BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De geillijster (1)

Sinds kort is Martine onze nieuwe buurvrouw. Ze spreekt keurig, gearticuleerd, Nederlands. Haar vorige adres ‘in die Heimat’ komt welisbaar niet in feilloos Nederlands over haar lippen, ‘Jean Paul’, ‘schoonvader’ en ‘kinderen’, die ze später heel graag wil, wel. Ze is nog maar net verheiratet, ziet er niet burgerlijk-truttig uit zoals de buurvrouw aan de andere kant van ons huis maar ze heeft wel alles in zich om het over een paar jaar te worden. We hebben onlangs kennis met elkaar gemaakt en ik schat haar een jaar of 14,15 jonger in dan ik ben, hooguit 25. Ze blijkt 23, 16 jaar dus. Ik heb me vanaf dat moment voorgenomen dat ik haar ervoor ga behoeden dat ze burgerlijk-truttig wordt. Al snel blijkt dat niet nodig omdat buurvrouw er zelf ook alles aan doet om te laten zien dat ze dat niet is en ook niet so schnell gaat worden.

Buurvrouw Martine heeft een stille man. Hij zou best een stille kunnen zijn, rechercheur of misschien zelfs een undercover. Hij is veel weg, de details van zijn afwezigheid of bestemming worden nooit door haar gedeeld. Als hij er is hangt er een zweem van burgertruttigheid om Martine heen, ik merk al snel dat ze juist opleeft als hij er niet is. Ze zijn nog maar kort geleden verheiratet, pas daarna, drie maanden nu nog maar, zijn ze gaan samenwonen. De vogel in de kooi is haar troost, haar vriend, degene die haar hartsgeheimen kent, en vrij uit vliegt als zij zich vingert op de bank met de luxaflex dicht. Tussen de lamellen van de luxaflex door kan ik als ik door het zijraam bij haar naar binnenkijk zien dat ze naakt in de stoel zit en dat haar vingers tussen haar dijen razendsnel vingerwerk doen. Sinds een paar dagen vermoed ik dat ze weet dat ik daar kijk als zij de vogel en haar schaamlippen vrij spel geeft.

Al snel is de luxaflex nog maar half dicht en sinds kort helemaal niet meer als zij zichzelf wat troost biedt tussen haar benen. Zo naar haar kijken prikkelt mijn fantasie. Dat gebeurt nog intensiever als zij in de achtertuin op de plek van de ontbrekende conifeer tussen onze tuinen met een handdoek de open plek provisorisch bedekt om ongestoord naakt te kunnen zonnen. Ze laat niets aan mijn fantasie over als er zachtjes kreunen door de schutting en de coniferen klinkt en zij een golving, een deining in haar bekken opwekt die niet alleen in onze maar ook in andere tuinen hoorbaar is. En als je boven voor het raam zou staan zoals ik een achterbuurman onlangs zag doen is die deining ongetwijfeld ook goed zichtbaar. Ik weet niet wie er allemaal uit de zomerslaap ontwaakt bij het jonge kirren van deze zeldzame geillijster in buurvrouw’s tuin, ik in elk geval wel. Al twee keer heb ik zaad gespoten in het gras omdat mijn hand mijn kruis zocht op het moment dat buurvrouw wellustig in de tuin haar masturbatieklanken en haar geile lokroep horen liet.

Ook lief is zo vriendelijk de keren dat zij haar hoort masturberen met mij te delen, zodat we menig keer samen luisteren. Een keer trekt ze mijn short omlaag en wil ze het liefst dat ik op buurvrouw’s Fingerspitzengefuhl en klaarkomklanken in haar schoot beuk tot we samen en liefst tegelijk met buurvrouw komen. De paringsrite’s zijn begonnen en buurvrouw vuurt ons zonder het te weten aan, lief fluistert dat ik straks mijn zaad maar een keer in buurvrouw spuiten moet, en voelt direct mijn lul verdikken ‘oh je wilt haar echt een keertje he, voosje van me’. Als ik hoor dat buurvrouw bij haar hoogtepunt is, ram ik harder en dieper in lief, die zelf haar eigen genotsknopje bedient. Buurvrouw komt voor haar sneller dan verwacht, wel precies op het moment dat ik mijn zaad in lief spuit maar mij ontglipt, wellicht ook voor buurvrouw hoorbaar, oh Martine, ich komm, oh fuck, ich komm.

