BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (8) Marie komt klaar

Voor, tijdens en na het safari weekend was Marie vrijwel permanent in haar gedachten bij haar Fonske en haar nichtje. Vrijdagmiddag voelde zij enorme honger in haar schoot, die het verlangen aanwakkerde om verslag te krijgen van de wilde dagen van de twee safarigangers. Verslag betekende bij hen dat zij later die dag of week door Fons genomen werd en zij intieme details vernam van zijn seks met Fenna die haar lust opwekten, gloed in haar aanwakkerden op het moment dat zij met liefde, vuur en kracht door Fons bemind werd. Samen met Fons had zij de bodystocking uitgezocht, gepast en in de wetenschap dat Fenna’s heupen en billen net iets voller waren dan de hare daarop de juiste uitgezocht. De nacht van Fenna’s verjaardag had ze de bodystocking gedragen en hadden zij tezamen veel plezier beleefd van het voorspel op de ontmaagding van de maagdelijke deerne. Marie voelde hoeveel zin Fons in Fenna had en nog meer hoezeer hij haar, Marie, beminde. Na het geile voorspel op Fenna’s ontmaagding had Marie het ingewijde lustobject met liefde en toewijding ingepakt en haar nichtje met een nog steeds natte kut een fantastisch weekend toegewenst.

Jaloezie speelde bij Marie geen rol, zij leek juist meer bevrediging te krijgen en meer te genieten als Fons met nieuwe fantasieen en ervaringen het bed met haar deelde. Zin om zelf met anderen het bed te delen had zij zelden. Haar Fons gaf haar veel, juist door zijn escapades, en het deerde haar niet dat een buurvrouw van haar leeftijd enige huizen verderop geregeld door dezelfde roede werd bestookt als zij. Fons gaf aan dat zijn vurigheid voor haar, Marie, werd aangewakkerd door zijn uitstapjes en dat de herbeleving daarvan met Marie bij hem menigmaal tot groter genot, intensere wellust leidden dan het uitstapje zelf. Zij had bij die lezing af en toe gerede twijfel maar liet de mededeling daarover achterwege, omdat zij voelbaar liefdevol en bevredigend werd bemind. De gerede twijfel voegde niets toe en zou hoogstens komend plezier in de weg kunnen staan. Zijn plezier maar vooral ook haar plezier.

Het wond haar op als Fons weer eens had lopen flirten en vertelde dat hij een van de meiden had gekust en gevingerd of met een paal in zijn broek was thuisgekomen die er naar verlangde om de spanning bij de flirt opgelopen in haar kut te ontladen. Zij genoot van de woorden die hij in haar oren fluisterde van dat wat hij niet gedaan had met de veroorzaakster er van, wat hij wel had willen doen met haar en wat hij nu met Marie daadwerkelijk deed. Zo maakte hij haar natter, geiler, klaarder, dan bij een rechttoerechtaan wip.

Zaterdagavond kreeg Marie een foto via whatsapp, een diner waarbij Fenna was gekleed in jeans, jasje en bodystocking, het jasje paste goed en haar opgezwollen tepels waren goed zichtbaar in de bodystocking. Fons keek wellustig en zij voelde zin om de tepels van haar nichtje te zuigen. Voor het eerst voelde zij dat de honger in haar schoot niet kon wachten tot Fons weer bij haar terug zou zijn en probeerde zij de honger af te wenden maar juist daardoor groeide deze en wat nog nimmer eerder was gebeurd ontstond. Zij verlangde niet naar hem, niet naar haar die haar tepels aan hem aanbood, die zijn kostelijk zaad rijkelijk had en nog zou ontvangen, maar naar de buurvrouw een paar huizen verderop, met wie ook zij een goede verstandhouding had. Zij wist van Fons precies waar in haar huis, haar kledingkast de halsband, handboeien, tepelklemmen, voorbinddildo en het zweepje lagen die hij gebruikte om het genot van hun samenzijn te vergroten.

Zij waste geregeld een deel van buurvrouws wasgoed mee en zelfs de intiemste slipjes lagen soms dagen of weken in hun kledingkast voordat Fons ze mee terug naar haar nam. Soms kwamen ze dezelfde avond al weer retour, voorzien van buurvrouws kutvocht en Fons’ zaad. Hij nam ze mee want geregeld speelde zo’n slipje een rol in het nagenieten dat zij samen hadden. Nu wilde zij, die avond nog, de buurvrouw domineren, zelf van haar lichaam genieten en zij appte of haar komst gelegen kwam. Linde was in diepe rust en gewend om als ze laat in de avond of in de nacht wakker werd haar of Fons te bellen. Haar komst kwam gelegen en zo zaten de vrouwen nog geen 10 minuten later aan een cocktail bij Liesbeth thuis. Liesbeth was een beetje mollig, vuurrode haren, sproetige borsten en zo had Fons haar verzekerd een rood driehoekje bij haar kut. Ze was goed verzorgd, maar haar huis kon een rommeltje zijn. Natuurlijk was zij op de hoogte van Fons’ afwezigheid en de dames bespraken eerst de roddels uit het dorp, natuurlijk zinspeelde Liesbeth op een nachtelijke safari op het nichtje en zo kwamen zij openlijk in gesprek over Fons, seks en vrouwenliefde.

Met de tweede cocktail kwam Liesbeth bij Marie op de bank zitten en voor ze het wisten streelden ze elkaars lichaam. Marie wilde in de kledingkast van Liesbeth kijken, gaf het setje dat zij van thuis had meegenomen terug aan haar en deed een greep in de kast. Zij bond zichzelf een voorbinddildo voor en bond Liesbeth aan de spijlen van het bed vast, op haar buik en wilde wel eens weten hoe het was om haar achterom te nemen. Daarmee deed ze Liesbeth -en zichzelf- een groot plezier, want haar achterwerk was de laatste weken door Fons ernstig verwaarloosd, vond ze. Marie voelde dominante krachten in haar opkomen, maakte Liesbeth los en duwde haar kut naar de mond van Liesbeth die haar intens en krachtig likte. Ze reed haar lusten op de mond van Liesbeth uit en na een nieuw orgasme duwde ze haar vingers in de natte spleet die voor haar ogen steeds verder was geopend. Grommend kwam Liesbeth klaar.

Tijdens de derde cocktail na afloop verbaasde het beide vrouwen dat zij elkaar niet eerder met of zonder Fons gevonden hadden. Liesbeth herinnerde Marie nog aan een schoolkamp waarbij ze stiekum samen met nog een meisje kutje likken deden. Marie was dat voorval al lang vergeten maar nu herinnerde ze het zich weer. Dat was lang geleden en heel precies konden ze het ook niet zeggen, omdat ze beide bij een verschillend jaar uitkwamen. Diep in de nacht kwam ze terug thuis en vond Linde slapend als een roos.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9438 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie