‘wat de fuck’ dat ook mag zijn. Nadat ik me helemaal uitgekleed heb (zoals van me verlangd wordt) volg ik de butler en eindig na drie grote, brede trappen in een groot sjiek kantoor met enorme glazen deurpartij naar balkon, aan de tuinkant. Meneer en Mevrouw zitten achter het bureau en een andere, wat oudere heer in grijs strak pak, aan de zijkant. Zijn mond valt open als ik goedendag zeg en Meneer en Mevrouw me enthousiast teruggroeten. ‘Zo Janus’, gaat Meneer verder (glimlachend de oudere heer aankijkend die me van boven naar beneden en terug aanstaart) zoals afgesproken keurig op tijd. Dank je jongen, ik wil je een stoel aanbieden maar Yvonne had een beter idee enne, nu ik je zo weer zie, dat lijkt me inderdaad een heel goed idee’.

Dan draait hij zijn hoofd naar de butler, Karel, die wegloopt en terugkomt met een soort van grote, plastic bal in zijn handen. Zo te zien ook best wel zwaar. Het lijkt zo’n ouderwets roze skippybal…. Iedereen zwijgt, ik ook maar mijn verbaasd, vragend gezicht verraadt me. Mevrouw ziet het en gaat verder ‘Ja Janus, het lijkt ons een goed idee je tijdens het zakelijke gesprek ook de kans te geven wat te chillen op die yogabal. Een speciale natuurlijk om ook je lijf te laten werken. Zoals je ziet heeft het ding geen handvat en is groter en veel zwaarder dan een speelgoed skippybal en bovenin zit een holte, speciaal gemaakt om een dildo te monteren, want je begrijpt we zien je graag werken als je continu bezig bent met het vinden van je balans, met een van de bijgeleverde dildo’s in je aars. De heren weten sinds afgelopen zondag je formaat zo’n beetje (zie: ‘We weten wat je wilt’) en hebben daarom gekozen voor de handfree, stotende en vibrerende dildo in een zeer realistisch ontwerp. Het ding heeft dikke aderen, sponzige schacht en dikke eikel. Onderin grote, volle ballen om op te zitten, want zo diep gaat hij erin Janus. Ik geloof dat deze van 14 tot 20cm stoot en zo’n 6cm dik is, toch Karel?’. ‘Inderdaad’, vult de butler aan, ‘zes en halve centimeter dik’, terwijl hij een dildo tevoorschijn tovert en me het vleeskleurige ding aanreikt. Wat kan ik anders als het ding aanpakken? Het valt me op hoe zwaar hij is, van de batterijen (?) als de butler de bal voor me zet. Nog ver van het bureau en met zijn andere hand een tube vaseline aangeeft. Staande zet ik die op de dildo, knijp er een flinke dot uit, geef de tube terug en smeer de eikel helemaal en dik in. De butler neemt hem over en steekt de metalen ring aan de wortel in de yogabal. Iedereen kijkt me aan. Ze zien me goed, want ik sta nog ver van het bureau af.

Ik concentreer me, laat me langzaam door mijn benen zakken en voel hoe de dikke kop tussen mijn billen door, mijn aars bedrukt. Daar doet het even pijn als ik verder zak. Ik doe het snel, mijn sluitspier strekt zich pijnlijk helemaal op, maar gelukkig glijdt de gladde kop makkelijk door en ja, al snel zit het ding dieper in me. Ik dacht even dat het mee zou vallen, maar het ding is voorzien van dikke ribbels, precies op mijn P-spot als ik de kunstmatige balzak onder tegen mijn lijf voel persen. Mijn nog slappe lul en ballen hangen er ver vooruitgestoken overheen. Het wordt me duizelig, de butler grijpt in en schopt de bal letterlijk naar het bureau, ik wijdbeens als een soort van groggy kikker meeverend. Dan zegt de oudere man voor het eerst iets, ‘Tjee, je ziet dat ding helemaal in zijn maag zitten!’. Duhuu denk ik, wat wil je? Uiteraard zie je het ding zitten, helemaal omdat hij nu niet verticaal op en neer pompt, maar door het veren heen en weer, bij iedere hup mijn darmen en maag van links naar recht verleggend, en helemaal terug. Ik verlies mijn adem, eindig puffend en hijgend voor het bureau en kan net de dikke rand ervan met gestrekte armen beetpakken. ‘MMmm’ keurt Meneer me, ‘het joch heeft er moeite mee en dit is nog maar de tussenmaat…. Staat toch nog niet aan Yvonne?’. ‘O-nee, nee-nee’ kreunt Yvonne, ‘het ding staat nog niet aan hoor’. En terwijl krijg ik een erectie. De meneer in grijs en butler staan naast me, zien het gebeuren. Meneer en Mevrouw niet, het bureau verstopt het. Was de heer al verbaasd, opnieuw valt zijn mond open. De butler ziet het en fluistert hem toe, ‘aanschouw van 17 naar 25 centimeter, meneer de notaris’. Maar ik onderga het, fysiek en in mijn hooft. Mijn geilheid stormt door mijn lijf, Meneer en Mevrouw zien het in mijn open ogen.