Lief meent dat zij zelfs goedkeurend reageert -ja komm schon Liebling- op mijn ontlading, maar dat heb ik -helaas- niet gehoord. Lief gunde mij mijn snelle zaadlozing, maar zelf nog niet afdoende bevredigd moet ik het later met haar naakte, natte, billen op de bank uitgebreid over doen, nu zonder buurvrouws aanvuringen. Dat is niet nodig, want lief schetst mij buurvrouw voor ogen en voelt dat ik met liefde voor haar mijn zak in lief leeg. We kussen en tongen en dromen ieder over Martine’s lichaam. Dat is geen straf. Ook lief voelt lust voor haar. Eenmaal tref ik haar als ik thuiskom in de tuin aan, met haar tuinbroek en witte slipje op haar voeten en haar vingers diep masturberend in haar schede. Ik kijk, zonder dat lief het merkt, en voel direct een erectie ontstaan. Lief en Martine gaan gelijk op in hun ademhaling en ik hoor ze op hetzelfde moment klaarkomen. Het is buurvrouw niet ontgaan dat haar klanken rare vogels aantrekt en vreemde snuiters laat aftrekken.

Als ik lief de volgende dag, met dezelfde tuinbroek en een schoon wit slipje nu niet op haar voeten maar op de tuintafel, opnieuw masturberend aantref loop ik de tuin in, installeer me achter lief, voel eerst haar hete naakte billen, bevrijd mijn lul en glijdt langs haar soppige schaamlippen bij haar naar binnen. Lief bevestigt wat ik voel want als ik in haar glijd fluistert ze ‘oh kutje wat ben ik geil’, duwt haar kont naar achteren en god ik weet werkelijk niet meer hoe dit precies verlopen is en of ik eerst in haar gekomen ben nadat Martine klaargekomen is, of dat lief toch eerst gekomen is of … ja ik weet het weer, ik had haar borsten klemvast in mijn handen, ik heb haar op de tuintafel gelegd, op haar tuinbroek en zo, zo heb ik haar gebeukt en het kan best zijn dat de overbuurman zicht had op Martine, lief en mij, mijn hemel het kan me absoluut niet schelen, ik hoorde lief hardop verlangen naar het kutje van Martine, en ik weet zeker dat ik van ons beide tot nu toe de enige ben die haar kutje heeft gezien, gelikt, bezocht.

Ik loop op de zaken vooruit, maar dat moment komt snel. Ik ben vanaf het eerste moment dat ik buurvrouw’s klanken hoorde op nader onderzoek gegaan en, helaas, ik heb de geillijster niet kunnen vinden in de Vogelgids van Europa. Daarom besluit ik dat ik mijn onderzoek uit ga breiden en dat ik in de komende weken uitvoerig veldwerk ga verrichten, verder dan de tuin waar de geillijster regelmatig tjilpt en kirt.

