BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Eenhoornjagers -Wandkandelaar-

Zaterdag, 03-aug-2019 wordt Dirk-Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. (Zie verhaal ‘De Eenhoornjagers -contract-‘). Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Karel en we komen aan in hun villa in Blaricum om een uur of 12. Na het aankomst-ritueel (Ik kleed me volledig uit in de ontvangsthal en krijg een uitvoerige inspectie door Karel) moet ik me normalerwijze tonen bij meneer, Dirk-Jan en zijn vrouw, Yvonne. Deze keer echter brengt hij me naar een nog nooit geziene ruimte, een soort van wel hele luxe zijlobby. Daar begint hij uit te leggen wat er van me verlangd wordt. ‘In deze kamer met Viking-thema willen meneer en mevrouw hun rijkdom en succes laten zien, met jou als hun ‘Golden Trophy Boy’. Dan wijst hij naar een enorm stalen, gebogen schild wat aan de muur hangt, met daarop een woest uitziende, metalen muurfakkel/wandkandelaar.

De driekwart onderkant is van hout en de bovenkant heeft een bredere, hand gesmede houder. Het hele ding hangt op bijna twee meter hoogte met ongeveer anderhalve meter erboven en eronder, bijpassende en aaneengesloten, erg brede ringen van gedraaid smeedijzer die in de wand verankerd zijn. Ik heb geen idee waarom hij dat aanwijst, maar hij ratelt gewoon door. ‘De eerste bezoekers komen over een uur of twee dus…, ‘Op dat moment komt mevrouw binnen door een enorme, dubbele houten deur, die zwaar en piepend openzwaaien. ‘Hee Janus!’, klinkt ze gehaast, opgewonden. ‘Gelukkig ben je op tijd…, we hebben nog zo veel te doen! Karel, staat de verf voor hem klaar?’ en loopt ze door. ‘Zeker mevrouw’, antwoord die en we volgen haar naar de andere kant van de zijlobby, naar weer een andere deur. In dat zijkamertje ligt een stuk plastic op de grond, Karel wijst erna. ‘Daar op gaan staan Janus, we gaan je schilderen’. Dan zie ik de emmer ‘Senjo’ bodypaint-verf staan, goudkleurig. Deze ‘Golden Trophy Boy’ wordt dus echt van goud denk ik terwijl Karel en Mevrouw plastic handschoenen aantrekken. Beide hebben een spons in handen, die ze in het verfblik dompelen. Het is Karel die als eerste een brede streep over mijn rug trekt. ‘Perfect’, klinkt het waarop mevrouw hetzelfde doet op mijn borstkas. Ik word compleet beschilderd. Karel de butler doet mijn achterkant, mevrouw mijn voorkant. Als ze mijn balzak besmeerd begint mijn lul te sidderen. Ik word er gewoonweg geil van en dat is precies wat ze wil, ‘Goed-zo Janus, hij moet helemaal uitgerekt zijn…, we willen geen witte vlekken of strepen!’. Ze begint me af te trekken met de andere hand als de spons terwijl Karel mijn zak van achter en de binnenkant van mijn dijen beschildert. Als ze blijkbaar klaar is met mijn onderkant, komt ze omhoog en doet mijn nek en gezicht. Mijn 22cm lange pik staat staalhard, recht overeind en prikt zo de volledig afgestroopte eikel tegen mijn ondermaag, iets boven mijn navel. Ik begin te lekken. ‘Goed-zo jochie’, gaat ze verder, ‘laat hem maar eens goed glanzen…, de verf is waterbestendig…, dus vast ook bestand tegen je voorvocht en sperma’, grinniken ze mij samen toe.