Daar zit ik dan te geilen. Ze geven me enkele minutenlang de kans enigszins te wennen aan mijn positie. Pas als mijn ademhaling weer een beetje normaal is, hartslag 150(?) neemt Meneer het woord. ‘Zo Janus, daar ben je weer.’ We hebben je nu een paar keer meegemaakt en willen je helpen je ongelooflijke talenten te ontwikkelen. Je bent nu erg onzekere en verlegen, een slungel die zich afzondert op je kamer. Je schaamt je voor je skinny, mager lichaam met die fantastisch mooie, monstrueuze lul. Je bent 17 en je jeugd duurt nog maar een paar jaar, dan krijg je net als wij mannen een dikke buik en zo. Dus willen we je helpen er wat van te maken. Uitgaan of sporten doe je niet en vrienden heb je eigenlijk niet, anders dan de bekenden bij de naturistenvereniging. Alleen die nemen je zoals je bent in hun naturistische sfeer van tolerantie en vriendschappelijkheid met respect voor elkaar, de natuur en het milieu. Maar goed, altijd die en overal die starende blikken. Terug staren help niet, wat wel gaat helpen is deze vloek veranderen in een zegen. Als je dat wil, stellen we een contract op waaraan we elkaar gaan houden. Wil je dat? Daar zit ik, kan ik weigeren, nee kan ik niet. Hij verteld in een paar woorden exact hoe ik me voel. Mijn frustratie, mijn angst en wow, kan dat veranderen in een zegen? Echt? ‘OK’, hijg ik, ‘Kom maar op…, we doen het!’
Meneer en Mevrouw glimlachen. ‘Goed zo, fijn, dit wordt een mooi project!’. Onze notaris zal het contract hardop voorlezen en toelichten als je dat wil. Hij zakt wat achterover en iedereen kijkt naar de oude heer in het grijs, de notaris; Die schraapt zijn keel, ook zijn adem gaat snel merken we en begint te lezen:

‘Het Jaarcontract
• Is een contract tussen Janus Petersen en Dirk-Jan en Yvonne.
• Betreft gedragsregels en verplichtingen van 15-jun-2018 t/m 15-jun-2019.
• Vanaf het moment van lezen van dit contract verplicht zich tot totale geheimhouding.
• In genoemde periode zal al zijn doen en laten richten op het behagen van .
• Het doel van dit contract is om te laten ervaren wat het betekent om het volledige en onvoorwaardelijk bezit van te zijn en zo bevrijd te worden.
• dient dit contract volledig uit en heeft geen mogelijkheid om het contract voortijdig af te breken.
• Pas na afloop van deze contract wordt in samenspraak bekeken of dit contract verlengd wordt.’

Hij kijkt mij doordringend aan terwijl ik voel hoe de dildo in me begint te trillen. Van schrik moet ik mijn voeten verzetten om niet om te vallen, waarop hij verder gaat.

‘# Beschikbaarheid;
• De regels en verplichtingen zijn onvoorwaardelijk. Elke overtreding van de regels kan door worden bestraft op een voor bevredigende wijze.
• Het is de plicht van om ervoor te zorgen dat hij aan de verplichtingen voldoet.
• De beschikbaarheid duurt 24×7. Lichaam en geest van zijn het volledige bezit van .
• kan op elk moment van de dag beschikken over op iedere manier wat wenst.
• zal zich met hart en ziel volledig overgeven aan en zonder terughouding alles doen om te behagen.
• mag geen schuld- of schaamtegevoelens te hebben.
• moet alle remmingen ten aanzien van dienstbaarheid als onderworpene loslaten.
• moet zonder schroom eerlijk en open zijn over zijn gedachten, gevoelens en (erotische) wensen.
• laat alle beslissingen aan over.
• staat 24×7 ter beschikking via het scala aan sociaal media-applicaties die zijn aangebracht op zijn ter beschikking gestelde telefoon.
• draagt 24×7 de ter beschikking gestelde fitness-trackers waarmee zijn gezondheid/Fitness status kan monitoren om te controleren of afspraken nakomt.’