Zachtjes kirt de geillijster haar wulpse zangen over het groene veld als zij door de weilanden in haar loopschoenen, trekkingbroek en wijde witte hemdje met daaronder een sportbh kilometers maakt. In de verte turen jongere en oudere mannen om de klanken die ze luid en duidelijk horen thuis te brengen en de geillijster scherp in het vizier te krijgen. Het liefst zouden ze aan de onbekende lente-lokroep gehoor willen geven. Met hun verrekijkers turen zij de horizon af op zoek naar de zeldzame geillijster. Tevergeefs, want de geillijster geeft zich niet snel publiekelijk bloot. En als een gewillig paringsmaatje staat de geillijster evenmin bekend. Slechts aan de voorzichtige, geduldige en aanhoudende zoeker biedt de geillijster gelegenheid de oorsprong van haar keelklank te ontdekken en haar tijdens haar paringsroep aan te treffen. Het beste uitzicht geniet men als men plaatsneemt op een stevige tak, laag in de boom of vanuit een in de buurt aanwezige boomhut of vogelkijkhut. Dan kan men, als men geluk heeft, de geillijster naakt of deels naakt zichzelf zien bevredigen. Aan de rand van een verscholen kreek, in het struweel van een dichtbegroeid bos, of -maar alleen als het donker voor het licht wijkt- met haar naakte billen op de rand van een voer- of drinkbak. Tegen de wand van de nabije schaapskooi leun ik met mijn naakte billen en mijn joggingbroek op mijn enkels als ik naar haar masturberen door mijn camera kijk en met mijn rechterhand mijn zaad voor haar tussen de graspollen spuit. Niet veel later blijkt dat zij mij die keer ook gespot heeft. Zij geniet zichtbaar van haar eigen masturberen en ook van het kijken en bekeken worden.

Het is absoluut niet zo dat zij niet ontdekt wil worden, integendeel, het is haar manier om het mannetje haar nestje in te lokken, want zij lokt en roept en kreunt en steunt en daarbij vergeet zij af en toe de hele wereld om haar heen. Afgezien dan van het te lokken mannetje, die staat haar scherp voor ogen. De geillijster staat er in haar directe omgeving om bekend dat ze voluit geniet van haar eigen geilheid. Zij hoedt zich voor opdringerige toehoorders maar het is niet naar haar aard de vogels te ontwijken en te ontlopen. Ze kunnen haar blijkbaar toch niet makkelijk vinden.

Dronken van haar eigen wellust neemt de geillijster mij op een dag van mijn fantasie en mijn begerige blikken en hongerige gedachten naar de naakte werkelijkheid van haar bronstige lichaam mee. Tijdens een vroege ochtendwandeling volg ik haar en heb mooi uitzicht op haar prachtige billen in haar strakke legging. Volgens mij heeft ze daar niets onder aan, ik hoor dat de geillijster haar wulpse lied steeds wulpser kirt en zich bewust dat ik haar volg trekt zij haar legging omlaag en loopt met haar naakte billen nog maar een paar meter voor me uit, niet gehinderd door, het overigens slechts geringe, risico, dat een onverwachte tegenligger haar kaalgeschoren kutje tijdens die wandeling enthousiast begroet. Bij een bocht op het paadje achter bomen en een hek, wacht ze me op en lokt me naar zich toe. Ze kust me op de mond en mijn hand glijdt reflexief langs haar zachte, strakke billen en voelt de parelende dauw tussen haar schaamlippen. Jonge billen nog die me in extase brengen en ik hoor haar adem veranderen als ik eerst haar billen intens streel en daarna in aanraking kom met de parelende dauw tussen haar schaamlippen.

Zij geniet zichtbaar en de morgendauw in haar kruis neemt voelbaar toe en zonder een woord met elkaar te wisselen trekt haar hand in mijn joggingbroek aan de hete staaf die strak staat bij de orgastische keelklanken van de klaarkomende geillijster. Ze hijgt en kreunt in mijn oor en stopt abrupt nadat zij is gekomen en zich bewust is dat de auto die wij al even in de verte hoorden rijden dichterbij komt en niet ver van ons af stopt. Als de bestuurder uitstapt zal hij ons binnen enkele minuten kunnen zien. Zij trekt mijn broek omlaag en nodigt mij -schnell, schnell- mijn hete staaf tussen haar billen te ontladen. Dat alles neemt niet meer dan 45 seconden in beslag. Met een tissue veeg ik haar bilnaad schoon, ze trekt haar legging weer aan en als we samen teruglopen naar het dorp kijkt ze mij voortdurend wellustig en hongerig aan en nodigt ze mij voor koffie ’en iets erbij’ bij haar thuis uit. Ze blijkt nog niet uitgekirt voor vandaag.