‘Kom, nu de dildo’, zegt ze en daar zie ik hoe de butler uit een zwart koffer een knots van een pikzwarte, realistische dildo met enorme balzak pakt. Zonder verdere toelichting loopt hij ermee om me heen, ‘Buig’, commanderend. Ik buig iets naar voor als het commando ‘Aars’ klinkt. Zoals gedrild blijf ik mevrouw aankijken terwijl ik iets verder vooroverbuig en met beide handen mijn billen uiteen trek, om de butler toegang te geven. Het ding met dikke eikel gaat er helemaal in, na een serie van overdreven dikke ribbel na ribbel. De grote zwarte balzak zit strak tegen de volle van mij. Happend naar adem bedenk ik me dat het goed is dat het ding van tevoren goed ingevet is met vaseline; Helemaal daar rond de hoekige, hard wrijvende verdikking tegen mijn P-spot. Mevrouw staart me aan, geniet van mijn gevecht terwijl de butler haar een afstandsbediening geeft. O-shit denk ik nog net, als mijn onderlijf ontploft. Blijkbaar heeft ze een knop ingedrukt en schieten er spastische elektro-schokken door mijn balzak, aars en vooral, mijn porstaat. Door de dikke, vibrerende en schokken gevende rand lijkt wel of dat supergevoelige orgaan tegen iedere natuur in, verlegd wordt! Het was dus geen vaseline maar elektro-glijmiddel wat de pikzwarte dildo doet glanzen. Ik sta te tollen op mijn benen als de snelheid van het hameren toeneemt, klik na klik wordt het krachtiger en trilt het sneller. Klapte mijn lul eerst nog in hetzelfde, beukende ritme op en neer, nu is heel mijn lijf de weg kwijt. Ik zak naar adem happend door mijn knieën en val opzij. Ze lachen me geil uit als ze zien hoe ik me puur instinctief en trillend in een foetushouding draai. Zonder verzet stuurt ze me naar een knallend orgasme, laat het kutding aanstaan, ook nadat ik mijn 10 fluimen (of zo) geloosd heb. Het is de butler die ingrijpt, ‘Mevrouw-mevrouw…, er moet ook nog wat overblijven voor de gasten!’. Het klikt en de elektro-dildo stopt.

De verf is inderdaad spermabestendig. Mijn plakkerige maag, borstkas, dijen en bovenbenen glinsteren en glimmen als de butler me overeind helpt en me strak vasthoudend, naar de zijlobby begeleid. Mevrouw neemt het van hem over zodat hij een huishoudtrapje recht voor het grote schild kan zetten, het schild wat hij had aangewezen. Het begint me te dagen. Ik word langzaam op het trapje geduwd en moet achterstevoren op de hoogste trede gaan staan waarop de butler, die achter me aan komt, mijn heupen strak beet pakt en me omlaag perst. Hij zet de dildo precies op de dikke metalen kroon. Ik word er zo dus op gespietst. Mijn balzak vouwt zich voorlangs die van de dildo, het enige ‘kussen’ wat me draagt, op mijn voeten na die vooruitgestoken, nog net op de laatste trede staan. De butler knikt tevreden, stapt een trede hoger, tilt mijn handen op en klikt beide polsen in de brede, metalen ringen die daar in de muur verankerd zijn. Het zijn dus boeien! Dan gaat hij de trap af en trekt die snel onder me vandaan. Mijn volle gewicht van 61kg spietst me op de dildo, zonder dat ik eraf kan vallen. Hij doet hetzelfde met mijn enkels beneden en spant me zo, als het ware wreed achterover, over het kromme schild. Die kromming werkt als een wig die mijn super strakke, platte maag vooruit druk en waarop zich plots heel duidelijk, zelfs voor mij, de dikke kop van de dildo aftekent. Een opbollende, paddenstoelvormige knobbel op mijn V-vormige 6-pack, ver boven mijn navel. Ik besef dan ook pas hoe diep dat ding in me zit! Ik zie tussen mijn trillende oogleden door dat mevrouw en de butler me genoegzaam bekijken. Als mevrouw weggaat om meneer te halen ritst de butler zijn rokkostuum open en zonder enige moeite om het te verbergen graait hij onder zijn gilet zijn stijve lul beet en trekt zich af. Ook als meneer en mevrouw terugkomen. Deze ‘Golden Trophy Boy’, van top tot teen in goudkleurige bodypaint, hangt zo’n half uur voor de start van het feest in de zijlobby van hun villa, in volle glorie als ornament aan de muur gepind.