De dildo begint nu ook te stoten. Blijkbaar goed zichtbaar want zowel de butler en hij kijken secondenlang hoe het ding als een soort buitenaardse slang achter mijn gespannen 6pack op en neer glijdt, waarop mijn stijve pik in hetzelfde tempo op en neer begint te wippen en de eikel duidelijk hoorbaar boven mijn navel, tegen mijn maag laat smakken

‘# Uiterlijk;
• dient in nabijheid van volkomen naakt te zijn.
• draag alleen op verzoek van (speciale) kleding en/of attributen.
• Het is verboden eigen ondergoed te dragen, tenzij de anders beslist.
• Afhankelijk van de omstandigheden kan bepalen dat er van regels wordt afgeweken.
• scheert per direct zijn erogene zones zoals genitaliën, oksels en baard/snor.
• verzorgt zijn haren en nagels
• zorgt ervoor dat hij zijn jeugdig, sexy, hoerig uiterlijk behoud en maakt dus verplicht gebruik van aangeboden transport-, sport-, dieet, kleding en kappers diensten.
• loopt, staat en zit altijd zo recht mogelijk. Zorg ervoor dat rug recht is, schouders naar achter zodat bekken gekanteld is om genitaliën op prominente wijze ter beschikking te stellen. Zijn blik is altijd trots.
• houdt normaliter zijn voeten en knieën minstens 30 centimeter uiteen om zijn genitaliën alle ruimte te geven en op ongehinderde, prominente wijze ter beschikking te stellen.
• neemt elke houding aan wat ter gerief oplegt.
• spreek altijd aan met ‘Meneer’ of ‘Mevrouw’, in onderdanige toon.
• is altijd direct in zicht van , tenzij er toestemming is elders te gaan.
• is eigenaar van en besluit wat moet doen. Als zich moet laten zien aan anderen, of verhuurd wordt, voert dat uit’.

Het stoten en vibreren van de dildo neemt toe, Mevrouw heeft het duidelijk naar haar zin om mij te zien smelten. Meneer en de butler kijken ademloos toe terwijl de notaris verder gaat

‘# Onderdanigheid
• bedankt altijd voor de aandacht en materialistische geschenken.
• Bij iedere ontmoeting moet zich direct aanbieden ter inspectie. Zie: Commando’s.

# Seksualiteit
• zorgt ervoor dat zijn lichaam 24×7 en makkelijk toegankelijk is voor,
• erkent dat zijn biseksuele gevoelens verkent en versterkt moeten worden. draag in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens.
• Biseksuele handelingen voert uit zonder schaamte en op zodanige wijze dat het opwindt.
• Als dit wensen biedt zijn lichaam aan voor gebruik door anderen.
• zal er op zulke momenten door mijn gedrag actief aan bijdragen dat die anderen zo heftig mogelijk blijven gebruiken naar hun goeddunken en genoegzaamheid.
• komt uitsluitend klaar als of gast(en) waaraan is uitgeleend, hiertoe het bevel, opdracht of toestemming geeft.
• Ten behoeve van de toegankelijkheid van de anus van , draagt elke dag minstens vier uur een buttplug zoals ter beschikking gesteld door . Checks kunnen 24×7 uitgevoerd worden via een videoverbinding.
• Ten einde de beschikbaarheid van voldoende sperma is het verboden zichzelf of zich door anderen te laten melken. Wanneer nodig wordt de opbouw van een voorraad afgedrongen door de te voorzien van een kuisheidsgordel zoals ter beschikking gesteld door . Checks kunnen 24×7 uitgevoerd worden via een videoverbinding.
• praktiseert dus onthouding, mag enkel orgasmes bereiken onder toedoen en toezicht van de of de door hen verhuurde.’