Later die morgen is zo nog veel geiler dan op het groene veld. Ze lijkt nu meer ontspannen en ze zingt haar wulpse lied omringd door het korendek van slaapkamergeel en in een zee van dekbedblauw, haar tweepersoonsnestje dat ze de afgelopen dagen steeds in haar eentje heeft beslapen en waarin ze mij vandaag voor het eerst met liefde en hartstocht in haar slurpende en zaadzuigende kut heeft toegelaten. Om te beginnen streel ik met mijn tong de zoetheid van haar kutje. Haar snaveltje spreekt me na haar eerste orgasme geilig toe dat ik ‘eigenlijk’ een ‘koekoeksjong’ ben. Want ik hoor niet in haar nestje en van haar -vruchtbare- eitjes kan ik maar beter af blijven spreekt of beter hijgt ze me vermanend toe, terwijl ze zich aansluitend door mij meer dan twee uur lang gretig en hyperactief in haar knusse nestje naaien laat. Met haar handen duwt ze mijn billen als ik in haar vochtig kutje glijd alsof ze niet kan wachten tot mijn zaad haar kut in stroomt en haar bed bevlekt. Eenmaal verspreekt Martine zich en ben ik niet alleen een koekoeksjong maar ook haar ‘hoerenjong’. Ik ben zo verrukt dat ik de geillijster in haar eigen nestje heb gevonden dat ik haar eerst drie maal klitlikkend klaar heb laten komen, tot ze eindelijk, eindelijk ‘neuk me, neuk me hard nu’ smeekt en kreunt en zich onophoudelijk door me naaien laat. Zodra ik diep in haar kutje doorgedrongen bent, kraait de geillijster, haar kutje sluit zich strak om mijn paal en ze ontvangt mijn zaad dat ik haar met hortende stoten schenk. Ze biedt haar borsten, ze is net zo goed bedeeld als lief, dat hadden we beide al geconstateerd toen we haar naakt in de tuin hadden zien zonnen. Haar borsten reageren iets minder gevoelig dan die van lief op de zuigkracht van mijn lippen. Bij haar trekken haar kutspieren reflexief samen als ik haar tepels zuig, maar Martine heeft dan ook meer dan 10 jaar ervaringsachterstand op lief en ik voel een trainingsdoel dat ik met haar graag wil oefenen en bereiken.

Zich maar al te goed bewust van haar wellustig verraad aan manlief kreunt ze desondanks of misschien wel juist daarom: ‘ich komm’ jetzt gern noch ein fünften Mal’ en smaakt nogmaals het genoegen van mijn gutsende paal in haar strakke kutje. Haar nestje mag ik van haar mede of juist door de veelvuldige afwezigheid van Jean Paul regelmatig komen bezoeken. Hoewel ik deze eerste entree in huize Martine graag met lief zou willen delen kan ik dit voorlopig alleen met toespelingen tijdens ons gezamenlijke seksuele spel doen. Of ik moet loslippig worden als ook lief loslippig voor mij in de tuin is wanneer buurvrouw daar opnieuw zich goddelijk masturbeert en Martine in ons spel daar ter sprake komt. Voorlopig houd ik mijn bezoek onder de pet.

De eerste door mij waargenomen eigenschappen van de geillijster beschrijf ik later die week met veel genoegen in mijn vogellogboek (vogellokboek zegt buurvrouw steeds, omdat ze de ‘g’ niet goed uit kan spreken en dat is ook een interpretatie) en zoals te doen gebruikelijk hoop ik later nog wat foto’s van de lijster en haar nestje toe te kunnen voegen. Foto’s van een paringsdans zijn altijd al zeldzaam maar dat zal bij de geillijster nog wel meer het geval zijn, vermoed ik zo.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11999 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De geillijster (1)”

Plaats een reactie