De butler gaat onverstoorbaar verder met zijn pik terwijl meneer de door hem bedachte kunst-installatie bestudeert. Goed zichtbaar geilt het hem ook op, al kijkt hij wat ontstelt als hij ziet hoe diep de dildo in me steekt. Als vanzelf steekt hij zijn hand uit en betast de bolling op mijn maag, wrijft er eerst zacht overheen, check of de verf niet afgeeft en tikt er een paar keer op met zijn wijsvinger. Hij ziet hoe ik reageer, lacht wreedaardig en slaat er dan met vlakke hand op. Het plastic ding in me geeft natuurlijk niet mee en ik sta er zo strak op gespietst dat ik tot zijn plezier geen kant op kan. Dus niet alleen mijn buikspieren, maar heel mijn lijf spant zich bij iedere tik, klap maximaal aan. Als hij een minuut of drie later met zijn andere hand mijn lul beetpakt, net achter mijn eikel en me begint af te trekken hou ik het niet langer meer uit, ik krijg een orgasme. Maar zoals zo vaak, weet hij precies wanneer te stoppen. Wacht even en begint opnieuw. Ik word gek. Hij zet nog een keer aan tot hem de butler opvalt, die nog druk met zichzelf bezig is. ‘He kerel’, begint meneer, ‘lekker bezig zie ik, zou jij dit joch wel eens gek willen edgen, eens kijken of jij dit joch kan overheersen? En dat doet de man. Hij laat zichzelf los, bedankt meneer met een knik en pakt mij beet. Een hand rond de wortel van mijn lul, de andere rond mijn eikel. Het wordt zo niet beter voor me, ook de butler is er goed in, hij leest mijn orgasme seintjes en brengt me keer op keer tot op het randje. Ik ben te veel buiten adem om voor medelijden te bedelen. Mevrouw heeft tot nu toe toegekeken maar pakt buiten mijn zicht de afstandsbediening die ze aan haar man geeft, hem intens geil aankijkt en sist, ‘Let op mannetje…, dat joch ontploft’. En hoe!

Ik kom enigszins bij maar ben groggy als de gasten arriveren. Ik zie niets, voel dat ik zo’n zacht, leren BDSM-masker op heb gekregen. Blijkbaar willen ze mijn gezicht niet laten zien, maar de rest van me staat te kijk. Ik heb geen idee van de tijd maar de gasten komen lang niet allemaal tegelijkertijd binnen. Ik hoor hun ontvangst in de grote ontvangsthal, gerommel in de garderobe waarna de butler ze blijkbaar door ‘mijn’ zijlobby naar de grote zaal begeleid, waar een enorm aquarium de wand van 18 meter lang en 4 meter hoog vormt. Voor mij staan ze stil omdat de butler me aanwijst met de instructie die hij duidelijk aan de bezoekers meegeeft. “Deze Golden Trophy Boy wordt u aangeboden en representeert de rijkdom en het succes van de familie XXX. U mag hem na eigen believen nuttigen via deze afstandsbediening’. Onnodig om te zeggen dat ze allemaal, op een enkele na, uit pure hoogmoed, hebzucht, lust, afgunst, woede en of iedere combinatie daarvan; Op die knoppen gedrukt hebben. Sommige kwamen zelfs meerdere keren terug! Grote pech is ook nog dat die elektro-dildo kwaliteitsaccu’s had die meer als 6 uur meegaan. Toen ik de volgende morgen wakker werd in mijn eigen logeerkamer was er geen spier die geen pijn deed, kleurde mijn pik blauwig in plaats van vleesrood en waren mijn ballen meer dan gehalveerd en dus mijn zak gedegradeerd tot een slap vlezig aanhangsel. Meneer zal zijn verjaardag al wel weer vergeten zijn, nou, ik niet!

** Uit privacy zijn natuurlijk alle namen vervangen, behalve de mijne **

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 5266 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De Eenhoornjagers -Wandkandelaar-”

  1. Dank je Borrborr. Tja, het zijn gebeurtenissen uit mijn leven. Ik kan lang niet alles herinneren, maar ik leg nog een keer uit via een verhaal hoe ik aan de precieze data, gebeurtenissen en zo kom. Wist ik veel dat er toen een hele groep luitjes meekeek en meedeed bij alles, maar dan ook alles wat ik deed~~~~ Ik denk overigens dat mijn contract met de Eenhoornjagers dit jaar (15 juni aanstaande) afloopt, volgens mij hebben ze een nieuw speeltje, ik meen hem al gezien te hebben. Nou ja, ik ben nu 23..24, het wel OK zo na zes jaar. Dit jaar eindcertificaat halen en dan aan het werk. Nieuw leven. Maar er is nog veel te vertellen over die zes jaar bij/met hun.

Plaats een reactie