Ik kan de man niet meer volgen. Zit hijgend en schokkend op de skippybal terwijl het ding in me als een razende mijn hele onderlijf, mijn prostaat in het bijzonder, bewerkt. Iedere keer als ik bijna klaarkom stopt Mevrouw de machine en laat me terugzakken in het niets…, tot het ding in een explosie doorgaat

‘# Commando’s
• neemt op commando een houding/positie aan wat of hun gasten opleggen en blijft dit aanhouden tot aangegeven wordt dat het genoeg is.

Presentatie;
1) ‘Presenteer’: spreidt staande zijn voeten 80 cm uit elkaar met handen achter het hoofd en de vingers verstrengeld.
2) ‘Inspectie’: buigt met gespreide benen voorover met gestrekte armen en vlakke handen tegen de muur en duwt heupen omhoog, legt hoofd in de nek en kijkt niet op of om tijdens de inspectie.
3) ‘Laat zien’: knielt met wijd gespreide benen en leunt achterover om genitaliën te laten zien, met armen omhoog. (Variant; Zo ver achterover dat schouders op de grond rusten).

Service;
4) ‘Tong’: brengt zijn mond naar de plaats wat aangeeft om naargelang pijp of bef diensten te verlenen.
5) ‘Aars’: knielt voorover met de ellebogen op de grond om anale toegang/service te verlenen aan .
6) ‘Kets’: gaat plat achterover op de grond liggen om penetratie service te verlenen aan

Straf; (vaak voor straf met (elektro) dildo, zweep/rietje en/of paddle;
7) ‘Enkels’: bukt voorover en pakt enkels beet.
8) ‘Steun’: leunt met wijd gespreide benen tegen een aangegeven object aan
9) ‘Slaag’: gaat met wijd gespreide benen en de armen omhoog staan. (Variant, de polsen en/of enkels vastgebonden zodat opgehangen kan worden)
10) ‘Brug’: buigt achterwaarts en grijpt daar de enkels (van achter) vast in de Yoga houding Ustrasana/De kameel. Nu dus niet op de knieën, maar staande om zo de hele voorkant van lijf ter beschikking te stellen. (Variant, de polsen en/of enkels vastgebonden zodat opgehangen kan worden)

Show; (in de houding/positie van dat moment
11) ‘Ruk’: rukt zichzelf af.
12) ‘Suck’: pijpt zichzelf.
13) ‘Fuck’: neukt zichzelf.
14) ‘Kom’: komt klaar.’

De notaris stopt hier want Mevrouw stopt bij commando ‘Kom’ de stotende en trillende dildo niet. Ik kom na tig keer naar het randje gedreven te zijn, op een ongelooflijke harde manier klaar. Happend naar adem spuit ik opgepropte fluim na fluim eerst tegen de onderkant, dan zijkant van het bureau en uiteindelijk daar schuin, ver overeen. De dildo blijft als een driftige slang trillen en stoten. Dat bonken gaan veel sneller dan mijn fluimen die na een keer of tien opdrogen terwijl mijn lul blijft samentrekken. Mijn ballen zijn bijna helemaal in mijn lijf gekropen, mijn pik houdt op met schokken en ik langzaam op adem. Mijn pik blijft wel stijf, steenhard, rechtop staan. Ongetwijfeld door de dildo die mijn prostaat blijft overtuigen een volgend orgasme te veroorzaken. Dat gebeurt niet.
De notaris wacht lang, hapt naar adem en verlegt snel zijn broek terwijl hij langzaam een stuk papier voor me neer legt op de tafel, naast een pen. Ik zie de spermavlekken in het papier trekken terwijl ik een wilde krabbel zet op de stippellijn van aldus opgesteld en getekend, naam, plaats datum.

(** Uiteraard alle namen veranderd voor privacy, behalve mijn eigen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 4931 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De Eenhoornjagers – Contract”

  1. ai Captain; Ja het bestaat en het is 6x verlengt en verloopt dus weer aanstaande 15 juni. Dus van mijn 17e tot nu, mijn 23e. Als het goed is ben ik dit jaar klaar met mijn studie aan de sportacademie en ik denk dat ze dan op zoek willen naar een nieuwe. Ikzelf ook. Het heeft me al die jaren wel heel veel opgebracht. Echt heel veel. Niet alleen seks, maar ook kleding, (studenten)woning, geld, reizen en veel gezondheidszorg. Ben er topfit door geworden i.p.v. dat schriele, angstige mannetjes wat ik was. Prima toch?

Plaats een reactie